Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στη μέση όλων

Saint Louis University ανοίγει το δρόμο για την ανακαίνιση της πόλης. Η SLU έχει επενδύσει περισσότερα από 850 εκατομμύρια δολάρια στην πανεπιστημιούπολη τα τελευταία 25 χρόνια. Το SLU βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης. Θα βρεθείτε μόνο λίγα βήματα από την περιοχή του Μεγάρου Κέντρου Καλών Τεχνών του Σαιντ Λούις, η οποία φιλοξενεί θέατρα, μουσεία, εστιατόρια και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε ένα περιηγητικό μουσικό Broadway, ακούστε την παγκοσμίου φήμης Συμφωνική Ορχήστρα του Σαιντ Λούις ή απολαύστε μια έκθεση σύγχρονης τέχνης.

Υποστήριξη εκμάθησης όταν το χρειάζεστε

Στο SLU, η εκπαίδευσή σας δεν περιορίζεται στην τάξη. Ως φοιτητής πρώτου έτους, μπορείτε να περιμένετε καινοτόμα προγράμματα για να βοηθήσετε την επιτυχή μετάβασή σας στο πανεπιστήμιο. Οι νέοι σπουδαστές ομαδοποιούνται στις κοινότητες μάθησης, οι οποίες παρέχουν δημιουργική ακαδημαϊκή υποστήριξη.

Θα ενθαρρυνθείτε να αμφισβητήσετε τη σκέψη σας και να αναπτύξετε ισχυρές απαντήσεις. Ως σημαντικό ερευνητικό ίδρυμα, είμαστε αφιερωμένοι να σας διδάξουμε πώς να σκέφτεστε λογικά, να υποστηρίξετε σαφώς και να εκφραστείτε σαφώς. Το SLU είναι επίσης ένα από τα οκτώ καθολικά πανεπιστήμια με υψηλή ή πολύ υψηλή ερευνητική διάκριση. Σε όλο το πανεπιστήμιο και τις γύρω κοινότητες, έχουμε μια κοινή αξία υποστήριξης του κοινού καλού. Η SLU δημιούργησε αυτές τις αξίες για να ενθαρρύνει το προσωπικό και τους μαθητές να υιοθετήσουν τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική πρακτική.

Μεταβείτε στη SLU

Η αίθουσα Beracha είναι η πύλη για τις δραστηριότητες της πανεπιστημιούπολης της SLU. Το INTO Saint Louis University Center βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης. Όλα όσα θα χρειαστείτε για να πετύχετε είναι εδώ. Παρέχεται Wi-Fi σε όλους τους χώρους και υπάρχουν χώροι πολλαπλών χρήσεων για συνεδριάσεις μαθητών-δασκάλων. Τα μικρά μεγέθη τάξης εξασφαλίζουν άφθονο εξατομικευμένο χρόνο εκμάθησης. Θα λάβετε επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης και βοήθεια έκτακτης ανάγκης 24 ώρες την ημέρα.

Γίνετε μέλος της διεθνούς κοινότητας μας

Στο INTO Saint Louis University , θα συμμετάσχετε σε μια υποστηρικτική διεθνή κοινότητα που θα σας βοηθήσει να εμπλακείτε στην αμερικανική πανεπιστημιακή ζωή ενώ θα προετοιμαστείτε για τις σπουδές σας. Στο SLU, θα κερδίσετε ένα πτυχίο από ένα 100 κορυφαίο πανεπιστήμιο, που θα ενταχθούν σε φοιτητές από όλες τις 50 πολιτείες και 75 χώρες. Θα απολαύσετε πλήρη πρόσβαση σε όλους τους πανεπιστημιακούς πόρους και θα μάθετε σε μικρά μαθήματα που διδάσκουν εκπαιδευτικοί πανεπιστημίων. Το καλύτερο μέρος του προγράμματος Pathway : θα κερδίσετε ακαδημαϊκά δάνεια προς τον βαθμό SLU.

Ιστορική πανεπιστημιούπολη, νέες τεχνολογίες

Η SLU προσπαθεί να διατηρήσει τον ιστορικό χαρακτήρα του Πανεπιστημίου, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί νέες τεχνολογίες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με πλήρως ενσωματωμένα ψηφιακά συστήματα παρουσίασης, όπως προβολή υψηλής ευκρίνειας, οθόνες LCD και τοίχους βίντεο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχιακό Πρόγραμμα Pathway

Saint Louis University

Μέθοδοι Τεχνικής Πρακτικής Ι Εξάμηνο 2 Ακαδημαϊκή ομιλία / ακρόαση II Μέθοδοι για την πρακτική της μηχανικής II Μοντελοποίηση Πληροφοριών Κτιρίου ή Επιχειρηματικότητα Μη ... [+]

Μέθοδοι Τεχνικής Πρακτικής Ι

Εξάμηνο 2

Ακαδημαϊκή ομιλία / ακρόαση II Μέθοδοι για την πρακτική της μηχανικής II Μοντελοποίηση Πληροφοριών Κτιρίου ή Επιχειρηματικότητα Μηχανικών

1-ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΩΡΑΣ

33 πρόγραμμα ωρών πίστωσης 9 ώρες πίστωσης ισχύουν από το Pathway 24 ώρες πίστωσης που παραμένουν στο βαθμό

Εξάμηνο 1

Ακαδημαϊκές αγγλικές δεξιότητες Μέθοδοι Τεχνικής Πρακτικής Ι ή ΙΙ Βιώσιμη Κατασκευή ή Τεχνολογία Επιχειρηματικότητα ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Σαιντ Λούις
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Saint Louis University

1-Εξάμηνο Διαδρομή: TOEFL iBT 80 ή IELTS 6,5 ή PTEA 53 ... [+]

1-Εξάμηνο Διαδρομή: TOEFL iBT 80 ή IELTS 6,5 ή PTEA 53

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Σαιντ Λούις
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Saint Louis University