The University of Alabama at Birmingham

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια εκπαίδευση που θα αλλάξει τον κόσμο σας

The University of Alabama at Birmingham είναι ένα ολοκληρωμένο αστικό πανεπιστήμιο με αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο ακαδημαϊκό κέντρο υγείας. Είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό ίδρυμα στην πολιτεία της Αλαμπάμα και το πανεπιστήμιο είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Αλαμπάμα. Αν ψάχνετε για "γνώση που θα αλλάξει τον κόσμο σας", τότε η UAB είναι για εσάς! Η φράση αυτή περνά μέσα από τον πυρήνα της κουλτούρας του πανεπιστημίου, οδηγώντας την αποστολή της UAB στην εκπαίδευση του διαφορετικού φοιτητικού πληθυσμού, στην αναζήτηση νέων ερευνών, και να αναπτυχθεί οικονομική ανάπτυξη για τη βελτίωση της ζωής στο Μπέρμιγχαμ και την Αλαμπάμα.

Θα συναντήσετε εκεί μια διεθνή κοινότητα. Βρίσκεται στην καρδιά της μεγαλύτερης πόλης της πολιτείας, θα είστε κοντά στα καλύτερα που έχουν οι νότιες Η.Π.Α.

Το συναρπαστικό ταξίδι της ζωής του κολλεγίου ξεκινάει εδώ, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, πολυάριθμους πόρους μάθησης, ενεργό φοιτητικό σώμα και μεγάλο αθλητικό κολέγιο. Αυτό είναι μόνο η αρχή - η UAB έχει αμέτρητες ευκαιρίες για εσάς.

Μεγάλη πανεπιστημιούπολη, εκπληκτικές εγκαταστάσεις

Η UAB σας προσφέρει μια εξαιρετική εκπαίδευση για να ακολουθήσετε μια υποστηρικτική ακαδημαϊκή και κοινωνική εμπειρία. Εκτός από την παγκόσμιας κλάσης σχολή, το πανεπιστήμιο θα σας βοηθήσει έξω από την τάξη παρέχοντας μια ευρεία ποικιλία ακαδημαϊκών υπηρεσιών και πόρων.

Το πανεπιστήμιο συνεχώς επενδύει. Πρόσφατα, η UAB δημιούργησε το νέο Student Center Hill, το οποίο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2015. Αυτή η εντυπωσιακή εγκατάσταση παρέχει χώρο για δραστηριότητες, συγκεντρώσεις και υπηρεσίες σπουδαστών, καθώς και συνάντηση και συνέδριο. Θα βρείτε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις τραπεζαρίας, θεατρικό θέατρο, βιβλιοπωλείο 2 ορόφων και κατάστημα τεχνολογίας. Υπάρχει επίσης το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών One-Stop για εισαγωγές, εγγραφές μαθημάτων, φοιτητική λογιστική, στάθμευση, οικονομική βοήθεια και λειτουργίες αναγνώρισης φοιτητών.

Μόλις λίγα βήματα μακριά από τα πάντα

Το INTO The University of Alabama at Birmingham Centre βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, λίγα βήματα μακριά από το Campus Green. Έχουν όλα όσα χρειάζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε σπουδές στις ΗΠΑ, επιτυχία.

Το INTO UAB παρέχει το καλύτερο περιβάλλον μάθησης για να επενδύσετε στην εκπαίδευσή σας. Εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης, εγκαταστάσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μικρές τάξεις, εξατομικευμένη υποστήριξη, κοινωνικές δραστηριότητες και μια φιλόξενη κοινότητα συμβάλλουν στην πλούσια εμπειρία της πανεπιστημιούπολης.

Όταν μελετάτε εδώ θα απολαύσετε όλα τα οφέλη της πανεπιστημιακής ζωής σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο. Ζώντας και μαθαίνοντας στην καρδιά του The University of Alabama at Birmingham πανεπιστημιούπολη του The University of Alabama at Birmingham , θα συναντήσετε νέους φίλους μεταξύ των αμερικανών και ξένων φοιτητών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλους τους ακαδημαϊκούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς πόρους και δραστηριότητες του UAB.

Σας προετοιμάζει για το μέλλον

Ως φοιτητής UAB, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις πανεπιστημιουπόλεων και τους πόρους μάθησης. Αυτά περιλαμβάνουν το Ακαδημαϊκό Κέντρο Επιτυχίας του Πανεπιστημίου, το οποίο προωθεί και ενθαρρύνει την επιτυχία των φοιτητών, ενισχύει τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και σας εμπνέει να επιτύχετε τους ακαδημαϊκούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Οι πόροι του INTO UAB σχεδιάζονται σκόπιμα για να διευκολύνουν τις εμπειρίες που ενθαρρύνουν την επιμονή σας και σας προετοιμάζουν για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.

INTO υπηρεσίες UAB

Learning Resource Center - Βοηθώντας σας να μάθετε

Το Κέντρο Μάθησης Πόρων INTO UAB αποτελεί ζωτικό μέρος της εμπειρίας σας. Η επιτυχία σας είναι απαραίτητη. Παρέχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες διδασκαλίας, γραφής πόρων και συνεδρίες καθοδήγησης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτή την επιτυχία.


Γλωσσικοί σύμβουλοι - αγγλική κυριαρχία

Αντιλαμβανόμαστε ότι ένα από τα βασικά συστατικά μιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας. Στόχος μας είναι να είστε αποτελεσματικός υπεύθυνος επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο UAB. Σας βοηθάμε να το επιτύχετε με την παροχή βοήθειας από τους Συμβούλους Αγγλικής Γλώσσας στο Κέντρο INTO UAB.

Τοποθεσίες

Μπέρμιγχαμ

INTO The University of Alabama at Birmingham

Address
19th Street South,619
35249 Μπέρμιγχαμ, Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μαθήματα
Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway
Πτυχιακό Πρόγραμμα Pathway
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη