University of South Florida

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μέλλον σου αρχίζει εδώ

Με τις φωτεινές, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, ένα εκτεταμένο κέντρο μαθησιακών πόρων και εξειδικευμένες περιοχές υποστήριξης, στο University of South Florida , έχετε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση ως φοιτητής πανεπιστημίου. Η βολική τοποθεσία Tampa Bay, στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε όλα τα οφέλη της ύπαρξης φοιτητή USF.

Στο σπίτι σε 14 ακαδημαϊκά κολέγια, το USF προσφέρει περισσότερα από 240 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως, 2.400 συμμετέχοντα μέλη του προσωπικού της σχολής και αθλητικό τμήμα του τμήματος Ι. Η αποστολή της USF είναι να σας βοηθήσει να πετύχετε στις σπουδές σας και ως παγκόσμιος πολίτης της κοινότητας μέσω ενός ανταγωνιστικού προγράμματος σπουδών και της πρόσβασης σε πραγματικές έρευνες. Είμαστε επίσης κορυφαίος παραγωγός των αποδεκτών υποτροφιών Fulbright των ΗΠΑ και κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως για τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχουν χορηγηθεί.

Μια πανεπιστημιούπολη που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας

Το πρώτο σας έτος στο INTO USF θα είναι γεμάτο από νέες εμπειρίες, πολλές από τις οποίες θα συμβούν ακριβώς εδώ στην πανεπιστημιούπολη. Μελετάτε για μια εξέταση; Απολαύστε 24ωρη πρόσβαση στα εκατομμύρια των πόρων της βιβλιοθήκης και σε περισσότερους από 300 υπολογιστές. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα? Γνωρίστε φίλους για μεσημεριανό γεύμα στο Marshall Student Center, το κέντρο της ζωής στην πανεπιστημιούπολη. Είστε αθλητικός ανεμιστήρας; Ευχόμαστε τους ταύρους με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις ή βρίσκουμε διασκεδαστικούς τρόπους να παραμείνουμε υγιείς στο χώρο αναψυχής μας των 8.500 τετραγωνικών μέτρων. Και αν αρρωστήσετε, οι υπηρεσίες υγείας των σπουδαστών απέχουν μόνο λίγα βήματα.

Γίνετε ένας ταύρος USF

Η ζωή στο πανεπιστήμιο είναι γεμάτη ενέργεια με εκατοντάδες φοιτητικές λέσχες, εκδηλώσεις και οργανώσεις ανοιχτές σε όλους. Παρακολουθήστε τους αθλητές της κατηγορίας Ι ανταγωνίζονται σε δεκάδες αθλήματα ή παίρνετε στο παιχνίδι και παίζετε σε ένα πρωτάθλημα αναψυχής στην πανεπιστημιούπολη.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη, η περιοχή Tampa έχει μια τεράστια ποικιλία από πράγματα που πρέπει να κάνετε. Από τις όμορφες παραλίες και το θεματικό πάρκο Busch Gardens έως τις επαγγελματικές αθλητικές ομάδες, μια περιπέτεια απέχει μόλις λίγα λεπτά από την πόρτα σας.

Εστιάζοντας στο μέλλον σας

Η αποστολή της USF είναι να σας βοηθήσει να πετύχετε στις σπουδές σας και ως πολίτης της παγκόσμιας κοινότητας. Μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα σπουδών και την πρόσβαση στην πραγματική έρευνα, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του αύριο. Η USF χτίζει συνεργασίες πρακτικής άσκησης με αρκετές επιχειρήσεις του Tampa, όπως η PricewaterhouseCoopers και η Coca-Cola, για να εξασφαλίσουν ότι έχετε ευκαιρίες να ευδοκιμήσετε πολύ πέρα ​​από την ημέρα αποφοίτησης.

Ποια είναι η διαφορά των ΗΠΑ; Αποτελέσματα. Η εκπληκτική επιτυχία των φοιτητών μας και οι ερευνητικές προσπάθειες μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Η USF είναι κορυφαίος παραγωγοί αποδεκτών υποτροφιών Fulbright των ΗΠΑ και κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως για τον αριθμό των χορηγούμενων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Σχεδιασμένο μαζί σας κατά νου

Στο Κέντρο INTO USF, θα έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πόρων και υπηρεσιών για να βοηθήσετε τις σπουδές σας και να διευκολύνετε τη μετάβασή σας στις ΗΠΑ. Δεν είστε σίγουροι για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού; Θα σας βοηθήσουμε. Ερωτήσεις σχετικά με τη βίζα σας; Έχουμε τις απαντήσεις. Από τη διδασκαλία και την προετοιμασία των δοκιμών μέχρι τις εξωσχολικές εκδρομές, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το πρώτο έτος επιτυχίας σας εδώ.

Τοποθεσίες

Τάμπα

INTO University of South Florida

Address
Stetson University, 421 N Woodland Blvd, DeLand
FL 32723 Τάμπα, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη