Illinois Eastern Community Colleges

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τα Illinois Eastern Community Colleges

Καλωσορίσατε στο Κολεγιακές Επαρχίες του Illinois Eastern Community Colleges και στα τέσσερα κολέγια του Frontier Community College, στο Lincoln Trail College, στο Olney Central College και στο Wabash Valley College. Η IECC είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε επιλογές σταδιοδρομίας που θα σας καθοδηγήσουν στον 21ο αιώνα - είτε είστε πρόσφατος πτυχιούχος γυμνασίου ή ένας ηλικιωμένος ενήλικας που αναζητά μια νέα σταδιοδρομία.

Η IECC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών και πιστοποιητικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας ή μπορείτε απλά να περάσετε ένα ή δύο μαθήματα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να διερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα.

Ως μία επιλογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία για μια καριέρα, συμπληρώνοντας ένα πτυχίο σε ένα πρόγραμμα μεταφοράς στο IECC, στη συνέχεια συνεχίζοντας σε ένα ανώτερο ίδρυμα για να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο. Η επιλογή αυτή απαιτεί γενικά περίπου τέσσερα χρόνια σπουδών για φοιτητή πλήρους φοίτησης - δύο χρόνια στο IECC και δύο χρόνια στο ανώτερο ίδρυμα. Το Γενικό Πρόγραμμα Σπουδών Γενικής Εκπαίδευσης της IECC καθιστά τη διαδικασία μεταφοράς στα κολέγια και τα πανεπιστήμια του Illinois απλή και αξιόπιστη. Η IECC έχει επίσης διατυπώσει συμφωνίες και προγράμματα διπλής εισδοχής με συγκεκριμένα ινδικά πανεπιστήμια.

Ως άλλη επιλογή, μπορείτε να εισέλθετε σε μια σταδιοδρομία μετά από μόλις δύο χρόνια σπουδών ή λιγότερο με την εγγραφή σας σε ένα από τα τεχνικά προγράμματα της IECC. Τα πανεπιστημιακά προγράμματα απαιτούν δύο χρόνια σπουδών, και τα προγράμματα πιστοποιητικών απαιτούν γενικά ένα έτος σπουδών ή λιγότερα.

Τα προγράμματα χωρίζονται σε κατηγορίες σταδιοδρομίας τόσο για τα προγράμματα μεταφοράς όσο και για τα τεχνικά προγράμματα. Επιλέξτε την κατηγορία και το πρόγραμμα που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας σας, κατόπιν προγραμματίστε ένα ραντεβού με έναν σύμβουλο σε ένα από τα τέσσερα κολλέγια για να επιλέξετε τα μαθήματα που θα χρειαστείτε. Οι τάξεις διδάσκονται παραδοσιακά και σε απευθείας σύνδεση για να καλύψουν τις ανάγκες των σπουδαστών.

Εάν είστε αναποφάσιστοι σχετικά με την επιλογή της σταδιοδρομίας σας, οι σύμβουλοι προσωπικού σε οποιοδήποτε από τα κολέγια μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε αυτή την απόφαση. Οι σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να διερευνήσετε τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας σταδιοδρομίας είτε με μια αξιολόγηση χαρτιού και μολύβι είτε με ένα μηχανογραφικό πρόγραμμα όπως το Career Finder ή τους Horizons.

Είτε είστε μαθητής "αποφασισμένος" είτε "αναποφάσιστος", προτείνουμε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έναν σύμβουλο το συντομότερο δυνατό. Το εξάμηνο του φθινοπώρου ξεκινά στα τέλη Αυγούστου, το εαρινό εξάμηνο ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου και η θερινή σύνοδος αρχίζει στις αρχές Ιουνίου. Τα μαθήματα διδασκαλίας προσφέρονται μεταξύ εξαμήνου και καλοκαιριού.

IECC ανοικτή Pathway διαπίστευσης

Τον Ιούνιο του 2015, τα κολεγιακά ιδρύματα της Illinois Eastern Community Colleges έλαβαν ειδοποίηση για μια επιτυχημένη επαναπιστοποίηση από την επιτροπή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο του μοντέλου Open Pathway , το IECC ακολουθεί τον δεκαετή κύκλο Open Pathway για την πραγματοποίηση περιοδικών υποβολών κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών.

Illinois Eastern Community Colleges Έτος 4 ανοικτής Pathway αξιοπιστίας Pathway ημερομηνία αναθεώρησης έχει προγραμματιστεί στις 22 Απριλίου 2019.

Αποστολή
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική εκπαίδευση και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ζωής των μαθητών μας και την ενίσχυση των κοινοτήτων μας.

Σκοποί

Η Περιφέρεια δεσμεύεται για υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα για προ-απολυτήριο, σταδιοδρομία και τεχνική εκπαίδευση που υποστηρίζουν και προάγουν την αριστεία στη μάθηση. Η αποστολή επιτυγχάνεται μέσω ποικίλων προγραμμάτων και υπηρεσιών που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:
 • εκπαιδευτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των προ-απολυτηρίου, σταδιοδρομίας και τεχνικών πτυχίων και πιστοποιητικών που προετοιμάζουν ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα για μεταφορά σε τετραετή φορέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή είσοδο σε πολυπολιτισμικό παγκόσμιο χώρο εργασίας ·
 • πρόγραμμα, μαθημάτων και θεσμικών στόχων που έχουν αναγνωρίσιμα και μετρήσιμα μαθησιακά αποτελέσματα, τα οποία είναι σαφώς κατανοητά από τους μαθητές.
 • αξιοποίηση εταιρικών σχέσεων ανταλλαγής πόρων για την επέκταση, επανεκπαίδευση και ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης του νοτιοανατολικού Ιλλινόις ·
 • ανάπτυξη συνεργασιών με τα προ-Κ μέσω των γυμνασίων που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση και την εξέλιξη των μαθητών μέσω της διά βίου μάθησης.
 • ακαδημαϊκά προγράμματα και θεσμικές υπηρεσίες που αναθεωρούνται και αναθεωρούνται σε προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα με έμφαση στη λογοδοσία σε σχέση με τον προγραμματισμό, την αξιολόγηση των σπουδαστών και των προγραμμάτων και τα μαθησιακά αποτελέσματα.
 • ενήλικες και συνεχιζόμενες σπουδές που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες των κατοίκων της Επαρχίας.
 • προγράμματα στην αποκατάσταση της εκπαίδευσης, τα οποία βοηθούν τους κατοίκους της περιοχής να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να εισέλθουν και να ολοκληρώσουν τα προγράμματα σε επίπεδο κολλεγίων.
 • συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες τοποθέτησης φοιτητών με σκοπό την παροχή βοήθειας στους σπουδαστές για την επιλογή ενός προγράμματος σπουδών, τη μετάθεσή τους σε ένα τετραετές ίδρυμα, την είσοδο σε απασχόληση ή την ολοκλήρωση των στόχων πιστοποιητικών ή μαθημάτων ·
 • τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες που αναπτύσσονται και ενημερώνονται, εφόσον είναι απαραίτητο, για την κάλυψη τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων αναγκών των κατοίκων της Επαρχίας.
 • την κοινοτική εκπαίδευση και τις δραστηριότητες κοινωφελών υπηρεσιών που παρέχουν ένα κέντρο πολιτιστικών και πνευματικών πόρων για την περιοχή καθώς και τον εντοπισμό και την τιμή της πολυπολιτισμικότητας και της πολυμορφίας στις κοινότητές μας.
 • επαγγελματικό εμπλουτισμό και εμπειρίες ανάπτυξης για το κολέγιο, τη σχολή, τους διαχειριστές και το προσωπικό που θα βελτιώσει και θα βελτιώσει τις οδηγίες και τις υπηρεσίες. και,
 • τους πόρους, τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και τον εξοπλισμό για την υποστήριξη όλων των συνιστωσών προγραμμάτων και υπηρεσιών του κολλεγίου.

Τοποθεσίες

Robinson

Address
11220 State Highway 1
62454 Robinson, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Olney

Address
305 North West Street
62450 Olney, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Mount Carmel

Address
2200 College Drive
62863 Mount Carmel, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Fairfield

Address
2 Frontier Drive
62837 Fairfield, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Ανώτερο Πιστοποιητικό
Δίπλωμα (Associate Degree)
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πιστοποιητικό

Ask a Question

Άλλη