Read the Official Description

Σχετικά με τα Illinois Eastern Community Colleges

Καλωσορίσατε στο Κολεγιακές Επαρχίες του Illinois Eastern Community Colleges και στα τέσσερα κολέγια του Frontier Community College, στο Lincoln Trail College, στο Olney Central College και στο Wabash Valley College. Η IECC είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε επιλογές σταδιοδρομίας που θα σας καθοδηγήσουν στον 21ο αιώνα - είτε είστε πρόσφατος πτυχιούχος γυμνασίου ή ένας ηλικιωμένος ενήλικας που αναζητά μια νέα σταδιοδρομία.

Η IECC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών και πιστοποιητικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας ή μπορείτε απλά να περάσετε ένα ή δύο μαθήματα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να διερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα.

Ως μία επιλογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία για μια καριέρα, συμπληρώνοντας ένα πτυχίο σε ένα πρόγραμμα μεταφοράς στο IECC, στη συνέχεια συνεχίζοντας σε ένα ανώτερο ίδρυμα για να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο. Η επιλογή αυτή απαιτεί γενικά περίπου τέσσερα χρόνια σπουδών για φοιτητή πλήρους φοίτησης - δύο χρόνια στο IECC και δύο χρόνια στο ανώτερο ίδρυμα. Το Γενικό Πρόγραμμα Σπουδών Γενικής Εκπαίδευσης της IECC καθιστά τη διαδικασία μεταφοράς στα κολέγια και τα πανεπιστήμια του Illinois απλή και αξιόπιστη. Η IECC έχει επίσης διατυπώσει συμφωνίες και προγράμματα διπλής εισδοχής με συγκεκριμένα ινδικά πανεπιστήμια.

Ως άλλη επιλογή, μπορείτε να εισέλθετε σε μια σταδιοδρομία μετά από μόλις δύο χρόνια σπουδών ή λιγότερο με την εγγραφή σας σε ένα από τα τεχνικά προγράμματα της IECC. Τα πανεπιστημιακά προγράμματα απαιτούν δύο χρόνια σπουδών, και τα προγράμματα πιστοποιητικών απαιτούν γενικά ένα έτος σπουδών ή λιγότερα.

Τα προγράμματα χωρίζονται σε κατηγορίες σταδιοδρομίας τόσο για τα προγράμματα μεταφοράς όσο και για τα τεχνικά προγράμματα. Επιλέξτε την κατηγορία και το πρόγραμμα που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας σας, κατόπιν προγραμματίστε ένα ραντεβού με έναν σύμβουλο σε ένα από τα τέσσερα κολλέγια για να επιλέξετε τα μαθήματα που θα χρειαστείτε. Οι τάξεις διδάσκονται παραδοσιακά και σε απευθείας σύνδεση για να καλύψουν τις ανάγκες των σπουδαστών.

Εάν είστε αναποφάσιστοι σχετικά με την επιλογή της σταδιοδρομίας σας, οι σύμβουλοι προσωπικού σε οποιοδήποτε από τα κολέγια μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε αυτή την απόφαση. Οι σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να διερευνήσετε τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας σταδιοδρομίας είτε με μια αξιολόγηση χαρτιού και μολύβι είτε με ένα μηχανογραφικό πρόγραμμα όπως το Career Finder ή τους Horizons.

Είτε είστε μαθητής "αποφασισμένος" είτε "αναποφάσιστος", προτείνουμε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έναν σύμβουλο το συντομότερο δυνατό. Το εξάμηνο του φθινοπώρου ξεκινά στα τέλη Αυγούστου, το εαρινό εξάμηνο ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου και η θερινή σύνοδος αρχίζει στις αρχές Ιουνίου. Τα μαθήματα διδασκαλίας προσφέρονται μεταξύ εξαμήνου και καλοκαιριού.

IECC ανοικτή Pathway διαπίστευσης

Τον Ιούνιο του 2015, τα κολεγιακά ιδρύματα της Illinois Eastern Community Colleges έλαβαν ειδοποίηση για μια επιτυχημένη επαναπιστοποίηση από την επιτροπή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο του μοντέλου Open Pathway , το IECC ακολουθεί τον δεκαετή κύκλο Open Pathway για την πραγματοποίηση περιοδικών υποβολών κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών.

Illinois Eastern Community Colleges Έτος 4 ανοικτής Pathway αξιοπιστίας Pathway ημερομηνία αναθεώρησης έχει προγραμματιστεί στις 22 Απριλίου 2019.

Αποστολή
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική εκπαίδευση και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ζωής των μαθητών μας και την ενίσχυση των κοινοτήτων μας.

Σκοποί

Η Περιφέρεια δεσμεύεται για υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα για προ-απολυτήριο, σταδιοδρομία και τεχνική εκπαίδευση που υποστηρίζουν και προάγουν την αριστεία στη μάθηση. Η αποστολή επιτυγχάνεται μέσω ποικίλων προγραμμάτων και υπηρεσιών που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:
 • εκπαιδευτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των προ-απολυτηρίου, σταδιοδρομίας και τεχνικών πτυχίων και πιστοποιητικών που προετοιμάζουν ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα για μεταφορά σε τετραετή φορέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή είσοδο σε πολυπολιτισμικό παγκόσμιο χώρο εργασίας ·
 • πρόγραμμα, μαθημάτων και θεσμικών στόχων που έχουν αναγνωρίσιμα και μετρήσιμα μαθησιακά αποτελέσματα, τα οποία είναι σαφώς κατανοητά από τους μαθητές.
 • αξιοποίηση εταιρικών σχέσεων ανταλλαγής πόρων για την επέκταση, επανεκπαίδευση και ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης του νοτιοανατολικού Ιλλινόις ·
 • ανάπτυξη συνεργασιών με τα προ-Κ μέσω των γυμνασίων που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση και την εξέλιξη των μαθητών μέσω της διά βίου μάθησης.
 • ακαδημαϊκά προγράμματα και θεσμικές υπηρεσίες που αναθεωρούνται και αναθεωρούνται σε προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα με έμφαση στη λογοδοσία σε σχέση με τον προγραμματισμό, την αξιολόγηση των σπουδαστών και των προγραμμάτων και τα μαθησιακά αποτελέσματα.
 • ενήλικες και συνεχιζόμενες σπουδές που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες των κατοίκων της Επαρχίας.
 • προγράμματα στην αποκατάσταση της εκπαίδευσης, τα οποία βοηθούν τους κατοίκους της περιοχής να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να εισέλθουν και να ολοκληρώσουν τα προγράμματα σε επίπεδο κολλεγίων.
 • συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες τοποθέτησης φοιτητών με σκοπό την παροχή βοήθειας στους σπουδαστές για την επιλογή ενός προγράμματος σπουδών, τη μετάθεσή τους σε ένα τετραετές ίδρυμα, την είσοδο σε απασχόληση ή την ολοκλήρωση των στόχων πιστοποιητικών ή μαθημάτων ·
 • τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες που αναπτύσσονται και ενημερώνονται, εφόσον είναι απαραίτητο, για την κάλυψη τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων αναγκών των κατοίκων της Επαρχίας.
 • την κοινοτική εκπαίδευση και τις δραστηριότητες κοινωφελών υπηρεσιών που παρέχουν ένα κέντρο πολιτιστικών και πνευματικών πόρων για την περιοχή καθώς και τον εντοπισμό και την τιμή της πολυπολιτισμικότητας και της πολυμορφίας στις κοινότητές μας.
 • επαγγελματικό εμπλουτισμό και εμπειρίες ανάπτυξης για το κολέγιο, τη σχολή, τους διαχειριστές και το προσωπικό που θα βελτιώσει και θα βελτιώσει τις οδηγίες και τις υπηρεσίες. και,
 • τους πόρους, τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και τον εξοπλισμό για την υποστήριξη όλων των συνιστωσών προγραμμάτων και υπηρεσιών του κολλεγίου.
Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Πιστοποιητικό

Illinois Eastern Community Colleges

Το πτυχίο Advanced Manufacturing προωθεί και ενισχύει τις δεξιότητες των φοιτητών, βοηθώντας τους να πετύχουν μέσα στην προηγμένη μεταποιητική βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο Advanced Manufacturing προωθεί και ενισχύει τις δεξιότητες των φοιτητών, βοηθώντας τους να πετύχουν μέσα στην προηγμένη μεταποιητική βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί εκτεταμένες εφαρμοσμένες τεχνικές γνώσεις, σε συνδυασμό με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, ώστε να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με άτομα καθώς και ομάδες και ομάδες. Το πρόγραμμα αντιπροσωπεύει εκπαίδευση και κατάρτιση δεξιοτήτων προς μια ευρύτερη προηγμένη θεωρία κατασκευής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα (Associate Degree)

Illinois Eastern Community Colleges

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Επιλογής Επιχειρήσεων Αγροτικής Τεχνολογίας πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία ανταμείβοντας θέσεων. Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Επιλογής Επιχειρήσεων Αγροτικής Τεχνολογίας πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία ανταμείβοντας θέσεων. Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν γεωργικές πωλήσεις, μάρκετινγκ, μεσαία διαχείριση σε αντιπροσωπείες ή διανομείς, έρευνα ή άλλες γεωργικές θέσεις. Οι ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν λειτουργικές ή μεσαίες θέσεις σε γεωργικούς προμηθευτές ζωοτροφών, σπόρων, λιπασμάτων, χημικών ουσιών, σιτηρών, εξοπλισμού και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να μπορούν να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους, να επιδεικνύουν γενική γνώση της καλλιέργειας και της κτηνοτροφίας, να κατανοούν τα προβλήματα της γεωργίας, να γνωρίζουν τις νέες εξελίξεις στη γεωργία και να αναπτύσσουν δεξιότητες στο μάρκετινγκ, χρηματοδότηση της γεωργίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Ο τίτλος διαχείρισης του αθλητισμού θα παρέχει εκπαίδευση εισόδου σε επίπεδο απασχόλησης για άτομα που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο τίτλος διαχείρισης του αθλητισμού θα παρέχει εκπαίδευση εισόδου σε επίπεδο απασχόλησης για άτομα που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία αθλητισμού και αναψυχής. Οι ρυθμίσεις απασχόλησης περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις σπορ και γυμναστικής, τη διαχείριση του αθλητικού λιανικού εμπορίου, τον προγραμματισμό προγραμμάτων αναψυχής, τον διευθυντή εγκαταστάσεων και τις θέσεις αθλητικής προπόνησης Το πτυχίο AAS περιλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος των γενικών εκπαιδευτικών μαθημάτων για τη διευκόλυνση της μετάβασης σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Το πρόγραμμα Marketing Business Management απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για διάφορες επιχειρηματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι σπουδαστ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Marketing Business Management απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για διάφορες επιχειρηματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι σπουδαστές μελετούν και εξασκούν δεξιότητες στις βασικές επιχειρηματικές πρακτικές προκειμένου να είναι κατάλληλοι για εποπτικές και μεσαίες θέσεις. Η σημασία της ανάπτυξης ομάδας, της ικανοποίησης των πελατών, των κινήτρων των εργαζομένων και της επίλυσης προβλημάτων τονίζεται σε όλο το πρόγραμμα. Οι φοιτητές της διοίκησης επιχειρήσεων θα λάβουν επίσης πιστωτική κάρτα και θα πληρώσουν για επαγγελματική εμπειρία στο χώρο εργασίας ενώ θα εργάζονται σε έναν τομέα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια δύο εξαμήνων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Το πτυχίο Advanced Manufacturing προωθεί και ενισχύει τις δεξιότητες των φοιτητών, βοηθώντας τους να πετύχουν μέσα στην προηγμένη μεταποιητική βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο Advanced Manufacturing προωθεί και ενισχύει τις δεξιότητες των φοιτητών, βοηθώντας τους να πετύχουν μέσα στην προηγμένη μεταποιητική βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί εκτεταμένες εφαρμοσμένες τεχνικές γνώσεις, σε συνδυασμό με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, ώστε να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με άτομα καθώς και ομάδες και ομάδες. Το πρόγραμμα αντιπροσωπεύει εκπαίδευση και κατάρτιση δεξιοτήτων προς μια ευρύτερη προηγμένη θεωρία κατασκευής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Το πτυχίο Associate in General Studies (AGS) έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιθυμούν να διερευνήσουν τα ατομικά τους ενδιαφέροντα μέσα σε μια ακαδημαϊκή δομή. Η αποδ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο Associate in General Studies (AGS) έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιθυμούν να διερευνήσουν τα ατομικά τους ενδιαφέροντα μέσα σε μια ακαδημαϊκή δομή. Η αποδοχή της πίστωσης για το πτυχίο AGS είναι στη διακριτική ευχέρεια του φορέα που λαμβάνει

Προϋποθέσεις προγράμματος ή / και μαθήματος

Γενική Εκπαίδευση - Απαιτείται (20 ώρες)

Εισαγωγή στη σύνθεση ήΣύνθεση Ι ήΣύνθεσηΕπικοινωνίες ήΤεχνικό γράψιμοΒασικές αρχές της αποτελεσματικής ομιλίας ήΔιαπροσωπικές επικοινωνίεςΟποιαδήποτε γενική πορεία φυσικής ή φυσικής επιστήμης ή μαθηματικώνΟποιαδήποτε γενική πορεία ανθρωπιστικών σπουδώνΟποιαδήποτε γενική πορεία των κοινωνικών επιστημών... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Η IECC προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα μεταφοράς για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Το πτυχίο Associat ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η IECC προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα μεταφοράς για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Το πτυχίο Associate in Arts εκπληρώνει τις απαιτήσεις του γενικού προγράμματος σπουδών IAI General Education, το οποίο επιτρέπει την ομαλή μετάβαση σε οποιοδήποτε από τα 100 συμμετέχοντα ιδρύματα του Illinois. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, ένας φοιτητής μπορεί γενικά να μεταφέρει με κατώτερη θέση. Είναι ευθύνη του σπουδαστή να συνεργαστεί στενά με έναν σύμβουλο, ώστε τα μαθήματα επιλογής να είναι κατάλληλα, μεταβιβάσιμα και να ισχύουν για τους σπουδαστές στο μεταπτυχιακό ή πανεπιστήμιο... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Το Πρόγραμμα Τεχνολογίας Υπηρεσιών Αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που θέλουν να γίνουν τεχνικοί στη γενική επισκευή αυτοκινήτων. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πρόγραμμα Τεχνολογίας Υπηρεσιών Αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που θέλουν να γίνουν τεχνικοί στη γενική επισκευή αυτοκινήτων. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τεχνικούς αυτοκινήτων σε αντιπροσώπους, ανεξάρτητα συνεργεία, ειδικευμένα καταστήματα αυτοκινήτων και επιχειρήσεις που σχετίζονται με εξαρτήματα. Το ποσοστό αμοιβής μπορεί να υπολογιστεί με βάση την προμήθεια που προάγει την ταχύτητα και την αξιοπιστία. Η απασχόληση τεχνικών υπηρεσιών αναμένεται να αυξηθεί λόγω των απαιτήσεων εξυπηρέτησης και της πολυπλοκότητας του αυτοκινήτου. Μετά την ολοκλήρωση, ο φοιτητής μπορεί να μεταβιβάσει σε επιλεγμένα ανώτερα ιδρύματα για να ολοκληρώσει ένα πτυχίο τεσσάρων ετών και να είναι επιλέξιμος ως εκπρόσωπος εξυπηρέτησης του κατασκευαστή, εκπαιδευτής αυτοκινήτων και άλλες συναφείς θέσεις διαχείρισης αυτοκινήτων. Ο φοιτητής πρέπει να παράσχει εγκεκριμένο σετ εργαλείων και γυαλιά ασφαλείας. Αυτά τα μαθήματα πληρούν τα πρότυπα NATEF (Εθνικό Ίδρυμα Τεχνικών Αυτοκινήτου).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Illinois Eastern Community Colleges

Η IECC προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα μεταφοράς για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Το πτυχίο Associat ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η IECC προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα μεταφοράς για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Το πτυχίο Associate in Science θα διευκολύνει τη μετάβαση σε ένα πρόγραμμα σπουδών που απονέμεται στην επιστήμη. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, ένας φοιτητής μπορεί γενικά να μεταφέρει με κατώτερη θέση. Είναι ευθύνη του σπουδαστή να συνεργαστεί στενά με έναν σύμβουλο έτσι ώστε τα μαθήματα επιλογής να είναι κατάλληλα, μεταβιβάσιμα και να ισχύουν για τους σπουδαστές στο μεταπτυχιακό ή το πανεπιστήμιο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Το Illinois Community College Board ενέκρινε αλλαγές στο πτυχίο Associate in Science στις 18/9/2015 προκειμένου να εξομαλύνει τη μεταφορά φοιτητών STEM σε τετραετή ιδρύματα. Οι παρακάτω απαιτήσεις αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές που έγιναν αποτελεσματικές για τους νέους μαθητές που ξεκινούν το φθινόπωρο του 2016. Οι αλλαγές αύξησαν τις ώρες των μαθηματικών και των φυσικών / βιοεπιστημών στο επίπεδο των κολεγίων της κοινότητας προκειμένου να αναπαραχθούν καλύτερα τα μαθήματα φοιτητής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παίρνουν σε τέσσερις πανεπιστήμιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πιθανότητα ένας φοιτητής να μην ολοκληρώσει το γενικό πρόγραμμα σπουδών γενικής εκπαίδευσης του IAI στο κολέγιο της κοινότητας, αλλά να ολοκληρώσει την μετα-μεταφορά αντί.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Η IECC προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα μεταφοράς για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Το πτυχίο Associat ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η IECC προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα μεταφοράς για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Το πτυχίο Associate in Science and Arts εκπληρώνει τις απαιτήσεις του γενικού προγράμματος σπουδών IAI General Education, το οποίο επιτρέπει την ομαλή μετάβαση σε οποιοδήποτε από τα 100 συμμετέχοντα ιδρύματα του Illinois. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, ένας φοιτητής μπορεί γενικά να μεταφέρει με κατώτερη θέση. Είναι ευθύνη του σπουδαστή να συνεργαστεί στενά με έναν σύμβουλο έτσι ώστε τα μαθήματα επιλογής να είναι κατάλληλα, μεταβιβάσιμα και να ισχύουν για τους σπουδαστές στο μεταπτυχιακό ή το πανεπιστήμιο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Illinois Eastern Community Colleges

Η ασφάλεια υπολογιστών ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ασφάλεια υπολογιστών

Εξάμηνο 1Intro Online Learning ServicesΤεχνικό γράψιμοΠοινικές έρευνες ΙΤεχνικά ΜαθηματικάIT Θεμελιώδεις αρχέςΕξάμηνο 2Βασικές Δεξιότητες ΥπολογιστώνΗθική ΥπολογιστώνΙατροδικαστική υπολογιστώνΒασικές αρχές δικτύωσηςΣύνολο προγράμματος: 26.5Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο πριν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα για να διασφαλίσετ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Το πρόγραμμα Marketing Business Management απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για διάφορες επιχειρηματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι σπουδαστ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Marketing Business Management απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για διάφορες επιχειρηματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι σπουδαστές μελετούν και εξασκούν δεξιότητες στις βασικές επιχειρηματικές πρακτικές προκειμένου να είναι κατάλληλοι για εποπτικές και μεσαίες θέσεις. Η σημασία της ανάπτυξης ομάδας, της ικανοποίησης των πελατών, των κινήτρων των εργαζομένων και της επίλυσης προβλημάτων τονίζεται σε όλο το πρόγραμμα. Οι φοιτητές της διοίκησης επιχειρήσεων θα λάβουν επίσης πιστωτική κάρτα και θα πληρώνουν για την επαγγελματική εμπειρία στο χώρο εργασίας ενώ εργάζονται σε έναν τομέα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις για δύο εξάμηνα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Επιλογής Επιχειρήσεων Αγροτικής Τεχνολογίας πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία ανταμείβοντας θέσεων. Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Επιλογής Επιχειρήσεων Αγροτικής Τεχνολογίας πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία ανταμείβοντας θέσεων. Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν γεωργικές πωλήσεις, μάρκετινγκ, μεσαία διαχείριση σε αντιπροσωπείες ή διανομείς, έρευνα ή άλλες γεωργικές θέσεις. Οι ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν λειτουργικές ή μεσαίες θέσεις σε γεωργικούς προμηθευτές ζωοτροφών, σπόρων, λιπασμάτων, χημικών ουσιών, σιτηρών, εξοπλισμού και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Illinois Eastern Community Colleges

Το πιστοποιητικό εξειδικευμένων υπηρεσιών αυτοκινήτων έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένες δεξιότητες για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό το πιστοποιητικ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πιστοποιητικό εξειδικευμένων υπηρεσιών αυτοκινήτων έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένες δεξιότητες για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό το πιστοποιητικό και τα συμπεριλαμβανόμενα μαθήματα έχουν αξιολογηθεί από το NATEF (Εθνικό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Τεχνικών Αυτοκινήτων) και έχουν εκπληρώσει όλες τις απαιτούμενες οδηγίες. Η NATEF έχει απονείμει αυτό το πρόγραμμα αυτοκινήτων το επίπεδο πιστοποίησης MASTER ASE.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Περισσότερα
September 2019
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
11220 State Highway 1
62454 Robinson, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
305 North West Street
62450 Olney, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
2200 College Drive
62863 Mount Carmel, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
2 Frontier Drive
62837 Fairfield, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες