Institute of Aviation at Parkland College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

Το Ινστιτούτο Πολιτικής Αεροπορίας σε Πάρκο College διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, προκειμένου να διασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα για τους μαθητές. Το Ινστιτούτο Πολιτικής Αεροπορίας σε Parkland College βρίσκεται σε Champaign, Ιλινόις και με τη βοήθεια του Πανεπιστημίου του Illinois at Urbana-Champaign και Φράσα International, είναι μια κορυφαία σχολή συλλογικό πτήσης στο Ιλλινόις και το μοναδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κεντρική Ιλλινόις με ένα πρόγραμμα αεροπορίας .

Βρίσκεται σε Willard το αεροδρόμιο, περίπου οκτώ μίλια από κύρια πανεπιστημιούπολη Parkland College, το Ινστιτούτο Πολιτικής Αεροπορίας σπίτια εγκατάσταση αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία σπουδαστών, διάφορα εξομοιωτές πτήσης, και ο στόλος του αέρα. Ο στόλος της αποτελείται από 17 και μόνο τοξότες Piper μηχανή, επτά Piper βέλη, τρία πολυ-μηχανή Piper Seminoles και δύο Cessna 152S.

Καριέρα Outlook

Με την επικείμενη εισροή των πιλοτικών συνταξιοδοτήσεων σε συνδυασμό με την παγκόσμια ανάπτυξη στον τομέα των αερομεταφορών, υπάρχει έλλειψη ειδικευμένου πιλότων στις ΗΠΑ και διεθνώς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την εβδομάδα Αεροπορίας, οι περισσότερες από 20.000 θέσεις εργασίας πιλότος αναμένεται να ανοίξουν εντός των επόμενων επτά ετών και αυτές είναι συντηρητικές εκτιμήσεις. Αυτές οι θέσεις εργασίας πρέπει να συμπληρωθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι μικρότερες περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν την υπηρεσία. Προβάλλεται το επιχείρημα ότι τώρα ίσως η καλύτερη στιγμή για να επιδιώξουν και να αποκτήσουν εκπαίδευση των χειριστών σας και πτητική εκπαίδευση.

Πρόγραμμα Αεροπορίας πάρκο του

Το Ινστιτούτο Πολιτικής Αεροπορίας σε Parkland προσφέρει πτυχίο συνεργάτης στον τομέα των αερομεταφορών, καθώς και ευκαιρίες για την πιστοποίηση ως ιδιωτικός πιλότος, μέσο-rated πιλότος, επαγγελματίας χειριστής, multiengine-rated πιλότος και εκπαιδευτής πτήσεων. Βαθμός της συγγενούς επιχείρησης προετοιμάζει τους μαθητές να μεταφερθούν σε τετραετή ίδρυμα για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου.

Συνεργάτης προπτυχιακοί φοιτητές θα κερδίσει διαδοχικά το χειριστή ιδιωτικών πιστοποιητικό, ικανότητα οργάνων, επαγγελματίας χειριστής πιστοποιητικό, και multiengine αξιολόγησης κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να κερδίσουν τα πιστοποιητικά εκπαιδευτή πτήσεων για αεροπλάνα, μέσο, ​​και multiengine. Οι απόφοιτοι μπορούν να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό μετά την αποφοίτησή τους σε θέσεις εργασίας, όπως η αεροφωτογράφηση και πτητικής εκπαίδευσης. Μετά την ολοκλήρωση της FAA απαιτήσεων χρόνου πτήσης, οι απόφοιτοι θα είναι τα προσόντα για να γίνει πιλότους.

Δομή Προγράμματος

Για τα περισσότερα μαθήματα των αερομεταφορών, οι μαθητές συναντώνται για περίπου δύο ώρες την εβδομάδα σε μία αίθουσα όπου θα μάθουν για τα συστήματα του αεροσκάφους, τους κανόνες και τους κανονισμούς, και βασικές αρχές της πολιτικής αεροπορίας. Οι μαθητές συνεδριάζει επίσης Willard το αεροδρόμιο για τρεις περιόδους πτήση 2 ωρών την εβδομάδα, εφόσον λαμβάνουν hands-on εμπειρία ένα αεροσκάφος για να μάθετε ελιγμούς, απογειώσεων και προσγειώσεων και πτήσεων cross-country. Τα μαθήματα προσφέρονται Αεροπορίας Φθινόπωρο, Άνοιξη και το Καλοκαίρι εξάμηνα αναλόγως.

Πρόγραμμα Απαιτήσεις εισόδου

TSA απαιτήσεις για όλους τους μη πολίτες των ΗΠΑ

Η αμερικανική Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA) απαιτεί από τους μη-πολίτες να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Πτήσεων Alien Φοιτητών (AFSP). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της TSA για περισσότερες πληροφορίες. Μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι φοιτητές που είναι μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής πρέπει να αποδείξει αγγλικής γλώσσας μέσω TOEFL (IBT) βαθμολογία: συνολικά 85 ή υψηλότερος με ελάχιστο 22 ακρόασης και ομιλίας ελάχιστο 26. Δεν εναλλακτικών μέσων αξιολόγησης έγινε δεκτή. TOEFL σκορ δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των δύο ετών από την έναρξη του προγράμματος.

Ιατρικές εξετάσεις

Πριν από την εγγραφή και ένα αεροσκάφος, οι μαθητές θα πρέπει να αποκτήσουν ένα αεροπορίας ιατρικό πιστοποιητικό από την FAA πιστοποιημένο Ιατρικό Εξεταστή Πτήσεων (AME). Υπάρχουν τρεις κατηγορίες της αεροπορίας ιατρικών πιστοποιητικών: Κλάση 1, Κλάσης 2, 3 και Τάξης. Κλάση 1 είναι η πιο περιοριστική? Κλάση 3 είναι η λιγότερο περιοριστική. Οι Αεροπορίας ιατρικές εξετάσεις που διενεργούνται από εγκεκριμένο από την FAA γιατρούς. Πάρκο College προβλέπει ότι οι υποψήφιοι φοιτητές, τουλάχιστον, να περάσει μια κλάση 3 φυσική εξέταση πριν από την εγγραφή για την πρώτη τους πορεία. Κάθε τάξη του ιατρικού πιστοποιητικού με έναν πιλότο φοιτητή πιστοποιητικό είναι αποδεκτό.

Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση

Για να πάρετε μαθήματα στο κολλέγιο Parkland, θα πρέπει να τοποθετήσετε σε κολεγιακό επίπεδο ανάγνωσης, γραφής και μαθηματικών. Οι μαθητές θα πρέπει να επιδεικνύει τις ικανότητες ανάγνωσης κολεγιακού επιπέδου, γραφή και τα μαθηματικά τους.

Τοποθεσίες

Πεδιάδα

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Πεδιάδα, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 217-244-8601

Ask a Question

Άλλη