International Education Center At Diablo Valley College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε IEC @ DVC;

Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στο Diablo Valley College σας προετοιμάζει για Diablo Valley College

Το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στο DVC είναι μια δοκιμασμένη πρόγραμμα με υψηλά προσόντα, την επαγγελματική τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι παρέχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να πετύχει, συμπεριλαμβανομένων:

εντατική αγγλική και ακαδημαϊκή προετοιμασία, με συνεδρίες διάρκειας 8 εβδομάδων δεν TOEFL απαίτηση να εγγραφούν σε DVC για όσους ολοκληρώνουν την Advanced B αγγλικό πρόγραμμα δεν TOEFL απαίτηση να εγγραφούν σε DVC για όσους ολοκληρώνουν τα προγράμματα Ακαδημαϊκών Bridge ποικιλία των προγραμματισμένων πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων συντονιστή στέγης που επισκέπτεται και συνεντεύξεις όλες τις οικογένειες Homestay να διασφαλιστεί η ποιότητα, και βοηθά τους μαθητές με το διαμέρισμα και άλλες επιλογές στέγασης υψηλά κίνητρα φοιτητές: 95% συνεχίσει να πανεπιστημιακό επίπεδο Diablo Valley College είναι το νούμερο ένα ίδρυμα τροφοδότη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ για τόσο στις εγχώριες όσο και διεθνείς φοιτητές.

Diablo Valley College (DVC)

Ιδρύθηκε το 1949, Diablo Valley College στο Pleasant Hill, Καλιφόρνια είναι ένα δημόσιο κολέγιο κοινότητα που βρίσκεται στη σκιά του βουνού Diablo, κοντά στο Berkeley και το Σαν Φρανσίσκο. Παρέχει ένα ασφαλές, φιλικό περιβάλλον ευνοϊκό για τις σπουδές. Μέρος της αποστολής DVC είναι να παρέχει σε όλα τα μέλη της κοινότητας με την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την προσιτή πορείας προς ένα πανεπιστημιακό πτυχίο. Παροχή τα δύο πρώτα έτη του πτυχίου του πανεπιστημίου των ΗΠΑ, DVC έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα μεταφοράς πανεπιστήμιο στην Καλιφόρνια.

Τέσσερις εξαιρετικές λόγοι για να σπουδάσει στο Diablo Valley College (DVC)

  1. Άριστη Ακαδημαϊκοί:

2 χρόνια σε DVC + 2 χρόνια σε ένα πανεπιστήμιο = Πτυχίο. Μετά τις σπουδές του δύο χρόνια στο DVC, οι μαθητές έχουν πολλές επιλογές για να μεταφέρει σε ένα πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το πτυχίο τους σε μόλις δύο χρόνια.

DVC μεταφέρει περισσότερους φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϋ από οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα στις ΗΠΑ. DVC έχει Εγγυήσεις Είσοδος Μεταφορά (tag) που εγγυώνται διεθνείς φοιτητές εισαγωγή σε UC Davis, UC Irvine, UC Merced, UC Santa Barbara και UC Santa Cruz. Επιπλέον, DVC έχει συμφωνίες μεταφοράς με όλα τα 23 της Καλιφόρνιας κρατικά πανεπιστήμια τα οποία περιλαμβάνουν Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ State University και το Σαν Ντιέγκο State University.

  1. Άριστη Αξία:

    Ξεκινώντας πτυχίο σας σε DVC μπορεί να σώσει χιλιάδες δολάρια σε σύγκριση με την έναρξη σε ένα πανεπιστήμιο τεσσάρων χρόνων.

    Τα δίδακτρα σε DVC για ένα πλήρες ωράριο διεθνές φοιτητικό είναι περίπου 6000 δολαρίων ανά ακαδημαϊκό έτος, η οποία είναι από τα χαμηλότερα δίδακτρα στις ΗΠΑ.

  2. Άριστη Φοιτητική Μέριμνα:

    Διεθνείς Φοιτητές Εισαγωγή DVC και Υπηρεσίες γραφείου (ISA) παρέχει στήριξη των φοιτητών για να εξασφαλίσει τη διαμονή σας στο DVC είναι επιτυχημένη, καθώς και απολαυστικές. ISAS προσωπικό προσφέρει προσωπική προσοχή σε κάθε μαθητή μέσω της παροχής συμβουλών ομολογίες, ακαδημαϊκό προσανατολισμό, την καταχώρηση του προγράμματος, τη μετανάστευση, τη στέγαση, την ασφάλιση υγείας και την απασχόληση παροχή συμβουλών. Αγγλικής γλώσσας κέντρο DVC, το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης (IEC), προσφέρει εντατική ακαδημαϊκά προγράμματα αγγλικής γλώσσας για να σας προετοιμάσει για πανεπιστημιακές σπουδές. Οι μαθητές σε IEC βοήθησε στην μεταφορά σε DVC, κάνοντας το απλό και χρονικά αποτελεσματική διαδικασία.

  3. Άριστη Τοποθεσία:

DVC βρίσκεται στην πόλη της Pleasant Hill στο San Francisco Bay Area στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Pleasant Hill, ένα προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, είναι μια πόλη 34.000 ανθρώπων με μια ισχυρή αίσθηση της κοινότητας και τη γοητεία μιας μικρής πόλης προσελκύοντας επισκέπτες κάθε χρόνο. Pleasant Hill απολαμβάνει ένα ήπιο κλίμα με σχεδόν 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Pleasant Hill απέχει μόνο 38 λεπτά με απευθείας τρένο για το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο. Σαν Φρανσίσκο θεωρείται μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και μπορεί να υπερηφανεύεται παγκόσμιας κλάσης μουσεία, εστιατόρια και καταστήματα.

Τα Σαββατοκύριακα, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικές ώρες από απολαμβάνει μεγάλη σκι στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα, πεζοπορία στο Yosemite National Park, γευσιγνωσία κρασιών στην περίφημη Κοιλάδα Νάπα ή σερφ στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Προγράμματα Προσφέρονται:

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από πάνω από 45 μεγάλες εταιρείες και 40 προγράμματα πιστοποιητικό. DVC προσφέρει συγγενούς βαθμό στις τέχνες, συνεργάτης πτυχίο στην επιστήμη, πιστοποιητικό του επιτεύγματος και η μεταφορά προγραμμάτων σε τέσσερα χρόνια τα πανεπιστήμια. Φοιτητές που συμπληρώνει πιστοποιητικά ή συνεργάτης πτυχία είναι επιλέξιμες για προαιρετικής πρακτικής άσκησης, μιας παροχής εργασίας ενός χρόνου για τους ξένους φοιτητές.

Έναρξη ημερομηνίες:

Αύγουστος (χειμερινό εξάμηνο) ή τον Ιανουάριο (εαρινό εξάμηνο).

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

χειμερινό εξάμηνο: 1 Ιουνίου / εαρινό εξάμηνο: 1η Νοεμβρίου

Διαπίστευση:

DVC είναι ένα δημόσιο κολέγιο κοινότητα και είναι διαπιστευμένο από την Κοινότητα Κολέγια Επιτροπής της Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC) ως μια οντότητα που παρέχει την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην αμερικανική όσο και διεθνείς φοιτητές.

Αριθμός μαθητών:

Περίπου 20.000 πλήρους και μερικής φοίτησης Αριθμός διεθνών σπουδαστών: Περισσότεροι από 1.500 φοιτητές από 68 χώρες

Δραστηριότητες των σπουδαστών:

DVC έχει πάνω από 30 φοιτητικές λέσχες που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα συμφερόντων από το θέατρο, το χορό, τη μουσική, ορχήστρα, δημόσια ομιλία, την επιχείρηση στην κυβέρνηση σπουδαστών. Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, DVC παρέχει 13 συλλογικό αθλητικό επίπεδο για τους άνδρες και τις γυναίκες, όπως μπέιζμπολ, μπάσκετ, το αμερικανικό ποδόσφαιρο, τένις, κολύμβηση και υδατοσφαίριση. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται επίσης να εγγραφούν σε διάφορα μαθήματα φυσικής αγωγής, συμπεριλαμβανομένων χορό, κολύμβηση, μπόουλινγκ, γκολφ, ποδόσφαιρο και βόλεϊ για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Στέγαση:

Οι αλλοδαποί φοιτητές έχουν αρκετές επιλογές για να ζει καταλύματα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν σε μια οικογένεια με μια αμερικανική οικογένεια, σε ένα ιδιωτικό διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη, ή να οργανώσει τη δική τους κατοικία. Οι Homestay καταλύματα διαχειρίζεται Diablo Valley Homestay και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να εφαρμόσει μπορεί να είναι στην ιστοσελίδα τους: http://www.diablovalleyhomestay.com/ οι Διαμέρισμα καταλύματα διαχειρίζεται Rexidence οικιακές υπηρεσίες και οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας τους: http: //www.rexidence.com Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση είναι διαθέσιμο σε http://www.dvc.edu/international/resources/housing.htm

Ιατρική Ασφάλιση:

Όλα τα F-1 βίζα διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να αγοράζουν ιατρική ασφάλιση από DVC κάθε εξάμηνο. Ιατρική ασφάλιση προστίθεται στο κόστος των διδάκτρων και πρέπει να καταβληθεί εντός των δύο πρώτων εβδομάδων του εξαμήνου.

DVC Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Για να δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για να DVC, θα πρέπει να έχουν επιτύχει το ισοδύναμο των ΗΠΑ απολυτήριο λυκείου και να είναι τουλάχιστον 16 ετών. Οι μαθητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική ή που δεν αποφοιτούν από μια αγγλική-μέσο γυμνάσιο, πρέπει επίσης να παρέχει απόδειξη γνώσης της αγγλικής. DVC αποδέχεται την ολοκλήρωση του επιπέδου IEC Advanced B, TOEFL (500 ΑΒΤ ή 61 IBT), ΙΤΕΠ 4, ή IELTS με ελάχιστη βαθμολογία 5.5 για την εισαγωγή. * Τεστ TOEFL PBT πρέπει να ληφθεί στο εσωτερικό των ΗΠΑ

Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στο Diablo Valley College (IEC)

Το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στο Diablo Valley College (IEC) άνοιξε το 2000, και από τότε έχει φιλοξενήσει φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες. Το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης προσφέρει την εντατική αγγλική, ακαδημαϊκή προετοιμασία και αποδοχή στους Diablo Valley College (DVC)? ο αριθμός μία μεταφορά κολέγιο κοινότητα να UC Berkeley! Η IEC προσφέρει 6 διαφορετικά επίπεδα της ακαδημαϊκής ΠΕΣ και έχει 6 συνεδρίες ανά έτος που είναι μακριά η κάθε 8 εβδομάδες. Επιπλέον, οι ομάδες IEC με DVC να προσφέρει τρία ακαδημαϊκά προγράμματα γέφυρα ανά έτος.

Μετά την ολοκλήρωση της υψηλότερο επίπεδο της αγγλικής γλώσσας, το 95% των μαθητών IEC συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο Diablo Valley College και άλλα κολέγια και πανεπιστήμια σε όλη την ΗΠΑ, μέσω του προγράμματος μεταφοράς, οι μαθητές μπορούν να συμπληρώσουν τα δύο πρώτα έτη των σπουδών πτυχίο και στη συνέχεια μεταφορά στο α αριθμός του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια πανεπιστημιουπόλεις, California State University πανεπιστημιουπόλεις, ιδιωτικό ή out-of-κρατικών πανεπιστημίων.

Τέσσερις εξαιρετικές λόγοι για να μελετήσουν τα αγγλικά στο Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης (IEC)

Εξαιρετική Ακαδημαϊκοί:

Το μέγεθος των τάξεων είναι μικρό, με ανώτατο όριο τα 15 τους μαθητές να εξασφαλίζουν χαμηλή αναλογία μαθητών εκπαιδευτικών, ατομική προσοχή, και την επιτυχία των φοιτητών. Υψηλής εξειδίκευσης εκπαιδευτές όλα τα κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Δεύτερης Γλώσσας (TESL), Γλωσσολογία ή σε σχετικό τομέα και έχουν διδάξει στο εξωτερικό. Υψηλά κίνητρα φοιτητές: το 95% των μαθητών IEC συνεχίσει να DVC ή άλλα πανεπιστήμια.

Εύκολη Έναρξη:

Απλή απαιτήσεις εισαγωγής: IEC εφαρμογή, τέλος αίτησης, και δήλωση της τράπεζας. Δεν TOEFL υποχρεούται να μεταβιβάσει στην DVC. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το υψηλότερο επίπεδο της ακαδημαϊκής ΠΕΣ σε IEC έχουν άμεση έναρξη DVC χωρίς να λάβει το TOEFL. Πολλαπλές ημερομηνίες έναρξης και τα προγράμματα ανά έτος: 1) οκτώ εβδομάδων Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Αγγλικής 2) 6-7 εβδομάδες Ακαδημαϊκό Γέφυρα προγράμματα μέσω DVC 6 ημερομηνίες έναρξης για το Ακαδημαϊκό ΠΕΣ, 3 ημερομηνίες έναρξης από τα προγράμματα Γέφυρα αποτέλεσμα να μην υπάρχει "κάτω του χρόνου" περιμένοντας να αρχίσει ένα εξάμηνο.

Άριστος μαθητής Υπηρεσίες:

Πολλές οργανωμένες δραστηριότητες, καθώς και ως εθελοντής και η κοινωνική υπηρεσία ευκαιρίες. Εβδομαδιαία εργαστήρια και φοιτητής παροχή συμβουλών, όπως η βοήθεια στο σπίτι, μεταφορά DVC, ενημερωτικές συναντήσεις πρόγραμμα γέφυρα, και ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών. Πρόσβαση σε DVC Βιβλιοθήκη, εργαστήρια υπολογιστών, και το βιβλιοπωλείο εκπτώσεις.

Εξαιρετική τοποθεσία:

IEC βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το DVC και μαθήματα γίνονται τόσο στην πανεπιστημιούπολη DVC και IEC πανεπιστημιούπολη. Κοντινή απόσταση από το κέντρο διέλευσης λεωφορείου που παρέχει γρήγορη και εύκολη ταξιδίου προς και από το IEC και DVC πανεπιστημιουπόλεις και το σιδηροδρομικό σταθμό στο Σαν Φρανσίσκο.

Δραστηριότητες των σπουδαστών:

IEC παρέχει στους φοιτητές με πολλές ευκαιρίες για να εξασκήσουν τα Αγγλικά δεξιότητές τους στον πραγματικό κόσμο. Οι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, ευκαιρίες εθελοντισμού, ακαδημαϊκά εργαστήρια, και τις καθημερινές δραστηριότητες που οργανώνονται 3-5 φορές την εβδομάδα για να αναδείξει και να αξιοποιήσει το διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον Καλιφόρνια έχει να προσφέρει. Από τα ταξίδια του σκι έως Παρασκευή Βοήθεια στα μαθήματα, πανεπιστήμιο περιηγήσεις πανεπιστημιούπολη για να καταφύγιο αστέγων εθελοντισμού, δραστηριότητες IEC είναι τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι διασκέδαση εκδρομές. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να ενταχθούν οι δραστηριότητες όχι μόνο να διευρύνει σπουδών στο εξωτερικό την εμπειρία τους, αλλά και να εξασκήσουν τα αγγλικά και να γνωρίσουν το περιβάλλον τους, καθώς και τους συμμαθητές τους. Ορισμένες από αυτές τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, ωστόσο, μερικά απαιτούν πρόσθετη πληρωμή.

Στέγαση:

Οι αλλοδαποί φοιτητές έχουν αρκετές επιλογές για να ζει καταλύματα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν σε μια οικογένεια με μια αμερικανική οικογένεια, σε ένα ιδιωτικό διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη, ή μπορεί να οργανώσει τη δική τους κατοικία. Οι Homestay καταλύματα που οργανώνει και διαχειρίζεται από Diablo Valley Homestay.

Οδηγίες για τον τρόπο εφαρμογής μπορεί να είναι στην ιστοσελίδα τους:

Οι http://www.diablovalleyhomestay.com/ Διαμέρισμα καταλύματα οργανώνει και διαχειρίζεται η Rexidence οικιακές υπηρεσίες και οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας τους: http://www.rexidence.com Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http: // www .iec-dvc.org / στέγασης /

Ιατρική Ασφάλιση:

Όλα τα F-1 βίζα διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να αγοράζουν ιατρική ασφάλιση από IEC κατά την έναρξη κάθε συνόδου. IEC δέχεται μόνο την ιατρική ασφάλιση παραιτήσεις από την F-1 βίζα διεθνείς φοιτητές μελέτη

Τοποθέτηση:

Όλα τα νέα IEC μαθητές λαμβάνουν ένα τεστ κατά τη διάρκεια της προσανατολισμό να προσδιοριστεί το επίπεδο των αγγλικών τους. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης οι φοιτητές δοκιμής αξιολογούνται με τις γνώσεις τους για την ανάγνωση, γραφή, ομιλία, γραμματική, και το άκουσμα στα αγγλικά. IEC δεν προσφέρει μαθήματα για αρχάριους απόλυτη της εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Υποψήφιοι IEC φοιτητές πρέπει να έχουν βασικές δεξιότητες ορθογραφίας, να είναι σε θέση να γράψει φράσεις, και να είναι σε θέση να διαβάζουν και να κατανοούν απλές σκέψεις. Ενώ μπορεί να εξακολουθούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές χωρίς αυτές τις δεξιότητες IEC, μπορεί να τους ζητηθεί να προσλάβει έναν προσωπικό δάσκαλο και επαναλαμβάνουν την τάξη επίπεδο θεμελίωσης μέχρι να κατακτηθεί αυτές τις δεξιότητες.

Τοποθεσίες

Ευχάριστο Hill

Diablo Valley College

Address
International Education Center at Diablo Valley College (IEC)
246 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Ευχάριστο Hill, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 925-685-1230

Ask a Question

Άλλη