Istituto Marangoni - Miami

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Η Περιοχή Σχεδιασμού, μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Μαϊάμι, τις τελευταίες δεκαετίες ανέδειξε παγκοσμίως τη φήμη ως πρωταρχικό προορισμό για τέχνες, σχεδιασμό και μόδα. Η περιοχή, που αποτελεί μέρος της περιοχής Buena Vista και των γειτονικών περιοχών Wynwood και Upper East Side, φιλοξενεί πάνω από 130 γκαλερί τέχνης, κορυφαίες δημιουργικές και αρχιτεκτονικές αίθουσες εκθέσεων, πολυτελείς κατοικίες μόδας, έμποροι αντίκες, εστιατόρια και καφέ.

Ως μέρος αυτής της νέας και συναρπαστικής κοινότητας, το Istituto Marangoni φέρνει τη φινέτσα της μόδας σε ταλαντούχους ταλαντούχους τάσεις που θέλουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους ενώ παράλληλα μαθαίνουν τις βασικές δεξιότητες της βιομηχανίας στο κτίριο των 21.900 στρεμμάτων, στην καρδιά της περιοχής σχεδιασμού Miami ).

Με μια ακαδημαϊκή ομάδα υψηλής εξειδίκευσης που συνδυάζει ευρωπαίους δασκάλους και εξέχοντες τοπικούς επαγγελματίες, η Σχολή προσφέρει έναν διετή συνεργάτη των Τεχνών στις Μόδες Μόδας, τέσσερα μαθήματα Bachelors of Arts στο Fashion Design, Fashion Styling και Fashion Business, ένα Masters in Fashion

Η Σχολή σχεδιάστηκε προσεκτικά για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες των σπουδαστών, των διδασκόντων και του προσωπικού. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με τεχνολογικές και οπτικοακουστικές συσκευές ανώτερου άκρου για να παρέχουν στους φοιτητές μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η Σχολή διαθέτει διαφορετικές αίθουσες διδασκαλίας, όπως:

 • Σχεδιαστικές αίθουσες διδασκαλίας: Σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μαθητών μας για σχεδίαση και σχεδίαση.
 • Στούντιο κοπής μοτίβων: Όπου γίνονται τα μαθήματα σχεδιασμού μόδας. Τα στούντιο είναι εξοπλισμένα με ραπτομηχανές, σίδερα και μανεκέν, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών για την ενίσχυση της πρακτικής μάθησης.
 • Θεωρία τάξεων: όπου διδάσκονται πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα και διαλέξεις.
 • Εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών: Εξοπλισμένα με τα καλύτερα ηλεκτρονικά υπολογιστικά μηχανήματα και λογισμικά για να προσφέρουν στους φοιτητές μας πρόσβαση σε πολυάριθμους πόρους.

Ακαδημαϊκή ομάδα

Βεβαίως, δεν υπάρχει κανένας πιο κατάλληλος από τους εμπειρογνώμονες που είναι παθιασμένοι με τον πραγματικό κόσμο της μόδας και του σχεδιασμού να προσφέρουν μια πρώτη θέση στην καθοδήγηση της μόδας και της σχεδίασης εκπαίδευσης.

Από την ίδρυσή της το 1935, το Istituto Marangoni έχει επικεντρωθεί στον συνδυασμό της εμπειρίας της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής συσσώρευσης μαζί με ένα συνδυασμό δημιουργικότητας στα στούντιο σχεδιασμού και την κατανόηση των αναγκών της πραγματικής αγοράς. Ως αποτέλεσμα, η Σχολή έχει αναπτύξει και έχει προσλάβει με επιτυχία μεγάλο αριθμό επαγγελματιών διδάσκοντες. Εκτός από κορυφαίους μόνιμους καθηγητές, δεκάδες σχεδιαστές, φωτογράφοι, στυλίστες και ηγέτες της επιχειρηματικής βιομηχανίας όπως οι Armani, Versace, Gucci, Dolce

Αυτοί οι επαγγελματίες ενώνονται με το Istituto Marangoni για να πραγματοποιούν πολυάριθμα προγράμματα, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα τους σπουδαστές με την πρώτη τους γνώση των σύγχρονων επιχειρήσεων μόδας, των σχεδιαστικών στούντιο, των συμβουλευτικών εταιρειών, των εκδοτικών οίκων, μεταξύ άλλων. Αυτοί οι επαγγελματίες προσφέρουν μια ανυπολόγιστη αξία στις ζωές των μαθητών μας, οι οποίοι αποκτούν πλήρη γνώση των επιχειρηματικών ειδικοτήτων στη βιομηχανία της μόδας και του σχεδιασμού, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επαγγελματικά τους δίκτυα.

Αποστολή και στόχοι

Να εξελιχθεί ως κέντρο επαγγελματικής και δημιουργικής μάθησης στις βιομηχανίες μόδας, τέχνης και σχεδίου και να υποστηρίξει τις διεθνείς βιομηχανίες με την ανάπτυξη ταλαντούχων σπουδαστών Istituto Marangoni Miami από όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να επιτύχουμε αυτήν την αποστολή:

 • Προσφέροντας ένα εκτεταμένο και λεπτομερές εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο.
 • Η επίτευξη των ακαδημαϊκών προτύπων με σύγχρονα και δυναμικά προγράμματα σπουδών επικεντρώθηκε στα αποτελέσματα.
 • Ενσωμάτωση του πνεύματος της ιταλικής γλώσσας στην καθημερινή εμπειρία των φοιτητών μέσω τόσο των προγραμμάτων σπουδών όσο και της σχολικής εμπειρίας.
 • Γιορτάζοντας την παγκόσμια και πολυπολιτισμική εμβέλεια του ιταλικού πολιτισμού μέσω της μόδας, της τέχνης και του σχεδίου.
 • Υποστήριξη και ανάπτυξη του δυναμικού του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού μας, με συνεχή και έγκαιρη εκπαίδευση.
 • Τοποθέτηση του Istituto Marangoni Miami στο κέντρο της κουλτούρας της μόδας, της τέχνης και του σχεδιασμού, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του δικτύου Istituto Marangoni από διεθνείς σχολικές τοποθεσίες στις πρωτεύουσες παγκόσμιες πολιτιστικές πρωτεύουσες: Milano, Firenze, Παρίσι, Λονδίνο, Σαγκάη * και Shenzhen * (* Κέντρα κατάρτισης).
 • Περαιτέρω ενίσχυση των ιστορικών και πρόσφατων συνδέσεων με τις πιο σημαντικές εταιρείες και προσωπικότητες στην πολυτελή αγορά μόδας, τέχνης και σχεδίου.

Από το 1935, αυτή είναι η αποστολή του Istituto Marangoni, ξεκινώντας από τη μόδα και επεκτείνοντας τη σχεδίαση και την μόδα, πάντα με στόχο να παρέχει σε όσους επιλέγουν ινστιτούτα, σχολεία και κέντρα για την κατάρτιση τους για να εκφραστούν δημιουργικά. Σήμερα, όλα τα σχολεία του Istituto Marangoni αποτελούν μέρος ενός καθιερωμένου και αναγνωρισμένου αισθητικού εργαστηρίου ευρωπαϊκού πολιτισμού με ειδικό ιταλικό αποτύπωμα.

Οραμα

Ακολουθώντας τα βήματα του διεθνούς δικτύου σχολών και κέντρων κατάρτισης του Istituto Marangoni παγκοσμίως για την ενίσχυση των ταλέντων από το 1935, το όραμα του Istituto Marangoni Miami είναι να βρίσκεται πάντα στο κέντρο του στυλ, να κατευθύνει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα του μαθητή μέσω της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, σε παγκόσμια κλίμακα, και να προσφέρει μια σταθερή και διεπιστημονική προσέγγιση στις εκπαιδευτικές, ερευνητικές και επιχειρηματικές λύσεις στον κόσμο της μόδας, του σχεδιασμού και της τέχνης.

Τοποθεσίες

Μιάμι

Istituto Marangoni - Miami

Τηλέφωνο
+1(305)424-9434

FAQ

Άλλη