Kalamazoo Valley Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις στο Kalamazoo, στο Μίτσιγκαν - στην πανεπιστημιούπολη Texas Township Campus, στην Campus της Groves, στην Campus Commons Arcadia και στην Campus για την Υγιεινή Ζωή Bronson, το Kalamazoo Valley Community College προσφέρει συνεργαζόμενα πτυχία σε 25 τομείς σπουδών. Ένα πλήρως διαπιστευμένο ίδρυμα, το Kalamazoo Valley προσφέρει ημερήσιες και βραδινές ώρες, σεμινάρια online και Σαββατοκύριακου. Η κοιλάδα Kalamazoo συνεργάζεται στενά με τα τετραετή ιδρύματα για να εξασφαλίσει τη μεταφορά πιστώσεων σπουδαστών για όσους ενδιαφέρονται να επιτύχουν πτυχίο πανεπιστημίου μετά την ολοκλήρωση του στόχου στην κοιλάδα. Με περισσότερα από 70 διαφορετικά προγράμματα μεταφοράς για να διαλέξετε - σε τομείς όπως η μηχανική, οι επιχειρήσεις, η επιστήμη των υπολογιστών και η νοσηλευτική - οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πιστώσεις που μπορούν να μεταφερθούν πλήρως σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο ενώ στην κοιλάδα Kalamazoo, ένα μέρος του κόστους συμμετοχής σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. 5 reasons Οι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 20 διαφορετικές ομάδες και οργανισμούς ή να συμμετάσχουν σε μία από τις πέντε ομάδες μεταξύ αθλητικών ομάδων, μεταξύ των οποίων το μπάσκετ ανδρών και γυναικών, το βόλεϊ γυναικών, το μπέιζμπολ και το softball.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ;

Τα κοινοτικά κολέγια είναι διήμερα σχολεία που παρέχουν προσιτή μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση ως Pathway για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Κοινοτικών Σχολείων, 1.167 κοινοτικά κολλέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες εγγράφουν πάνω από 12.4 εκατομμύρια φοιτητές και εξυπηρετούν σχεδόν το ήμισυ όλων των προπτυχιακών φοιτητών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα κοινοτικά κολέγια προσφέρουν ένα ξεχωριστό μαθησιακό περιβάλλον και αναγνωρίζονται για μικρότερα μεγέθη τάξεων, πιο εξατομικευμένη προσοχή και ατμόσφαιρα υποστήριξης.

ΣΤΕΓΑΣΗ

Kalamazoo Valley Community College είναι σχολείο μετακίνησης και επομένως δεν προσφέρει στέγαση στην πανεπιστημιούπολη. Ωστόσο, ως κατοικία σε τρία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Kalamazoo είναι μια πόλη κολλεγίων και προσφέρει μια σειρά από επιπλωμένα επιπλωμένα και μη επιπλωμένα διαμερίσματα με ανέσεις, όπως πισίνες, γήπεδα βόλεϊ και γυμναστήρια. Πολλά συγκροτήματα διαμερισμάτων προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς προς το Kalamazoo Valley Community College ή βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη γραμμή λεωφορείου Metro Transit της πόλης.

KALAMAZOO, MICHIGAN

Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό Μίτσιγκαν, Kalamazoo είναι περίπου δύο ώρες από το Σικάγο και το Ντιτρόιτ. Με περίπου 75.000 κατοίκους, το Kalamazoo έχει μια νοοτροπία μεγάλης πόλης και χαρακτηριστικά μικρής πόλης. Ένα ζωντανό και προοδευτικό κέντρο της πόλης που περιλαμβάνει ποιοτικά γεύματα, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μικροσκοπικά, καταστήματα, ζωντανή ψυχαγωγία και το Ινστιτούτο Καλών Τεχνών Kalamazoo, το Kalamazoo απέχει λίγα λεπτά από τις απέραντες παραλίες και τα περιπετειώδη μονοπάτια της φύσης. Το Kalamazoo βιώνει και τις τέσσερις εποχές. Η πτώση σηματοδοτεί την άφιξή της με δροσερές θερμοκρασίες και την αργή στροφή των φύλλων σε ζωντανές αποχρώσεις του πορφυρού, πορτοκαλί και χρυσού. Ο χειμώνας φέρνει κρύο αέρα, με μέση θερμοκρασία 26 βαθμούς και έντονη χιονόπτωση στο νοτιοδυτικό Μίτσιγκαν, παρέχοντας στους λάτρεις της υπαίθρου το τέλειο τοπίο για σκι, έλκηθρο και χιονοστιβάδα. Το χιόνι λιώνει και οι Καλαμαζογιάνες χύνουν το χειμώνα και καλωσορίζουν με ανυπομονησία την άνοιξη, τον ζεστό καιρό, τα καταπράσινα τοπία και τις ηλιόλουστες μέρες. Η άνοιξη κυλά στο καλοκαίρι όταν οι μέσες καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες φτάνουν στις χαμηλές δεκαετίες του '80, παρέχοντας την ιδανική ευκαιρία να απολαύσετε τη λίμνη Μίτσιγκαν, μέρος της μεγαλύτερης ακτής του γλυκού νερού του έθνους και μία από τις περισσότερες από 11.000 εσωτερικές λίμνες σε όλη την πολιτεία. Kalamazoo

Τοποθεσίες

Kalamazoo

Kalamazoo Valley Community College

Address
6767 West O Ave
Kalamazoo, Μίτσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 269-488-4400

Προγράμματα

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)
Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Ask a Question

Άλλη