Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Legacy είναι μια πολυτελή σχολή επιχειρήσεων που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και προσφέρει προγράμματα πιστοποιητικών σε ένα αποκλειστικό περιβάλλον πρώτης κατηγορίας. Οι εξαιρετικοί καθηγητές μαζί με τις υπηρεσίες πολυτελείας και η πανεπιστημιούπολη σε ένα από τα πιο ισχυρά κτίρια παγκοσμίως είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού που οι μαθητές θα περιμένουν. Legacy Business School φοιτητές της Legacy Business School κερδίζουν τη στήριξη που συνδέει με αναγνωρισμένα άτομα και δυνητικούς εργοδότες. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα λάβουν πιστοποιητικό από την Legacy Business School . Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι παγκόσμιας κλάσης και παρέχουν οικεία περιβάλλοντα που προσφέρουν τη βέλτιστη εξατομικευμένη προσοχή για κάθε μαθητή.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

Αποκλειστικότητα

Οι σπουδαστές πανεπιστημίου σπουδάζουν σε ένα πολυτελές περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης. Legacy πιστεύει σε ένα όριο 10 μαθητών ανά τάξη για να βεβαιωθείτε ότι κάθε μαθητής παίρνει ατομική προπόνηση από τους καθηγητές τους και την προσωπική εμπειρία για να κάνει το επόμενο βήμα προς την επιτυχία!

Ικανότητα

Στην Legacy Business School , οι σπουδαστές μας βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, βρίσκουν την πορεία τους προς την προσωπική τους επιτυχία και αποκτούν σημαντικές πληροφορίες και επαφές σχετικά με την διορατικότητα στον τομέα / τομέα, στον οποίο ενδιαφέρονται.

Το κύρος

Legacy Business School βρίσκεται στο Trump Tower στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ένα από τα πιο ισχυρά κτίρια στον κόσμο. Οι μαθητές μας βιώνουν και μάθουν κάθε μέρα περισσότερα για τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο.

Ικανοποίηση

Legacy Business School φοιτητές Legacy Business School γνωρίζουν μια νέα αντίληψη της εκπαίδευσης Εκπληκτικά μαθήματα και εκδρομές σε συνδυασμό με αποκλειστικές υπηρεσίες βοηθούν τους μαθητές μας να μάθουν απλά και να βιώσουν περισσότερα!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Η στάση μας

«Γεφυρώνουμε τη σύνδεση της καινοτομίας και μια ζωή γεμάτη με σκοπό που εμπνέει την επερχόμενη γενιά παγκόσμιων επιχειρηματιών».

Στον πυρήνα του σχολείου μας είναι η πεποίθηση ότι η κληρονομιά κάποιου είναι δώρο. Εμπνέουμε τους μαθητές να αφήσουν ένα σημάδι της δικής τους δημιουργίας, προσφέροντας τον κόσμο με τις γνώσεις και τις αξίες τους. Γεφυρώνουμε τη σύνδεση της καινοτομίας και μια ζωή γεμάτη με σκοπό που εμπνέει την επερχόμενη γενιά παγκόσμιων επιχειρηματιών. Η δημιουργία μιας ουσιαστικής και μόνιμης κληρονομιάς είναι το κλειδί για την ανάπτυξη ενός ατόμου. Μέσω της ισχυρής ηγεσίας και της συνεχούς ανακάλυψης του εαυτού μας, πιστεύουμε ότι κάθε μαθητής έρχεται ένα βήμα πιο κοντά για να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές, επιτυγχάνοντας παράλληλα τις δικές του φιλοδοξίες.

Η LEGACY καλεί τους μαθητές να βιώσουν τη ζωή τους στο έπακρο, προτείνοντας τολμηρές ιδέες και τοποθετώντας τους με θάρρος.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Legacy Business School

Legacy Business School Πιστοποιητικό διαχείρισης της μόδας είναι ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα που αποτελείται από έξι μαθήματα διδασκαλία των φοιτητών πώς οι επιχειρήσεις λει ... [+]

Legacy Business School Πιστοποιητικό διαχείρισης της μόδας είναι ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα που αποτελείται από έξι μαθήματα διδασκαλία των φοιτητών πώς οι επιχειρήσεις λειτουργούν στην εξελισσόμενη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Εκπονούνται θεμελιώδη μαθήματα branding και εντοπισμού θέσης, διαχείριση προϊόντων και παγκόσμιο στρατηγικό μάρκετινγκ.

Επισκόπηση προγράμματος πιστοποιητικών... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Legacy Business School

Legacy Business School Πιστοποιητικό διαχείρισης μόδας με το Internship είναι ένα πρόγραμμα 18 εβδομάδων που αποτελείται από έξι μαθήματα διδασκαλίας των μαθητών πώς οι ε ... [+]

Legacy Business School Πιστοποιητικό διαχείρισης μόδας με το Internship είναι ένα πρόγραμμα 18 εβδομάδων που αποτελείται από έξι μαθήματα διδασκαλίας των μαθητών πώς οι επιχειρήσεις λειτουργούν στην εξελισσόμενη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Εκπονούνται θεμελιώδη μαθήματα branding και εντοπισμού θέσης, διαχείριση προϊόντων και παγκόσμιο στρατηγικό μάρκετινγκ. Αυτό το πρόγραμμα κορυφώνεται με πρακτική άσκηση έξι εβδομάδων με έναν έμπορο λιανικής στη βιομηχανία της μόδας, όπου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις δεξιότητες που έχουν μάθει στο μάθημα, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών καθηκόντων, όπως η παροχή βοήθειας στους πελάτες και η διαχείριση αποθέματος, όπως καθώς και το σχεδιασμό και τη διοργάνωση ενός γεγονότος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά