Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Σύνδεσμοι Ινστιτούτο Αγγλικών Είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Ironbound - New Jersey.

Η Αποστολή και οι Στόχοι μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε δραματικά μη γηγενείς αγγλόφωνους ενήλικες Βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων Παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο και βασισμένο στη διάρθρωση διδακτέα ύλη και παρέχοντας ένα μικρό δείκτη φοιτητών-εκπαιδευτικών. Οι φοιτητές μας είναι εξουσιοδοτημένοι με τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες για να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους ή / και να εξασφαλίσουν καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης ή / και ευκαιρίες προσωπικού εμπλουτισμού. Αποτελεσματική μεθοδολογία διδασκαλίας και εκπαιδευτές υψηλής ειδίκευσης υποστηρίζουν την αποστολή μας.

Πιστεύουμε ότι οι ακόλουθοι στόχοι θα καθοδηγήσουν τις αποφάσεις μας και θα υποστηρίξουμε την αποστολή μας.

1. Να υποστηρίξουμε τη δέσμευσή μας να έχουμε ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ικανοποιούνται οι ακαδημαϊκές και άμεσες (ρεαλιστικές) ανάγκες των μαθητών μας.

2. Να προσελκύσουν και να διατηρήσουν έμπειρους διδάσκοντες και διαχειριστές προκειμένου να δημιουργήσουν ένα υποστηρικτικό δίκτυο που να ενθαρρύνει τη συνεχή βελτίωση του προγράμματος σπουδών του σχολείου μας και του περιβάλλοντος που επικεντρώνεται στους μαθητές.

3. Να παρέχει ένα περιβάλλον που να ενθαρρύνει την βαθύτερη κατανόηση του αμερικανικού πολιτισμού και να διασφαλίζει ότι οι μαθητές μας μπορούν να πλοηγηθούν με επιτυχία στην καθημερινή ζωή τους στις ΗΠΑ.

Μελετώντας μαζί μας

Στο Σύνδεσμοι Ινστιτούτο Αγγλικών Είμαστε υπερήφανοι για τις συνδέσεις που καλλιεργούμε με τους μαθητές μέσα και έξω από την τάξη. Εδώ στο Links, οι σπουδαστές είναι πραγματικά πρώτοι και το πρόγραμμα σπουδών μας το αποδεικνύει αυτό.

Το μέγεθος της μικρής τάξης δεν δίνει μόνο σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσει την ομιλία του στην τάξη, αλλά επίσης τους επιτρέπει ατομική ώρα στην τάξη με τον δάσκαλο. Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μαθητών μας με τη δομή και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την επικοινωνία με αυτοπεποίθηση στα αγγλικά σε καθημερινά πλαίσια και καταστάσεις.

Ο στόχος μας Είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αναπτύξουν την απαραίτητη επάρκεια που χρειάζονται για να μπορούν να επικοινωνούν με οποιονδήποτε μητρική ή μη μητρική γλώσσα ομιλητή που μπορεί να συναντήσουν.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε πραγματικές εφαρμογές μιας ξένης γλώσσας παρά σε απλά γενικά μαθήματα από ένα βιβλίο.

Στόχος μας είναι οι μαθητές να μπορούν να λάβουν αυτό που έχουν μάθει στην τάξη σε μια δεδομένη ημέρα και να είναι εξοπλισμένοι για να το χρησιμοποιούν μόλις βγουν από την τάξη.

  • Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί
  • Δυναμικές τάξεις
  • Φιλικό περιβάλλον
  • Σύγχρονες τεχνικές και υλικά
  • Κάνουμε την εκμάθηση ευχάριστη

¿Θέλετε να μάθετε Αγγλικά;

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθήματα πρωινά και βράδια, καθώς και τάξεις Σαββατοκύριακου που μπορούν να χωρέσουν ακόμα και στο πιο πολυσύχναστο πρόγραμμα. Με τους έμπειρους καθηγητές και τις μικρές μας τάξεις είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους από τη βελτίωση της γραμματικής στη μείωση του τόνου, την προετοιμασία των δοκιμών και πέραν αυτών.

Καλωσορίζοντας φοιτητές από το 2005

Το σχολείο ξεκίνησε το 2005 από το Snezana Opacic Με διαφορετικό όνομα επιχείρησης. Εκείνη την εποχή ξεκινήσαμε με λίγους μαθητές. Με άριστους εκπαιδευτικούς και ένα πρόγραμμα ποιότητας μπορέσαμε να εξελιχθούμε σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα ESL στην περιοχή.

Το 2013 έγινε LINKS Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας Και η φήμη του σχολείου μας έχει αυξηθεί λόγω των πολυάριθμων ιστοριών επιτυχίας. Οι φοιτητές μας κυμαίνονται από ανθρώπους της εργατικής τάξης έως εκείνους με ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Η δύναμη του θεσμού μας έγκειται στο δικό του Ικανότητα να φιλοξενεί τις ανάγκες διαφόρων φοιτητών που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Πιστοποίηση

LINKS Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας είναι διαπιστευμένο από το Επιτροπή για τη διαπίστευση του προγράμματος αγγλικής γλώσσας (CEA) για την περίοδο Δεκεμβρίου 2013 έως το Δεκέμβριο του 2018 και συμφωνεί να υποστηρίξει τα Πρότυπα CEA για τα Προγράμματα και τα Ιδρύματα Αγγλικής Γλώσσας.

LINKS Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας είναι επίσης Εξουσιοδοτημένη από το αμερικανικό Υπουργείο Μετανάστευσης Να εγγραφούν ξένους σπουδαστές που δεν είναι μετανάστες.

Οι μαρτυρίες σπουδαστών

Αγαπώ αυτό το σχολείο! Οι δάσκαλοι και το υλικό είναι υπέροχα. Έχω βελτιώσει πολύ τα αγγλικά μου. Έχω απολαύσει κάθε μέρα που έχω περάσει στο σχολείο. Συνιστώ Συνδέσεις με όλη μου την καρδιά!

Σόνια Κάβκα - Βοσνία και Ερζεγοβίνη

Σύνδεσμοι Αγγλικό σχολείο είναι ένα σπουδαίο σχολείο στην περιοχή Newark. Είχα μια υπέροχη εμπειρία εκεί. Νίκαιοι δάσκαλοι, φοιτητές από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχω μάθει πολλά!

Σούμαιλα Οουέτραγκο - Μπουρκίνα Φάσο

Γεια σου, το όνομά μου είναι Aidana. Είμαι από το Καζακστάν. Έχει μεγάλη χαρά να μελετήσω εδώ στο Links, οι δάσκαλοι είναι πολύ υποστηρικτικοί και σπουδαίοι για να λύσουν τις αμφιβολίες. Μου αρέσει να σπουδάζω στο Links.

Aidana Nurkhan - Καζακστάν

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Links English Language Institute

Το προηγμένο επίπεδο χρησιμοποιεί δημιουργικές διαδραστικές δραστηριότητες που βελτιώνουν και βελτιώνουν περαιτέρω τις δεξιότητές σας στη γραμματική, την κατανόηση, το λε ... [+]

Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς 1Α - 1Β (Προχωρημένο)

Το προηγμένο επίπεδο χρησιμοποιεί δημιουργικές διαδραστικές δραστηριότητες που βελτιώνουν και βελτιώνουν περαιτέρω τις δεξιότητές σας στη γραμματική, την κατανόηση, το λεξιλόγιο και τις ιδιωματικές εκφράσεις. Θα αναπτύξετε Προηγμένες δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής και κατανόησης Για να πετύχει σε προηγμένα ακαδημαϊκά προγράμματα, κολέγια και πανεπιστήμια. Τα θέματα γραμματικής περιλαμβάνουν παρόντες, παρελθόντες και μελλοντικούς εξωπραγματικούς όρους, παρόντες και παρελθόντες τέλειους χρόνους, άμεσο και έμμεσο λόγο και άλλους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Links English Language Institute

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς εάν το επίπεδο αγγλικής γλώσσας είναι ενδιάμεσο ή προχωρημένο. Θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο ή το Κολλέγιο σ ... [+]

Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς 2Α - 2Β (Για προχωρημένους)

Αυτό το πρόγραμμα είναι για σας αν: Το αγγλικό σας επίπεδο είναι ενδιάμεσο ή προχωρημένο. Θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο ή το Κολλέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τι μπορείτε να περιμένετε με τα μαθήματά σας:

ΟΜΙΛΙΑ: Μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα και αυθόρμητα χωρίς πολύ προφανή αναζήτηση για εκφράσεις. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την γλώσσα με ευελιξία και αποτελεσματικότητα για κοινωνικούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορώ να διατυπώσω με απόλυτη ακρίβεια τις ιδέες και τις απόψεις και να συσχετίσω τη συμβολή μου επιδέξια με εκείνες άλλων ομιλητών. Μπορώ να παρουσιάσω σαφείς και λεπτομερείς περιγραφές σύνθετων θεμάτων που ενσωματώνουν υπο-θέματα, αναπτύσσοντας συγκεκριμένα σημεία και στρογγυλοποιώντας με το κατάλληλο συμπέρασμα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Links English Language Institute

Σε αυτό το επίπεδο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασικές εκφράσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή. Θα μπορείτε επίσης να περιγράψετε σε εσάς και στο ... [+]

Αγγλικά Μαθήματα: Αρχάριος και Άνω Αρχάριος

Σε αυτό το επίπεδο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Βασικές εκφράσεις Που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή. Θα μπορείτε επίσης να περιγράψετε σε εσάς και στους ανθρώπους που γνωρίζετε ζωντανά, να έχετε απλές συνομιλίες, να ρωτήσετε και να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με οικεία θέματα.

Ομοίως, θα είστε σε θέση να Κατανοήστε και χρησιμοποιήστε το λεξιλόγιο υψηλότερης συχνότητας Προσωπική συνάφεια, βασικές προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες, ψώνια, τοπική περιοχή, απασχόληση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Links English Language Institute

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με ένα επίπεδο ευελιξίας και αυθορμητισμού που διευκολύνει την τακτική αλληλεπίδραση με τους φυσικούς ομιλητέ ... [+]

Αγγλικά Μαθήματα: Ενδιάμεση και Άνω Ενδιάμεση

Το μάθημα αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να Αλληλεπιδρούν με ένα επίπεδο ευχέρειας και αυθορμητισμού Που διευκολύνει την τακτική επικοινωνία με τους γηγενείς ομιλητές και συμμετέχει ενεργά σε οικεία πλαίσια που εκφράζουν την άποψή σας.

Θα είστε σε θέση να γράψετε Συνθέσεις ή εκθέσεις και να αιτιολογήσει την υποστήριξή του ή κατά συγκεκριμένης άποψης. Θα μπορείτε να γράψετε επιστολή με έμφαση στην προσωπική συνάφεια ορισμένων γεγονότων και εμπειριών του παρελθόντος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά