Louisburg College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στην ιστοσελίδα μας. Louisburg College έχει εξυπηρετήσει τους μαθητές για πάνω από 220 χρόνια, και ως το παλαιότερο διετές κολέγιο στο έθνος είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εξυπηρετούν μια νέα γενιά φοιτητών.

Louisburg College είναι το μοναδικό διετές κατοικιών κολέγιο στη Βόρεια Καρολίνα. Στο Louisburg, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διαπρέψουν στην τάξη, και μέσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Οι μαθητές μας είναι ένα μέρος μιας κοινότητας μάθησης όπου καθηγητές και το προσωπικό με ενθουσιασμό προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να ανακαλύψουν την πορεία τους στη ζωή και το πλήρες δυναμικό τους.

Ως ένα κολέγιο που σχετίζονται με την πίστη στην United Methodist Church, πιστεύουμε ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση περιλαμβάνει την καλλιέργεια του νου και της καρδιάς. Πιστεύουμε επίσης ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι μόνο για την εύρεση μιας σταδιοδρομίας, αλλά η εξεύρεση κλήση κάποιου στη ζωή. Ο θεολόγος Fredrick Buechner ορίζεται κλήση κάποιου ως «ο τόπος όπου μεγαλύτερο πάθος μας ικανοποιεί μεγαλύτερη ανάγκη του Θεού στον κόσμο.» Κάθε ζωή είναι μια υπόσχεση που περιμένουν να εκπληρωθούν, και την υπόσχεσή μας στο Louisburg είναι να βοηθήσει κάθε μαθητή να ανακαλύψουν και να υλοποιήσει αυτή την υπόσχεση.

Louisburg College είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με κολέγια, και έχει ολοκληρωμένες συμφωνίες μεταφοράς με πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των δεκαέξι υποκαταστήματα του Πανεπιστημίου του συστήματος Βόρεια Καρολίνα, επιτρέποντας τους αποφοίτους Louisburg College να κάνει ένα ομαλή μετάβαση κατά την είσοδό σχολεία τέσσερα χρόνια ως πλήρεις juniors.

Ελπίζω ότι θα επισκεφθούν την όμορφη και ιστορική πανεπιστημιούπολη μας στο πρόσωπο και να εξετάσει να γίνει μέρος της Louisburg College κοινότητα μάθησης.

Με εκτίμηση,

Mark La Branche

Χτίζοντας ισχυρά θεμέλια για τη Μεγάλη Futures

Πάνω από το 90% των μαθητών μας πάει στα σχολεία τέσσερα χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα και πέρα, συμπεριλαμβανομένων:

Good Value

Τι είναι μια «καλή τιμή;» Σύμφωνα με τους μαθητές μας και τους γονείς τους, είναι μια εκπαίδευση Louisburg.

Περισσότερο από το 90% των φοιτητών μας λαμβάνουν κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας. Προσφέρουμε μια πληθώρα υποτροφιών και υψηλό μέσο όρο πακέτο βοήθειας. Ως αποτέλεσμα, Louisburg είναι πολύ πιο προσιτές από ό, τι μπορεί να πιστεύουν, εύκολα το ισοδύναμο των δημόσιων τιμές για ένα ιδιωτικό σχολείο.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση για οικονομική βοήθεια, έμπειροι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Ευκαιρίες για ενίσχυση περιλαμβάνουν:

  • Ομοσπονδιακές και πολιτειακές βοήθεια
  • επιχορηγήσεις Louisburg College, υποτροφίες (συμπεριλαμβανομένου του αξία και αθλητικές), και η μελέτη φοιτητική εργασία

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Σχετικά με πίστη στο The United Methodist Church, Louisburg College έχει δεσμευτεί να προσφέρει μια υποστηρικτική κοινότητα που καλλιεργεί τους νέους άνδρες και γυναίκες πνευματικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, σωματικά και πνευματικά. Ως δύο χρόνια οικοτροφείο, παρέχουμε μια γέφυρα για τους μαθητές να κάνουν μια επιτυχή μετάβαση από το Λύκειο στα ανώτερα κολέγια και πανεπιστήμια.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Προσωπική φιλοσοφία ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η σχολή στο Louisburg είναι αφιερωμένη στην επιτυχία του κάθε μαθητή. Διδασκαλία και την παροχή συμβουλών - δεν έρευνας - είναι πρωταρχικές ευθύνες τους καθηγητές μας. ειδική σχολή μας παρέχει ατομική βοήθεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής είναι ακαδημαϊκά έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μεγάλων τετραετή κολλέγια και πανεπιστήμια. Μέλη ΔΕΠ κρατήσει γενναιόδωρη ώρες γραφείου? οι περισσότεροι δίνουν τον αριθμό τηλεφώνου στο σπίτι και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν θα βρείτε μεταπτυχιακούς φοιτητές διδασκαλία μαθήματα σε Louisburg - μόνο τη φροντίδα και την ανησυχία των μελών ΔΕΠ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) » Όψη Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

συνεργάτης στην επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Louisburg

Ο Συνεργάτης της επιστήμης βαθμός είναι ένας βαθμός της επιστήμης με μια υποκείμενη ανθρωπιστικές βάση που παρέχει μια κατάλληλη βάση για ανώτερους βαθμούς στις φυσικές ή χώμα επιστήμες ή στην ιατρική. [+]

Συνεργάτης στην Επιστήμη

Ο Συνεργάτης της επιστήμης βαθμός είναι ένας βαθμός της επιστήμης με μια υποκείμενη ανθρωπιστικές βάση που παρέχει μια κατάλληλη βάση για ανώτερους βαθμούς στις φυσικές ή χώμα επιστήμες ή στην ιατρική. Ένα ελάχιστο 60 ωρών εξαμήνου και GPA 2.0 είναι αποφοίτησης απαιτήσεις για την Associate of Science Degree στην Γενικών Επιστημών.

Παρακάτω είναι ένα πρόγραμμα δείγμα.... [-]


συνεργάτης στην επιχείρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Louisburg

Ο Αναπληρωτής of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πτυχίο έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στις επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, οικονομικών, μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, τη διαχείριση και την επιχειρηματικότητα. [+]

Συνεργάτης στο Επιχειρησιακό

Ο Αναπληρωτής of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πτυχίο έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στις επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, οικονομικών, μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, τη διαχείριση και την επιχειρηματικότητα. απαιτήσεις του προγράμματος περιλαμβάνει μια ισχυρή έμφαση φιλελεύθερες τέχνες με τα απαιτούμενα μαθήματα των επιχειρήσεων στον τομέα της λογιστικής, οικονομικά, στατιστικά, επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς και των επιχειρήσεων μαθήματα. Οι επιχειρηματικές μαθήματα που προσφέρονται για την υποστήριξη και προετοιμασία των μαθητών για στόχο τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες, των ανηλίκων, και τα συμφέροντα. Ένα ελάχιστο των 62 ωρών εξαμήνου και GPA 2.0 είναι αποφοίτησης απαιτήσεις για την Associate of Science Degree in Business.... [-]


Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Associate in Arts

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Louisburg

[+]

Παρακάτω είναι ένα δείγμα χρονοδιαγράμματος.

1ο εξάμηνο - 16 ώρες

[-]

Επικοινωνία

LOUISBURG COLLEGE

Διεύθυνση 501 N. Main Street
NC 27549 Louisburg, North Carolina, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα https://www.louisburg.edu/
Τηλέφωνο +1 919-496-2521