Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας:

Να παρέχει ένα όχημα για τους φοιτητές και τους φοιτητές:

  • Ωριμος
  • Αποκτήστε αυτοπεποίθηση και "know how" για να ταξιδεύετε ανεξάρτητα
  • Εκτιμήστε το ρόλο τους ως πολιτών του κόσμου, όπου ο πολιτισμός είναι διαφορετικός και η ανθρωπότητα είναι μία
  • Για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη ενός ανοιχτού μυαλού, περιέργειας και περιπετειώδους πνεύματος.

Σκοπός μας:

  • Να έχουν οι μαθητές να ολοκληρώσουν τις ακαδημαϊκές σπουδές τους, λαμβάνοντας online μαθήματα ενώ έχουν τον κόσμο ως τάξη τους.
  • Να φέρει ένα μήνυμα ειρήνης και κατανόησης στις κοινότητες από τη θετική και ευγενική παρουσία του μαθητή.

Σχετικά με εμάς

Να είναι όπως ο Marco Polo

Ο Μάρκο Πόλο, ο οποίος ήταν 17 ετών, ξεκίνησε με τον πατέρα και τον θείο του σε επικό ταξίδι στην Ασία. Περνούσαν χιλιάδες μίλια με έφιππο, κυρίως μέσα από άγνωστα ερήμματα, πάνω από απότομα βουνά, εκτεθειμένα σε ακραίες καιρικές συνθήκες, σε άγρια ​​ζώα και πολύ άδηλους φυλές. Χρειάστηκαν τα είκοσι χρόνια εξερεύνησης της Polo και πέντε χρόνια για να επιστρέψουν στην Βενετία της Ιταλίας.

Τι σημασία μπορεί να προσφέρει το ταξίδι; Η γραπτή περιγραφή του Marco για την Άπω Ανατολή και τα πλούτη της ενέπνευσαν και τον Μαγγελάν, ο οποίος οδήγησε την πρώτη περιπλάνηση της υδρόγειο και τον Χριστόφορο Κολόμβο να προσπαθήσει να φτάσει στην Ασία δια θαλάσσης σε μια δυτική διαδρομή. Ένα αντίγραφο του βιβλίου του Polo ήταν σχολιασμένο από τα αντικείμενα του Κολόμβου.

Καλώ οποιονδήποτε σπουδαστή με "πνεύμα Marco Polo" να ταξιδέψει μαζί μας για "ένα χρόνο" και να ζήσει ανάμεσα σε μοναδικούς πολιτισμούς σε δέκα κοινότητες σε τέσσερις ηπείρους.

Πάρτε το θάρρος και την απαράμιλλη απόφαση να πετάξετε στον άγνωστο κόσμο.

Ντέιβ Γκαρσία

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

Ο γιος ή η κόρη σας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζωντανή, έντονη και περιέργεια τους για να εξερευνήσουν τους πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς σε τέσσερις ηπεί ... [+]

Το πρόγραμμά μας

Τίποτα δεν θα σας προετοιμάσει όταν έρχεστε σε μια υπερηφάνεια των λιονταριών που βρίσκονται κάτω από ένα δέντρο στο Εθνικό Πάρκο Atosha της Ναμίμπια. Το ίδιο ισχύει και όταν ξαφνικά η πασαρέλα περπατούσατε στα άκρα και αντιμετωπίζετε τον "διάβολο του λαιμού" και την απεικόνιση της απίστευτης δύναμης της Φύσης στο Iguazú Falls της Αργεντινής / Βραζιλίας. Τα μεγάλα Ιμαλάια θα σας γοητεύσουν στο Νταρτζίλινγκ, στην Ινδία, στο Pokhara και στο Jomsom, στο Νεπάλ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Santa Fe
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εξάμηνο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά