MacCormac College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MACCORMAC COLLEGE: Σικάγο κρυμμένος θησαυρός

MacCormac College στο κέντρο του Σικάγου έχει μια διακεκριμένη ιστορία και ένα συναρπαστικό μέλλον. Ιδρύθηκε το 1904, MacCormac έχει δεσμευτεί να παρέχει ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού της με μια εξαιρετική εκπαίδευση, ενώ την οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης των μαθητών και την ενθάρρυνση της δια βίου μάθησης. Είμαστε σε βολική τοποθεσία στο δεύτερο όροφο του ιστορικού κτιρίου Heyworth, μόλις λίγα βήματα μακριά από το Millennium Park, και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Το College είναι διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης και κατέχει πολλές εγκρίσεις πρόγραμμα από πιστοποιημένο εθνικούς οργανισμούς. Ως το παλαιότερο, δύο ετών, ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός φορέας, στην πολιτεία του Ιλινόις, MC προσφέρει Associate Degrees σε: Δικαστήριο Πληροφόρησης, Ποινική Δικαιοσύνη, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Paralegal Σπουδών. Σε όλα τα προγράμματα σπουδών, οι μαθητές λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη, πρακτική εκπαίδευση απαράμιλλη με οποιοδήποτε άλλο κολέγιο δύο ετών.

Σε όλα τα προγράμματα σπουδών, οι μαθητές λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη, πρακτική εκπαίδευση απαράμιλλη με οποιοδήποτε άλλο κολέγιο δύο ετών.

MacCormac υποστηρίζει και προωθεί ποικίλες φοιτητικού πληθυσμού της με την οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης των μαθητών, την ενθάρρυνση της δια βίου μάθησης και διδασκαλίας τις απαραίτητες δεξιότητες για να υπερέχουν σε συνεχώς μεταβαλλόμενο, σύνθετη κοινωνία μας. Η αποστολή μας είναι να αμφισβητήσει τους μαθητές να υπερέχουν σε ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους επιδιώξεις και την προετοιμασία τους για να είναι διά βίου μάθηση και υπεύθυνων πολιτών σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

ΓΙΑΤΙ MC;

Στο MacCormac College θέλουμε κάθε φοιτητής να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Μια εκπαίδευση MacCormac προετοιμάζει τους αποφοίτους για τη μετάβαση σε ένα τετραετές όργανο ή να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό. ισχυρούς δεσμούς μας με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία να διασφαλίσουμε ότι θα είναι σε θέση να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των μαθητών μας στην απασχόληση μέσω των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσουν αμερικανικό όνειρο σας. Όποια και αν είναι η φιλοδοξία σας, MacCormac καθηγητές και το προσωπικό είναι αφιερωμένο να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

HIGH ποσοστό τοποθέτησης

MacCormac συνεχίζει να χτίζει τη φήμη του για την τοποθέτηση των αποφοίτων σε θέσεις εργασίας ή σε ένα ίδρυμα τετραετές εντός μηνών από την αποφοίτηση.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ

Διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης και πιστοποιηθεί από την Εθνική Ένωση Δημοσιογράφοι Δικαστήριο και το American Bar Association.

Μικρά μεγέθη τάξη

υψηλά προσόντα καθηγητών μας γνωρίζουν κάθε μαθητή. Αυτό επιτρέπει την αφθονία των hands-on εκπαίδευση, ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.

Μια COLLEGE πρωτιές

Ιδρύθηκε το πρώτο πρόγραμμα δικαστήριο την υποβολή εκθέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1912 και το πρώτο πρόγραμμα σπουδών paralegal στο Ιλινόις το 1973.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΣ

Αναγνωρισμένο από την οργάνωση «δίδακτρα Hero» για τέσσερα χρόνια στη σειρά.

συμφωνιών μεταφοράς

Προωθήστε την εκπαίδευση σας με τη μεταφορά σε ένα από τα πολλά ιδρύματα εταίρους τετραετές μας, όπως Πανεπιστήμιο Λογιόλα, Πανεπιστήμιο DePaul και το Πανεπιστήμιο Roosevelt.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ υπηρεσίες υποστήριξης

Το Κέντρο μας για την Ακαδημαϊκή, προσωπική και επαγγελματική Αριστείας (CapPE) υπάρχει για να γαλουχήσει την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών, την προσωπική ευημερία και την παροχή συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Έχουμε μια φήμη για την υποστήριξη των γυναικών και των ανύπαντρων μητέρων για να φτάσει εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας τους στόχους.

ευέλικτο πρόγραμμα

Τοποθετήστε το σχολείο γύρω από τον τρέχοντα τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας με την ημέρα, το βράδυ, ή online μαθήματα.

Ιδανική τοποθεσία

MacCormac στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο Heyworth. Επωφεληθείτε από τα αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης Σικάγο και την επιχειρηματική περιοχή Loop για την ενίσχυση της προσωπικής και επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ

Θα είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, προσιτή και βολικός τρόπος για να ταξιδέψουν στο Κολέγιο.

CLUBS

Εμπλακούν σε ένα από τον αριθμό των συλλόγων φοιτητών και των οργανώσεων που προσφέρουμε στην πανεπιστημιούπολη. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που ταιριάζει τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να σχηματίσουν τη δική σας οργάνωση.

Τοποθεσίες

Σικάγο

Address
MacCormac College
29 East Madison St.
2nd Floor

IL 60602 Σικάγο, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη