Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MACCORMAC COLLEGE: Σικάγο κρυμμένος θησαυρός

MacCormac College στο κέντρο του Σικάγου έχει μια διακεκριμένη ιστορία και ένα συναρπαστικό μέλλον. Ιδρύθηκε το 1904, MacCormac έχει δεσμευτεί να παρέχει ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού της με μια εξαιρετική εκπαίδευση, ενώ την οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης των μαθητών και την ενθάρρυνση της δια βίου μάθησης. Είμαστε σε βολική τοποθεσία στο δεύτερο όροφο του ιστορικού κτιρίου Heyworth, μόλις λίγα βήματα μακριά από το Millennium Park, και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Το College είναι διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης και κατέχει πολλές εγκρίσεις πρόγραμμα από πιστοποιημένο εθνικούς οργανισμούς. Ως το παλαιότερο, δύο ετών, ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός φορέας, στην πολιτεία του Ιλινόις, MC προσφέρει Associate Degrees σε: Δικαστήριο Πληροφόρησης, Ποινική Δικαιοσύνη, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Paralegal Σπουδών. Σε όλα τα προγράμματα σπουδών, οι μαθητές λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη, πρακτική εκπαίδευση απαράμιλλη με οποιοδήποτε άλλο κολέγιο δύο ετών.

Σε όλα τα προγράμματα σπουδών, οι μαθητές λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη, πρακτική εκπαίδευση απαράμιλλη με οποιοδήποτε άλλο κολέγιο δύο ετών.

MacCormac υποστηρίζει και προωθεί ποικίλες φοιτητικού πληθυσμού της με την οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης των μαθητών, την ενθάρρυνση της δια βίου μάθησης και διδασκαλίας τις απαραίτητες δεξιότητες για να υπερέχουν σε συνεχώς μεταβαλλόμενο, σύνθετη κοινωνία μας. Η αποστολή μας είναι να αμφισβητήσει τους μαθητές να υπερέχουν σε ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους επιδιώξεις και την προετοιμασία τους για να είναι διά βίου μάθηση και υπεύθυνων πολιτών σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

ΓΙΑΤΙ MC;

Στο MacCormac College θέλουμε κάθε φοιτητής να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Μια εκπαίδευση MacCormac προετοιμάζει τους αποφοίτους για τη μετάβαση σε ένα τετραετές όργανο ή να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό. ισχυρούς δεσμούς μας με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία να διασφαλίσουμε ότι θα είναι σε θέση να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των μαθητών μας στην απασχόληση μέσω των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσουν αμερικανικό όνειρο σας. Όποια και αν είναι η φιλοδοξία σας, MacCormac καθηγητές και το προσωπικό είναι αφιερωμένο να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

HIGH ποσοστό τοποθέτησης

MacCormac συνεχίζει να χτίζει τη φήμη του για την τοποθέτηση των αποφοίτων σε θέσεις εργασίας ή σε ένα ίδρυμα τετραετές εντός μηνών από την αποφοίτηση.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ

Διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης και πιστοποιηθεί από την Εθνική Ένωση Δημοσιογράφοι Δικαστήριο και το American Bar Association.

Μικρά μεγέθη τάξη

υψηλά προσόντα καθηγητών μας γνωρίζουν κάθε μαθητή. Αυτό επιτρέπει την αφθονία των hands-on εκπαίδευση, ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.

Μια COLLEGE πρωτιές

Ιδρύθηκε το πρώτο πρόγραμμα δικαστήριο την υποβολή εκθέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1912 και το πρώτο πρόγραμμα σπουδών paralegal στο Ιλινόις το 1973.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΣ

Αναγνωρισμένο από την οργάνωση «δίδακτρα Hero» για τέσσερα χρόνια στη σειρά.

συμφωνιών μεταφοράς

Προωθήστε την εκπαίδευση σας με τη μεταφορά σε ένα από τα πολλά ιδρύματα εταίρους τετραετές μας, όπως Πανεπιστήμιο Λογιόλα, Πανεπιστήμιο DePaul και το Πανεπιστήμιο Roosevelt.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ υπηρεσίες υποστήριξης

Το Κέντρο μας για την Ακαδημαϊκή, προσωπική και επαγγελματική Αριστείας (CapPE) υπάρχει για να γαλουχήσει την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών, την προσωπική ευημερία και την παροχή συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Έχουμε μια φήμη για την υποστήριξη των γυναικών και των ανύπαντρων μητέρων για να φτάσει εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας τους στόχους.

ευέλικτο πρόγραμμα

Τοποθετήστε το σχολείο γύρω από τον τρέχοντα τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας με την ημέρα, το βράδυ, ή online μαθήματα.

Ιδανική τοποθεσία

MacCormac στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο Heyworth. Επωφεληθείτε από τα αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης Σικάγο και την επιχειρηματική περιοχή Loop για την ενίσχυση της προσωπικής και επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ

Θα είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, προσιτή και βολικός τρόπος για να ταξιδέψουν στο Κολέγιο.

CLUBS

Εμπλακούν σε ένα από τον αριθμό των συλλόγων φοιτητών και των οργανώσεων που προσφέρουμε στην πανεπιστημιούπολη. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που ταιριάζει τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να σχηματίσουν τη δική σας οργάνωση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

MacCormac College

Η αποστολή του προγράμματος σπουδών Paralegal Σπουδών Αναπληρωτής of Science είναι να προετοιμάσει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ε ... [+]

Συνεργάτης της επιστήμης σε Paralegal Σπουδών

Paralegal ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η αποστολή του προγράμματος σπουδών Paralegal Σπουδών Αναπληρωτής of Science είναι να προετοιμάσει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής ως paralegals που είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις ανάγκες της νομικής κοινότητας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν γνώση της βασικής νομικής ορολογίας και διαδικασίες, σύνταξη εγγράφου, την επαγγελματική δεοντολογία και τις αλληλεπιδράσεις των πελατών, και είναι καλά στην αξιοποίηση της τεχνολογίας της έρευνας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
MacCormac College

Η αποστολή του Αναπληρωτή Διοίκησης Επιχειρήσεων του προγράμματος πτυχίο Επιστήμης είναι να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στις βασικές έννοιες, τις τεχνικές και τις δεξιότητε ... [+]

Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Η αποστολή του Αναπληρωτή Διοίκησης Επιχειρήσεων του προγράμματος πτυχίο Επιστήμης είναι να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στις βασικές έννοιες, τις τεχνικές και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να υπερέχουν σε διάφορους τομείς που αφορούν τις επιχειρήσεις.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δήλωση οράματος: ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
MacCormac College

Η αποστολή του προγράμματος σπουδών Ποινικής Δικαιοσύνης Associate of Science είναι να παρέχει στους φοιτητές με τα απαραίτητα εργαλεία για να βρουν εργασία στο επάγγελμα ... [+]

Συνεργάτης της επιστήμης στην ποινική δικαιοσύνη

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Η αποστολή του προγράμματος σπουδών Ποινικής Δικαιοσύνης Associate of Science είναι να παρέχει στους φοιτητές με τα απαραίτητα εργαλεία για να βρουν εργασία στο επάγγελμα της ποινικής δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της σταδιοδρομία στην επιβολή του νόμου, διορθώσεις, ιδιωτικής ασφάλειας, δικαιοσύνης ανηλίκων και δοκιμασίας και parole.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
MacCormac College

Δημοσιογράφοι Δικαστήριο είναι οι επαγγελματίες που σύλληψη, την προστασία και τη διατήρηση ρεκόρ του δικαστηρίου με την καταγραφή των αυτολεξεί δίκη στο δικαστήριο ή κατ ... [+]

Αναπληρωτής Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Δικαστήριο Πληροφόρησης

Δημοσιογράφοι Δικαστήριο είναι οι επαγγελματίες που σύλληψη, την προστασία και τη διατήρηση ρεκόρ του δικαστηρίου με την καταγραφή των αυτολεξεί δίκη στο δικαστήριο ή κατά τη διάρκεια προανακριτικές καταθέσεις, το οποίο μεταφράζεται σε μια μεταγραφή για χρήση από δικαστικούς υπαλλήλους και δικηγόρους.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

MacCormac College

Realtime χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών εκθέσεων, λεζάντες, και CART παροχή. Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μετάφραση Πρό ... [+]

Πιστοποιητικό στην ανακοίνωση Realtime Μετάφραση Πρόσβασης (CART)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ λεζάντες;

Realtime χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών εκθέσεων, λεζάντες, και CART παροχή. Ανακοίνωση πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο μετάφραση (CART) πάροχοι εργασία με τους κωφούς και τη σκληρή-of-ακοής σε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών, των εκπαιδευτικών, νομικής και ιατρικής? συχνά εργάζονται σε χώρους εκπαίδευσης, όπως πανεπιστήμιο ή το γυμνάσιο, παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που είναι δύσκολο-of-ακρόαση για την πρόοδο μέσω του σχολείου. Με τη νέα τεχνολογία, οι πάροχοι της CART μπορεί ακόμη και να εργαστούν από το σπίτι και να στείλουν τις λεζάντες τους, μέσω του Διαδικτύου στο άτομο στην τάξη. Μεταδίδουν captioners χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία ως δικαστήριο δημοσιογράφους για να δημιουργήσετε το κείμενο το οποίο οι θεατές δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης της τηλεόρασης. Μπορούν να γράφετε στις λεζάντες ζωντανά αθλητικά γεγονότα, ειδήσεις ή άλλες τηλεοπτικές προγραμματισμού. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά