Magoosh

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε η ομάδα Magoosh .

Χάρηκα για τη γνωριμία!


Είμαστε ένα σωρό παιδαριώδεις παιδαριώτες που παίρνουν σούπερ καταιγισμό για να βοηθήσουν τους μαθητές να πετύχουν τα ακαδημαϊκά τους όνειρα


Η αποστολή μας είναι απλή: να δημιουργήσουμε προϊόντα που προσφέρουν στους φοιτητές παντού πρόσβαση σε ευχάριστη, προσιτή και αποτελεσματική προετοιμασία δοκιμών.

Καθώς η ζήτηση για υψηλές βαθμολογίες δοκιμών έχει αυξηθεί, η είσοδος σε κορυφαία σχολεία έχει καταστεί σχεδόν ανέφικτη για εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά δαπανηρές μαθήματα προετοιμασίας και δασκάλους. Αλλάζουμε αυτό βοηθώντας εκατομμύρια σπουδαστές να μελετούν με τον δικό τους ρυθμό και με τον δικό τους χρόνο - ανεξάρτητα από την τοποθεσία, την κοινωνική θέση ή το υπόβαθρο.


Ήρθε η ώρα οι περισσότεροι μαθητές να δρέψουν τις ανταμοιβές της προηγμένης εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την κοινωνία, καθιστώντας την εκπαίδευση πιο προσιτή και βοηθώντας περισσότερους από εκείνους που ονειρεύονται ένα προηγμένο πτυχίο, μια καλύτερη θέση και έναν πιο ικανοποιητικό τρόπο ζωής, παίρνουν ό, τι επιδιώκουν.


Ιστορικό Magoosh


2008


Απρίλιος: Όνειρα για καλύτερη προετοιμασία δοκιμών

Κατά τη διάρκεια των σπουδών για το GMAT, ο Pejman Pour-Moezzi και ο Vikram Shenoy εργάζονται σε μια ιδέα που ονομάζεται Magoosh : δοκιμή προετοιμασία με ερωτήσεις και απαντήσεις που προέρχονται από πλήθος.


Σεπτέμβριος: 2 2 σχολείο επιχειρήσεων = 4 ιδρυτές

Ο Bhavin και ο Hansoo συναντώνται με τον Pejman στη Σχολή Επιχειρήσεων του Haas. Μαζί με τον Vikram, σαρώνουν αυτή τη νέα ιδέα προετοιμασίας δοκιμών.


2009


Φεβρουάριος: Αλλαγή στα σχέδια

Οι ανατροφοδοτήσεις από τους πιθανούς πελάτες τις κατευθύνουν προς μια νέα κατεύθυνση, από την προετοιμασία των ανθρώπων για την προετοιμασία έως την προετοιμασία των εμπειρογνωμόνων.


18 Μαΐου: Είναι πραγματικό

Magoosh γίνεται Magoosh , Inc. και είναι επίσημα μια πραγματική εταιρεία.


Ιούνιος: Έκδοση προϊόντος GMAT

Οι ερωτήσεις πρακτικής των μαθηματικών πρακτικής της GMAT με εξηγήσεις βίντεο έπληξαν τον ιστό. Οι λεκτικές ερωτήσεις και τα βίντεο για τα μαθήματα είναι στο έργο.


Αύγουστος: Ο πρώτος πελάτης που πληρώνει!

Μια σχολή επιχειρήσεων ελπιδοφόρα είναι ο πρώτος φοιτητής που βάζει την εμπιστοσύνη του στο Magoosh GMAT.


Οκτώβριος: Μετατόπιση της ηγεσίας

Ο Vikram αφήνει το Magoosh για νέες ευκαιρίες. Magoosh προσθέτει προφορικό περιεχόμενο!


2010


Μάιος: Ευτυχισμένοι βαθμοί και ένας εσωτερικός

Bhavin, Pejman, και Hansoo απόφοιτος του Haas. Ο Pejman αφήνει το Magoosh αλλά μένει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι ασκούμενοι της Zach Millman στο Magoosh για την ανακατασκευή και βελτίωση του προϊόντος.


2011


Μάρτιος: Το Magoosh αναλαμβάνει το GRE

Αφού συγκέντρωσε $ 500K σε χρηματοδότηση, η ομάδα κυκλοφορεί το πρώτο της προϊόν GRE.


Μάιος: Επέκταση

Ο Chris Lele και ο Zach έρχονται ως οι πρώτοι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης. Η ομάδα μετακινείται σε ένα χώρο γραφείου που μοιράζονται με το EasyESI (τώρα Everlaw).


Δεκέμβριος: Σκληροί χρόνοι

Η Hansoo διαγιγνώσκεται με καρκίνο του πνεύμονα μη καπνιστή και απέχει από τις καθημερινές λειτουργίες.


2012


Μάρτιος: Χρηματοδότηση V2

Magoosh αγωνίζεται και ο Bhavin αρχίζει να συγκεντρώνει $ 250K σε πρόσθετη χρηματοδότηση.


Μάιος: Πωλήσεις

Η εταιρεία εμποδίζει το θετικό φράγμα ταμειακών ροών, με ρεκόρ πωλήσεων κάθε μήνα και μια ισχυρή ομάδα 8 υπαλλήλων! Οι πωλήσεις αυξάνονται κατά 30% σε μηνιαία βάση.


2013


4 Μαρτίου: Δύσκολη απώλεια

Ο Χάνσοο χάνει τη μάχη του με τον καρκίνο και περάσει στα 35. Ο Μπάβιν, ο Πέιμαν και η αρραβωνιαστικιά του Χάνσοο ξεκινούν την υποτροφία Χάνσο Λι για να υποστηρίξουν τους επίδοξους επιχειρηματίες στο Χάα.


18 Μαρτίου: Μετακίνηση προς τα εμπρός

Ακόμη μεγαλώνουν, οι Magoosh και Everlaw κινούνται σε ένα πιο εκτεταμένο γραφείο στο κέντρο του Berkeley.


2014


Μάρτιος: επιτυχία TOEFL

Κάνουμε την πρώτη μας πώληση TOEFL και συναντάμε τον πρώτο φοιτητή μας TOEFL!


Ιούλιος: Δημοσίευση του Builder λεξιλογίου

Απελευθερώνουμε μια εφαρμογή για να βοηθήσουμε τους σπουδαστές SAT και GRE να διευρύνουν τα λεξιλόγιά τους (και να διασκεδάσουν να το κάνουν!)


2015


Ιανουάριος: Η πιο ευτυχισμένη εταιρεία στην εκπαίδευση

Τώρα με 23 υπαλλήλους στο γραφείο και 3 απομακρυσμένους υπαλλήλους, η Magoosh λαμβάνει το βραβείο Happiest Company in Education από την TINYpulse.


Ιούνιος: Μεγάλος επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Η ομάδα Magoosh συνεργάζεται με την εταιρεία σχεδιασμού Cosmic με έδρα το Santa Cruz για να πραγματοποιήσει μια γιγαντιαία αναμόρφωση της κύριας ιστοσελίδας Magoosh και των σελίδων της προϊόντων της. (Εμπιστευτείτε μας, ήταν μια μεγάλη βελτίωση!)


2016


Αύγουστος: Κατατάχθηκε για πρώτη φορά στην εταιρεία Inc. 5000!

Magoosh κατατάσσεται στην αριθ. 186 στην αριστοκρατική εταιρεία Inc 5000, μια λίστα των 5000 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στις ΗΠΑ. Η κατάταξη της εταιρείας το τοποθετεί στο 4% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στο έθνος. (Για μια ομάδα μόλις 25 την εποχή, ήταν μια τεράστια διαπραγμάτευση!)


2017


Απρίλιος: Ένα από τα καλύτερα μέρη για να εργαστείτε στην περιοχή του κόλπου

Magoosh λαμβάνει ένα βραβείο από το San Francisco Business Times και ονομάζεται ένα από τα καλύτερα μέρη για να εργαστεί στην Περιοχή Bay.


Μάιος: Η ομάδα συνεχίζει να μεγαλώνει

Magoosh είναι τώρα μια ευτυχισμένη ομάδα 33 μαθητών πλήρους εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι πάντα επιφυλακτικοί για πιο φιλικούς και έμπειρους ανθρώπους για να ενταχθούν στην ομάδα!


2018


Jan: Η πιο ευτυχισμένη εταιρεία στην εκπαίδευση (AGAIN)

Magoosh λαμβάνει το βραβείο "Happiest Company in Education" από το TINYpulse για το δεύτερο έτος.


Η αποστολή μας


Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το τεστ προετοιμασίας προσβάσιμο, αποτελεσματικό και ευχάριστο, ώστε οι μαθητές να μπορούν να επιτύχουν τα εκπαιδευτικά όνειρά τους. Είσαι επόμενος;

Προσβάσιμο: Έχουμε φοιτητές σε περισσότερες από 185 χώρες! Ανεξάρτητα από το υπόβαθρό σας, τον τόπο κατοικίας σας ή την πορεία σας προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, μπορείτε να μελετήσετε με το Magoosh . Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε προετοιμασία υψηλής ποιότητας χωρίς τεράστια τιμή.

Αποτελεσματικό: Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, ειδικά για την προετοιμασία των δοκιμών. Με το Magoosh , θα σπουδάζετε πάντα με τα πιο σύγχρονα, κορυφαία υλικά. Χρησιμοποιούμε τεχνικές με βάση δεδομένα που βασίζονται σε εκατομμύρια απαντήσεις των μαθητών για να βελτιώσουμε τις ερωτήσεις και τα μαθήματά μας.

Απολαυστικό: Πιστεύουμε ότι η μάθηση πρέπει να είναι διασκεδαστική και ανταμείβοντας. Η ομάδα δοκιμαστικών εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών δεν είναι μόνο έξυπνοι αλλά πρόθυμοι να κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.


Επιστροφή

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να προσφέρουμε προετοιμασία υψηλής ποιότητας σε μη εξυπηρετούμενες κοινότητες.


Σκέψεις από τους ηγέτες μας


Magoosh είναι η πιο ευτυχισμένη εταιρεία στην εκπαίδευση!


Οι βασικές μας αξίες είναι ένας μεγάλος λόγος.


Προσιτός

Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες από όλους, μέσα και έξω από το Magoosh .


Πρόκληση

Προκαλούμε τους εαυτούς μας να μάθουμε νέες δεξιότητες αντιμετωπίζοντας καθήκοντα που δεν έχουμε κάνει ποτέ πριν.


Φιλικός

Δείχνουμε πάντα σεβασμό και ευγένεια στους συμπαίκτες μας, τους πελάτες μας και τους συνεργάτες είτε σε απευθείας σύνδεση είτε εκτός λειτουργίας.


Ουάου

Πηγαίνουμε πάνω και πέρα ​​στο έργο μας και ποτέ δεν λέμε, "Δεν είναι δουλειά μου".

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Μαθήματα » Όψη Law Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: