Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ManhattanPrep102

Οι μαθητές κάνουν το καλύτερό τους όταν έχουν τους καλύτερους δασκάλους

Το 2000, Διδάξτε για την Αμερική απόφοιτος και Yale πτυχιούχος Zeke Vanderhoek είχε μια ριζοσπαστική ιδέα: οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα από την καλύτερη δασκάλους. Το όραμά του για το τι prep δοκιμή θα μπορούσε να είναι, αν διδάσκεται από μεγάλη τους εκπαιδευτικούς τον οδήγησε να συγκεντρώσει μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων εκπαιδευτικών, πρόσληψη μόνο εκείνους με 99ο σκορ εκατοστημόριο και ουσιαστική διδακτική εμπειρία. Και μαζί τους, στο Μανχάταν Prep γεννήθηκε.

ManhattanPrep103

Πέρα από τα παραδοσιακά τεστ προετοιμασίας

Πιστεύουμε δοκιμή prep πρέπει να είναι πραγματική εκπαίδευση. Και ένας μεγάλος δάσκαλος κάνει όλη τη διαφορά. Οι εκπαιδευτές μας δεν είναι μόνο έξυπνο δοκιμή-κτήτορες, είναι ταλαντούχοι καθηγητές με την εμπειρία για να σας βοηθήσει να φτάσετε υψηλότερο δυναμικό σας.

Από τότε που άρχισε, στο Μανχάταν Prep έχει αυξηθεί από μια εταιρεία boutique διδασκαλία σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους τεστ προετοιμασίας του κόσμου.

ManhattanPrep104

Πιστεύουμε δοκιμή prep πρέπει να είναι πραγματική εκπαίδευση

Από τους εκπαιδευτές μας με τη διδακτέα ύλη μας, δουλεύουμε για να σας διδάξει τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να πετύχει στο τεστ, στο σχολείο, και όχι μόνο.

ManhattanPrep105
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Ζήστε έναν καλύτερο τρόπο να prep για το GMAT. Στο Μανχάταν Prep, πιστεύουμε δοκιμή prep πρέπει να είναι πραγματική εκπαίδευση που προετοιμάζει όχι μόνο για τη δοκιμή, αλ ... [+]

Διαλέξτε καλύτερη προετοιμασία GMAT σας

Δεν έχει σημασία πόσο σας αρέσει να μαθαίνουν ή πόσο χρόνο έχετε πριν από την ημέρα της δοκιμής, έχουμε πολλές επιλογές prep για να σας πάρει έτοιμος.

Prep το δρόμο σας - Διαθέσιμες επιλογές σπουδών GMAT Boot Camp 35 ώρες διδασκαλίας σε 2 εβδομάδες Διατίθεται σε πρόσωπο ή σε απευθείας σύνδεση Ολοκληρωμένη μελέτη σε μια επιταχυνόμενη timeline Ζήστε GMAT γκολφ - online ή αυτοπροσώπως 27 ώρες ζωντανής διδασκαλίας μαθήματα σε απευθείας σύνδεση ή σε πρόσωπο Ιδανικό για 2+ μήνες πριν από τη δοκιμή Αλληλεπιδρούν ™ GMAT γκολφ 35+ διαδραστικά μαθήματα βίντεο κατά παραγγελία Περιλαμβάνει όλα τα βιβλία μας και σε απευθείας σύνδεση πόροι Ιδανικό για ολοκληρωμένη μόνος-μελέτη Ιδιωτικός Διδακτική 1-ον-1 εξατομικευμένη διδασκαλία Διατίθεται σε πρόσωπο και σε απευθείας σύνδεση Ιδανικό για τη μελέτη προσαρμοσμένη στο επίπεδο των ικανοτήτων σας ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Από ζωντανά πρόσωπο με πρόσωπο και online μαθήματα GRE σε απευθείας σύνδεση μαθήματα που μπορείτε να κάνετε το δικό σας ρυθμό, έχουμε την τέλεια προετοιμασία GRE για σας. ... [+]

GRE - Συνέχιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Διαλέξτε καλύτερη προετοιμασία GRE σας

Δεν έχει σημασία πόσο σας αρέσει να μαθαίνουν ή πόσο χρόνο έχετε πριν από την ημέρα της δοκιμής, έχουμε πολλές επιλογές prep για να σας πάρει έτοιμος.

Ιδιωτικός Διδακτική GRE

Διαθέσιμο τόσο στο πρόσωπο και σε απευθείας σύνδεση, στο Μανχάταν Prep GRE Ιδιωτικός Διδακτική είναι μια ευέλικτη επιλογή που σας δίνει εξατομικευμένες 1-on-1 διδασκαλίας με ένα από τα παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτές GRE μας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπληρώσουν τις υπάρχουσες μελέτες σας ή να κάνετε όλα-σε το δρόμο σας να prep για την ημέρα του τεστ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά