Massachusetts International Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχετικά με ΜΑΙΑ

Καλώς ήρθατε στην Διεθνή Ακαδημία της Μασαχουσέτης (MAIA), ένα καινοτόμο κολέγιο προπαρασκευαστικό σχολείο τοποθέτηση πρόσφατη γυμνάσιο και αποφοίτους πανεπιστημίων από το εξωτερικό για την επιτυχία σε κολλέγια και πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών ».

MAIA με μια ματιά

Βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη 25-στρεμμάτων σε Marlborough, Μασαχουσέτη τριάντα μίλια δυτικά της Βοστώνης, ΜΑΙΑ παρέχει τον πλούτο της μια κατοικημένη πρόγραμμα γλώσσας και την ένταση μιας αυστηρής, δομημένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. MAIA προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να βυθιστούν πλήρως στην αμερικανική κουλτούρα και τη γλώσσα με τη βοήθεια των καθηγητών και του προσωπικού.

MAIA γεγονότα

200+ Φοιτητές Οι απόφοιτοί μας έχουν πάει για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Βοστώνη, Lowell και πανεπιστημιουπόλεις Amherst, καθώς και άλλα αμερικανικά πανεπιστήμια της διάκρισης Μόλις 30 μίλια από την Βοστώνη και 3 ώρες από τη Νέα Υόρκη

Εκπαίδευση σε ΜΑΙΑ

διδασκαλίας στην τάξη παρέχεται από τη φροντίδα καθηγητές που έχουν έννομο συμφέρον να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν. Οι περισσότεροι από τους καθηγητές μας κατέχει υψηλότερους βαθμούς και έχουν πιστοποιηθεί για να διδάξουν στη Μασαχουσέτη. Επιπλέον, πολλοί έχουν διδάξει δεξιότητες αγγλικής γλώσσας στο εξωτερικό. Μαζί με τους καθηγητές της Maia, Φοιτητής Σύμβουλοι προσφέρουν ευκαιρίες μάθησης έξω από την τάξη.

φοιτητική ζωή

συμβούλους φοιτητής σχεδιάζουν εκπαιδευτικές και κοινωνικές δραστηριότητες για τους μαθητές, τα ταξίδια στη Βοστώνη και τα μουσεία, και τα γεγονότα στην πανεπιστημιούπολη για να ενθαρρύνει τη φιλία και την ομαδική εργασία. Μέσα από τη μελέτη στην τάξη και δραστηριότητες μετά το σχολείο, οι μαθητές έχουν άφθονες ευκαιρίες να εξασκήσουν και να ενισχύσει δεξιότητες αγγλικής γλώσσας τους.

Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη

MAIA προσφέρει την ασφάλεια, την ασφάλεια, τη φιλοξενία, και την ευκολία της μια κατοικημένη πανεπιστημιούπολη. σύμβουλοι φοιτητής παρέχουν εποπτεία στον κοιτώνα, και το προσωπικό ασφαλείας βρίσκονται σε νύχτες καθημερινές καθήκον που απορρέει από 5 pm-9am και 24 ώρες την ημέρα τα Σαββατοκύριακα. Η πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία που τόσο ενισχύει τη μάθηση στην τάξη και παρέχει επίσης την ασφάλεια του κτιρίου. Μερικοί μαθητές έχουν τη δική τους μονόκλινο δωμάτιο είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο και χώρο μελέτης, ενώ άλλοι προτιμούν ένα δίκλινο δωμάτιο με συγκάτοικο. Η εγκατάσταση διαθέτει καφετέρια που σερβίρει τόσο κινεζική και αμερικανική κουζίνα. Οι μαθητές μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο πανεπιστημιούπολη, να παίξουν μπάσκετ για εσωτερική ή υπαίθρια γήπεδα, να επιδίδονται σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα στην αίθουσα παιχνιδιών ή μελέτη στους τομείς της βιβλιοθήκης και τη μελέτη.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή της Διεθνούς Ακαδημίας της Μασαχουσέτης είναι να αυξηθεί η αγγλική γλωσσική επάρκεια των μαθητών, εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή ακαδημαϊκή μελέτη, και να διδάξουν τους μαθητές για την αμερικανική ζωή και τις αξίες για να τους βοηθήσει στη διαδικασία επιπολιτισμού.

Όραση

Διεθνής Ακαδημία της Μασαχουσέτης υποστηρίζει μεταδευτεροβάθμιας αγγλικής γλώσσας οι μαθητές στην επίτευξη επάρκειας κολλέγιο-επίπεδο στην ομιλία, ακρόαση, ανάγνωση και γραφή. Η πορεία της μελέτης είναι αυστηρή και σχετικές, με επίκεντρο τους μαθητές στη γνώση πρέπει να έχουν και τις δεξιότητες που πρέπει να επιδείξουν για να επιτύχουν σε ακαδημαϊκά μαθήματα. Τα μαθήματα αλληλουχία από αρχάριους μέσω ενδιάμεσου σε προχωρημένο επίπεδο, με βάση τις δύο δεξιότητες και τη γνώση του περιεχομένου.

Ως μια αστική σχολή, η Διεθνής Ακαδημία της Μασαχουσέτης, επίσης, υποστηρίζει τη μάθηση πέρα ​​από την τάξη με εξωσχολικές προγράμματα και εκδηλώσεις της. Αλληλεπιδράσεις με αγγλόφωνους, ένα δομημένο οικιστικό πρόγραμμα, και οι συνδέσεις με την τοπική κοινότητα να προαγάγουν την πολιτιστική ευαισθητοποίηση, την ευαισθησία, την πρωτοβουλία και τη δημιουργικότητα ενθαρρύνοντας τους μαθητές να ασχολούνται με τους συμμετέχοντες στο μέλλον ακαδημαϊκή μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Στο ΜΑΙΑ, οι μαθητές βυθισμένο στην αγγλική γλώσσα και να μάθουν σε ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να αναπτύξουν την ανάγνωση τους, γραφή, ομιλία και ακρόαση των δεξιοτήτων στο επίπεδο που θα χρειαστείτε για μια επιτυχημένη μετάβαση σε UMass Amherst."

  • James Roche, Αναπληρωτής Κοσμήτορας, εγγραφής, διαχείρισης, UMass Amherst

Τοποθεσίες

Μάρλμπορο

Massachusetts International Academy

Address
Massachusetts International Academy
280 Locke Drive Marlborough

MA 01752 Μάρλμπορο, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 508-229-6300

Ask a Question

Άλλη