Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Συμμετάσχετε στα Προγράμματα Πρακτικών Μέσων στο Μαϊάμι

Ανοίξαμε τις πόρτες μας για φοιτητές το Φεβρουάριο του 2013 και είχαμε 15 μαθήματα αποφοίτησης στο Πρόγραμμα Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης μας. Το Μαϊάμι Media School είναι η νεώτερη πανεπιστημιούπολη στην οικογένεια M & S Media, Inc.

Είτε το ενδιαφέρον σας είναι η τηλεόραση, η παραγωγή βίντεο ή ένας συνδυασμός και των δύο Μαϊάμι Media Schools έχει την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να πετύχετε και να σπάσετε στο πεδίο. Τα μαθήματά μας διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου και η εργασία σας επικριθεί από εκπαιδευτές που εργάζονται εδώ και χρόνια στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Προσφέρουμε μια μοναδική και επαγγελματική προσέγγιση στο σχολείο μέσων μαζικής ενημέρωσης και στοχεύουμε να δώσουμε στους μαθητές μας το πλεονέκτημα που απαιτείται για να μπουν στην επιχείρηση μετά την αποφοίτησή τους.

Εκπαίδευση με χέρια

Το "Learn by Doing" είναι το στυλ της Σχολής. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη λειτουργία των εργαλείων εκπομπής υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών του ραδιοφωνικού σταθμού. Τα μαθήματα και οι σεμινάρια διοργανώνονται με το ίδιο επαγγελματικό άτυπο που βρίσκεται σε όλη τη βιομηχανία εκπομπών.

Μια όμορφη τοποθεσία στο Μαϊάμι της Φλόριντα

Το Μαϊάμι Media School βρίσκεται στο Mary Brickell Village , μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα μέσα στην πόλη του Μαϊάμι, εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο, μέσα μαζικής μεταφοράς, ή και με τα πόδια! Η πανεπιστημιούπολη μας διαθέτει δύο μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, μία ειδικά σχεδιασμένη για εκπαίδευση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ψηφιακής τηλεόρασης και αίθουσα ελέγχου, σουίτες επεξεργασίας βίντεο, στούντιο επεξεργασίας ήχου και πρακτικής άσκησης και δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς διαδικτύου, του εξοπλισμού και του λογισμικού του κλάδου.

Βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτιρίου της Βορειοανατολικής Ευρώπης (το ίδιο κτήριο με το Starbucks και το PF Chang). Ένα γκαράζ στάθμευσης που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη γωνία της SW 10ης και της SW 1ης Λεωφόρου (το ίδιο κτίριο με το Publix και το LA Fitness)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Miami Media School

Τα σχολεία μέσων μαζικής επικοινωνίας προσφέρουν διαπιστευμένα προγράμματα ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που έχουν διαπιστευθεί από την Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών και Επαρ ... [+]

Ανακαλύψτε τι μοιάζει με το μέλλον σας.

Τα σχολεία μέσων μαζικής επικοινωνίας προσφέρουν διαπιστευμένα προγράμματα ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που έχουν διαπιστευθεί από την Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών και Επαρχιακών Σπουδών (ACCSC), με έδρα την Ουάσινγκτον. Η Σχολή εγκρίνεται από τα Τμήματα Εκπαίδευσης του Κολοράντο και του Ιλλινόις και είναι μέλη αναγνωρισμένων οργανισμών όπως Εθνική Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανώσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Miami
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά