MiraCosta College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι κάνει το MiraCosta College Special;

Σχετικά με τους Φοιτητές μας

Τόσο οι σπουδαστές όσο και το προσωπικό απολαμβάνουν μια φιλική ατμόσφαιρα και την αίσθηση ότι όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Το διαφορετικό φοιτητικό μας σώμα περιλαμβάνει άτομα από διάφορες ηλικίες, εθνικότητες και πολιτισμικό υπόβαθρο.

 • Πιστωτική εγγραφή: 14.773
 • Μη εγγεγραμμένη εγγραφή: 2,479
 • Πιστωτική εγγραφή ανά φύλο: Γυναίκα: 57% Αρσενικό: 43%
 • Μέσος όρος ηλικίας: 26
 • Πιστωτική εγγραφή ανά εθνικότητα:
  • Αφρικής: 4%
  • Λευκό: 45%
  • Ισπανόφωνος: 34%
  • Ασίας, Ειρηνικού: 8%
  • Πολλαπλές: 7%
  • Άλλο: 2%
 • Ενεργός Στρατιωτικός / Βετεράνοι / Εξαρτάται: 1.396
112142_pexels-photo-1595391.jpeg

College Foundation

Το όραμα του Ιδρύματος MiraCosta College είναι να εξασφαλίσει ότι κανένας δεν θα στερηθεί την πρόσβαση στην εκπαίδευση λόγω οικονομικής ανάγκης και ότι υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για να εμπλουτίσουν την εμπειρία του κολλεγίου για όλους τους μαθητές. Το Ίδρυμα είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία 501 (c) (3) που διοικείται από ένα εθελοντικό συμβούλιο κοινοτικών ηγετών και διοικείται από το Γραφείο του Ιδρύματος Ανάπτυξης και του Κολλεγίου. Τα τελευταία πέντε χρόνια, το ίδρυμα έχει υπερδιπλασιάσει τις συνεισφορές στο κολέγιο, οι οποίες με τη σειρά του τριπλασίαζαν τον αριθμό των φοιτητών που έλαβαν υποτροφίες και διπλασίαζαν ιδιωτικούς πόρους που υποστήριζαν πανεπιστημιακά προγράμματα. Μία από τις προτεραιότητες του Ιδρύματος είναι η υπόσχεση MiraCosta, η οποία θα προσφέρει ένα έτος κολλεγίου χωρίς αμοιβή σε επιλέξιμους φοιτητές. Η Υπόσχεση θα παρέχει επίσης χρηματοδότηση για εγχειρίδια και εκπαιδευτικά προμήθειες σε όσους δεσμεύονται για τις απαιτήσεις της υπόσχεσης.

Τα άτομα, οι εταιρίες και οι ομάδες πολιτών εργάζονται με το Ίδρυμα MiraCosta College για να επιτύχουν τους φιλανθρωπικούς στόχους τους. Πολλοί επιλέγουν να χρηματοδοτούν υποτροφίες, ενώ άλλοι υποστηρίζουν την ενίσχυση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και των εγκαταστάσεων μέσω του Κύκλου του Προέδρου. Οι δικαιούχοι συνεισφέρουν μεταξύ 1.000 και 10.000 δολαρίων ετησίως και υποστηρίζουν ποικίλες ανάγκες στο κολέγιο, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών σπουδών, των προγραμμάτων κεφαλαίου, των επιχορηγήσεων για τη βελτίωση των προγραμμάτων και του εκπαιδευτικού εξοπλισμού. Τα μέλη του Circle του Προέδρου καλούνται να συναντηθούν με τον πρόεδρο του MiraCosta για να μάθουν για το κολλέγιο και το ρόλο του στην κοινότητα και να μοιραστούν τις ιδέες τους, δημιουργώντας έτσι έναν πολύτιμο σύνδεσμο μεταξύ του κολλεγίου και των κοινοτήτων που εξυπηρετεί.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Αποστολή

Αποστολή

Η αποστολή του MiraCosta Community College District είναι να παρέχει ανώτερες εκπαιδευτικές ευκαιρίες και υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών σε ένα διαφορετικό πληθυσμό μαθητευόμενων με έμφαση στην επιτυχία τους. Το MiraCosta προσφέρει πτυχιακά προγράμματα, μαθήματα πανεπιστημιακών μεταφορών, εκπαίδευση σταδιοδρομίας και τεχνολογίας, προγράμματα πιστοποίησης, εκπαίδευση βασικών δεξιοτήτων και ευκαιρίες δια βίου μάθησης που ενισχύουν την οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική και εκπαιδευτική ευημερία των κοινοτήτων που εξυπηρετεί.

Θεσμικοί στόχοι

Στόχος Ι. Το MiraCosta Community College District θα αποτελέσει ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα αναλάβει την καινοτομία και θα ερευνήσει τις βέλτιστες πρακτικές, την ευρεία πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Στόχος ΙΙ. Το MiraCosta Community College District θα γίνει το ίδρυμα όπου κάθε μαθητής έχει μεγάλη πιθανότητα να επιτύχει ακαδημαϊκή επιτυχία.

Στόχος ΙΙΙ. Το MiraCosta Community College District θα θεσμοθετήσει αποτελεσματικές διαδικασίες σχεδιασμού μέσω της συστηματικής χρήσης δεδομένων για τη λήψη αποφάσεων.

Στόχος IV. Η MiraCosta Community College District θα επιδείξει υψηλά πρότυπα διαχείρισης και φορολογικής σύνεσης.

Στόχος V. Το MiraCosta Community College District θα είναι συνειδησιακός εταίρος της κοινότητας.

Τοποθεσία

Το MiraCosta Community College District βρίσκεται στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο κατά μήκος της ακτής της Νότιας Καλιφόρνιας, μεταξύ Orange County στα βόρεια και της μητροπολιτικής περιοχής του Σαν Ντιέγκο στα νότια. Η περιοχή είναι περίπου 35 μίλια βόρεια του Σαν Ντιέγκο και 90 μίλια νότια του Λος Άντζελες. Η Περιφέρεια περιλαμβάνει τις πόλεις Oceanside, Carlsbad, Encinitas, Rancho Santa Fe, Παραλία Solana, Del Mar, τις μη ενσωματωμένες περιοχές της La Costa, Olivenhain και τμήματα της κοιλάδας Carmel Valley και Camp Pendleton Marine Base.

Το North San Diego County είναι γνωστό σε εθνικό επίπεδο για τα εξαιρετικά σχολεία K-12 και την πληθώρα των εξαιρετικών επιλογών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι δημόσιες σχολικές περιοχές που εξυπηρετούνται από το MiraCosta College περιλαμβάνουν το Carlsbad, το Cardiff, το Del Mar, το Encinitas, το Oceanside, το Rancho Santa Fe, το San Dieguito και την παραλία Solana. Τα τοπικά κολλέγια και τα πανεπιστήμια περιλαμβάνουν το κράτος Cal State San Marcos, το Εθνικό Πανεπιστήμιο, το Palomar College, το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, το UCSD και το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, μεταξύ άλλων.

Ο ιστότοπος της Περιφέρειας του Σαν Ντιέγκο περιγράφει τη Βόρεια Κομητεία του Σαν Ντιέγκο ως μια απέραντη, εκτεταμένη περιοχή γνωστή για τις παρθένες παραλίες, τις φυσικές ομορφιές και τα μίλια ανοιχτών χώρων. Από το Del Mar έως το Oceanside, η ακτογραμμή του North County είναι μια σειρά από μοναδικά γραφικά παραθαλάσσια χωριά που έχουν μια μικρή πόλη.

Αν ψάχνετε για ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες στο Σαν Ντιέγκο, η βόρεια περιοχή έχει πολλά. Από την πεζοπορία και την ιππασία στο Los Peñasquitos Canyon Preserve, την επιβίβαση στο σκάφος και το καγιάκ στη λιμνοθάλασσα του Carlsbad, στην ποδηλασία κατά μήκος της ιστορικής Highway 101 ή στο αθλητικό ψάρεμα, στην παρακολούθηση φαλαινών ή στην περιήγηση στην ακτή από το La Jolla έως το Oceanside να διασκεδάσετε. Η βόρεια παράκτια πόλη Encinitas του Σαν Ντιέγκο ανακηρύχθηκε πρόσφατα μεταξύ των καλύτερων πόλεων του κόσμου από το National Geographic.

Η ακτογραμμική περιοχή του North County είναι το σπίτι σε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο, όπως το LEGOLAND California, το Sea Life Aquarium και το Legoland Water Park, τα πεδία λουλουδιών στο Carlsbad και οι εκθεσιακοί χώροι Del Mar που φιλοξενούν την έκθεση Del Mar από τα μέσα Ιουνίου έως στις αρχές Ιουλίου, ακολουθούμενη από τους Del Mar Thoroughbred Races μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Υπάρχει επίσης ο βοτανικός κήπος του Σαν Ντιέγκο για μια ματιά στην ιθαγενή χλωρίδα και πανίδα του Σαν Ντιέγκο, ενώ στα ανατολικά σύνορα του North County, θα βρείτε επίσης το San Diego Zoo Safari Park, το ινδικό τυχερό παιχνίδι καζίνο του Λας Βέγκας και μια χούφτα τα μεγάλα οινοποιεία και τα τοπικά ζυθοποιεία. Οι λάτρεις της τέχνης θα αγαπήσουν το Μουσείο Τέχνης Oceanside και το Ινστιτούτο Τέχνης LUX.

Οι παράκτιες και εσωτερικές περιοχές της Βόρειας Κομητείας του Σαν Ντιέγκο είναι επίσης ένας παράδεισος για τους παίκτες του γκολφ, με πάνω από 40 διαφορετικά μαθήματα για να διαλέξετε. Χαρακτηρισμένα από δροσερά αεράκια από τον Ειρηνικό Ωκεανό, τα σχεδιασμένα από το Arnold Palmer Park Hyatt Aviara και τα γήπεδα γκολφ Grand Del Mar που σχεδιάστηκαν από τον Tom Fazio είναι μοναδικά σμιλεμένα γύρω από τα φυσικά τοπία και τη φυσική βλάστηση.

Η βόρεια περιοχή του Σαν Ντιέγκο σας βάζει σε απόσταση μόλις μιας ώρας από τη Disneyland, αλλά ακόμα κοντά στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο, όπου βρίσκονται τα μουσεία του Balboa Park, ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο, η περιοχή Gaslamp και το SeaWorld San Diego.

Το North San Diego County είναι το σπίτι σε οκτώ από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις της χώρας, οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες στρέφονται προς τις ηλιόλουστες εσωτερικές κοιλάδες του North County και τις γραφικές παραθαλάσσιες κοινότητες.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Τοποθεσίες

Oceanside

Address
Community Learning Center,
1831 Mission Avenue

CA 92058 Oceanside, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Oceanside

Address
Oceanside Campus,
1 Barnard Drive

CA 92056 Oceanside, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Encinitas

Address
San Elijo Campus,
Manchester Avenue,3333

CA 92007 Encinitas, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Carlsbad

Address
Technology Career Institute,
2075 Las Palmas Drive

CA 92011 Carlsbad, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη