Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η φιλοσοφία μας Η φιλοσοφία της The New England School of English είναι να παρέχουμε τις καλύτερες στην αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό της κατάρτισης: να παρέχουν ένα διανοητικά προκλητική πρόγραμμα της υψηλότερης ποιότητας σε ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Με λίγα λόγια, στόχος μας είναι να παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουν αγγλικά.

Γιατί NESE; Πλήρης γλωσσική και πολιτισμική Βύθιση Στο NESE, οι σπουδαστές μαθαίνουν κάτι περισσότερο από τη γλώσσα? μαθαίνουν αμερικανική κουλτούρα, καθώς και. Οι μαθητές μας να πετύχει γρήγορα γιατί εντατικά μαθήματα αγγλικών σε συνδυασμό με την πλήρη πολιτιστική βύθιση έχει αποδειχθεί για να μεγιστοποιήσει την εκμάθηση γλωσσών. Στο NESE, οι σπουδαστές παρακολουθούν εντατικά μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να έχουν την ευκαιρία να πάει στο σπίτι για μια αμερικανική οικογένεια σε οικογένεια ή σε φοιτητική εστία το βράδυ. Όλη την ημέρα, κάθε μέρα, εντατικό πρόγραμμα μας εκθέτει τους μαθητές στην αμερικανική γλώσσα και τον πολιτισμό, παρέχοντας μια ευκαιρία για την ταχύτερη δυνατή εκμάθηση γλωσσών.

Εξαιρετική εκπαιδευτικοί Λόγω των εκκρεμών τη φήμη της, NESE προσελκύει καθηγητές που κατέχουν τόσο σε προπτυχιακό ή προχωρημένο βαθμούς από μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Χάρβαρντ, Γέιλ και Κολούμπια. Ανεξάρτητα από όπου οι καθηγητές μας έλαβε τα πτυχία τους, NESE εκπαιδευτικοί είναι δυναμική επαγγελματίες με εξαιρετική διδακτική εμπειρία που έχουν επιλεγεί για να διδάξει στο NESE λόγω του υψηλού επιπέδου της ειδικότητάς τους και την αφοσίωση.

Μικρές τάξεις Μέσο μέγεθος της τάξης μας είναι 12 μαθητές. Μικρές τάξεις διασφαλίζουν ζωηρές συζητήσεις, συχνή συμμετοχή των φοιτητών, και την αλληλεπίδραση μαθητή-δασκάλου.

Εντατικά και ημι-εντατικά προγράμματα πέντε ημέρες την εβδομάδα Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα επιλογής των συμμετεχόντων στο Εντατικό Πρόγραμμα NESE από 9: 00-3: 15 κάθε μέρα ή σε ημι-εντατικό πρόγραμμα NESE από 9: 00-12: 00 κάθε μέρα. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν 10 επίπεδα της γλώσσας και του πολιτισμού της κατάρτισης, πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις της NESE, και μια επιλογή είτε κοιτώνα ή διαμονή σε οικογένεια.

Επιλογής και εξωσχολικά μαθήματα Εκτός από την εντατική ακαδημαϊκή τάξεις μας, μαθητές μπορούν να επιλέξουν εκλεκτική και μετά το σχολείο μαθήματα για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους πιο γρήγορα. Επιλογής και εξωσχολικά μαθήματα περιλαμβάνουν TOEFL® Παρασκευή, Αγγλικά για επιχειρήσεις, Νομικά Αγγλικά, προφοράς, και το Πανεπιστήμιο της Παρασκευής. NESE προχωρημένους μαθητές μπορούν επίσης να παρακολουθούν μαθήματα στην περιοχή τους, ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Harvard Extension School και άλλα κολέγια περιοχή. (Παρακαλώ σημειώστε ότι πέντε μαθητές πρέπει να εγγραφείτε για ένα NESE εξωσχολικά γκολφ για να λάβει χώρα.)

Επίσημη μεταγραφές και Πιστοποιητικά Στο τέλος της κάθε περιόδου, θα λάβετε ένα NESE αντίγραφο το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αγγλική γλώσσα και την ακαδημαϊκή επίδοση σε κάθε ειδικότητα. Θα λάβετε επίσης ένα Πιστοποιητικό Παρακολούθησης NESE για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα μας, και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πιο προχωρημένο επίπεδο NESE, εσείς θα απονεμηθεί το Δίπλωμα NESE. Επιπλέον, εάν επιτύχει την ακαδημαϊκή αριστεία, θα πρέπει να αναγνωριστεί ως μια «Διακρίσεις σπουδαστών". Ένας συμβολισμός αυτό θα εμφανιστεί στην επίσημη απομαγνητοφώνηση NESE σας.

An Ideal City, ένα ιδανικό πανεπιστήμιο Περιβάλλον NESE βρίσκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στο κέντρο της πλατείας του Χάρβαρντ στο Κέιμπριτζ. Πλατεία του Χάρβαρντ είναι ένα κομβικό σημείο της δραστηριότητας των φοιτητών και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και δυναμικά κέντρα σπουδαστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. NESE απέχει μόλις 100 μέτρα από το σταθμό τρένων και λεωφορείων και 10 λεπτά από το κέντρο της Βοστώνης. Είμαστε, επίσης, λιγότερο από δύο ώρες μακριά από τη μεγάλη σκι, ιστιοπλοΐα στον ωκεανό, και όμορφη, ιστορική Cape Cod.

Ευέλικτο Πρόγραμμα Προσφέρουμε εντατική 4 εβδομάδων συνεδρίες που αρχίζει στις 12 διαφορετικές χρονικές στιγμές στη διάρκεια του έτους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την ελληνική εκπαίδευσή σας σε μια εποχή που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας.

Προωθήστε ρυθμίσεις Διαμονή Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν σε μια αμερικανική οικογένεια σε οικογένεια ή σε ένα κοιτώνα. Επειδή NESE κάνει όλες τις ρυθμίσεις στέγαση φοιτητών πριν εγκαταλείψουν τη χώρα τους, αν οι μαθητές επιλέγουν να ζήσουν σε μια οικογένεια ή σε έναν κοιτώνα, μπορούν να πάνε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο νέο τους σπίτι. NESE χρεώνει καμία αμοιβή για τη λήψη τυχόν ρυθμίσεις κατοικιών.

Ένα Πρόγραμμα για Επαγγελματίες Λόγω της ευελιξίας του προγράμματος σπουδών της NESE, οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματα που θέλουν να λάβουν. Αυτό είναι ιδανικό για τους επαγγελματίες των οποίων η εργασία δεν τους επιτρέπει να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα σπουδών μας. Εκτός από τις τακτικές εντατικό πρόγραμμα μας, ιδιωτική εκπαίδευση και NESE μαθήματα είναι μερικές από τις επιλογές στο NESE για τους επαγγελματίες.

Ένα πρόγραμμα για φοιτητές Εντατικό πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν ακαδημαϊκή τους στόχους όσο το δυνατόν ταχύτερα. Πέρα από τα εντατικά μαθήματα μας, προσφέρουμε μια σειρά μαθημάτων TOEFL® Παρασκευή, στις εξετάσεις Θεσμικών TOEFL® κάθε μήνα, και φυσικά το Πανεπιστήμιο Παρασκευή. Προσφέρουμε, επίσης, εκτενή εκπαιδευτική συμβουλευτική και ένα πανεπιστήμιο υπηρεσίες ευρέσεως εργασίας, μια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη πόρων για να βοηθήσει τους μαθητές να σχεδιάσουν τις μελλοντικές μελέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, και την εισαγωγή στα πανεπιστήμια περιοχή χωρίς να λαμβάνει TOEFL®.

Δωρεάν Συμβουλευτική και Υπηρεσίες Η γκάμα των δωρεάν υπηρεσιών είναι εκτενής: πριν από την άφιξη τοποθέτηση στέγαση, παροχή συμβουλών πανεπιστήμιο και την τοποθέτηση, χρήση των εγκαταστάσεων της NESE υπολογιστή, απεριόριστη χρήση της NESE e-mail και το Διαδίκτυο, NESE μεταγραφές και τα πιστοποιητικά, καθώς και την παροχή συμβουλών από έμπειρους εκπροσώπους μας σε όλο τον κόσμο .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


The New England School of English

Το πρόγραμμα σπουδών NESE χωρίζεται σε 10 επίπεδα εντατικής διδασκαλίας. Σε κάθε επίπεδο, παρακολουθείτε μαθήματα κάθε μέρα από τις 9:00 - 3:15 κάθε μέρα (το Εντατικό Πρό ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών NESE χωρίζεται σε 10 επίπεδα εντατικής διδασκαλίας. Σε κάθε επίπεδο, παρακολουθείτε μαθήματα κάθε μέρα από τις 9:00 - 3:15 κάθε μέρα (το Εντατικό Πρόγραμμα) ή από το 9: 00-12: 30 (το Ημιενταστικό Πρόγραμμα). Επιπλέον, ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια από τα μαθήματα επιλογής και μετά το σχολείο που προσφέρουμε. Μέγιστη έκθεση σε αυθεντικά υλικά Παρόλο που απαιτείται να έχετε εγχειρίδια για τα μαθήματα, και θα τους δοθεί η εργασία, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλά περισσότερα! Στην τάξη, θα διαβάσετε εφημερίδες και περιοδικά, θα παρακολουθήσετε βίντεο, θα παίξετε ρόλους, θα κάνετε ασκήσεις στο εργαστήριο υπολογιστών και θα κάνετε συνέντευξη από τους Αμερικανούς. Το πρόγραμμα σπουδών NESE έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μέγιστη έκθεση σε αυθεντικά υλικά το συντομότερο δυνατόν. Το αποτέλεσμα: μαθαίνετε αγγλικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 16 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The New England School of English

Η υπερ-εντατικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι θα αυξήσει σημαντικά το σκορ σου για τις εξετάσεις iBT Next Generation TOEFL®. Στην τάξη, θα λάβετε μια κ ... [+]

TOEFL®Preparation

Η υπερ-εντατικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι θα αυξήσει σημαντικά το σκορ σου για τις εξετάσεις iBT Next Generation TOEFL®. Στην τάξη, θα λάβετε μια κριτική δεξιοτήτων σε βάθος, να μάθουν τεχνικές δοκιμής-λήψη, και να λάβει πολλές εξετάσεις πρακτική για να σας δώσει την εμπιστοσύνη όταν λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις iBT Next Generation TOEFL®. Επειδή οι τάξεις είναι μικρές, θα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε δικό του ιδιαίτερο λάθη σας και να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας. Η εξέταση Θεσμικών TOEFL® προσφέρεται κάθε μήνα από το NESE σε όλους τους ενδιαφερόμενους ενδιάμεσους και προχωρημένους μαθητές επίπεδο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The New England School of English

Σε αυτό το εντατικό πρόγραμμα, οι μελέτες περιπτώσεων και τις τρέχουσες εγχώριες και διεθνείς επιχειρηματικές καταστάσεις που παρουσιάζονται. Μέσα από κείμενα, βίντεο και ... [+]

Σε αυτό το εντατικό πρόγραμμα, οι μελέτες περιπτώσεων και τις τρέχουσες εγχώριες και διεθνείς επιχειρηματικές καταστάσεις που παρουσιάζονται. Μέσα από κείμενα, βίντεο και συζητήσεις, θα οξύνει και να βελτιώσετε την αγγλική γλώσσα και την επιχείρησή σας δεξιοτήτων σε τομείς όπως η γραφή των επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, το στρατηγικό σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση, τις διεθνείς επιχειρήσεις, καθώς και την ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων. Η ενημέρωση Διαχείρισης του Χάρβαρντ, το Business Week, άρθρα περιοδικών, καθώς και μελέτες περιπτώσεων, καθώς και άλλα τρέχοντα μέσα που χρησιμοποιούνται σε όλη αυτή την κατηγορία. Επειδή NESE διατηρεί ειδικές σχέσεις με μια σειρά από προγράμματα MBA σε όλη τη χώρα, NESE φοιτητές οι οποίοι ακαδημαϊκά προσόντα να εισάγετε έναν αριθμό από αυτά τα προγράμματα, χωρίς να λάβει την επίσημη εξετάσεις TOEFL®.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The New England School of English

Νομική αγγλικά είναι μετά το σχολείο γκολφ σχεδιαστεί για να εισαγάγει τους φοιτητές στις αμερικανικές δικαστικές και νομοθετικές συστήματα. Η εστίασή της είναι το λεξιλό ... [+]

Τι Νομική αγγλικά είναι? Τι Νομική αγγλικά δεν είναι.

Νομική αγγλικά είναι μια πορεία μετά-School σχεδιαστεί για να εισαγάγει τους φοιτητές στις αμερικανικές δικαστικές και νομοθετικές συστήματα. Η εστίασή της είναι το λεξιλόγιο και ορολογία των ΗΠΑ νομικό σύστημα. Οι μαθητές θα συζητήσουν διάφορους κλάδους του δικαίου, τη μελέτη περιπτώσεων ορόσημο και επισκεφθείτε ένα τοπικό δικαστήριο για να δείτε νομικές διαδικασίες. Νομικά Αγγλικά δεν είναι μια πορεία δικαίου και, ως εκ τούτου, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν εκπαιδευτή τους να επικεντρωθούν σε νομική γλώσσα και γνωρίζουν το δίκαιο των ΗΠΑ σε γενικές γραμμές, όχι λεπτομερώς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 48 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The New England School of English

Το Ιατρικό Αγγλικό είναι ένα μάθημα μετά το σχολείο που έχει σχεδιαστεί για να διδάσκει στους μαθητές κοινή αγγλική ιατρική ορολογία όπως χρησιμοποιείται σε διάφορες ρυθμ ... [+]

Τι ιατρικά αγγλικά είναι? Τι ιατρικά αγγλικά δεν είναι.

Το Ιατρικό Αγγλικό είναι ένα μάθημα μετά το σχολείο που έχει σχεδιαστεί για να διδάσκει στους μαθητές κοινή αγγλική ιατρική ορολογία όπως χρησιμοποιείται σε διάφορες ρυθμίσεις. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα επισημάνουν ορισμένους τρόπους με τους οποίους η ιατρική και οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας διεξάγονται διαφορετικά εδώ στις ΗΠΑ από πολλές άλλες χώρες. Οι μαθητές θα μάθουν το λεξιλόγιο που απαιτείται όταν χαιρετούν τους ασθενείς, συζητούν τα συμπτώματα και διαγιγνώσκονται μαζί τους, καθώς και τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στη συζήτηση των προγνώσεων. Η ιατρική αγγλική γλώσσα δεν είναι ιατρική πορεία, αλλά ένα μάθημα αγγλικών και ως εκ τούτου οι μαθητές μπορούν να περιμένουν από τον εκπαιδευτή τους να επικεντρωθεί στην ιατρική γλώσσα και τις κοινές ιατρικές καταστάσεις μάλλον γενικά και όχι λεπτομερώς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Why NESE?

New England School of English
Address
Harvard Square 36 John F. Kennedy Street
02138 Cambridge, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 617-864-7170