New York Conservatory for Dramatic Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εδώ στη Νέα Υόρκη για Ωδείο Δραματικής Τέχνης (NYCDA) καταλαβαίνουμε ότι είστε μαζί μας με την ανάθεση των ονείρων σας, και να παίρνουμε στα σοβαρά αυτή την ευθύνη. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ένα μείγμα των πλεονεκτημάτων ταίρι οπουδήποτε στον κόσμο.

 1. ΕΙΜΑΣΤΕ εξαιρετικά επιλεκτική Πολλά εκτέλεση σχολεία τεχνών δεχθεί όποιος πληρώνει τα δίδακτρα, την αραίωση της κατάρτισης για τα άτομα με πραγματικές δυνατότητες. Πέρυσι, είδαμε και οντισιόν χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα και τον κόσμο, πριν από την εγγραφή λίγοι εκλεκτοί. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μοιραστεί το χώρο, τους πόρους ή την προσοχή των καθηγητών σας με φοιτητές που δεν έχουν τα προσόντα για να είναι εδώ. Αποφασίζοντας εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αλλά το ταλέντο και το πάθος είναι ένας μούστος.
 2. ΘΑ TRAIN ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ της Νέας Υόρκης Μεταξύ των επαγγελματιών, Νέα Υόρκη θεωρείται η πιο σεβαστή κέντρο εκπαίδευσης ηθοποιός στη χώρα μας, και τα πάντα είναι εδώ για να διαφωτίσει και να σας εμπνεύσει. Σε κάθε δρόμο, σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, μπορείτε να σκοντάφτουν τα φώτα, κάμερες και buzz μιας ταινίας, εμπορική ή τηλεοπτική εκπομπή στην παραγωγή. Η ψυχή της επιχείρησης είναι παντού γύρω μας, και μπορείτε να είστε ένα μέρος της. Μέσω έξω από πρακτική άσκηση, σχολικές εκδηλώσεις και την καθημερινή εργασία της τάξης, θα οξύνει σκάφος σας και να οικοδομήσουν τις ικανότητές σας με τον καλύτερο έδαφος κατάρτισης στον κόσμο.
 3. Καθηγητές και το προσωπικό μας να πάρουν την επιτυχία του κάθε μαθητή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Καθηγητές και το προσωπικό μας είναι εντελώς επικεντρώνεται στην επιτυχία σας, γνωριμία με την προσωπικότητά σας, τα πλεονεκτήματα και τις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη ανάπτυξης. Μπορείτε επίσης να επαναλαμβάνετε και να εκτελέσει στην τάξη με τους συμμαθητές που έχουν κίνητρα, ταλαντούχα και τόσο σοβαρό για την εκμάθηση όπως είστε. Και περιορίζεται εγγραφής μας κρατά αναλογία μαθητή-δασκάλου μας στη γειτονιά του 16: 1. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αναμένετε να είναι on-camera σχεδόν κάθε μέρα, και στην οθόνη του ραντάρ του δασκάλου σας σε κάθε τάξη. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν από τους καθηγητές μας να καλέσετε έναν σκηνοθέτη χύτευσης ή άλλη βιομηχανία επαφή για λογαριασμό του ένα πολλά υποσχόμενο μαθητή.
 4. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ σας λειτουργούν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ρεύμα σε ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Υποκριτική δεν είναι ένα στατικό επιχειρήσεων. Αν δεν συμμετέχουν ηθοποιοί, πέφτουν πίσω. Έτσι, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί μας να είναι επαγγελματίες που εργάζονται - επαγγελματίες που φέρνουν την ενέργειά τους, up-to-the-λεπτό γνώσεις και τη σοφία στην τάξη κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι τους πραγματικής ζωής του εμπειρία την ημέρα μπορεί να είναι μέρος του τι μπορείτε να μάθετε την επόμενη κιόλας ημέρα.
 5. Το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ΜΕΣΟ CASTING στην ανατολική ακτή είναι στο κτίριο μας Κάθε μέρα, κορυφαίους σκηνοθέτες χύτευσης οντισιόν επαγγελματίες ηθοποιούς για ταινία μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά σποτ εδώ στο ίδιο μέρος όπου μπορείτε να πάτε στην τάξη! Ως φοιτητής NYCDA, είστε εκτεθειμένοι στη διαδικασία, η εσωτερική λειτουργία της επιχείρησης και οι ίδιοι οι διευθυντές χύτευσης. Μέσω της πρακτικής άσκησης των φοιτητών, οι σχέσεις είναι συχνά σχηματίζονται με τους ανεξάρτητους διευθυντές χύτευσης που βλέπετε εδώ στις αίθουσες μας κάθε μέρα. Αυτό το είδος της έκθεσης είναι ανεκτίμητη και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.
 6. Αποφοιτήσουν σταδιοδρομία-ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ εκπαίδευση, τόσο στην τέχνης και των επιχειρήσεων να ενεργούν Αποφασίζοντας είναι τόσο μια τέχνη και μια επιχείρηση, γι 'αυτό σας εκπαιδεύσει εκτενώς τόσο. Ενεργώντας Η εκπαίδευσή μας είναι χτισμένο στην προσέγγιση Meisner. Στην πλατφόρμα έτος, φορτίο πορεία σας ενσωματώνει τη φωνή, τις κινηματογραφικές σπουδές και τον αυτοσχεδιασμό με φυσική κίνηση και το έργο της κάμερας. Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Έτος κινείται στην πραγματικότητα των on-camera μέσα ενημέρωσης, από την ταινία σε prime time για να σαπουνόπερα σε διαφημίσεις. Σε δύο χρόνια θα μάθετε επίσης μια σειρά από πρακτικές δεξιότητες που κάθε ηθοποιός που εργάζονται πρέπει να γνωρίζουν - από τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού στις αποχρώσεις του on-set εθιμοτυπία. Σε δύο απαιτητική, ικανοποιώντας χρόνια θα αποφοιτήσουν πλήρως προετοιμασμένη να ασκήσει αυτοπεποίθηση και επαγγελματικά σε κάθε ρόλο της καριέρας σας.

 7. Μπορείτε να κερδίσετε ένα AOS ΣΤΗΝ Κινηματογράφου και Τηλεόρασης ΑΠΟΔΟΣΗΣ NYCDA προσφέρει μια Συνεργάτης στο Επαγγελματικών Σπουδών (AOS) πρόγραμμα πτυχίο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης απόδοσης. Όλες οι οποίοι εισήλθαν προσφάτως μαθητές το Φθινόπωρο του 2013 για το Πρόγραμμα Performance Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (2-Έτος) θα είναι σε ένα κομμάτι βαθμό για ένα πτυχίο AOS. Το πρόγραμμα σπουδών είναι εισηγμένη στο κράτος της Νέας Υόρκης Απογραφή καταχωρημένα προγράμματα. Οι μαθητές που ξεκινούν το Φθινόπωρο του 2013 και το 2014, και οι οποίοι επιλέγουν Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Θεάτρου του Προγράμματος (3-Year), δεν θα είναι σε ένα κομμάτι βαθμό, αλλά στο τρέχον κομμάτι πιστοποιητικό.
 8. Μπορείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας και να ακολουθήσει έναν βαθμό Ειδικευμένοι Ωδείο απόφοιτοι που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο μπορεί να είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις συμφωνίες άρθρωσης μας με το Πρόγραμμα Θεάτρου του Τμήματος Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Adelphi σε Garden City, Νέα Υόρκη και τη Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και του Χορού στο Πανεπιστήμιο του Βόρεια Κολοράντο Greeley. Η σύμβαση πίστωσης μεταφοράς που έχει NYCDA με το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Φλόριντα προσφέρει επιπλέον NYCDA αποφοίτους τη δυνατότητα να συνεχίσουν πτυχίο σε θέατρο με ειδίκευση στην υποκριτική. Και πάλι, πολλά άλλα ιδρύματα δέχονται επίσης μέρος ή το σύνολο των πιστώσεων που μας μεταφέρει στην κατά.
 9. Θα μάθετε τις βασικές αρχές, μαζί με τις ξεχωριστές ανάγκες των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης Η αποστολή μας είναι να δώσουμε στους φοιτητές ένα ίδρυμα που ενεργεί στην τεχνική που βασίζεται στις παραδοσιακές μεθόδους που απαιτούνται για την απόδοση στάδιο, και να την ενσωματώσει με τις μορφές τέχνης επιδόσεις του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η εξειδίκευση που απαιτεί η on-camera είδη κινείται πέρα ​​από την παραδοσιακή ερμηνεία της δραματικής δράσης και της λογοτεχνίας, στις ιδιαίτερες ανάγκες προσαρμογής των μεθόδων απόδοσης με ηλεκτρονικά μέσα. NYCDA στόχος είναι να εκπαιδεύσει τον καλλιτέχνη σε μια συστηματική προσέγγιση για την υποκριτική, ενώ παρέχει εκπαίδευση και κατανόηση των τεχνικών και επαγγελματικών απαιτήσεων αυτών γρήγορο ρυθμό και κερδοφόρα χώρους.
 10. ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ Το Ωδείο της Νέας Υόρκης για Δραματικών Τεχνών είναι θεσμικά αναγνωρισμένο μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Θεάτρου και αναγνωρίστηκε ως κολέγιο της Νέας Υόρκης.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Summer courses » Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

θερινό πρόγραμμα κατάρτισης που ενεργεί

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εβδομάδες June 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Η Νέα Υόρκη Ωδείο για Δραματικών Τεχνών προσφέρει εντατική 4 εβδομάδων προγράμματα κατάρτισης του καλοκαιριού που αρχίζουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2015. [+]

Αν είστε ένα γυμνάσιο ή σπουδαστής κολεγίου επίπεδο και δεν είναι σίγουρος αν πλήρες πρόγραμμα του χρόνου μας είναι σωστό για σας, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την επιχείρηση από πρώτο χέρι μέσα από μοναδικές Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Κατάρτισης Αναπληρωτής μας. Είναι ένα αυστηρό, αλλά συναρπαστικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων που σας προσφέρει μια προκλητική ευκαιρία να εξερευνήσουν τις τεχνικές που ενεργούν, δεξιότητες απόδοση της κάμερας, εμπορικές βασικά, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση βασικά, αυτοσχεδιασμό και περισσότερο, με μια ειδική, επαγγελματική σχολή της εργασίας ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Θα αλληλεπιδρούν με τους μαθητές από όλη την ΗΠΑ και τον κόσμο και να είναι μέρος της μια πραγματικά μοναδική Νέα Υόρκη πολιτιστική εμπειρία. Θα κερδίσετε ακόμα έξι μεταβιβάσιμες πιστώσεις κολέγιο στιγμή που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα 4 εβδομάδων. Επίσης, θα συμμετάσχουν σε μια ποικιλία από εξωσχολικές δραστηριότητες που μόνο στη Νέα Υόρκη μπορούν να προσφέρουν. Αυτά περιλαμβάνουν τη συμμόρφωση με μετακινούμενους και τους δονητές της βιομηχανίας από τους πράκτορες για τη χύτευση σκηνοθέτες σε πραγματικούς ηθοποιούς με χρήσιμες συμβουλές. Υποτροφίες είναι διαθέσιμες βασίζεται σε μια οντισιόν, και ένα 10% έκπτωση έγκαιρη εγγραφή είναι διαθέσιμη αν η πληρωμή είναι πλήρης από 27 Μαρτίου.... [-]


Μαθήματα

θέατρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Έχετε μια αγάπη για το στάδιο, καθώς και τη φωτογραφική μηχανή; Μπορείτε να διευρύνουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ώστε να περιλαμβάνει το θέατρο και να γίνει ένα "triple ... [+]

Θέατρο

&nbsp

Έχετε μια αγάπη για το στάδιο, καθώς και τη φωτογραφική μηχανή; Μπορείτε να διευρύνουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ώστε να περιλαμβάνει το θέατρο, και να γίνει μια «τριπλή απειλή» ηθοποιός που κάνει όλα-με την εκπαίδευση του έτους θεάτρου μας. Στην επέκταση ρεπερτόριο των δεξιοτήτων σας για το στάδιο, θα μάθετε τα μοναδικά φωνητικά και φυσικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση του έργου και για το κοινό. Θα μελετήσει επίσης ιστορικό θέατρο και τις θεατρικές μορφές σε συναρπαστικές, μη-παραδοσιακές κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα φέρει όλες τις ικανότητές σας μαζί σε μια ποικιλία από ευκαιρίες απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων δύο παραγωγές τοποθετούνται σε χώρους επαγγελματικής Νέα Υόρκη το θέατρο. Χρειάζεται σταθερή κατάρτισης για να κινούνται απρόσκοπτα από μια θεατρική παραγωγή σε μια οντισιόν ταινία για μια εμπορική voice-over περίπτερο για ένα σαπούνι τριών καμερών πυροβολήσει. Ο στόχος του έτους θέατρο είναι για να σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάζει ταχύτητες χωρίς σκέψη.Όταν η αυλαία ανεβαίνει ή όταν ο σκηνοθέτης αποκαλεί «Δράση» θα είστε έτοιμοι. ... [-]


κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Πρόοδο στο έτος Κινηματογράφου και Τηλεόρασης είναι μόνο με πρόσκληση και με βάση την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, αξιολόγηση ακαδημαϊκό κύρος και την τελική παραστάσεις ... [+]

Κινηματογράφου και Τηλεόρασης

&nbsp

Πρόοδο στο έτος Κινηματογράφου και Τηλεόρασης είναι μόνο με πρόσκληση και με βάση την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, ακαδημαϊκό κύρος και την τελική παραστάσεις αξιολόγηση από την Επιστημονική Επιτροπή. Το έτος Κινηματογράφου και Τηλεόρασης φέρνει τον νεαρό ηθοποιό στον κόσμο από την κάμερα. Μαθαίνοντας να ενσωματώσει την τεχνική με την κατανόηση και την ικανοποίηση των απαιτήσεων της κάμερας είναι οι στόχοι του τρέχοντος έτους. Είναι θεμελιωμένη στη Μελέτη σκηνής για τη φωτογραφική μηχανή, και αποφασίζοντας διαδικασία για την κάμερα. Ηθοποιοί επεκτείνουν on-camera τέχνη τους με Οντισιόν για Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, διαφημίσεις και Daytime Δράμας. Εργαστήριο Κωμωδία, Μονόλογοι δράστη και το Voice-over εργαστήριο συνεχίσει να υποστηρίζει τους φορείς στην ανάπτυξή τους. Ηθοποιοί στο τελευταίο εξάμηνο αρχίζουν να εισαχθούν προς τη βιομηχανία. Για την προετοιμασία τους, οι μαθητές λαμβάνουν μια επιχείρηση του εργαστηρίου Επιχειρήσεων.Καλούνται να κάνει μονολόγους για μια κριτική επιτροπή από επαγγελματίες σκηνοθέτες χύτευσης και των πρακτόρων. Ένα έξι εβδομάδων εργαστήριο διευθύνεται από χύτευση διευθυντές δίνει φορείς την ευκαιρία να συναντήσει και να συνεργαστεί με αυτούς τους επαγγελματίες. Το έργο έτος κινηματογράφου και της τηλεόρασης κορυφώνεται με ένα κεφάλαιο αφιερωμένο σε γυρίσματα ενός τελικού σχεδίου. Στο τελευταίο εξάμηνο σας: ... [-]


το έτος πλατφόρμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Κατάρτιση του αποφασίζοντας μέσο είναι το πρώτο γκολ κατά το πρώτο έτος. Η τεχνική Meisner, φωνής και κειμένου, κίνησης και αυτοσχεδιασμού σας παρουσιάσουμε στο δρόμο της ... [+]

Το Έτος Platform

&nbsp

Κατάρτιση του αποφασίζοντας μέσο είναι το πρώτο γκολ κατά το πρώτο έτος. Η τεχνική Meisner, φωνής και κειμένου, κίνησης και αυτοσχεδιασμού σας παρουσιάσουμε το δρόμο της ανακάλυψης του εαυτού του ως καλλιτέχνης. Στη συνέχεια, θα αρχίσει να διερευνά τις τεχνικές πτυχές της εργασίας μπροστά από μια κάμερα και να έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις απαραίτητες πληροφορίες για έναν ηθοποιό να λειτουργεί με επαγγελματισμό σε ένα σύνολο. Μπορείτε, επίσης, να αρχίσουν να εργάζονται στο σκάφος σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε να διερευνήσει τις δεδομένες συνθήκες μιας σκηνής και πώς να τα κατέχουν σε ένα αυθεντικό τρόπο, λαμβάνοντας αυτό που ο συγγραφέας έχει δώσει και την εκμάθηση πώς να κάνει αυτές τις συνθήκες την αλήθεια σας. Ενώ υπάρχουν πολλές πτυχές σε μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, όλα ξεκινούν με την καθαρή τέχνη της υποκριτικής. Έτσι, το πρώτο έτος σας στο NYCDA είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη της δράσης του οργάνου σας.Είναι μια συναρπαστική χρονιά όπου θα βρείτε τον εαυτό σας ως ηθοποιός και να αναπτυχθούν, αξιοποιώντας βασικές δεξιότητες και τεχνικές για να δημιουργήσει αυθεντικά, πιστευτό παραστάσεις. Το πρόγραμμά μας στηρίζεται στην τεχνική Meisner, η οποία ξεκίνησε από την αμερικανική πλοίαρχος Sanford Meisner. Θα μελετήσει επίσης το Σύστημα Στανισλάβσκι της δράσης, από την οποία απορρέουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές που ενεργεί. Φυσικά, θα λάβετε επίσης εκτεταμένη εκπαίδευση στη φωνή, κίνηση, αυτοσχεδιασμό και πολλά άλλα. Καθώς το έτος προχωρεί θα αναπτύξει πραγματικά την τέχνη σας, εξερευνώντας τις μοναδικές συνθήκες κάθε σκηνή, ώστε οι αλήθειες ο συγγραφέας έχει δώσει... [-]


Βίντεο

Welcome Video