Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η εμπειρία του NFI

Στο NFI, η οικογένεια των δημιουργών μας δημιουργεί μια μοναδική κουλτούρα. Από φοιτητές έως καθηγητές σε αποφοίτους, είμαστε όλοι εμμονή με ένα πράγμα: κάνοντας ταινίες. Και επειδή η κινηματογραφική παραγωγή είναι εγγενώς μια ομαδική εμπειρία, όλοι συνεργαζόμαστε συνεχώς, δημιουργούμε ιδέες και δημιουργούμε σχέσεις, τόσο ως φίλους όσο και ως συναδέλφους. Μαζί, προκαλούμε, ενθαρρύνουμε και διαμορφώνουμε το ένα το άλλο ως καλλιτέχνες παραγωγής.

Όλα τα φιλμ, όλη την ημέρα

Όλη την ημέρα, κάθε μέρα, δημιουργούμε κινηματογραφιστές. Πιστεύουμε στο να βάλουμε τους μαθητές μας εντελώς βυθισμένους στη βιομηχανία του κινηματογράφου και να εξαλείψουμε τις περισπασμούς. Παρέχουμε το γρήγορο κομμάτι, αποφεύγοντας άσχετα θέματα και άχρηστες ώρες πίστωσης. Βγάζουμε τους μαθητές μας από την παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας, στον αγρό, στο σετ και πίσω από την κάμερα. Είναι η δημιουργικότητα κάθε μέρα.

Ξεκινάμε τη σταδιοδρομία

Το ποσοστό τοποθέτησης μετά την αποφοίτησή μας υπερβαίνει το 70%.

Ως διαπιστευμένο κινηματογραφικό σχολείο, εστιάζουμε στην οικοδόμηση της σταδιοδρομίας των φοιτητών και των αποφοίτων μας. Και επειδή το πρόγραμμά μας είναι πρακτικό και στη βιομηχανία, πολλοί από τους σπουδαστές μας έχουν συνάψει συμβόλαια και προσφέρουν θέσεις εργασίας προτού αποφοιτήσουν. Και η NFI, η επιτυχία μας είναι χτισμένη από την επιτυχημένη σταδιοδρομία των αποφοίτων μας.

Μάθετε από τους ενεργούς κινηματογραφιστές

Στο NFI, όλοι οι καθηγητές μας συμμετέχουν ενεργά στην κινηματογραφική βιομηχανία. Είναι παραγωγές, συγγραφείς, συντάκτες, ηθοποιοί, στυλίστες και πολλά άλλα. Αυτό παρέχει στους μαθητές μας πλούσιες προοπτικές για τις τάσεις και την τεχνολογία, την έκθεση σε ένα ενεργό δίκτυο επαγγελματιών και την καθοδήγηση σε πραγματικό κόσμο.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Νάσβιλ

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στην Αμερική, η βιομηχανία ταινιών του Nashville αναπτύσσεται ραγδαία. Η πόλη μας χτίστηκε στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και στη νότια φιλοξενία. Η τοπική μας κοινότητα καλλιτεχνών φροντίζει πραγματικά την επόμενη γενιά και είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει νέες ευκαιρίες. Από μουσικά βίντεο σε τηλεοπτικές εκπομπές σε εθνικά διαφημιστικά μηνύματα, ο Νάσβιλ δέχεται υψηλό έπαινο για τη δέσμευσή του για την αριστεία στον κλάδο.

Το πρόγραμμα των 9 μηνών

Θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Σας ξεκινήσαμε μόνο εννέα μήνες.

Εξοπλίζουμε τους σκηνοθέτες με τις δεξιότητες, το δίκτυο και τις πρακτικές εμπειρίες που απαιτούνται για να χτυπήσουν το έδαφος. Το Πρόγραμμα Παραγωγής Κινηματογράφου της NFI είναι σαν bootcamp για σκηνοθέτες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Nashville Film Institute

Το Πρόγραμμα Παραγωγής Κινηματογράφου σας βυθίζει εντελώς στη διαδικασία παραγωγής ταινιών. Για εννέα μήνες φοιτητές NFI ζουν, τρώνε και αναπνέουν ταινίες και πώς δημιουρ ... [+]

Δίπλωμα κινηματογράφου υπογραφής NFI

Το Πρόγραμμα Παραγωγής Κινηματογράφου σας βυθίζει εντελώς στη διαδικασία παραγωγής ταινιών. Για εννέα μήνες φοιτητές NFI ζουν, τρώνε και αναπνέουν ταινίες και πώς δημιουργούνται ταινίες.

Η φιλοσοφία μας είναι να μάθουν οι μαθητές όλα τα στάδια και τους ρόλους που συμμετέχουν στην παραγωγή μιας ταινίας. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να κάνετε ταινίες. Σε όλο το πρόγραμμα του διπλώματος, οι μαθητές συνεργάζονται σε διάφορα έργα για να δημιουργήσουν τις δικές τους ταινίες. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν τις απαραίτητες δεξιότητες, ανεκτίμητες συνδέσεις και το περιεχόμενο για το δικό τους επαγγελματικό ρολόι demo.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Nashville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά