Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Navarro College Είναι ένα κολέγιο δύο ετών που βρίσκεται στο Corsicana, Texas USA. Navarro College Έχει πάνω από 35 ακαδημαϊκά και τεχνικά προγράμματα για να προετοιμάσει τους φοιτητές για μεταφορά σε πανεπιστήμιο. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν Επιστήμη Υπολογιστών, Προ-Μηχανική, διάφορα προγράμματα Νοσηλευτικής και Τεχνολογία Πετρελαίου. Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να παρευρεθούν Corsicana, Waxahachie ή Midlothian Πανεπιστημιουπόλεις. Το Navarro College έχει στην κατοχή του πανεπιστημιούπολη διαμονή στην πανεπιστημιούπολη Corsicana.

Navarro College Έχει φιλοξενήσει διεθνείς φοιτητές για πάνω από 30 χρόνια. Το φοιτητικό σώμα είναι αρκετά διαφορετικό με Πάνω από 36 χώρες που εκπροσωπούνται. Η Navarro College Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας Φιλοξενεί επίσης διεθνείς φοιτητές οι οποίοι πρέπει να ολοκληρώσουν την αγγλική επάρκεια πριν πάρουν μαθήματα κολλεγίων. Με την ολοκλήρωση του Ινστιτούτου Αγγλικής Γλώσσας, οι μαθητές γίνονται αυτόματα αποδεκτοί σε μαθήματα κολλεγίων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Ανυπομονούμε να είμαστε μέλος του Navarro College οικογένεια!

Προσιτός

  • Το Navarro έχει μια ανοιχτή πολιτική αποδοχής.
  • Κάθε μία από τις πέντε πανεπιστημιουπόλεις απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μέρη της πόλης. Τα δίδακτρα στο Navarro είναι το ήμισυ της τιμής ενός τετραετούς σχολείου.
  • Έχουμε τμήματα αφιερωμένα στην εξυπηρέτηση ειδικών πληθυσμών όπως βετεράνοι, φοιτητές πρώτης γενιάς και άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Υπάρχει κάτι που να ταιριάζει σε όλους τους μαθητές του Navarro: εξ αποστάσεως μάθηση, μεταφορά σε κολέγιο, online μαθήματα, βασικές σπουδές, ESL και μαθήματα βράδυ και Σαββατοκύριακου.

Responsive

  • Το Navarro χτίζει για το μέλλον. Η πανεπιστημιούπολη μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που προσφέρουν στους σπουδαστές ποιοτική ακαδημαϊκή και τεχνική εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ότι κερδίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  • Τα επαγγελματικά και τεχνικά προγράμματα κατάρτισης προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας για καριέρα υψηλής ζήτησης στον τομέα της υγείας, της τεχνολογίας των πληροφοριών, της βιομηχανίας και άλλων.

Καινοτόμο

  • Οι συντονισμένες σπουδές μας και τα προγράμματα φοιτητικών υπηρεσιών έχουν κερδίσει θαυμαστές και μιμητές σε εθνικό επίπεδο.
  • Το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών όχι μόνο προετοιμάζει τους σπουδαστές για την επιμέλεια ενός τετραετούς κολλεγίου, αλλά και παρέχει ένα συνεχώς εξελισσόμενο πρόγραμμα σπουδών σε μικρές, δημιουργικές τάξεις.
  • Υπάρχουν κλαμπ και επιτροπές που δημιουργούνται από φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία, ενσταλάζουν την αυτοπεποίθηση, την ηγεσία και την υπεύθυνη δράση.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Navarro College

Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας του Navarro College παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στην αγγλική γλώσσα, στην οποία οι ξένοι σπουδαστές μπορούν να μάθουν για το πλήρες ... [+]

Το Navarro College είναι ένα διήμερο κολέγιο που βρίσκεται στο Corsicana του Τέξας των ΗΠΑ. Εκτός από πάνω από 35 ακαδημαϊκά και τεχνικά προγράμματα που διατίθενται, το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας Navarro College παρέχει επίσης εκπαίδευση αγγλικής γλώσσας σε ξένους φοιτητές. Το Navarro College έχει φιλοξενήσει διεθνείς φοιτητές για πάνω από 35 χρόνια. Το φοιτητικό σώμα είναι αρκετά διαφορετικό με περισσότερες από 36 χώρες που εκπροσωπούνται.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Corsicana
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά