New York Institute of Photography

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το New York Institute of Photography είναι μια από τις μεγαλύτερες και μακρύτερες σχολές φωτογραφίας στον κόσμο. Τα προσιτά διαδικτυακά μαθήματα φωτογραφίας μας κάνουν τη μάθηση φωτογραφίας διασκεδαστική και εύκολη για τους μαθητές παντού. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους επίδοξους φωτογράφους να επιτύχουν τους στόχους τους, ό, τι κι αν είναι, μέσω της πρόσβασης σε εκπαιδευτική φωτογράφιση παγκόσμιας κλάσης σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε προϋπολογισμό.

Η αποστολή του NYIP είναι να ενδυναμώσει τους μαθητές για να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους μέσω ευέλικτης, βολικής, προσιτής και εξαιρετικά σχετικής εκπαίδευσης.

Το New York Institute of Photography επιδιώκει να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης εξ αποστάσεως στην τέχνη, την τεχνική και τις επιχειρήσεις της φωτογραφίας χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό πολλαπλών μέσων που αναπτύχθηκε από το προσωπικό και τη σχολή μας, παρέχοντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης σε κάθε μαθητή .

Προσπαθούμε να είμαστε το κορυφαίο μη παραδοσιακό ακαδημαϊκό ίδρυμα που εκπαιδεύει άτομα που έχουν κίνητρα να βελτιώσουν τη ζωή και τη φωτογραφία τους. Δίνουμε στους μαθητές τη δυνατότητα να επιτύχουν τους στόχους αυτοβελτίωσής τους μέσω ευέλικτων, βολικών, προσιτών και εξαιρετικά σχετικών προγραμμάτων σπουδών. Επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε διαφορετικά στυλ μάθησης μέσω μιας ποικιλίας επαγγελματικού υλικού πολυμέσων και ενός προγράμματος συμβούλων σπουδαστών. Με δίδακτρα χαμηλού κόστους, ευέλικτα προγράμματα πληρωμών και πολιτική επιστροφής χρημάτων «χωρίς κίνδυνο», είναι ο στόχος της NYIP να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης σε κάθε πρόγραμμα σε μαθητές παγκοσμίως.

Ο στόχος μας της «Επιτυχίας για κάθε μαθητή» είναι επίσης εφικτός με την καλά αναπτυγμένη, δοκιμασμένη με το χρόνο προσέγγιση πολυμέσων στην εκπαίδευση. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μοντέλα στην τάξη, τα ασύγχρονα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παρέχουν ευελιξία προγραμματισμού που επιτρέπει στους μαθητές να εμπλακούν με τον δικό τους ατομικό ρυθμό.

Επιδιώκουμε να παρέχουμε εκπαίδευση που επιτρέπει σε όλους τους μαθητές που εγγράφονται σε ένα πρόγραμμα NYIP να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες. Αναγνωρίζουμε ότι διαφορετικοί μαθητές εγγράφονται με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και δημιουργικό ταλέντο και σχεδιάζουμε το εκπαιδευτικό μας υλικό για να το λάβουμε υπόψη.

Μετράμε την επιτυχία μας με βάση διάφορους παράγοντες: ποσοστά ολοκλήρωσης μαθητών, σχόλια που ζητήθηκαν από τους μαθητές μας, τους αποφοίτους μας, τους δασκάλους μας και τους συμβούλους μαθητών μας, καθώς και τακτικές έρευνες που αναπτύσσονται σε αυτές τις ομάδες.

Κάθε μαθητής φέρνει εμπειρία και ταλέντο στο πρόγραμμα σπουδών του και ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον μαθητή να αναπτύξει τα φωτογραφικά του ταλέντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ενώ οι μαθητές ολοκληρώνουν ολοκληρωμένες εξετάσεις πολλαπλών επιλογών, η αξιολόγηση των φωτογραφιών που υποβάλλονται από τον μαθητή στις εργασίες του κάθε μαθήματος είναι ο βασικός τρόπος για να καθορίσουμε την πρόοδο ενός μαθητή. Προκειμένου να μετρηθεί η πρόοδος του μαθητή, κάθε μαθητής ανατίθεται σε έναν επαγγελματία φωτογράφο ο οποίος θα παρέχει όλες τις αξιολογήσεις για τον μαθητή επιτρέποντας στον δάσκαλο να αναπτύξει μια αίσθηση της προόδου του κάθε μαθητή.

Το NYIP παρέχει επίσης σε όλους τους μαθητές την υποστήριξη που απαιτείται για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους στη φωτογραφία. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή συμβούλων σπουδαστών που είναι διαθέσιμοι στους μαθητές για οποιοδήποτε είδος ερώτησης που σχετίζεται με τις σπουδές τους ή με οποιαδήποτε πτυχή της φωτογραφίας. Οι σύμβουλοί μας είναι όλοι επαγγελματίες φωτογράφοι και τα σχόλιά τους σχετικά με τα σχόλια και τις ανησυχίες των μαθητών μας επιτρέπουν να επαναξιολογούμε συνεχώς το πρόγραμμά μας.

Το NYIP επιδιώκει επίσης να κάνει τη φωτογραφία πιο διασκεδαστική για όλους τους φωτογράφους. Παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο "πώς να" σε όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
Lexington Avenue,192
10016 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη