Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαθήματα αγγλικών στο The ΗΠΑ

Ακαδημία Γλώσσας Open Hearts έχει την παροχή εξαιρετικών προγράμματα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου και γλωσσικών υπηρεσιών για πάνω από 19 χρόνια. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα στην αγγλική γλώσσα σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές να μάθουν αγγλικά στις ΗΠΑ. Τα προγράμματά μας γλώσσα είναι τέλεια για τους ξένους φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας και να μάθουν πώς να μιλούν αγγλικά, αυξάνοντας παράλληλα τις γνώσεις τους της αμερικανικής κουλτούρας.

OHLA101

OHLA είναι μία από τις κορυφαίες σχολές ξένων γλωσσών στο Μαϊάμι και ο αποδέκτης της πολλά ακαδημαϊκά βραβεία για την αριστεία.

  • Φοιτητές από περισσότερες από 66 χώρες.
  • εταιρικές σχέσεις μεταξύ πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Τοποθεσίες στο Μαϊάμι και Ορλάντο.
  • Πάνω από 19 χρόνια εμπειρίας.
  • Καλύτερο σχολείο γλώσσας στο Μαϊάμι 6 χρόνια σε μια σειρά.
OHLA102

Η δέσμευσή μας για τη διδασκαλία

Είμαστε ευτυχείς που σκέφτεστε να μαθαίνουν αγγλικά σε εμάς εδώ στην όμορφη, ηλιόλουστη Μαϊάμι, Φλόριντα. Ακαδημία Γλώσσας Open Hearts είναι μια διεθνής μάθηση ακαδημία της αγγλικής γλώσσας που είναι προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά προγράμματα και αγγλική γλώσσα, καθώς και ένα υγιές πολιτιστική εμπειρία για τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα για την ακαδημαϊκή, επαγγελματική και προσωπική σκοπούς.

Στο OHLA, Την απόλυτη δέσμευσή μας πηγαίνει σε διευκολύνοντας την προώθηση των δεξιοτήτων επικοινωνίας των μαθητών εντός της αγγλικής γλώσσας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και δραστηριοτήτων.

μάθησης εξατομικευμένη αγγλικής γλώσσας

Προσφέρουμε προσωπική αγγλική γλώσσα διδασκαλία και μελέτη των υπηρεσιών, καθώς και ένα υψηλό επίπεδο μαθητής προσανατολισμένη πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας. Μπορούμε επίσης να δώσει διεθνείς φοιτητές εικόνα για τον πολιτισμό των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα από δραστηριότητες και κοινωνικές εμπειρίες εκτός του Ινστιτούτου. Ένα από τα καλύτερα πράγματα είναι ότι οι μαθητές έρχονται να σπουδάσουν σε OHLA από πολλές διαφορετικές χώρες, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστούν και να συγκρίνουν τις εμπειρίες σας με φοιτητές από διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα.

Ας επαγγελματίες γλώσσα που διδάσκουν

Οι καθηγητές μας είναι ειδικευμένους εκπαιδευτές στην αγγλική γλώσσα με έδρα τις ΗΠΑ και οι οποίοι προέρχονται από μια ποικιλία των επαγγελματικών δάσκαλος backgrounds.Each έχει συμπληρώσει τουλάχιστον ένα πτυχίο στη Δεύτερη γλωσσική διδασκαλία ή σε σχετικό τομέα. Έχουν επίσης αποκτήσει πρόσθετα προσόντα ΠΕΣ μέσω μαθημάτων κατάρτισης και εκπαιδευτικά σεμινάρια που καθιστούν πολλά χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία. Είναι προσωπική μας στόχο για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα Αγγλικά γλωσσικές δεξιότητές σας - και να έχουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

OHLA103

OHLA βίντεο Πρωτότυπο από OHLA στο Vimeo.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Open Hearts Language Academy

... [+]

OHLA OHLA

Σημεία Εισόδου

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Miami
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
12 - 96 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Open Hearts Language Academy

Πρόγραμμα Απαιτήσεις Απολυτήριο λυκείου Τα θέματα που καλύπτονται ... [+]

Πρόγραμμα

Απαιτήσεις

Απολυτήριο λυκείου

Τα θέματα που καλύπτονται

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Miami
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Open Hearts Language Academy

Πρόγραμμα Απαιτήσεις ... [+]

Πρόγραμμα

Απαιτήσεις

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Miami
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά