Pyramind

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή παραγωγής μουσικής και ηλεκτρονικό δίκτυο εκμάθησης

SF Campus

Μάθετε να παράγετε τους ήχους και τη μουσική που αγαπάτε στην πανεπιστημιούπολη SF, που βρίσκεται στην καρδιά της συνοικίας SOMA του Σαν Φρανσίσκο.

Βυθιστείτε στο πιο εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παραγωγής μουσικής και ήχου στον πλανήτη, ειδικά σχεδιασμένο για να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία των παραγωγών μουσικής, σχεδιαστές ήχου, συνθέτες, ηχολήπτες και καλλιτέχνες ηλεκτρονικής μουσικής.

Το κορυφαίο σχολείο παραγωγής μουσικής και ήχου του Σαν Φρανσίσκο έχει μια θέση που σας περιμένει.

Διαδίκτυο

Τα μαθήματα και τα προγράμματα ηλεκτρονικής παραγωγής μουσικής της Pyramind έχουν σχεδιαστεί για να εξηγούν λεπτομερώς το DAW, να αναλύουν την τέχνη του σχεδιασμού ήχου και να σας διδάσκουν αποδεδειγμένες μεθόδους τραγουδοποίησης και τακτοποίησης.

Πραγματοποιήστε μία εκπαίδευση σε ένα άτομο με τον εκπαιδευτή και τον μέντορά σας που περιλαμβάνεται στην τιμή κάθε διαδικτυακής κλάσης.

Επιλέξτε από πλήρεις Προγράμματα όπως το Electronic Music Producer Online ή μεμονωμένα μαθήματα σε Ableton Live, Logic Pro X, Pro Tools και πολλά άλλα.

Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία και αναπτύξτε μια επαναλαμβανόμενη ροή εργασίας που θα σας μεταφέρει καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Δίκτυο μέντορας

Συνδεθείτε με τον τέλειο μέντορα για ιδιωτική διδασκαλία και καθοδήγηση one-on-one μέσω του Πυραμιδικού Δικτύου Mentorship.

Μάθετε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού DAW και δεξιοτήτων παραγωγής, της θεωρίας και της τακτοποίησης, των επιχειρήσεων και πολλά άλλα.

Αναπτύξτε τις ικανότητές σας ως παραγωγών και σπάστε τα εμπόδια σας στην επιτυχία.

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ

Γίνετε μέλος της δικής μας ζωντανής κοινότητας και έχετε πρόσβαση σε βιομηχανικές σχέσεις, μέντορες, πρακτική άσκηση και ευκαιρίες απασχόλησης.

Αγκαλιάστε τη δύναμη της συνεργασίας με τους συμπολίτες και το προσωπικό στο πολυκατοικιακό μας συγκρότημα.

Δημιουργήστε ένα δια βίου επαγγελματικό δίκτυο μέσω εκδηλώσεων που σας έρχονται σε επαφή με την τοπική μουσική σκηνή, τους ειδικούς προσκεκλημένους καθηγητές, τους καλλιτέχνες περιοδεύουσας διαδρομής και τους παραγωγούς.

Το ιστολόγιό μας είναι γεμάτο από δωρεάν βίντεο συμβουλές & κόλπα, συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, ανακεφαλαιώσεις γεγονότων και πολλά άλλα.

Studio Υπηρεσίες

Η ομάδα υπηρεσιών στούντιο μας προσφέρει ηχητικό σχεδιασμό και μουσική για πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διαδραστικής ψυχαγωγίας, της VR και της μουσικής.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τα HTC Vive, τα Microsoft Studios, Ubisoft, Blizzard, Zynga, Double Fine, Insomniac, Nvidia, Samsung, HP και πολλά άλλα!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε τα μαθήματα » Όψη Online Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

ήχο για εικόνα & παιχνίδια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα Sound for Picture & Games έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε post-production, σχεδιασμό ήχου και σύνθεση για οπτικά μέσα. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους επικεντρώνεται στις τεχνικές δεξιότητες παραγωγής, στη δημιουργική ροή εργασιών, στον διαδραστικό ήχο παιχνιδιών, στη βαθμολόγηση των ταινιών και στη σύνθεση της μουσικής. [+]

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα Sound for Picture & Games έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε post-production, σχεδιασμό ήχου και σύνθεση για οπτικά μέσα. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους επικεντρώνεται στις τεχνικές δεξιότητες παραγωγής, στη δημιουργική ροή εργασιών, στον διαδραστικό ήχο παιχνιδιών, στη βαθμολόγηση των ταινιών και στη σύνθεση της μουσικής.

Το πρόγραμμα αυτό αντλεί από τη μεγάλη ιστορία των βραβευμένων παραγωγών του Pyramind Studios. Αναλύστε και αναδημιουργήστε πραγματικές συνεδρίες από τους AAA και τους κινητούς τίτλους παιχνιδιών, τις ταινίες και τις εμπορικές εργασίες που παρήγαγε αρχικά η ομάδα μας στο σπίτι.... [-]


ικανό νυχτερινό πρόγραμμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 16 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα αυτό συνεδριάζει δύο φορές την εβδομάδα για 16 εβδομάδες και παίρνει τους μαθητές από τις αρχικές ιδέες με το Ableton Live μέσα από τη σύνθεση, την οργάνωση, την ανάμειξη και το mastering. Οι τάξεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το βράδυ στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της Pyramind. Το πρόγραμμα προσφέρει μια διασκεδαστική και ελκυστική ατμόσφαιρα ιδανική για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όσους θέλουν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες του Ableton Live. Μάθετε τα δομικά στοιχεία της μουσικής παραγωγής και μεταφέρετε τα κομμάτια σας στο επόμενο επίπεδο. [+]

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα αυτό συνεδριάζει δύο φορές την εβδομάδα για 16 εβδομάδες και παίρνει τους μαθητές από τις αρχικές ιδέες με το Ableton Live μέσα από τη σύνθεση, την οργάνωση, την ανάμειξη και το mastering. Οι τάξεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το βράδυ στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της Pyramind. Το πρόγραμμα προσφέρει μια διασκεδαστική και ελκυστική ατμόσφαιρα ιδανική για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όσους θέλουν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες του Ableton Live. Μάθετε τα δομικά στοιχεία της μουσικής παραγωγής και μεταφέρετε τα κομμάτια σας στο επόμενο επίπεδο.... [-]


τον παραγωγό του πυρήνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 μήνες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Ο Κύριος Παραγωγός είναι το πιο επιταχυνόμενο πρόγραμμα της Pyramind, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη βάση για μια καριέρα στη βιομηχανία μουσικής και ήχου. Θα βυθίζεστε σε μαθήματα πέντε ημέρες την εβδομάδα για οκτώ μήνες, μελετώντας τους τρεις πυλώνες της επιτυχίας στη μουσική παραγωγή και την ηχητική μηχανική: δημιουργικότητα, τεχνολογία και επιχείρηση. Όλοι οι μαθητές κατέχουν πολλά DAW και εργαλεία παραγωγής που καθοδηγούνται από τις πιστοποιήσεις κατασκευαστών και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. [+]

Επισκόπηση

Ο Κύριος Παραγωγός είναι το πιο επιταχυνόμενο πρόγραμμα της Pyramind, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη βάση για μια καριέρα στη βιομηχανία μουσικής και ήχου. Θα βυθίζεστε σε μαθήματα πέντε ημέρες την εβδομάδα για οκτώ μήνες, μελετώντας τους τρεις πυλώνες της επιτυχίας στη μουσική παραγωγή και την ηχητική μηχανική: δημιουργικότητα, τεχνολογία και επιχείρηση. Όλοι οι μαθητές κατέχουν πολλά DAW και εργαλεία παραγωγής που καθοδηγούνται από τις πιστοποιήσεις κατασκευαστών και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.... [-]


τον πλήρη παραγωγό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πλήρες πρόγραμμα παραγωγών είναι το αποκορύφωμα των 20+ ετών μας στις πρώτες γραμμές της επαγγελματικής παραγωγής ήχου. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους πτυχιούχους για το ευρύτερο φάσμα των δυνατοτήτων της σταδιοδρομίας της μουσικής βιομηχανίας και να ενσωματώσει και τα τρία προγράμματα του Pyramind: Ηλεκτρονική Παραγωγή Μουσικής, Κύριο Παραγωγό και Ήχος για Εικόνα και Παιχνίδια. [+]

Το μεγαλύτερο σε βάθος πρόγραμμα κατάρτισης ενός έτους του είδους του

Επισκόπηση

Το πλήρες πρόγραμμα παραγωγών είναι το αποκορύφωμα των 20+ ετών μας στις πρώτες γραμμές της επαγγελματικής παραγωγής ήχου. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους πτυχιούχους για το ευρύτερο φάσμα των δυνατοτήτων της σταδιοδρομίας της μουσικής βιομηχανίας και να ενσωματώσει και τα τρία προγράμματα του Pyramind: Ηλεκτρονική Παραγωγή Μουσικής, Κύριο Παραγωγό και Ήχος για Εικόνα και Παιχνίδια.... [-]


του παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα Electronic Music Producer είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα καλλιτέχνη στην ηλεκτρονική μουσική και το DJing. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους επικεντρώνεται στις δεξιότητες παραγωγής, στη δημιουργική ροή εργασιών, στη σύνθεση και στη μουσική. [+]

Προετοιμαστείτε για την καριέρα σας ως ηλεκτρονικός παραγωγός μουσικής

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα Electronic Music Producer είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα καλλιτέχνη στην ηλεκτρονική μουσική και το DJing. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους επικεντρώνεται στις δεξιότητες παραγωγής, στη δημιουργική ροή εργασιών, στη σύνθεση και στη μουσική.

Παραγωγή, μίξη και master tracks που σφυρηλατούν την ηχητική σας ταυτότητα υπό την καθοδήγηση του διδακτικού μας προσωπικού έμπειρων επαγγελματιών.... [-]