Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη σύνδεση Εγγραφή

Μια διαίρεση της εγγραφής, Ραδιόφωνο, Κινηματογράφου και μαγειρική Connection (RRFC), η σύνδεση εγγραφή είναι μια βιομηχανία-αναγνωρισμένη επαγγελματική σχολή προσανατολισμένη γύρω από την παροχή σας με πρακτικό, one-on-one κατάρτισης για μια καριέρα ως ήχου μηχανικός ή μουσικός παραγωγός. Πρωταρχικός στόχος μας δεν είναι απλά να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που χρειάζεστε, αλλά και για να σας βοηθήσει να σπάσει στη βιομηχανία από τη θέση σας σε θέση να αποκτήσουν on-the-job εμπειρία κάνοντας σημαντικές συνδέσεις βιομηχανία.

Μέσω της προσέγγισης της μάθησης μας επαναστατική μέντορα-μαθητευόμενου (extern), εμείς ζεύγος κάθε ένα από τους μαθητές μας με μια πραγματική μουσική παραγωγός ή μηχανικός ήχου ποιος παρέχει one-on-one κατάρτισης σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης. Το πρόγραμμά μας συνδυάζει μια δομημένη-ακόμη-ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών με ένα μεγάλο ποσό από τα χέρια-για την εκπαίδευση στο στούντιο, το οποίο επιτρέπει στους σπουδαστές μας, όχι μόνο για να μάθουν τα βασικά στοιχεία της παραγωγής, την καταγραφή και την ανάμειξη, αλλά οι επιχειρηματικές πτυχές της λειτουργίας ενός στούντιο, όπως καθώς και την εσωτερική λειτουργία της ίδιας της βιομηχανίας. Από την ίδρυσή μας το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει επεκταθεί εμβέλειά της σε όλες τις 50 πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, τελικά, τοποθετώντας περισσότερους από 11.000 φοιτητές και οι μαθητευόμενοι (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε τρεις ηπείρους. προσωπικό mentoring μας αποτελείται από την πραγματική τους παραγωγούς και τους μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης στούντιο, πολλοί από τους οποίους εργάζονται τακτικά με Grammy-νίκη, Platinum-selling artists. Ελέγχουμε προσεκτικά τους συμβούλους μας για να εξασφαλίσουμε που δίνουν οι μαθητές μας την καλύτερη εκπαίδευση πιθανή, καθώς και τις καλύτερες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τη βιομηχανία στη διαδικασία. πρόγραμμα κατάρτισης ήχου on-the-job η σύνδεση εγγραφή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον με πάθος για να ξεκινήσει μια καριέρα ως μηχανικός ήχου, μουσικός παραγωγός, ζουν ηχολήπτης, καλλιτέχνης καταγραφής μουσική, ζωντανά DJ, συνθέτης ή άλλο επαγγελματία του κλάδου. Η μοναδική προσέγγιση μας σας βάζει στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή με τους σωστούς ανθρώπους για να σας βοηθήσει να σπάσει στη βιομηχανία.

Πιθανές διαδρομές καριέρας

Μέσα βασικό μάθημα ήχου μηχανικής και της μουσικής παραγωγής μας, είμαστε σε θέση να συνδέσετε φοιτητές με συμβούλους που ειδικεύονται στον επιλεγμένο είδος ή το πεδίο του ενδιαφέροντός τους. Προς το παρόν προσφέρουμε προσαρμοσμένες κατάρτισης για τις ακόλουθες διαδρομές σταδιοδρομίας:

Ηλεκτρονική μουσική παραγωγή μουσική παραγωγή hip-hop / κτύπησε καθιστώντας Ζωντανή μηχανικού ήχου Δημοσίευση ήχου παραγωγής Ήχου για ταινίες, τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια Touring DJ επιχειρήσεων Μουσική (management καλλιτεχνών, εκτελεστικό ετικέτα, κλπ)

Οι δέκα λόγοι για να εξετάσει τη σύνδεση Εγγραφή:

  1. Μάθετε κοντά όπου ζείτε. (250 πόλεις για να διαλέξετε)

Με πάνω από 250 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουν σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης στο πλαίσιο οδήγηση απόσταση από τον τόπο κατοικίας σας. Δεν χρειάζεται να μετακινηθούν, να εγκαταλείψει την εργασία σας ή να πω αντίο σε υπάρχουσες συνδέσεις σας.

  1. χαμηλά δίδακτρα

Με εκτίναξη του κόστους της εκπαίδευσης, δεν είναι ασυνήθιστο για τους μαθητές να βασανίσει επάνω δεκάδες χιλιάδες δολάρια στο χρέος πριν από την αποφοίτησή τους. Για επίδοξους επαγγελματίες του κλάδου, αυτό μπορεί να τερματίσετε μια καριέρα πριν καν αρχίσει. Κρατάμε τα δίδακτρα μας προσιτές ($ 9.400, όλες οι παραδόσεις που περιλαμβάνονται, καμία αμοιβή), έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθεί στην καριέρα σας, όχι για το πώς θα πάμε για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

  1. Προετοιμαστείτε για μια ποικιλία σταδιοδρομία μουσικής βιομηχανίας

Είτε θέλετε να παράγουν, συνθέτουν, μηχανικός, DJ ή να εκτελέσει? αν είστε σε hip-hop, ηλεκτρονική μουσική, τη χώρα, ποπ, ροκ ή τζαζ? θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα σπουδών σας στις ανάγκες σας, και σας ζεύγος με έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας σας.

βοήθεια τοποθέτησης 4. πραγματική εργασία

Χάρη στη μοναδική προσέγγιση μας, πολλοί από τους μαθητές μας να προσληφθεί από τους μέντορές τους ή από τις συνδέσεις που γίνονται μέσω μέντορές τους. Ωστόσο, κατά τη σύνδεση εγγραφή, αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Για κάθε ένα από τους μαθητές μας, έχουμε παράσχει πρόσθετη στήριξη, εκπαίδευση και εργασία βοήθεια τοποθέτησης για μέχρι και ένα έτος μετά την αποφοίτησή τους.

  1. Μάθετε ως μαθητευόμενος (extern), όχι ένα μαθητή στην τάξη ή οικότροφος

Ως φοιτητής Καταγραφή σύνδεσης, δεν είστε ένας μαθητής ανάμεσα σε δεκάδες που ανταγωνίζονται για την προσοχή του δασκάλου στην τάξη. Ούτε είναι απλά ένας βοηθός που παίρνει έξω τα σκουπίδια (αν και δουλειές είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής στούντιο). Είστε ένας μαθητευόμενος (extern), ο οποίος έχει ανατεθεί σε μια πραγματική παραγωγός / μηχανικός για εξατομικευμένη on-the-job training. Δεν μαθαίνουν μόνο τις έννοιες από το βιβλίο: μαθαίνετε τα κόλπα του εμπορίου από ένα πραγματικό pro.

  1. Οι εργασίες για τη δική σας μουσική καριέρα

Ένα από τα πράγματα που οι μαθητές μας αγαπούν περισσότερο για τη σύνδεση εγγραφή είναι ότι η πορεία μας τους δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τα πράγματα που μαθαίνετε για τη δημιουργία δική τους μουσική. Ενώ πολλοί από τους μαθητές μας απλά θέλουν να κατασκευάσει και να παράγει για τους άλλους, και πολλοί άλλοι θέλουν να παράγουν τη δική τους μουσική. Η πορεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό σας παιχνίδι. Θα μάθετε για την καταγραφή, ανακατεύουμε και παράγουν τη δική σας μουσική, και ακόμα καλύτερα, να το ακούσει από τους πραγματικούς επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί έξω.

  1. Μάθετε βιομηχανικό πρότυπο εργαλείων και λογισμικού

Από τη στιγμή που μαθαίνετε σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης, θα φυσικά να μάθουν να χρησιμοποιούν τα εργαλεία και το λογισμικό που τα πλεονεκτήματα χρησιμοποιούν, από εκλεκτής ποιότητας ενισχυτές με εικονικό plugins, από την αναλογική στην ψηφιακή. Θα μάθετε το βιομηχανικό πρότυπο Pro Tools, καθώς και άλλα προγράμματα όπως το Logic, Λόγος και Ableton. Και θα έχετε να πρακτική σχετικά με τα εργαλεία και το λογισμικό, χωρίς να ανταγωνίζονται με άλλους μαθητές για το χρόνο πρακτικής.

  1. One-on-one mentoring

Σε μια κατηγορία Καταγραφή σύνδεσης, υπάρχει μόνο ένας μαθητής: σας. Δεν τάξεις με δεκάδες άλλους μαθητές. Όλη η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα one-on-one στο στούντιο, μόνο εσείς και μέντορά σας. Δεν συγκαλύπτουμε τα πράγματα που δεν καταλαβαίνετε. Μάθετε το δικό σας ρυθμό. Ρωτήστε ό, τι ερωτήσεις σας αρέσει. Αυτή η εξατομικευμένη προσοχή είναι αυτό που βοηθά τους ανθρώπους σαν εσάς γίνει μεγάλος παραγωγούς και τους μηχανικούς. Και αυτό είναι που είμαστε μετά.

  1. World-Class μέντορες με πιστώσεις πραγματικό άλμπουμ

Σε άλλα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί συχνά έχουν πτυχία και οι τίτλοι τους κρέμονται στον τοίχο. Στην πραγματική μουσική βιομηχανία, η επιτυχία μετριέται με άλλους τρόπους. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους παραγωγούς και μηχανικούς σε όλη τη χώρα για την πλαισίωση τους μαθητές-ανθρώπους μας που εργάζονται με σούπερ σταρ ταλέντο, όπως η Taylor Swift, η Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar και πολλά, πολλά άλλα. Πιθανότατα δεν θα βρείτε πτυχίο κολεγίου που κρέμονται στους τοίχους του στούντιο μέντορά σας, αλλά μπορείτε να δείτε μόνο μερικά Gold και Platinum Records, και ίσως ακόμη και ένα Grammy ή δύο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Recording Connection Audio School

Πάρτε κτύπησε αποφάσεων και τη μουσική hip-hop παραγωγή σας στο επαγγελματικό επίπεδο από apprenticing (externing) σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης παράλληλα ένας σ ... [+]

Πάρτε κτύπησε αποφάσεων και τη μουσική hip-hop παραγωγή σας στο επαγγελματικό επίπεδο από apprenticing (externing) σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης παράλληλα ένας σημαντικός παραγωγός Hip-Hop.

Από το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει περισσότερους από 11.000 φοιτητές σπάσει στη βιομηχανία με την τοποθέτηση τους ως εργασίας μαθητευόμενοι (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και τις μέντορες του Ηνωμένου Βασιλείου μας διαλέγονται όλα προσεκτικά , με έδρα επαγγελματίες με αποδεδειγμένη φήμη και τις δεξιότητες, και πολλοί από αυτούς εργάζονται με βραβευμένη με Grammy και Platinum-selling artists. Απλούστατα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει τη μουσική καριέρα της παραγωγής σας και την τεχνολογία ήχου από ό, τι με την εκμάθηση, παράλληλα με κάποιον σαν αυτό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Pro Tools αναπτύχθηκε από μια ομάδα μηχανικών ήχου από την αυξανόμενη ανάγκη για ένα πρόγραμμα λογισμικού που θα μπορούσαν να αναπαράγουν τις λειτουργίες ακριβό εξοπλισμό ... [+]

Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ PRO TOOLS μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλες τις 50 Πολιτείες και τον Καναδά.

Με τοποθεσίες σε όλες τις 50 πολιτείες και σε τρεις ηπείρους, η σύνδεση εγγραφή έχει τοποθετώντας τους μαθητές του ως εργασία των μαθητευόμενων (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο Συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο έμπειρους παραγωγούς και τους μηχανικούς να μέντορας τους φοιτητές μας, πολλοί από τους οποίους εργάζονται κανονικά με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Δουλεύοντας με τους επαγγελματίες αυτού του διαμετρήματος βοηθά στο να διασφαλιστεί μαθητές μας έχουν την καλύτερη ευκαιρία για τη δρομολόγηση δική τους επιτυχημένη σταδιοδρομία μουσικής βιομηχανίας. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Προετοιμαστείτε για μια καριέρα ως μηχανικός ήχου εκμάθηση απευθείας από τα πλεονεκτήματα, apprenticing (externing) κάτω από ένα έμπειρος μηχανικός ήχου. Διάλειμμα στη μο ... [+]

Audio Engineering

Από την ίδρυσή μας το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους με την τοποθέτηση τους ως μαθητευόμενοι εργασίας (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο Εμείς το κάνουμε αυτό από το συνεταιρισμό με εκατοντάδες προσεκτικά ελέγχονται οι παραγωγοί και οι μηχανικοί να μέντορας μαθητές μας on-the-job και one-on-one. Πολλοί από τους συμβούλους μας είναι Grammy-νικητές που έχουν εργαστεί με σούπερ σταρ και καλλιτέχνες Platinum-πώλησης. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Εάν πρόκειται να είναι επιτυχής ως εκτελεστικό ρεκόρ, κάτοχος ετικέτα ή διευθυντής μπάντας, θα πρέπει πραγματικά να είναι έξυπνος και σκόπιμη σχετικά με την επιλογή σας α ... [+]

Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Διαθέσιμο σε όλα τα 50 Πολιτείες και τον Καναδά.

Με εκατοντάδες τοποθεσίες σε όλη την ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και theU.K., η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να βρουν το δρόμο τους για να ανταμείβοντας σταδιοδρομία μουσικής βιομηχανίας με την τοποθέτηση τους ως μαθητευόμενοι εργασίας (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογράφησης. Κάθε φοιτητής έχει συνδυαστεί με έναν σύμβουλο, έναν επιτυχημένο εργασίας παραγωγός / μηχανικός με χρόνια εμπειρίας και πραγματικές πιστώσεις άλμπουμ. Συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες επαγγελματίες της μουσικής σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους εργάζονται με πλατίνα-selling και βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνες, για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση, εκπαίδευση και ευκαιρίες. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Μια εμπεριστατωμένη γνώση της Ableton Live είναι απαραίτητη, εάν σχεδιάζετε να είναι ένας ηλεκτρονικός μουσικός ή club DJ. Με το συνδυασμό των ισχυρών επί του σκάφους εικ ... [+]

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ Ableton Live: Διαθέσιμο σε όλα τα 50 Πολιτείες και τον Καναδά.

Από το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει τοποθετηθεί πάνω από 11.000 μαθητές ως εργασία των μαθητευόμενων (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο οι μαθητές μας είναι καθοδηγούνται από επαγγελματίες μηχανικούς ήχου και μουσικών παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων πολλοί που έχουν εργαστεί στη βραβευμένη με Grammy, Platinum-πώληση έργων από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην επιχείρηση. Κάθε εγγραφή μέντορας σύνδεσης ελέγχεται προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση για να για να βοηθήσει τους μαθητές μας να πάρει τη σταδιοδρομία τους από το έδαφος. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Στο Connection Καταγραφή, θα λάβετε την αποκλειστική μας one-on-one mentoring όπως μπορείτε να μάθετε hands-on, που εργάζονται μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα ... [+]

ΜΑΘΕΤΕ post production AUDIO ON-the-job. Διαθέσιμο σε όλες τις 50 Πολιτείες και τον Καναδά, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Με τοποθεσίες σε όλες τις 50 πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία μουσικής βιομηχανίας τους κατά το παρελθόν τέταρτο του αιώνα. συλλογική μας μεντόρων περιλαμβάνει εκατοντάδες έμπειρους παραγωγούς και μηχανικούς με πιστώσεις πραγματικό άλμπουμ, πολλοί από τους οποίους εργάζονται με βραβευμένη με Grammy και Platinum-selling καταγραφή καλλιτέχνες και μουσικούς. Εμείς οθόνη μέντορες μας προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν το υψηλότερο διαμέτρημα της κατάρτισης και καθοδήγησης είναι διαθέσιμα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνδεθεί με τη μουσική βιομηχανία και να πάει για να επιτυχή σταδιοδρομία των δικών τους. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Μετά την παραλαβή πρακτικό, one-on-one κατάρτισης στους τομείς της μηχανικής ήχου και μουσικής παραγωγής με ένα έμπειρο επαγγελματία, το επόμενο βήμα είναι να γίνει πιστο ... [+]

GET πιστοποιηθεί σε PRO TOOLS ™! Αποδείξει στην βιομηχανία που έχετε τις ικανότητες να παραδώσει υπό πίεση

Μετά την παραλαβή πρακτικό, one-on-one κατάρτισης στους τομείς της μηχανικής ήχου και μουσικής παραγωγής με ένα έμπειρο επαγγελματία, το επόμενο βήμα είναι να γίνει πιστοποιηθεί στο Pro Tools ™. Είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία μέσα από Pro Tools Προγράμματα Πιστοποίησης της σύνδεσης Καταγραφή του ™. Αυτό λέει η βιομηχανία που δεν είναι πλέον ένας φοιτητής, αλλά ένα πιστοποιημένο επαγγελματία, έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε έργο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Σχεδιασμένο με τη σοβαρή επίδοξους παραγωγός / μηχανικός στο μυαλό, προηγμένη πορεία μας βασίζεται στα θεμέλια που από το βασικό μάθημα μαθητείας, δίνοντας σας την ευκαιρ ... [+]

Για το σοβαρό παραγωγό: Advanced Audio Engineering & Μουσική Παραγωγή μας μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλες τις 50 πολιτείες και στον Καναδά.

Από το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές σπάσει στη μουσική βιομηχανία με την τοποθέτηση τους ως μαθητευόμενοι (externs) στο στούντιο πραγματική καταγραφή σε όλες τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο οι μαθητές μας εκπαιδεύονται από τους παραγωγούς και τους μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης, πολλοί από τους οποίους έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην επιχείρηση. Κάθε μέντορας είναι προσεκτικά ελέγχονται για να διασφαλιστεί οι μαθητές μας λαμβάνουν μια ποιοτική εκπαίδευση από κάποιον με αποδεδειγμένη εμπειρία στον κλάδο. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Πιθανώς ήδη συνειδητοποιήσει αυτό, αλλά ακριβώς για να είναι σαφές: αν θέλετε να γίνετε ένας επιτυχημένος DJ περιοδεία, δεν θα πάρετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες ή τις συ ... [+]

Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ TOURING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DJ: Διαθέσιμο σε όλα τα 50 Πολιτείες και τον Καναδά.

Με εκατοντάδες τοποθεσίες σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και ο Καναδάς, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η σύνδεση εγγραφή έχει τοποθετηθεί πάνω από 11.000 φοιτητές ως μαθητευόμενοι εργασίας (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογράφησης, όπου έχουν μια πραγματική ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Το κάνουμε αυτό από το συνεταιρισμό με εκατοντάδες επαγγελματίες παραγωγούς και μηχανικούς σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους έχουν συνεργαστεί με πλατίνα-selling και βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνες. Αυτοί οι επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας μέντορας μαθητές μας 1-1-ένα σε αντίστοιχες στούντιο ηχογραφήσεων τους, παρέχοντας στους μαθητές μας τα hands-on εμπειρία και σε πραγματικό κόσμο συνδέσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στο χώρο της μουσικής. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Μπορείτε όνειρο γι 'αυτό το βράδυ. Μπορείτε βασανίζω πάνω του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξέρετε ότι έχετε το φυσικό ταλέντο, και πιστεύετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται γι ... [+]

Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ πρόγραμμα παραγωγής: Διαθέσιμο σε όλα τα 50 Πολιτείες και τον Καναδά.

Με εκατοντάδες τοποθεσίες σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η σύνδεση Καταγραφή τοποθετεί χιλιάδες μαθητές ως μαθητευόμενοι εργασίας (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την υδρόγειο. Οι μαθητές μας καθοδηγούνται από τους παραγωγούς top-ράφι και μηχανικούς, πολλοί από τους οποίους εργάζονται με πλατίνα-selling και βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνες. Εμείς οθόνη μέντορες μας προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την αποδεδειγμένη εμπειρία και τις γνώσεις για να βοηθήσει τους μαθητές μας ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Ακούς τη μουσική στο κεφάλι σου, και καιρό για ένα φιλικό προς το χρήστη τρόπο να ασκήσει την μουσική από τα ηχεία ή πάνω στην πίστα; Δεν εξετάσουμε περαιτέρω από το Logi ... [+]

ΜΑΘΕΤΕ LOGIC PRO ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: Διαθέσιμο σε όλα τα 50 Πολιτείες και τον Καναδά.

Από το ξεκίνημά μας πάνω από 25 χρόνια, η σύνδεση εγγραφή έχει τοποθετηθεί πάνω από 11.000 μαθητές ως εργασία των μαθητευόμενων (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο Αυτό περιλαμβάνει συνεργασία με τις εκατοντάδες των κορυφαίων επαγγελματικών παραγωγών και τους μηχανικούς να μέντορας τους μαθητές μας. Λόγω των υψηλών προτύπων μας και τις εργασιακές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε σε θέση να τοποθετήσει τους μαθητές μας με μερικούς από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου, πολλοί από τους οποίους εργάζονται με βραβευμένη με Grammy και Platinum πωλήσεις καλλιτέχνες καταγραφής. Εργασίας τους επαγγελματίες αυτού του διαμετρήματος βοηθά στο να διασφαλιστεί μαθητές μας λαμβάνουν την εκπαίδευση και τις συνδέσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη δική τους σταδιοδρομία. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Recording Connection Audio School

Μουσική παράγουν είναι ένα βασικό μέρος της διαδικασίας εγγραφής μουσικής. Ενώ ο μηχανικός ήχου εστιάζεται κυρίως στις τεχνικές πτυχές της εγγραφής, ο μουσικός παραγωγός ... [+]

Μέσω της προσέγγισης μέντορα-μαθητευόμενου (extern), η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες σπουδαστές από την τοποθέτησή τους σε στούντιο ηχογραφήσεων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο να επιτευχθεί αυτό, συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες επαγγελματίες παραγωγούς και οι μηχανικοί σε όλο τον κόσμο για την πλαισίωση των μαθητών μας one-on-one. Αυτές οι μέντορες εξετάζονται προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την αποδεδειγμένη εμπειρία και τις δεξιότητες για να βοηθήσει τους μαθητές μας να πετύχει, και πολλοί από τους συμβούλους μας είναι Grammy-νικητές με Platinum-selling albums στο ενεργητικό τους. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ Μπράιτον Μπρίστολ Cambridge Τσέλτενχαμ Έξετερ Ipswich Λιντς Leicester Λίβερπουλ Λονδίνο Manchester Νιουκάστλ με Τάιν Northampton Νόριτς Νότιγχαμ Οξφόρδη Πλύμουθ Σέφιλντ Stoke-on-Trent Είδος σκωτσέζικου τερριέ Νταντί Εδιμβούργο Γλασκώβη Μπέλφαστ Londonderry Κάρντιφ Σουάνσι Ιρλανδία Φελλός Μπόρνμουθ Croydon Το Δήμο του Λονδίνου Haringey Στάνμορ Worcester Υόρκη Δουβλίνο Αυστραλία Καμπέρα Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Γκουλμπούρ Λίσμορε  + 44 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά