Rosetta Institute of Biomedical Research - Summer Camps & Workshops

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Έρευνα

Το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας Rosetta είναι ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο ιατρικής έρευνας που ιδρύθηκε από τον Dr. Ryan Holzer, Ph.D. Το ινστιτούτο χρηματοδοτείται από έσοδα εσωτερικού και από ιδιωτικές δωρεές. Διεξάγουμε βασική και μεταφραστική έρευνα για την απόπτωση στο πολλαπλό μυέλωμα και άλλες κακοήθειες, με απώτερο στόχο τον εντοπισμό νέων μεταλλάξεων οδηγών υπεύθυνων για την ογκογένεση και την εμφάνιση χημειοανθεκτικών κλώνων. Τα τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα περιλαμβάνουν: 1) την ανακάλυψη νέων μηχανισμών αντοχής του βορτεζομίμπη (Velcade) στο πολλαπλό μυέλωμα, 2) τον χαρακτηρισμό των προ-αποπτωτικών οδών σηματοδότησης που ενεργοποιούνται από την ιντερφερόνη τύπου Ι (IFN-a / b) 3) την ταυτοποίηση και τον χαρακτηρισμό των λινασών ουβικιτίνης 5) την ανακάλυψη νέων ρόλων για τις κυτοκίνες της οικογένειας IL-6 σε αιματολογικές κακοήθειες, 6) την ταυτοποίηση νέων εναλλακτικά ματισμένων μεταγραφών που συμβάλλουν στην εξέλιξη του όγκου και οι πρωτεΐνες δεσμεύσεως RNA που ρυθμίζουν την ένταξη / αποκλεισμό των σπάνιων εξώνων, 7) ο ρόλος και η ρύθμιση της αυτοφαγίας κατά τη διάρκεια της πρωτεότοξης καταπόνησης, 8) η προσαρμογή στο στρες ενδοπλασματικού δικτυώματος και οι μηχανισμοί της απόπτωσης που προκαλείται από στρες ER, 9) η ταυτοποίηση και ο χαρακτηρισμός του διαμερίσματος στελεχιαίων κυττάρων πολλαπλού μυελώματος και του υποκλώνος ανθεκτικού στη βορτεζομίμπη, 10) Ο ρόλος της υποξίας στην ευαισθησία του φαρμάκου και στον κλωνικό ev ανακύκλωση. Χρησιμοποιείται μια ποικιλία τεχνικών στο Ινστιτούτο για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιοπληροφορικών αναλύσεων, της επεξεργασίας γονιδίων CRISPR / Cas9, της καλλιέργειας ιστών και των μοντέλων του καρκίνου του ποντικιού. Τελικά αυτή η γνώση θα μεταφραστεί σε θεραπευτική αγωγή επόμενης γενιάς για τη θεραπεία καρκίνου και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με σφάλματα συρραφής ή διαταραχές στην πρωτεόσταση.

Εργαστήρια Μοριακής Ιατρικής

Παρέχουμε προχωρημένα μαθήματα για μαθητές υψηλού επιπέδου που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν καριέρα στην ιατρική ή σε συναφείς τομείς, όπως βιοϊατρική έρευνα, ανάπτυξη φαρμάκων, φαρμακείο ή νοσηλευτική. Προσφέρουμε διάφορα εργαστήρια - Μοριακή Βιολογία του Καρκίνου, Μοριακή Νευροεπιστήμη, Μοριακή Ανοσολογία, Μοριακή Βιολογία της Ανάπτυξης και της Γήρανσης, Ιατρική και Μεταφραστική Βιοπληροφορική και Βιοϊατρική Έρευνα - που διδάσκονται από διδάσκοντες διδακτορικού επιπέδου με χρόνια έρευνας και διδακτικής εμπειρίας. Με τη συμμετοχή των διαλέξεων και των εργαστηριακών μαθημάτων, οι μαθητές μαθαίνουν τη φυσιολογική μοριακή και κυτταρική βιολογία και στη συνέχεια μαθαίνουν πώς αυτές οι φυσιολογικές διεργασίες διαταράσσονται ή παραμορφώνονται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης μιας ασθένειας. Επιπλέον, δίνεται μεγάλη έμφαση στη σύγχρονη ανάπτυξη φαρμάκων και την εμφάνιση της εποχής της εξατομικευμένης ιατρικής. Για να ολοκληρώσουν το σεμινάριο, οι μαθητές χρησιμοποιούν αυτό που έμαθαν για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο ερευνητικό πρόγραμμα πάνω σε ένα γονίδιο ή μια μοριακή διαδικασία της επιλογής τους.

Σε γενικές γραμμές, οι συμμετέχοντες σε εργαστήρια κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο, ενισχύουν τις ακαδημαϊκές δεξιότητές τους και απολαμβάνουν τη ζωή στο κολέγιο της κοιτώνας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Οι φοιτητές στεγάζονται σε προπτυχιακούς κοιτώνες σε πανεπιστημιουπόλεις σε δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα και τρώνε σε εγκαταστάσεις εστίασης. Οι βοηθοί διδασκαλίας / οικιστικοί σύμβουλοι ζουν μαζί με τους μαθητές και είναι διαθέσιμοι για να συμβουλεύουν και να βοηθούν τους μαθητές. Επιπλέον, οι διευθυντές στρατοπέδων είναι 24 ώρες την ημέρα. Συνολικά, διατηρούμε ένα δείκτη σπουδαστών προς προσωπικό που είναι καλύτερο από ό, τι απαιτούν τα πανεπιστήμια.

Επιστημονική επεξεργασία

Προσφέρουμε επαγγελματική επιμέλεια άρθρων βιοϊατρικών επιστημονικών περιοδικών για μη-γηγενείς αγγλόφωνους επιστήμονες και επισκόπηση από ομοτίμους για επιστήμονες οποιασδήποτε γλώσσας. Η τυπική επεξεργασία προετοιμάζει χειρόγραφα για δημοσίευση στα περιοδικά αγγλικής γλώσσας διορθώνοντας τη γραμματική, την ορθογραφία, την επιλογή λέξεων και τη δομή των προτάσεων. Η επιλογή αναθεώρησης από ομοτίμους σας δίνει εξειδικευμένες σκέψεις, καθοδήγηση και προτάσεις σχετικά με την επιστημονική ποιότητα του χειρόγραφου σας, παρόμοια με αυτά που θα περιμένατε από μια αξιολόγηση από ομότιμους μετά την υποβολή σε ένα περιοδικό. Αυτή η επανεξέταση πριν από την υποβολή μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας για θετική έκβαση αξιολόγησης από ομότιμους μετά την υποβολή και να επιταχύνει τη διαδικασία υποβολής περιοδικών.

Τοποθεσίες

Σαν Χοσέ

Address
5941 Optical Ct
Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη