Sacramento City College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1916, Σακραμέντο City College παρείχε εξαιρετική ακαδημαϊκή και την επαγγελματική κατάρτιση, και μπορεί να υπερηφανεύεται για 212 προγράμματα σπουδών και το πιστοποιητικό. Με κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά του Σακραμέντο, και τα κέντρα προβολής κολέγιο στο Davis και Δυτικό Σακραμέντο, το κολέγιο εγγράφει μια ποικιλόμορφη κοινότητα των περίπου 22.000 φοιτητές και προσφέρει πολυπολιτισμικές δραστηριότητες διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Για σχεδόν 100 χρόνια, SCC παρέμεινε προσηλωμένη στην προώθηση μιας μαθησιακής κοινότητας που γιορτάζει την ποικιλομορφία, καλλιεργεί την προσωπική ανάπτυξη, και εμπνέει την ακαδημαϊκή και οικονομική ηγεσία.

Αν και SCC παραμένει πιστή στην ιστορία και την παράδοση του, το κολέγιο έχει προοδεύσει σε κάθε τομέα της διδασκαλίας, της μάθησης και τεχνολογικές καινοτομίες. Το κολέγιο προσφέρει με υπερηφάνεια μια μεγάλη σειρά από ευκαιρίες για τους μαθητές όλων των υποβάθρων, συμπεριλαμβανομένων των online μαθήματα και τις υπηρεσίες, τοποθεσίες στο κέντρο της προβολής, καθώς και εξειδικευμένα προγράμματα στήριξης επιτυχία των φοιτητών για να διαλέξετε.

SCC έχει επίσης πολλά πρόσφατα ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο διδασκαλία και τη μάθηση εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών προς το περιβάλλον Davis Κέντρο, την κατάσταση της τέχνης Κέντρο Παραστατικών Τεχνών, και την εικονική Hughes Στάδιο. Από την κύρια πανεπιστημιούπολη, τα καλά αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, όπως καμάρες, κολώνες, και τούβλα έχουν διατηρηθεί μέσω ανακαινίσεων να διατηρηθεί η συλλογικότητα και αριστοκρατική εμφάνιση και αίσθηση.

SCC έχει δεσμευτεί να προσφέρει προγράμματα και ένα περιβάλλον κολλεγίων που υποστηρίζουν την προσβασιμότητα για μια ποικιλία των μαθητών. Για το σκοπό αυτό, τα κέντρα ευαισθητοποίησης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ως εναλλακτικές θέσεις για την πρόσβαση σε μαθήματα, φοιτητικών υπηρεσιών και κοινοτικών πόρων για τις κοινότητες στην Davis και Δυτικό Σακραμέντο. Και τα δύο κέντρα προβολής κολλεγίων είναι προσβάσιμη με λεωφορείο, ποδήλατο, αυτοκίνητο, ή περιφερειακές διέλευσης. Επιπλέον, SCC οι μαθητές λαμβάνουν ένα εξαιρετικό μειωμένη τιμή για την περιφερειακή διέλευσης για την ενθάρρυνση της χρήσης περιβαλλοντικά υπεύθυνη, οικονομικά αποδοτικό και πρακτικό μεταφοράς. Και για όσους δεν μπορούν να το κάνουν σε οποιαδήποτε από τις τρεις SCC πανεπιστημιουπόλεις, το κολλέγιο έχει ενισχύσει απόσταση εκπαιδευτικές προσφορές της σε απευθείας σύνδεση και υβριδικά μαθήματα για να αντιμετωπίσουν μια ποικιλία ακαδημαϊκές ανάγκες.

Η ποικιλομορφία είναι μια σημαντική πηγή υπερηφάνειας για SCC με πολλούς τρόπους. Ο φοιτητικός πληθυσμός SCC είναι ένα από τα πιο διαφορετικά στην περιοχή, καθώς και ευκαιρίες για συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες πολιτιστικής ευαισθητοποίησης αφθονούν. Ακαδημαϊκά, το κολέγιο προσφέρει ένα πλήθος μαθημάτων βαθμού και του πιστοποιητικού, καθώς και μαθήματα γενικής παιδείας για όσους σχεδιάζουν να μεταφέρουν έως 4 ετών ιδρύματα. Με τον τρόπο αυτό, SCC ακαδημαϊκά προγράμματα παρέχουν υποστήριξη και η ευκαιρία για τους μαθητές να επιτύχουν την επιτυχία, δεν έχει σημασία το στόχο τους. Έξω από την τάξη, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υποστήριξης για να αντιμετωπίσουν μια ποικιλία αναγκών. SCC είναι υπερήφανο για να προσφέρει υπηρεσίες και προγράμματα σπουδαστών για την εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση, μελέτη έργου, οι μαθητές με αναπηρία, τους βετεράνους, και πολλά άλλα.

Αληθινή στην ιστορία της, Sacramento City College συνεχίζει να χαράξει μονοπάτια σε κάθε πτυχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ενώ το κολέγιο έχει διατηρήσει μακρά παράδοση της αριστείας, την καινοτομία, και την προσβασιμότητα, την γενναία σφυρηλατεί μπροστά στα νέα σύνορα, όπως η περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη και την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης και online επικοινωνία. Δεν έχει σημασία ο ορίζοντας, SCC αγκαλιάζει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες σε κάθε στροφή, με έμφαση στην επιτυχία των φοιτητών να συμβάλλουν στην πνευματική, πολιτιστική και οικονομική ζωτικότητα της κοινότητας.

Αποστολή, Όραμα & Αξίες

Η αποστολή μας

Σακραμέντο City College είναι μια ανοικτή πρόσβαση, ολοκληρωμένη κολέγιο κοινότητα, που σερβίρει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών ευκαιριών και υποστηρικτικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα τη μεταφορά, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, βασική ανάπτυξη των δεξιοτήτων, το βαθμό και την επίτευξη του πιστοποιητικού, καθώς και προσωπικό πλουτισμό. Η δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση μέσω έκβαση καθοδηγούμενη αξιολόγηση, το σχεδιασμό και την αξιολόγηση προωθεί τη μάθηση των μαθητών. Μέσω αυτών των προσπαθειών, θα συμβάλλουν στην πνευματική, πολιτιστική και οικονομική ζωτικότητα της κοινότητας.

Όραμα μας

Σακραμέντο City College επιδιώκει να δημιουργήσει μια κοινότητα μάθησης που γιορτάζει την ποικιλομορφία, καλλιεργεί την προσωπική ανάπτυξη, και εμπνέει την ακαδημαϊκή και οικονομική ηγεσία.

Οι αξίες μας

Δουλεύοντας μαζί

επιδίωξη της αριστείας

εμπνέει Επίτευγμα

Τοποθεσίες

Σακραμέντο

Address
3835 Freeport Boulevard
95822 Σακραμέντο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Δίπλωμα (Associate Degree)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη