San Diego Flight Training International

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Σαν Ντιέγκο Flight Training International

Καλώς ήρθατε στο Σαν Ντιέγκο Flight Training International βρίσκεται στην πανέμορφη Νότια Καλιφόρνια. SDFTI είναι πιστοποιημένο και εγκεκριμένο 141 σχολείου με αρχή δειγματοληπτικό έλεγχο πτήσης και έχει βαθμολογήσει την επαγγελματική τους πιλότους από το 1989.

SDFTI έχει βοηθήσει εκατοντάδες φιλόδοξους πιλότους καλύψουν τις επαγγελματικές τους στόχους εκπαίδευσης κατά την πτήση τους με ένα πεντακάθαρο ιστορικό ασφάλειας. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το ίδιο.

Προσφέρουμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για να ολοκληρώσουν την κατάρτισή της αεροπορίας σας και Montgomery πεδίο (Σαν Ντιέγκο) απολαμβάνει περισσότερο από 350 ημέρες πτητικής εκπαίδευσης ετησίως κατά μέσο όρο λόγω της εξαιρετικής του καιρού του. Σαν Ντιέγκο διαθέτει επίσης ένα ζεστό και ξηρό κλίμα, όμορφες παραλίες και τουριστικά αξιοθέατα σε ένα ασφαλές και casual περιβάλλον. Το ελεγχόμενο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας και ένα μείγμα από μεγάλες λευκές παραλίες των ωκεανών, πολύχρωμο ερήμους και τραχύ χιονισμένα βουνά στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο κάνουν το πιο ιδανικό και όμορφη τοποθεσία αεροπορικής εκπαίδευσης στη χώρα.

Η απόφασή σας να επιλέξετε ένα σχολείο πτήσης είναι ένα σημαντικό βήμα και πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μια κρίσιμη διαφορά για τους έμπειρους μαθητές είναι το στυλ και την ποιότητα της διδασκαλίας διαθέσιμα. Αυτή είναι η περιοχή στην οποία SDFTI σκόραρε υψηλότερη σε πρόσφατη ανεξάρτητη έρευνα μάρκετινγκ.

Κάθε μάθημα έχει ένα αναλυτικό πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί για να κινείστε μέσα από όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα με έμφαση στη δομή, την ασφάλεια και την ποιότητα.

Οι απόφοιτοί μας είναι εξαιρετικά επιτυχής στην επίτευξη των στόχων τους. Σχεδόν το 100% περνούν τις γραπτές εξετάσεις τους με την πρώτη προσπάθεια και πάνω από το 80% να περάσει πρακτική δοκιμασία την πτήση τους με μία μόνο προσπάθεια.

Γιατί να επιλέξετε SDFTI;

Επειδή SDFTI προσφέρει παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση και έχει αποδειχθεί επιτυχής ... Έχουμε εκπαιδεύσει πιλότους εδώ στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο για πάνω από 20 χρόνια.

ΔΟΜΉ

Σας δίνουμε τον τύπο της δομημένης εκπαίδευσης που κάθε αεροπορική εταιρεία επιθυμίες όταν διαλέγετε τους καλύτερους ανθρώπους για τα πιο πολυπόθητο θέσεις σε θαλάμους διακυβέρνησης αεροσκάφους. Προσφέρουμε εκπαίδευση στο πλαίσιο τόσο το μέρος 61 και μέρος 141 με εξέταση της αρχής, όπως ορίζεται από τους κανονισμούς Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAR).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κάθε μαθητής έχει τη συνέντευξη εργασίας και τις δεξιότητες προετοιμασία για να προσγειωθεί μια εργασία με την ευρύτερη αριθμό των αεροπορικών εταιρειών που διατίθενται στην βιομηχανία. Είναι κάτι περισσότερο από μια συνέντευξη? είναι μια καριέρα που θέλετε ... εμείς φτάσετε εκεί γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Είναι κάτι περισσότερο από ημέρες το χρόνο μπορείτε να πετάξετε, είναι ο συνολικός αριθμός των ωρών και η άνεση με την οποία μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε με ασφάλεια. AT SDFTI μπορείτε να επωφεληθείτε από την εμπειρία της Νότιας Καλιφόρνιας πετώντας το οποίο σας δίνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να συνδεθείτε ώρες κάθε μέρα.

Ποικιλία του εδάφους

Σε μία μόνο πτήση μπορείτε εύκολα να πάτε από 70 μίλια ωκεανού μπροστά παραλίες στις εσωτερικές κοιλάδες στο μίλι-υψηλή βουνοκορφές στα πάρκα της ερήμου της Anza-Borrego σε γεωργικά πλούσια Imperial Valley και Salton Sea. Έχετε την ευκαιρία να βιώσουν περισσότερα εδώ από ό, τι οπουδήποτε αλλού.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ εναέριου χώρου και αερολιμένες

Υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία εντός 20 μιλίων από SDFTI από οποιοδήποτε άλλο σχολείο στον πλανήτη. Από πολλαπλές Class Bravo εμπορικές και στρατιωτικές επιχειρήσεις στην κατηγορία 8 ελεγχόμενη διαδρόμους της πολιτικής αεροπορίας σε μικρές ανεξέλεγκτη λωρίδες. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να εκτεθούν σε σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε στην καριέρα σας. Έχουμε επίσης ένα από τα δύο «πύργος καθοδόν» διαδρόμους διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

SDFTI κατέχει, λειτουργεί, και διατηρεί ένα στόλο 15 αεροσκαφών. Αυτό περιλαμβάνει διπλά και μονά κινητήρα σύνθετα αεροσκάφη, και το νεότερο συλλογή του Cessna 172S στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της εξοπλισμένη γυαλί flightdeck Garmin® G1000®.

Διεθνείς Φοιτητές

SDFTI έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να εγγραφούν μη-μεταναστευτικής Alien (International) φοιτητές και Resident αλλοδαπών σε κατηγορίες πτητικής εκπαίδευσης. Αυτό απαιτεί την έναρξη της γρήγορη και εύκολη-να-ακολουθήσει διαδικασία M1 Visa.

Πολλοί από τους διεθνείς φοιτητές μας ψάχνουν για μια γρήγορη και οικονομική εκκίνησης για φινίρισμα εμπορικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει την FAA Προσωπικά, Μέσο, Εμπορική, και multiengine προγράμματα.

Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να εκπαιδεύσει σε νέες και σύγχρονες μας στόλο και να επιλέξετε κάποια από τις επιμέρους πιστοποιήσεις FAA και οι βαθμολογίες για να ολοκληρωθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών.

I-20 Εξουσιοδοτημένος

Σαν Ντιέγκο Flight Training International έχει την εξουσία να εκδίδει Ι 20, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν ένα σπουδαστή (Μ-1) Visa μέσω των αντίστοιχων πρεσβειών τους να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την κατάρτιση πτήσης. Αυτό θα επιτρέψει σε αλλοδαπούς να πάρετε μια M1 VISA και στη συνέχεια να αρχίσει την κατάρτιση της πτήσης τους στις ΗΠΑ. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μη μονίμους κατοίκους αλλοδαπών μπορεί να εκπαιδεύσει μόνο στα σχολεία που βρίσκονται Ι-20 εγκριθεί. Η μη συμμόρφωση με αυτή την πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε απέλαση. Δεχόμαστε επίσης τις μεταφορές των μη μονίμους κατοίκους αλλοδαπών που εκπαιδεύουν σε άλλα Ι-20 έγκριση και άδεια σχολεία της πτήσης. Αυτή είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία και όταν γίνεται σωστά, θα έχουν πολύ μικρή επίπτωση στην κατάρτισή σας.

Τοποθεσίες

Σαν Ντιέγκο

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 858-569-1822

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη