Saint Mary's University of Minnesota

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όπου έχετε σημασία

Το πανεπιστήμιο της Μινεσότα της Αγίας Μαρίας είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο. Η επιτυχία των μαθητών μας είναι ο πυρήνας της ανησυχίας μας.

Οι μαθητές επιλέγουν την Αγία Μαρία για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων: η φιλόξενη κοινότητα μας, τη δέσμευσή μας να περπατάμε δίπλα σε κάθε μαθητή, κάθε βήμα του τρόπου. η σκόπιμη εστίασή μας σε πρακτικές, πρακτικές εμπειρίες μάθησης. και την αφοσίωσή μας να βοηθήσουμε τους μαθητές να σχηματίσουν συνδέσεις που θα τους καθοδηγήσουν στις μεταπτυχιακές τους σπουδές.

Το προπτυχιακό μας, κατοικημένο, φιλελεύθερο σχολείο τέχνης προσφέρει 59 μεγάλες ειδικότητες στην πανεπιστημιούπολη Winona των 450 στρεμμάτων. Οι βολικοί πτυχιούχοι, οι πτυχιούχοι και τα πιστοποιητικά προσφέρονται στα Twin City και στις πανεπιστημιουπόλεις Winona, Rochester ή σε άλλες περιφερειακές τοποθεσίες και σε απευθείας σύνδεση. Είμαστε υπεύθυνοι για την αποστολή, δεσμευμένοι να εγκαταλείψουμε τον ελιτισμό, να αγκαλιάσουμε τον σεβασμό και να είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε άνθρωπο. Είμαστε το πανεπιστήμιο για σπουδαστές που είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν και που γνωρίζουν ότι με τις κατάλληλες ευκαιρίες μπορούν να οικοδομήσουν το μέλλον που θέλουν.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Είναι αυτός που σε γνωρίζει

Στην καρδιά της Αγίας Μαρίας είναι οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν. Η σχολή, το προσωπικό και οι συμφοιτητές σας - όλοι γίνονται σύμμαχοι στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι. Εδώ, σε μια έντονη σκηνοθεσία, κάθε ένας από μας ανακαλύπτει πόσο μπορούμε να μεγαλώσουμε. Θα βρείτε, σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας μας, μια εκπαίδευση βασισμένη στις σχέσεις με πρόσωπο και άνθρωπο. Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν την ευκαιρία να επηρεάσουν. Να επιτευχθεί πέρα από τις προσδοκίες. Για να είναι γνωστό.

Η Αγία Μαρία προσφέρει μια μεταρρυθμιστική εκπαίδευση. Είτε οι φοιτητές μας βρίσκονται στη Winona ή στη Μινεάπολη ή σε οποιαδήποτε θέση στον κόσμο, η εμπειρία είναι η ίδια-μέσα από έντονη έρευνα, βοηθούμε τους μαθητές να ανακαλύψουν τις αλήθειες στον κόσμο γύρω μας και τον χαρακτήρα μέσα μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την υποστήριξη που μπορούμε να προσφέρουμε στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω των γραφείων μας.

Δικαιοσύνη των σπουδαστών

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, οι σημερινοί και μελλοντικοί φοιτητές και οι γονείς τους έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το πανεπιστήμιο της Μινεσότα της Αγίας Μαρίας, συμπεριλαμβανομένων ποικίλων ακαδημαϊκών πληροφοριών, πληροφοριών οικονομικής βοήθειας, θεσμικών πληροφοριών και πληροφοριών σχετικά με τα ποσοστά αποφοίτησης, ισότητα στον αθλητισμό.

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Μια δυναμική και μετασχηματιστική κοινότητα μάθησης

Αποστολή

Εμπλουτισμένο με την Καθολική κληρονομιά Lasallian, το Πανεπιστήμιο της Αγίας Μαρίας του Minnesota αφυπνίζει, αναζωογονεί και εξουσιοδοτεί τους μαθητές σε ηθικές ζωές υπηρεσίας και ηγεσίας.

Ένα ανώτατο όραμα

Βασισμένη στην Καθολική ταυτότητα Lasallian, το Saint Mary's είναι ένα μεταμορφωτικό και καινοτόμο πανεπιστήμιο με παγκόσμιο αποτύπωμα. Οι απόφοιτοι της Αγίας Μαρίας κερδίζουν τις προηγμένες γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες κριτικής σκέψης που είναι απαραίτητες για να είναι δια βίου μαθητές, επιτυχημένοι εργάτες, καλοί γείτονες και ηθικοί πολίτες που εξασφαλίζουν τη θέση της Αγίας Μαρίας ως ένα γνωστό εθνικό πανεπιστήμιο ανώτατου επιπέδου που προετοιμάζει τους ηγέτες του αύριο.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Η Αγία Μαρία με μια ματιά

  • Ιδρύθηκε το 1912 από τον επίσκοπο Patrick R. Heffron
  • Συνεργάτης: De La Salle Christian Brothers, Ρωμαιοκαθολικός
  • Είδος ιδρυμάτων: Ιδιωτικό, εθνικό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχίο, πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα
  • Πρόεδρος: Αναπλ. James P. Burns, IVD, Ph.D.
  • Συνολική εγγραφή: 5.900 (σύνολο - προπτυχιακό, ολοκλήρωση πτυχίου, μεταπτυχιακό, διδακτορικό)
  • Διαπίστευση: Η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης
  • Ετήσιος προϋπολογισμός: 88 εκατομμύρια δολάρια

Τοποθεσίες

Winona

Address
Winona Campus,
700 Terrace Heights

MN 55987-1399 Winona, Μινεσότα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη