Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχετικά με SDCI SDCI είναι αρκετά μοναδική όταν πρόκειται για μαγειρικά σχολεία. Έχουμε μόνο ήταν γύρω για 12 χρόνια, η οποία είναι αρκετά νέος. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και έχει μόνο μία θέση πανεπιστημιούπολη.

Αλλά δεδομένου ότι είναι σχετικά μικρές και δεν έχουν καμία εταιρική διοικητικό συμβούλιο τη λήψη αποφάσεων για μας, ήμασταν σε θέση να αναπτύξουν προγράμματα που έχουν θέσει πανεπιστημιούπολη μας εκτός όταν συγκρίνονται με τα αποτελέσματα άλλων μαγειρικά σχολεία. Έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική κουλτούρα που κάθε νέο φοιτητή γίνεται μέρος του από τη στιγμή που πάτησε στην πανεπιστημιούπολη μας.

Επιστολή του Προέδρου Τον Αύγουστο του 2000, ο πατέρας μου, ο Harold Meyberg, και η μαμά μου, Lili, ίδρυσε το Σαν Ντιέγκο Culinary Institute με μια χούφτα φοιτητές και μια πολύ σημαντική ιδέα: να οικοδομήσουμε μια καλύτερη σχολή μαγειρικής.

Θα ήθελε να χτίσει ένα σχολείο που δίδαξε την τεχνική, δεν συνταγές? ότι απαιτείται κάθε διδάσκοντα σεφ να κατέχουν όχι λιγότερο από 5 χρόνια ως Executive Chef σε πρόστιμο-τραπεζαρία περιβάλλον-μια εκπληκτική ελάχιστη απαίτηση για οποιαδήποτε σχολή μαγειρικής. Τέλος, επέμειναν ότι το πρόγραμμά τους προσφέρουν εκτεταμένη πρακτική εκπαίδευση, με περιορισμένο μέγεθος της τάξης, σε καλά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας κουζίνα.

Άρχισαν με μόνο μια χούφτα των φοιτητών και μια σταθερή δέσμευση για αυτό το απλό σύνολο ιδανικών.

Από ίδρυσαν το σχολείο, έχουμε διπλασιάσει το διάστημα στην τάξη μας και να επεκταθεί το πρόγραμμα μας για να διδάξει το πρόγραμμα τροπή στους μαθητές μας. Ο μπαμπάς μου δεν είναι εδώ για να δείτε τι το σχολείο του έχει γίνει, αλλά συνεχίζουμε στο όνομά του και με ακλόνητη προσήλωση στην αρχική ιδεώδη μας.

Καλωσόρισμα.

Δήλωση αποστολής Εμείς στο Σαν Ντιέγκο Culinary Institute έχουν κάνει την αποστολή μας για την προετοιμασία μελλοντικών Σεφ με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να: Ξεκινήστε την καριέρα τους στην κορυφαία εστιατόρια στο Σαν Ντιέγκο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τον κόσμο.

Γίνετε επικεφαλής σεφ στην επόμενη γενιά κορυφαία εστιατόρια, και, τελικά, παίρνουν τη θέση τους μεταξύ των σεφ που διαμορφώνει τις μελλοντικές τάσεις στις μαγειρικές τέχνες. Για το σκοπό αυτό, εμείς οι ίδιοι κατέχουν τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς και να αφιερώσει τον εαυτό μας να επενδύουμε συνεχώς στην προσωπική μας ανάπτυξη και την ανάπτυξη των επαγγελματικών μας δεξιοτήτων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Δίπλωμα

San Diego Culinary Institute

Η Advanced Professional Diploma in Culinary Πρόγραμμα Κουζίνα τροπή αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των ετών της έρευνας και της ανάπτυξης του προγράμματος με μερικές από τ ... [+]

Τα προγράμματά μας αναπτύχθηκαν με την επιτυχή μελλοντική σας στο μυαλό Είτε θέλετε να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη Μαγειρική Τέχνη, ως Executive Chef ή ως Pastry Chef, SDCI προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε δύο κλάδους.

Και τα δύο προγράμματα Κουζίνα και Ζαχαροπλαστικής μας χτίστηκαν γύρω από τις ίδιες βασικές αρχές: Μικρό μέγεθος της τάξης, καθοδήγηση σταδιοδρομίας από πιστοποιημένα Chef μας εκπαιδευτές, και τα χέρια-για την εκπαίδευση για να μάθουν τις κατάλληλες δεξιότητες και τις τεχνικές που θα χρειαστείτε για να πετύχει σε οποιαδήποτε εκλεκτό περιβάλλον της κουζίνας . Και τα δύο προγράμματα αποτελούνται από κατηγορίες διάλεξης, συμπεριλαμβανομένων Ασφάλεια / Υγιεινή και την επιχειρηματικότητα. Και τα δύο προγράμματα έχουν το 80% των μαθημάτων τους που διεξάγονται στην τάξη κουζίνα που σημαίνει περισσότερο χρόνο για να κυριαρχήσει τις τεχνικές σας. Επίσης, τόσο άκρο με ένα πρόγραμμα externship όπου θα έχετε την ευκαιρία να εργαστούν στην κουζίνα του ένα εξαιρετικό εστιατόριο, θέρετρο, ξενοδοχείο, ή εταιρεία catering για 220 ώρες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες La Mesa
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
8 - 11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
San Diego Culinary Institute

Όπως κάθε νέα τάξη στην Ζαχαροπλαστικής αρχίζει, η προηγούμενη τάξη προετοιμάζει για την αποφοίτηση. Τελειόφοιτους τέλειο γάμο κέικ τους και το έργο γλυπτικής σοκολάτα γι ... [+]

Τα προγράμματά μας αναπτύχθηκαν με την επιτυχή μελλοντική σας στο μυαλό

Όπως κάθε νέα τάξη στην Ζαχαροπλαστικής αρχίζει, η προηγούμενη τάξη προετοιμάζει για την αποφοίτηση. Τελειόφοιτους τέλειο γάμο κέικ τους και το έργο γλυπτικής σοκολάτα για τις τελικές εξετάσεις, ενώ οι νέοι που εισέρχονται μαθητές εγκαταλείπουν αμετάβλητα τα σαγόνια τους στο θαυμασμό της καλλιτεχνίας του κατηγορία βαθμολόγησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες La Mesa
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά