Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή Sappo Είναι ένας από τους κορυφαίους Ανεξάρτητα ιδιωτικά σχολεία Επί Μακρύ νησί σήμερα. Είμαστε οι πρόδρομοι στο κίνημα προς την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και την ακαδημαϊκή αριστεία. Τις τελευταίες δεκαετίες, Sappo Έχει εξυπηρετήσει τις οικογένειες του Long Island, παρέχοντας ένα ασφαλές και παρακινητικό μαθησιακό περιβάλλον για κάθε παιδί. Είναι γνωστό και σεβαστό από κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των παιδιών, Sappo Εφαρμόζει την τελευταία επιστημονική έρευνα στα προγράμματα σπουδών.

Σχολή Sappo είναι ένα Πολιτεία της Νέας Υόρκης Εγκεκριμένο σχολείο προετοιμασίας κολλεγίων με εγκεκριμένο ειδικό εκπαιδευτικό τμήμα. Φροντίζουμε σε φοιτητές που εργάζονται καλύτερα σε ένα οικείο περιβάλλον, ενώ λαμβάνουν προσωπική προσοχή και διαμορφώνουν κοινωνικές προσκολλήσεις. Το ποσοστό εγκατάλειψης είναι 0% και πάνω από το 90% των αποφοίτων μας πηγαίνουν στα κολέγια της επιλογής τους. Ένα υψηλό ποσοστό των αποφοίτων μας λαμβάνει σημαντικές υποτροφίες για την μεταπτυχιακή τους εκπαίδευση.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας στη Σχολή Sappo είναι να δημιουργήσουμε στρατηγικά μια ατμόσφαιρα που προωθεί την ακαδημαϊκή αριστεία στην υποστήριξη μιας εξατομικευμένης προσέγγισης της μάθησης. Η πλήρης δυνατότητα επιτυγχάνεται με τον εντοπισμό και την ανάπτυξη των κοινωνικών, συναισθηματικών και ακαδημαϊκών συστημάτων που παράγουν μάθηση. Ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν τη μάθηση και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στη διαμόρφωση των μελών της παγκόσμιας κοινωνίας μας σε πολίτες του κόσμου που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το μέλλον με δύναμη χαρακτήρα και ανθρώπινο σκοπό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Sappo School

Η ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού προγράμματος Καθηγητές Αγγλικών ως Νέο Πρόγραμμα Γλωσσών, ή ENL, ξεκινά με μια δήλωση του σκοπού. Οι αξίες και οι φιλοσοφίες της ολιστικής ... [+]

Η ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού προγράμματος Καθηγητές Αγγλικών ως Νέο Πρόγραμμα Γλωσσών, ή ENL, ξεκινά με μια δήλωση του σκοπού. Οι αξίες και οι φιλοσοφίες της ολιστικής εκπαίδευσης επιτρέπουν στο Sappo να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικής φιλοσοφίας και μια πρακτική προσέγγιση στην διδασκαλία της ENL. Το πρόγραμμα Sappo ευθυγραμμίζεται με μια διεθνιστική παγκόσμια αντίληψη που αγκαλιάζει μια μεθοδολογία με επίκεντρο τον μαθητή. Αυτή η μεθοδολογία αγκαλιάζει την αξία της πολιτιστικής συνάφειας και της ατομικής εμπειρίας, η οποία είναι αυτονόητη στα μαθήματα. Η διεθνής φοιτητική εκπαίδευση του Sappo περιλαμβάνει τη συνειδητοποίηση ότι οι πολίτες του κόσμου έχουν περισσότερες ομοιότητες από τις διαφορές και τα μακροπρόθεσμα αμοιβαία συμφέροντα είναι εξίσου πολύτιμα με τις βραχυπρόθεσμες ατομικές ανάγκες. Αυτή η θεωρία είναι λογικά δύσκολο να αμφισβητηθεί, προσελκύει διαισθητικά και βρίσκεται σε άμεση αντίθεση με τον απομονωτικό προσανατολισμό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Commack
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά