Shillington Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Shillington;

Το Shillington είναι διαφορετικό από τα περισσότερα πανεπιστήμια ή μαθήματα σχεδιασμού

Δεν υπάρχει απαραίτητη εμπειρία. Σοβαρά. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέντευξη ή να υποβάλετε ένα χαρτοφυλάκιο. Απαιτούμε μόνο ένα πάθος για το σχεδιασμό και 100% αφοσίωση στο μάθημα.

Εκτελέστε το όνειρο εργασίας σας! Οι σπουδαστές του Shillington προσλαμβάνονται στα κορυφαία στούντιο σχεδιασμού, εργάζονται για μεγάλες μάρκες και ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις. Χάρη στις συνδέσεις και τους πόρους της βιομηχανίας μας, θα αποφοιτήσετε σίγουροι για το κυνήγι εργασίας.

Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο σχεδίασης. Το φοιτητικό μας έργο μιλάει για τον εαυτό του. Μετακινηθείτε σε εκατοντάδες ψηφιακά έργα, σχέδια εκτύπωσης και συσκευασίας. Δείτε τι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μόνο σε 3 μήνες με πλήρες ωράριο ή 9 μήνες με μερική απασχόληση.

#Shillumni δίκτυο και τη βιομηχανία φήμη. Όταν αποφοιτήσετε, επωφεληθείτε από τη φήμη της βιομηχανίας του Shillington και ενταχθεί σε μια αξιότιμη ομάδα 5000 ατόμων #Shillumni που εργάζονται σε μερικά από τα καλύτερα στούντιο και πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

Μια νέα αρχή! Πολλοί φοιτητές προσελκύονται από το Shillington λόγω της ευκαιρίας να μάθουν εμπορεύσιμες δεξιότητες για μια νέα καριέρα. Καταλαβαίνουμε. Σβήστε το πάθος σας για σχεδιασμό και upskill για μια καριέρα που σας ενθουσιάζει. Μελέτη στο Shillington. Αγάπη τη δουλειά σου!

Μάθετε από τους ηγέτες της βιομηχανίας

Κάθε τάξη Shillington απολαμβάνει τουλάχιστον τρεις διαλέξεις επισκεπτών από κορυφαίους σχεδιαστές γραφικών και δημιουργικά. Άτομα που το 100% γνωρίζουν τα πράγματα.

Αυτοί οι σχεδιαστές εμπειρογνώμονες μοιράζονται το έργο τους, φιλοσοφίες και ανεκτίμητες συμβουλές με τους επίδοξους φοιτητές μας.

Μελετήστε το γραφικό σχέδιο και ξεκινήστε την δημιουργική σας καριέρα

Εάν ο στόχος σας είναι να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες, να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση γραφικού σχεδιασμού ή να εργαστείτε σε μια πολυεθνική εταιρεία, το Shillington είναι το τέλειο μέρος για να δημιουργήσετε το θεμέλιο για τη δημιουργική σας καριέρα! Η καινοτόμος προσέγγιση μας στη σχεδίαση της εκπαίδευσης σημαίνει ότι οι σπουδαστές επιτυγχάνουν καταπληκτικά (βραβευμένα!) Αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να περνάτε περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που αγαπάτε με τις νέες δεξιότητές σας. Το Shillington δημιουργεί ένα εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον όπου οι σπουδαστές σχεδιασμού μαθαίνουν πραγματικές και συναφείς δεξιότητες - συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας του σχεδιασμού, της τυπογραφίας, της συσκευασίας, του σχεδιασμού των κινητών εφαρμογών και της εμπειρίας των χρηστών (UX).

Μελετήστε το σχεδιασμό γραφικών σε 3 μήνες πλήρους ή 9 μήνες μερικής απασχόλησης στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη ή το Μπρίσμπεϊν (Shillington δέχεται διεθνείς φοιτητές!) Και αποφοιτήστε με γυαλισμένο χαρτογραφικό χαρτοφυλάκιο που παρουσιάζει την καλύτερη δουλειά σας εκφορτώστε την εργασία των ονείρων σας

Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpgremote-learning-with-shillington-1164x580Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpg

Μελέτη γραφιστικής στο Διαδίκτυο

Ο σχεδιασμός είναι παντού, οπότε πιστεύαμε ότι η πορεία μας πρέπει να είναι επίσης

Το πρωτότυπο bootcamp γραφιστικής είναι τώρα διαθέσιμο στο Διαδίκτυο - σας συνδέει όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

  • Καινοτόμα διαδικτυακή μάθηση. Διαλέξεις, επιδείξεις και κριτικές παραδίδονται ζωντανά σε πραγματικό χρόνο.
  • Αναλογία μαθητή προς δάσκαλο 9: 1.
  • Μελετήστε και εργαστείτε από οπουδήποτε στον κόσμο! Επιλέξτε το δικό σας μαθησιακό περιβάλλον που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
  • Δίκτυο με συμμαθητές από έξω από την πόλη σας και ανάπτυξη σχέσεων με άτομα από όλο τον κόσμο.
  • Ακούστε καλεσμένους καθηγητές από διαφορετικές χώρες, χωρίς περιορισμό σε μια πανεπιστημιούπολη.
  • Το διαδικτυακό μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας κρατάει αφοσιωμένους και συνδεδεμένους με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας ανεξάρτητα από την απόσταση.

Μελετήστε από όπου κι αν βρίσκεστε. Όλα τα διαδικτυακά μαθήματα παραδίδονται ζωντανά στις αναφερόμενες ζώνες ώρας, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την εμπειρία του Shillington από όπου κι αν ζείτε.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δημιουργική σας καριέρα; Εγγραφείτε στο Global Classroom με το νέο διαδικτυακό μάθημα του Shillington.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

Πιστοποιητικό

Graham McDonnell, Δημιουργικό Διευθυντή, The New York Times / T Brand Studio

"Ήμουν απογοητευμένος από το επίπεδο ταλέντου που παρουσίασαν οι υποψήφιοι Shillington στα χαρτοφυλάκιά τους, μερικά από τα οποία έδειξαν δυνατότητες πέρα από τα χρόνια τους και μάλιστα ξεπέρασαν το έργο των καθιερωμένων επαγγελματιών. εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα. "

Συχνές ερωτήσεις

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
315 Madison Ave
10017 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Λονδίνο

Address
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Manchester

Address
1 Portland St
M1 3BE Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Σίδνεϊ

Address
50 Margaret St
NSW 2000 Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία

Μελβούρνη

Address
55 Swanston St
VIC 3000 Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Μπρίσμπεϊν

Address
157 Ann St
QLD 4000 Μπρίσμπεϊν, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Λος Άντζελες

Address
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας