Southwestern Oregon Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς Διεθνείς Φοιτητές!

Νοτιοδυτική Oregon Community College είναι μια κατάσταση, πλήρως διαπιστευμένο, διετές κολέγιο κοινότητα που προετοιμάζει τους ξένους φοιτητές για την επιτυχία στην εκπαίδευση τους, ενώ αγκαλιάζουν πλήρως αμερικανική κουλτούρα σε μια ζωντανή κοινότητα. Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν Αναπληρωτής βαθμούς ή πλήρη βραχυπρόθεσμες πιστοποιημένα προγράμματα σε περισσότερες από 50 ακαδημαϊκά θέματα. Έχουμε επίσης ένα on-site Culinary Institute για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας στις Μαγειρικές Τέχνες και ψησίματος & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να συμπληρώσουν ένα πτυχίο Bachelor, Νοτιοδυτική Oregon Community College είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ολοκληρώσει τα δύο πρώτα χρόνια του πτυχίου (πρόγραμμα προετοιμασίας 2 + 2 μεταφοράς) πριν από τη μεταφορά σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο, όπως το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον ή οποιοδήποτε από τα πανεπιστήμια του Όρεγκον και άλλα κολέγια και πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διεθνείς Φοιτητές Προγράμματα σε SWOCC δημιουργήθηκαν ειδικά για να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη εκπαιδευτική και προσωπική εμπειρία των διεθνών φοιτητών μας, καθώς και να προωθήσει τη διαπολιτισμική κατανόηση. Υπηρεσίες για διεθνείς φοιτητές περιλαμβάνουν ακαδημαϊκή και μετανάστευσης παροχή συμβουλών, την προσωπική παροχή συμβουλών και ειδικές εκδηλώσεις / δραστηριότητες. Έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσει τους ξένους φοιτητές να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Ζήστε Νοτιοδυτική! Θα βρείτε μια προσωπική και φροντίδα ατμόσφαιρα με τη σχολή και το προσωπικό που ενδιαφέρονται για εσάς και το μέλλον σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα δείτε σύντομα ότι Νοτιοδυτική είναι πραγματικά ένα σπίτι μακριά από το σπίτι.

Σημείωση:

  • Φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας από την Αυστραλία τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν υποχρεούνται να παρέχουν απόδειξη γνώσης της αγγλικής.
  • Αμερικανοί πολίτες που ενδιαφέρονται για σπουδές στο εξωτερικό μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διεθνών Προγραμμάτων Φοιτητών για περισσότερες πληροφορίες.

ISP Φοιτητής Μαρτυρίες

Jumpei Ι από την Ιαπωνία (μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον)

Με απλά λόγια, δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλύτερο πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό από ό, τι προσφέρει SWOCC. Από την ημέρα που έφτασα από το Τόκιο, έχει την τόνωση της διαβίωσης στο Όρεγκον και την εμπειρία των σπουδών σε Coos Bay μου επέτρεψε να αναπτυχθούν ως άτομο και να ανακαλύψετε το δικό μου ταλέντο.

Στην πανεπιστημιούπολη, το μικρότερο μέγεθος της τάξης βοήθησε να συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις της τάξης. Καθηγητές ήταν πολύ φιλικό και ελκυστικό και έχω ήταν σε θέση να διατηρήσει μεγάλο σχέσεις μαζί τους. Πήρα να αλληλεπιδρούν και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ενδιαφέροντες ανθρώπους κάθε μέρα. Η κοινότητα που SWOCC είναι είναι αρκετά θαυμάσια, καθώς και. Είχα το προνόμιο να εμπλέκονται στο μουσικό θέατρο και η εμπειρία ήταν απλά ανεκτίμητη. Ήταν πολύ αποδοχή και φροντίδα και πάντα με έσπρωξε να επιτύχουν περισσότερα.

Δεν μπορώ να μην αναφέρω τον όμορφο καιρό Northwest, επίσης, το οποίο μου έχει φέρει την ψυχική και σωματική άνεση. Τώρα έχω μια πολύ ευρύτερη περιέργεια, μια επιθυμία να κρατήσει τον εαυτό μου μορφωμένοι, και όχι ο φόβος της αποδοχής νέων προκλήσεων.

ISP

Yumezo Densaki από την Οσάκα της Ιαπωνίας (μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο Southern Arkansas)

Η πρώτη μου κολέγιο στις ΗΠΑ ήταν στην Καλιφόρνια και απόλαυσα αμερικανική ζωή. Αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να αλλάξει το γεγονός ότι ήμουν πάντα με πολλούς Ιάπωνες, μιλώντας μητρική μου γλώσσα. Πριν από δύο χρόνια, αποφάσισα να μεταφέρει σε SWOCC.

Οι άνθρωποι σε SWOCC ήταν φοβερό και το είδος, και υπήρχε ένα μεγάλο περιβάλλον για να μελετήσει και να μιλούν αγγλικά για μένα. Επίσης, ήμουν συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπέιζμπολ. Είχαμε ασκήσει κάθε απόγευμα, νωρίς το πρωί την εργασία-outs τρεις φορές την εβδομάδα, και πήγα στις τάξεις το πρωί. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν δύσκολο για μένα να συνδυάσει μπέιζμπολ και το σχολείο, αλλά οι ημέρες μου ήταν γεμάτες ενθουσιασμό!

Αυτή τη σεζόν 2013 χρόνια, ήμουν ένας κορυφαίος pitcher της ομάδας. και έχω μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Southern Arkansas με υποτροφίες του μπέιζμπολ από το 2013 και πτώση. Είμαι τόσο συναρπαστικό να παίξει εδώ και μελέτη Διοίκηση Επιχειρήσεων. SWOCC έκανε να ισχυρή. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε SWOCC.

Reagan S. από τη Βρετανική Κολομβία, Καναδάς

Ήρθα για να SWOCC να παίξουν μπάσκετ και να μελετήσει την ποινική δικαιοσύνη, αλλά έχω βγει από μόλις η πρώτη μου χρονιά με περισσότερες από μόνο αυτά τα δύο πράγματα. SWOCC μου έδωσε την ευκαιρία να μάθουν από την υπέροχη καθηγητές, παίζουν μπάσκετ, αλλά και να ζήσουν σε ένα όμορφο μέρος.

Από την ακαδημαϊκή τέλος του, SWOCC επιτρέψτε μου να διαδραστική σε όλες τις τάξεις σας με μικρά μεγέθη τάξη και μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικά στάδια της ζωής. Από την αθλητική τέλος του, έχουν υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις με πολύ περήφανος πρόγραμμα.

SWOCC μου έδωσε επίσης την ευκαιρία να ζήσουν και να γνωρίσουν την πανέμορφη δυτική ακτή. Η λίμνη στην πανεπιστημιούπολη, τεράστιες παραλίες, και ατελείωτες πεζοπορίες προσθέσει κάτι ιδιαίτερο για την εμπειρία σας.

ISP

Sarah K. από την Ιαπωνία

Πήγα στο Oregon Coast Culinary Institute (OCCI). Έχω μάθει πολλά, αλλά και κάνει πολλούς φίλους. Έχω μάθει πολλά πιάτα από όλο τον κόσμο από την Ευρώπη, την Ασία, την αμερικανική.

Αγάπησα πόσο μικρές είναι οι τάξεις ήταν. My μέγεθος της τάξης ήταν λιγότερο από 30 και η ηλικία κυμαινόταν. Θα ήταν ωραίο να συνεργαστεί με νέους ανθρώπους, αλλά και με τους ανθρώπους που είχαν πολλά χρόνια εμπειρίας. Μου άρεσε επίσης ότι οι εκπαιδευτές σεφ είχε χρόνο να εργαστεί με κάθε φοιτητή. Εμείς δεν είχε μόνο μια μεγάλη εμπειρία από το μαγείρεμα και το ψήσιμο, αλλά είχαμε και κάποιες ακαδημαϊκά μαθήματα όπως τα μαθηματικά, τη γραφή, την ομιλία, και το κ.λπ. Αυτές οι κατηγορίες βοήθησε σε μια μακροπρόθεσμη βάση και μου έκανε μια καλύτερη και πιο έξυπνη σεφ.

Μου άρεσε, επίσης, πρόκειται να OCCI λόγω του δικαιώματος στέγασης των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη! Ήμουν σε απόσταση πέντε λεπτών από το σχολείο και ζουν στην πανεπιστημιούπολη ήταν διασκεδαστικό. Πήρα να ανταποκριθούν στις νέες τους ανθρώπους όχι μόνο από OCCI αλλά και από Νοτιοδυτική Community College.

Υπάρχει μια πολλά να κάνουμε στην πανεπιστημιούπολη σπορ, λέσχες, και έχουμε επίσης μια λίμνη. πιο αγαπημένη μνήμη μου, εκτός από το μαγείρεμα με τους φίλους μου ήταν κλειστό κλαμπ ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολλά να κάνει για να το απολαύσουν όλοι.

Ryohei Κ από Shiga, Ιαπωνία

Όταν ήμουν 18, αποφάσισα να πάω στις ΗΠΑ για να μάθουν Αγγλικά και να παίξει μπέιζμπολ εκεί μετά την αποφοίτηση από το λύκειο. Πηγαίνοντας σε άλλη χώρα και που ζουν εκεί από τον εαυτό μου, δεν ήταν εύκολο για τον 18-χρονών αγόρι που πάντα ήταν με την οικογένεια και τους φίλους του. Υποστηρίζεται από πολλούς ανθρώπους, όμως, ήμουν σε θέση να πάει στις ΗΠΑ SWOCC είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος για μένα. Όλα ήταν καινούργια εκεί. Γνώρισα πολλούς νέους ανθρώπους, και είχε πολλές ευκαιρίες που ποτέ δεν θα είχε αν έμενα στην Ιαπωνία. Ήμουν ένας από ένα μέλος της ομάδας μπέιζμπολ SWOCC, και τι πήρα από αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια. Είχα μεγάλη συμπαίκτες και μεγάλη προπονητές. Φυσικά, να πάρει καλούς βαθμούς και παίζουν μπέιζμπολ ταυτόχρονα δεν ήταν εύκολο, αλλά οι μέρες που πέρασα σε αυτή την ομάδα με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου είναι προφανώς ο θησαυρός μου.

Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσους μου είχε υποστηρίξει ενώ ήμουν στις ΗΠΑ, Σας ευχαριστώ πολύ, και πραγματικά ελπίζω μπορώ να δω τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί και πάλι κάποια μέρα.

ISP

Shelby Π από το Κολοράντο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Οι καθηγητές στο SWOCC είναι πραγματικά εξαιρετική! Υπάρχει μια ωραία ισορροπία επαγγελματικής και casual που είναι πραγματικά ευνοϊκό για τη μάθηση. Αυτό, μαζί με το φοβερό σώμα των φοιτητών, έχει κάνει τη διαμονή μου αξίζει τον κόπο και μια που δεν είμαι πιθανό να ξεχάσουμε.

Ningxin S. από τη Σαγκάη, Κίνα

Είναι εκπληκτικό να σπουδάσουν στην SWOCC. Όταν πρωτοήρθα εδώ, αισθάνθηκα ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπουδάσουν. Η πανεπιστημιούπολη είναι μεγάλη, και οι άνθρωποι είναι φιλικοί. Η τάξη είναι μικρή, ώστε να μπορείτε να έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να μιλήσει με το δάσκαλό σας. Επιπλέον, είναι εύκολο να γίνει φίλος με αυτούς. Οι φοιτητές εδώ είναι χαλαρός, και πραγματικά χαιρέτισε τη διεθνή σαν κι εμένα. Μέχρι στιγμής, έχω ήδη είχε πολλούς αμερικανούς φίλους, και τους αγαπώ τόσο πολύ.

Αν έχετε καλοί σε ένα θέμα, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να γίνει ένα δάσκαλο στο εργαστήριο διδασκαλία. Πρόκειται για μια πολύτιμη εμπειρία για όλους. Το περίβλημα είναι επίσης καλό. Είναι ειρηνικό και ασφαλές. Θα αγαπήσετε τον τρόπο που έρχονται εδώ.

Τέλος πάντων, αν αναζητάτε μια εκπαίδευση κολλεγίων, SWOCC είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μπορείτε να μάθετε ό, τι θέλετε εδώ, και να γίνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Αγαπώ SWOCC τόσο πολύ, και εγώ θα τελειώσω τις σπουδές μου δεύτερο έτος εδώ και να πάρει συνεργάτης πτυχίο μου. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που πέρασα στο SWOCC.

Τοποθεσίες

Coos Bay

Address
1988 Newmark Avenue
97420 Coos Bay, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη