Sullivan County Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο SUNY Sullivan, ένα ολοκληρωμένο κοινοτικό κολέγιο στο σύστημα SUNY (State University of New York). Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για το μέλλον αν παίρνετε την πρώτη σας εργασία, μεταφέρετέ σας σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο ή ενισχύοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητές σας.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Η αποστολή μας

Το SUNY Sullivan παρέχει προγράμματα και πόρους που εκπαιδεύουν, εμπνέουν και εξουσιοδοτούν τους μαθητές και την ευρύτερη κοινότητα. Με την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση, ετοιμάζουμε τους σπουδαστές για έναν διαφορετικό και διασυνδεδεμένο κόσμο και υποστηρίζουμε θετικές οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές στο Sullivan County και πέρα από αυτό. Δημιουργούμε μοντέλα βιώσιμων δράσεων και προωθούμε την κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομικά υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη μέσω μιας πρωταρχικής κουλτούρας αριστείας.

Το Campus μας

Η αγροτική μας πανεπιστημιούπολη των 405 στρεμμάτων βρίσκεται στο γραφικό βουνό Catskill, λιγότερο από δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη και το Albany. Διαθέτει μια σειρά από εννέα διασυνδεδεμένα κτήρια, καθώς και το Paul Gerry Fieldhouse. Τα κτίρια της πανεπιστημιούπολης, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου Seelig που βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος, σχεδιάστηκαν από την αρχιτεκτονική εταιρεία Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Οι φοιτητές μας (από το φθινόπωρο του 2014)

Υπήρχαν 1.647 φοιτητές (930 πλήρους απασχόλησης και 717 μερικής απασχόλησης) εγγεγραμμένοι στο κολέγιο, που αντιπροσωπεύουν μια δημογραφικά διαφορετική ομάδα ατόμων. Επιπλέον, το 71% αυτών των φοιτητών είναι κάτοικοι του Sullivan County.

Διαπιστεύσεις μας

Η SUNY Sullivan είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση που βρίσκεται στην οδό Market Street, Φιλαδέλφεια, PA 19104, 3624. Τηλέφωνο: (267) 284-5000.

Τα προγράμματα σπουδών μας εγκρίνονται από το κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Όλα τα προγράμματα σπουδών εγκρίνονται για την εκπαίδευση βετεράνων βάσει της σχετικής δημόσιας νομοθεσίας και το κολλέγιο εγκρίνεται από την Αμερικανική Υπηρεσία Ιθαγένειας και Μετανάστευσης, γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, για τη συμμετοχή αλλοδαπών φοιτητών. Τα έγγραφα διαπίστευσης και αδειοδότησης μπορούν να αναθεωρηθούν ηλεκτρονικά ή μέσω του Γραφείου του Αντιπροέδρου για Ακαδημαϊκές και Φοιτητικές Υποθέσεις.

Τα επιχειρηματικά μας προγράμματα είναι διαπιστευμένα σε εθνικό επίπεδο από την Ένωση Συλλογικών Σχολείων Επιχειρήσεων και Προγράμματα για την προσφορά επιχειρηματικών προγραμμάτων που κορυφώνονται με τον συνεργάτη της επιστήμης και του συνεργάτη των πτυχίων εφαρμοσμένης επιστήμης.

Το πρόγραμμα σπουδών Nursing είναι διαπιστευμένο και εγγεγραμμένο στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Γραφείο Επαγγελματικής Αδειοδότησης.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Βιώσιμη Sullivan

Η αειφορία είναι στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε στο SUNY Sullivan. Η δέσμευσή μας στην περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη ενημερώνει τα πάντα, από τις δραστηριότητες της πανεπιστημιούπολης μέχρι το πρόγραμμα σπουδών μας.

Έχουμε ενσωματώσει εδώ και πολλά χρόνια βιώσιμες πρακτικές στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης μας, συμπεριλαμβανομένου ενός γεωθερμικού συστήματος για τη θέρμανση και ψύξη των κτιρίων μας και, πιο πρόσφατα, εγκατάσταση φωτοβολταϊκής γεννήτριας 3 kW και ανεμογεννήτρια 2,5 kW για πρακτική κατάρτιση ανανεώσιμης ενέργειας. Το 2015, η SUNY Sullivan συνήψε συμφωνία αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με την Sullivan Solar Garden, LLC, η οποία περιελάμβανε την εγκατάσταση μιας ηλιακής μονάδας εννεαράχρης, ισχύος 2.15 MW (7056 PV) στην πανεπιστημιούπολη.

Οι φοιτητές SUNY Sullivan βοήθησαν στην εγκατάσταση μιας πράσινης οροφής στην πανεπιστημιούπολη, η οποία συνέβαλε στη μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης, ενώ οι μαθητές μας συλλέγουν και λιπασματοποιούν πάνω από 3000 λίβρες απορριμμάτων τροφής ετησίως χρησιμοποιώντας μια περιοχή συμπιεσμένου αέρα στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης. Έχουμε προσθέσει σταθμούς πλήρωσης μπουκαλιών νερού, υδραυλικές εγκαταστάσεις χαμηλής ροής και εξοπλίσαμε τα συστήματα φωτισμού και αυτοματισμού κτιρίων για να βελτιώσουμε την ενεργειακή μας απόδοση και εγκαταστήσαμε εξωτερικό ηλιακό φωτισμό για να φωτίσει ένα μονοπάτι πεζοπορίας που οδηγεί στο πεδίο του μπέιζμπολ. Έχουμε έναν κήπο βιολογικής κοινότητας και χτίσαμε έναν κήπο με χορτάρι από μπαχαρικά - μια πρωτοβουλία που αναλάμβανε το πρόγραμμα Honours και το Green Student Maintenance and Management student. Μερικά από τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στον κήπο μας χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες εστίασης, ενισχύοντας περαιτέρω τις πρωτοβουλίες Chartwells για την αειφορία. Αναβαθμίζουμε συνεχώς την απογραφή εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και εφαρμόζουμε στρατηγικές για τη μείωση των αποβλήτων και ενημερώνουμε τις πολιτικές αγορών μας για να αντανακλούν καλύτερα τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα.

Αυτές και άλλες προσπάθειες συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού κόστους, στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων μας και στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον. Ωστόσο, η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα δεν τελειώνει εκεί.

Η SUNY Sullivan γρήγορα γίνεται ηγέτης στην εκπαίδευση αειφορίας. Τα μαθήματά μας που αφορούν τη Συντήρηση και τη Διαχείριση Πράσινων Κτιρίων συνδυάζουν πτυχιακά μαθήματα και μελέτες βιωσιμότητας θέτουν τα θεμέλια για ένα νέο εργατικό δυναμικό «πράσινου κολάρου». Το πρόγραμμα Περιβαλλοντικών Μελετών μας προσφέρει μια επιστημονική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων περίπλοκων οικολογικών θεμάτων. Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να εμπλουτίσουμε τη βιωσιμότητα σε όλα τα προγράμματα σπουδών μας ξεκινώντας με μια πρωτοεμφανιζόμενη τάξη Μεταμόρφωσης. Το μάθημα Metamorphosis προωθεί μια κουλτούρα αριστείας μέσω της ατομικής απόδοσης και με την ολοκλήρωση ενός σχεδίου υπηρεσιών τάξης που βασίζεται στην αειφορία. Έχουμε ακόμη και μη εργαστήρια και μαθήματα μη-πίστης για να επεκτείνουμε τις προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιότητες που σχετίζονται με την αειφορία.

Τοποθεσίες

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη