Summer at Smith College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα προγράμματα Summer Precollege στο Smith College προσφέρουν διεγερτικές και μοναδικές ευκαιρίες για τις νέες γυναίκες γυμνασίου που επιθυμούν να συνεχίσουν τα ακαδημαϊκά τους ενδιαφέροντα στην τάξη και πέραν αυτής. Κάθε χρόνο τα προγράμματα αυτά προσφέρουν σε περισσότερες από 200 νέες γυναίκες την ελευθερία να εξερευνήσουν προκλητικά και ενδιαφέροντα θέματα, να ενισχύσουν τις εφαρμογές τους στο κολέγιο και να δοκιμάσουν την προπτυχιακή εμπειρία του Smith, ενώ ζουν και σπουδάζουν με άλλους κινητοποιημένους και φιλόδοξους φοιτητές από όλο τον κόσμο. Ο Σμιθ χαιρετίζει αυτά τα προγράμματα νεαρές γυναίκες από πολλές εθνικότητες και διαφορετικό φυλετικό και κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο που αποτελούν από κοινού μια εξαιρετική πνευματική κοινότητα. Το μαθησιακό περιβάλλον είναι πρακτικό, συνεργατικό, διερευνητικό, προκλητικό και πλούσιο σε πρότυπα. Τα μέλη των διδασκόντων Smith προσφέρουν προσωπική προσοχή στην τάξη, ενθαρρύνοντας τα συμφέροντα και τα πάθη των μαθητών και βοηθώντας τους να αναπτύξουν νέες ακαδημαϊκές δεξιότητες. Οι συμμετέχοντες έχουν μια γεύση από τη ζωή του κολλεγίου στην πανέμορφη πανεπιστημιούπολη των 147 στρεμμάτων, με τα παραδοσιακά κτίρια που καλύπτονται από κισσό, τους υπέροχους κήπους και την Paradise Pond. Οι φοιτητές ζουν μαζί σε σπίτια κολλεγίων και οι φοιτητές της Smith εργάζονται ως επιβλέποντα κάτοικοι και βοηθοί διδασκόντων. Όλα τα γεύματα σερβίρονται στην τραπεζαρία του σπιτιού. Η πανεπιστημιούπολη Smith είναι μόλις λίγα βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης Northampton, Μασαχουσέτη, που αναφέρεται τακτικά ως μια από τις καλύτερες πόλεις κολέγιο και τις καλύτερες μικρές πόλεις τέχνες στη χώρα. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα και εργαστήρια καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία οργανωμένων πολιτιστικών, κοινωνικών, αθλητικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων τη νύχτα και τα Σαββατοκύριακα. Εδώ οι νεαρές γυναίκες λαμβάνονται σοβαρά και εμπνέονται να υπερέχουν - ως μελετητές, επιστήμονες, συγγραφείς, ερευνητές και ηγέτες.

Για Διεθνείς Φοιτητές

Τα προγράμματα Smith College Precollege προσκαλούν τους διεθνείς φοιτητές κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο στα προγράμματα μας. Θα διαπιστώσετε ότι τα μικρά μας μαθήματα, παρόμοια με την προπτυχιακή εμπειρία στο Smith, προσφέρουν εξαιρετική μάθηση σε ένα περιβάλλον όπου οι γυναίκες παίρνουν σοβαρά και εμπνέονται να υπερέχουν ως ηγέτες. Ο Smith βρίσκεται στη βορειοανατολική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, μια περιοχή με μερικές από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις διεθνών φοιτητών οπουδήποτε στη χώρα.

Αγγλική γλωσσική επάρκεια

Κατά την υποβολή αίτησης για ένα πρόγραμμα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τόσο το ενδιαφέρον και την εξοικείωσή σας με το θέμα, όσο και το επίπεδο αγγλικής επάρκειας. Για να επιτύχουμε στα προκλητικά μας προγράμματα, πρέπει να είστε αρκετά καταρτισμένοι στα αγγλικά για να παρακολουθείτε διαλέξεις στην τάξη, να συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις, να διαβάζετε και να γράφετε αγγλικά με γρήγορο ρυθμό και να επικοινωνείτε και να επικοινωνείτε με τους συνομηλίκους σας. Η αγγλική σας επάρκεια είναι κρίσιμη για να έχετε μια θετική εμπειρία.

Οι αγγλικές δοκιμασίες επάρκειας (TOEFL ή IELTS) απαιτούνται για τους διεθνείς πολίτες. Απαιτούνται για τους φοιτητές που διδάσκονται σε γλώσσα διαφορετική από την αγγλική. Αν ένας φοιτητής έχει διδαχθεί στα αγγλικά για δύο χρόνια ή λιγότερο, απαιτείται ακόμα να υποβάλουν τα αποτελέσματα των αγγλικών δοκιμών επάρκειας. Οι σπουδαστές που έχουν εκπαιδευτεί στα αγγλικά για τρία ή περισσότερα χρόνια δεν υποχρεούνται να υποβάλλουν βαθμολογίες.

Σημειώστε ότι η απαίτηση δοκιμής βασίζεται στην ιθαγένεια, όχι στην περίπτωση που ένας φοιτητής παρακολουθεί σχολείο.

Συνιστώνται οι παρακάτω βαθμολογίες:

  • TOEFL: Συνιστούμε ελάχιστο βαθμό TOEFL 90
  • IELTS: Συνιστούμε ένα ελάχιστο συνολικό σκορ IELTS 6.5

Η ζωή στο Σμιθ

Ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας σας θα είναι μια πραγματική αίσθηση για τη ζωή του κολλεγίου και την ανεξάρτητη διαβίωση. Βυθιστείτε σε μια ρύθμιση πανεπιστημιούπολης που θα σας εμπνεύσει, με το επιπλέον πλεονέκτημα της φροντίδας της εποπτείας και της καθοδήγησης από οικιακό διευθυντή και interns.

Ζω

Απολαύστε ένα δωμάτιο σε ένα από τα όμορφα σπίτια του Smith, το καθένα με ένα καθιστικό που χρησιμεύει ως μια υπέροχη βάση. Οι σπουδαστές μένουν στα σπίτια Talbot, Lamont, Gillett και Northrop. Τα σπίτια Smith έχουν μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια και οι περισσότεροι συμμετέχοντες θα έχουν ένα συγκάτοικο.

Κάθε σπίτι έχει τη δική του τραπεζαρία, και το φαγητό του Smith είναι νόστιμο και θρεπτικό. Παρέχονται τρία γεύματα την ημέρα. Το προσωπικό της Dining Services μπορεί να φιλοξενήσει δίαιτες χωρίς γλουτένη, χορτοφαγικές και vegan. Συνεργάζονται επίσης με συμμετέχοντες που έχουν άλλους περιορισμούς στη διατροφή.

Μια τυπική μέρα

Τα μαθήματα ξεκινούν από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ .. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης (το Smith διαθέτει δύο γυμναστήρια, εσωτερική πισίνα, εσωτερική και εξωτερική πίστα και εγκαταστάσεις τένις, γήπεδα σκουός, χορό, κρουαζιέρα και γυμναστήριο Το Smith φιλοξενεί επίσης ένα διακεκριμένο μουσείο τέχνης, έναν βραβευμένο βοτανικό κήπο και θερμοκήπιο) και πηγαίνετε σε εκδρομές στο χωράφι που περιλαμβάνονται στο σχολείο σας (μουσική, θέατρο) για απογεύματα, βραδιές και σαββατοκύριακα. Υπάρχει πάντα μια οργανωμένη δραστηριότητα για να συμμετάσχετε - ή μπορείτε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας από το πρόγραμμα. Κάθε πρόγραμμα προσφέρει μερικές από τις δικές του δραστηριότητες έξω από την τάξη, αλλά σχεδιάζουμε επίσης δραστηριότητες στις οποίες όλοι οι μαθητές θα θέλουν να συμμετάσχουν. Υπάρχουν επίσης προαιρετικές αποδράσεις, οι οποίες απαιτούν ξεχωριστή αμοιβή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο Καλοκαιρινών Προγραμμάτων

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton ΜΑ 01063

Τηλέφωνο: 413-585-4455
Φαξ: 413-585-4344
Email: summerprecollege@smith.edu

Τοποθεσίες

Northampton

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη