Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ELEVATE σκάφος σας

Για τους ανθρώπους που έχουν πάθος με γνώμονα να δημιουργήσουν ιστορίες, TheFilmSchool Σιάτλ παρέχει τα απαραίτητα για να ανυψώσει το σκάφος σας αφήγησης εργαλεία. Εδώ θα βρείτε βραβευμένο εκπαιδευτές και επαγγελματίες του κλάδου που είναι παθιασμένοι με βοηθώντας τους συγγραφείς και κινηματογραφιστές να βρει την προσωπική και αυθεντική φωνή τους. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την ψηφιακή εποχή, οι ιστορίες είναι το πιο ισχυρό μέσο για να συνδεθείτε. Έτσι, αν το πάθος σας είναι διαδικτυακή σειρά, κωμωδία ή δράμα σειρά, ταινίες μικρού μήκους ή χαρακτηριστικά, TheFilmSchool έχει το πρόγραμμα για να σας βοηθήσει να πάρετε την εργασία σας στο επόμενο επίπεδο. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν καλέσει το χρόνο τους μαζί μας "αλλάξουν τη ζωή μας."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

TheFilmSchool είναι ένα σχολείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με ρίζες στην προοδευτική, επαγγελματική αφήγηση μέσω του κινηματογράφου, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της αιχμής των νέων μέσων. Το σχολείο παρέχει στους φοιτητές με τις θεμελιώδεις εκπαίδευση και εμπειρία για να εργαστεί σε δημιουργικά περιβάλλοντα εντός των επιχειρήσεων και των τεχνών.

VISION

TheFilmSchool είναι το σπίτι καινοτόμα, δημιουργική εκπαίδευση στην κινηματογραφία, με έμφαση στην ιστορία. Σας καθοδηγεί, διδάσκει και να ενδυναμώσει τους μαθητές μας να συλλάβουν και να αναπτύξουν τις ιδέες ιστορία τους, φέρνοντάς τους στη ζωή. Πιστεύουμε δυνατές ιστορίες, δίνεται μια πλατφόρμα, μπορεί να άρει την ανθρώπινη κατάσταση.

Γιατί TheFilmSchool;

"Το Σιάτλ είναι μια από τις 10 καλύτερες πόλεις για τους επίδοξους Κινηματογραφιστών" κινηματογραφική βιομηχανία Magazine, Δεκέμβρης 2011 TheFilmSchool θα σας δώσει το σκάφος που θα φέρει τις ιστορίες σας ζωντανός και να σας εμπνεύσει για να εκφράσουν τη φωνή σας στην εργασία σας. Θα σας αλλάξει.

Φέρνοντας καλλιτέχνες μαζί, TheFilmSchool χτίζει μια πολυπόθητη αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των φοιτητών και των καθηγητών του. Καθ 'όλη προγράμματά μας, τους μαθητές και τους εκπαιδευτές μοιραστώ μια εμπειρία που οδηγεί σε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεχή συνεργασία. Οι μαθητές χρειάζονται για να σχηματιστούν εργαστήρια γραφής με τους συμμαθητές τους και να αναπτύξουν mentorships με τη σχολή.

Πλέον δεν υπάρχει απολύτως καμία θέση όπως το Σιάτλ.

Πολύ πριν από τα Starbucks και η Microsoft να θέσει Σιάτλ στο εταιρικό χάρτη, η πόλη ήταν ένας παράδεισος για τους καλλιτέχνες, μουσικούς και κινηματογραφιστές. Από το 2003, η πόλη έχει βοηθήσει 62 ανεξάρτητες ταινίες να γίνονται στην περιοχή ... Αυτό το είδος υποστήριξης έφερε πολλά νέα κινηματογραφιστές στην πόλη και διατηρείται ακόμη πιο ντόπια ταλέντα ενθουσιασμό για τα γυρίσματα των ταινιών τους στο Σιάτλ.

-MOVIEMAKER MAGAZINE, Χειμώνας 2007

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

TheFilmSchool

Το 3-εβδομάδα Σεναρίου & σκηνοθεσία Εντατική διδάσκει τις αρχές και τους μηχανισμούς της δομής και του χαρακτήρα, καθώς και το θάρρος της προσωπικής αφήγησης, μέσα απ ... [+]

Ο 3-εβδομάδα Σεναρίου & σκηνοθεσία Εντατική είναι ένα ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης-διδάσκονται από τους σημερινούς ηγέτες της βιομηχανίας. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εξαπολύσει μοναδική φωνή αφήγησης σας και να σας δώσει τα εργαλεία για να πάρει το σενάριο σας από τη σελίδα στην οθόνη. Ένα tour de force στην σεναρίου και σκηνοθεσία.

Περιγραφή Μαθήματος

Για να είναι επιτυχής στην ψηφιακή εποχή, συγγραφείς και σκηνοθέτες δεν πρέπει να γράψετε μόνο σε εξαιρετικές ιστορίες, αλλά και να καταλάβουν πώς να πάρει την ιστορία τους από το σενάριο να screen.You θα βιώσουν μια βαθύτερη σύνδεση με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας ως αυτό το γρήγορο ρυθμό διαφοροποιημένο πρόγραμμα σας βυθίζει στην ανάπτυξη του χαρακτήρα, τη δομή ιστορία, "στα πόδια σας" σκηνοθεσία και υποκριτική, κωμωδία αυτοσχεδιαστική γραφή, και η δραστηριότητα της επιχείρησης. Στο τέλος της 3ης έντονη εβδομάδα θα βγει με μια πρακτική κατανόηση του σεναρίου, σκηνοθεσίας, τι είναι απαραίτητο για να πάρει την ιστορία σας από το script στην οθόνη και ένα δίκτυο επαγγελματιών στα χέρια σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σιάτλ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Why Seattle? - TheFilmSchool