Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Taylor Business Institute θα αλλάξει τη ζωή σας

Ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σικάγο φιλοξενεί πάνω από 100 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Taylor Business Institute είναι ένα από αυτά, αλλά με τη μοναδική αποστολή να εξυπηρετεί τον μη παραδοσιακό φοιτητή. Taylor Business Institute υπερηφανεύεται για τη δημιουργία ενός πολιτισμικά ευαίσθητου περιβάλλοντος που αγκαλιάζει τους φοιτητές του, ένα σύστημα υποστήριξης συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει τους φοιτητές του και ένα πρόγραμμα καθοδήγησης που αποκαθιστά και παρακινεί τους μαθητές του.

Με πάνω από 50 χρόνια ιστορίας στο κέντρο του Σικάγου, το Taylor Business Institute καταλαμβάνει μια μοναδική θέση στο εκπαιδευτικό τοπίο του Σικάγου. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Ν. Wabash 180, το Taylor Business Institute φιλοξενεί διάφορους πληθυσμούς σπουδαστών που αναζητούν πραγματικές επαγγελματικές σταδιοδρομίες και την ευκαιρία για εκπαίδευση και κοινωνική αφομοίωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γιατί το Taylor Business Institute ;

 • Επιταχυνόμενα προγράμματα σπουδών
 • Πρακτική πρακτική εκπαίδευση
 • Εξατομικευμένη προσοχή
 • Μικρές τάξεις
 • Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης
 • Υπηρεσίες τοποθέτησης θέσεων εργασίας
 • Προσιτή εκπαίδευση - υποτροφίες και επιχορηγήσεις
 • Mentoring
 • Επαγγελματική συμβουλευτική
 • Ventra / Metra περάσει
 • Ένα διαφορετικό μαθησιακό περιβάλλον

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 1962, δημιουργήθηκε το σχολείο γραμματείας και φινιρίσματος Nancy Taylor για την ενίσχυση των γυναικών με προσανατολισμό στη σταδιοδρομία. Στα χρόνια που ακολούθησαν το σχολείο άλλαξε το όνομά του στο Taylor Business Institute και μεταφέρθηκε από σχολή γραμματείας σε κολέγιο με επίκεντρο τη σταδιοδρομία, το οποίο εξουσιοδοτεί και υποστηρίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτό το μικρό, οικογενειακό κολέγιο παρέχει ένα πολιτιστικά ευαίσθητο χώρο για σπουδαστές από ποικίλες εθνοτικές και πολιτιστικές παραδόσεις, για ενήλικες που επιστρέφουν στο κολέγιο και για σπουδαστές πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την αστική εμπειρία του Σικάγου και θεωρούνται ανεπαρκείς. Του κολεγίου προγράμματα σπουδών εστιάζουν στις δεξιότητες στο χώρο εργασίας και να παραδίδονται από τη βιομηχανία και την ακαδημαϊκή τους επαγγελματίες που συνδυάζουν θεωρητική παρουσίαση και πρακτική εκπαίδευση.

Η δήλωση αποστολής μας

Taylor Business Institute προωθεί την ανώτερη μάθηση που δίνει τη δυνατότητα σε έναν διαφορετικό και συχνά υποεξυπηρετημένο πληθυσμό μέσω της απόκτησης γενικής εκπαίδευσης, επαγγελματικών δεξιοτήτων και πτυχίων που έχουν εφαρμοστεί.

Η δική μας δήλωση όρασης

Το όραμα του Taylor Business Institute είναι να είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης ως φορέας ανώτερης εκπαίδευσης για την εκπαίδευση και την κατάρτιση διαφόρων, υποεξυπηρετούμενων και υποεκπροσωπούμενων πληθυσμών.

Στόχοι

Για να υλοποιήσουμε την αποστολή και το όραμα της TBI, η διοίκηση και η σχολή μας έχουν θεσπίσει τους ακόλουθους θεσμικούς στόχους:

 1. Να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό περιβάλλον μάθησης και διδασκαλίας για τους σπουδαστές και τη σχολή, όπου η κύρια εστίαση είναι τα Μαθησιακά Αποτελέσματα των Φοιτητών .
 2. Να προσλάβει ειδικευμένους, πολιτισμικά ευαίσθητους εκπαιδευτές που παραμένουν παρόντες στους κλάδους και τις φιλοσοφίες διδασκαλίας τους.
 3. Να παρέχουμε υπηρεσίες φοιτητών που είναι ευδιάκριτες από τον διαφορετικό τρόπο ζωής των μαθητών μας.
 4. Να εμπλέξει τη σχολή και το προσωπικό στη συνεχή θεσμική αξιολόγηση για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων των σπουδαστών .
 5. Να παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνολογία και εκπαιδευτικούς πόρους για την υποστήριξη της μάθησης των σπουδαστών.
 6. Ενθάρρυνση των σπουδαστών να αποκτήσουν δεξιότητες γενικής εκπαίδευσης, να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες, να κερδίσουν πτυχίο, επαγγελματικά διπλώματα και πιστοποιητικό κρίσιμο για την απασχόληση και τη διά βίου μάθηση.
 7. Να ενθαρρύνουν τους μαθητές να συμμετάσχουν στην Υπηρεσία Εκμάθησης ως μέσο συμβολής στο κοινό καλό.
 8. Να συμπεριφέρεστε σε όλους τους σπουδαστές, τη σχολή και το προσωπικό με σεβασμό ανεξάρτητα από την ηλικία, την καταγωγή, τη θρησκεία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τα στρώματα εισοδήματος, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλή και το φύλο.

Βασικές τιμές - IDEALS

 • Ακεραιότητα
 • Ποικιλία
 • Υπεροχή
 • Ευθύνη
 • Μάθηση
 • Υπηρεσία


Πώς να μας βρεις

Βρίσκεται στη λεωφόρο Wabash 180 N, στον 5ο όροφο στην καρδιά του κέντρου του Σικάγο, που μοιράζεται τη γειτονιά με το θέατρο του Σικάγου, το κολέγιο είναι προσβάσιμο με διάφορους τρόπους.

Οι διαφορετικές οδηγίες για την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη του κολλεγίου μπορούν να βρεθούν παρακάτω:

Χάρτες Google

Χάρτης της πόλης

Αρχή Ταχείας Διαμετακόμισης

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)

Taylor Business Institute

Το πρόγραμμα Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Μηχανικών έχει δύο κομμάτια, το ένα με Electronic Circuitemphasis και το άλλο με έμφαση στο Visual Programming. Το βασικό πρόγραμμα, ... [+]

Η Τεχνολογική Επανάσταση είναι εδώ!

Οι Τεχνολόγοι Ηλεκτρονικής Μηχανικής έχουν ακριβώς τη σωστή σπίθα για να διατηρήσουν τις λειτουργίες της τεχνολογίας να λειτουργούν ομαλά. Βοηθούν στην ανάπτυξη, τη δοκιμή και την παραγωγή τέτοιων πραγμάτων όπως πίνακες κυκλωμάτων, ασύρματα τηλέφωνα, PDAs, ιατρικό εξοπλισμό και συστήματα ελέγχου.

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Μηχανικών έχει δύο κομμάτια, το ένα με Electronic Circuitemphasis και το άλλο με έμφαση στο Visual Programming. Το βασικό πρόγραμμα, το οποίο είναι κοινό και για τα δύο κομμάτια, παρέχει στον επιτυχημένο μαθητή δεξιότητες στα βασικά ηλεκτρονικά, στη χρήση συνιστωσών, επικεντρώνεται στις σύγχρονες τεχνικές τεκμηρίωσης εργαστηρίου και στην ανάλυση αναλογικών κυκλωμάτων, ψηφιακών κυκλωμάτων και συστημάτων μικροελεγκτών. Στα τελευταία δύο ακαδημαϊκά τρίμηνα, το Electronic εστιάζει στη λειτουργία της Συσκευής Στερεάς Κατάστασης και στη μελέτη των Ψηφιακών Συστημάτων Επικοινωνίας. Το πρόγραμμα προγραμματισμού προσφέρει 12 ώρες ωρών προγραμματισμού σε ένα οπτικό περιβάλλον, όπως το .NET ή άλλο σύγχρονο εργαλείο, με βάση τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
80 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Taylor Business Institute

Το πρόγραμμα ειδικής ιατρικής τιμολόγησης και κωδικοποίησης προετοιμάζει τους αποφοίτους για μια ποικιλία προκλητικών ευκαιριών σταδιοδρομίας στον τομέα της υγειονομικής ... [+]

Γίνετε μέρος του μεταβαλλόμενου κόσμου της υγειονομικής περίθαλψης

Σύμφωνα με το AAPC. Η ιατρική διαδικασία χρέωσης είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης, και καθώς το λογισμικό για τους billers και coders εξελίσσεται, θα είναι και οι θέσεις εργασίας των επαγγελματιών σε αυτές τις θέσεις. Εάν ενδιαφέρεστε για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τότε το TBI's Medical Billing and Coding Specialist Program είναι αυτό που ψάχνετε. Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό το πρόγραμμα είναι προετοιμασμένοι για θέσεις εισόδου σε νοσοκομεία, ιατρεία και ασφαλιστικές εταιρείες. Τι περιμένεις? Κάντε το πρώτο σας βήμα προς μια καριέρα επιβράβευσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
60 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Taylor Business Institute

Ο Συνεργάτης της Εφαρμοσμένης Επιστήμης στον Λογιστικό Λογιστή εξοικειώνει τους φοιτητές με λογιστικά βασικά στοιχεία. Οι μαθητές θα μάθουν τις λειτουργίες καταγραφής της ... [+]

Κάθε Μεγάλες Επιχειρηματικές Ανάγκες

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέλος της λογιστικής ομάδας; Αν ναι, τότε έρχεστε στο TBI όπου θα μάθετε σε ένα καινοτόμο περιβάλλον από μέλη ΔΕΠ που εργάζονται στην επιχείρηση και τη βιομηχανία. Οι απόφοιτοι είναι προετοιμασμένοι για θέσεις αρχικού επιπέδου σε τομείς όπως λογιστικά γραφεία, γραμματείς, υπάλληλοι μισθοδοσίας και χρονομέτρησης και φορολογικοί υπάλληλοι.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
80 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Taylor Business Institute

Η γλώσσα δεν είναι ένα γενετικό δώρο, είναι ένα κοινωνικό δώρο. Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας γίνεται μέλος του συλλόγου - η κοινότητα των ομιλητών αυτής της γλώσσας (Fran ... [+]

Τα όρια της γλώσσας σας είναι τα όρια του κόσμου σας.

Η γλώσσα δεν είναι ένα γενετικό δώρο, είναι ένα κοινωνικό δώρο. Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας γίνεται μέλος του συλλόγου - η κοινότητα των ομιλητών αυτής της γλώσσας (Frank Smith). Συμμετέχετε στο TBI για να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και γλωσσικές δεξιότητες για να επιδιώξετε αποτελεσματικά και αποτελεσματικά την επαγγελματική σας καριέρα ή τους στόχους ζωής σας στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο εξωτερικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
60 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Taylor Business Institute