Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προγραμματισμός - Πρέπει να ξέρω, καθολική γλώσσα

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι γονείς σήμερα καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να δίνουν στα παιδιά τους δεξιότητες προγραμματισμού. Ο προγραμματισμός μάθησης ανοίγει την πόρτα στη δημιουργικότητα και την αυτο-ανάπτυξη, μέσω της θετικής χρήσης της τεχνολογίας και όλων των συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Μια αρχική εφαρμογή, που αναπτύχθηκε από ... Εγώ!

"Η κωδικοποίηση είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, οπότε γιατί να μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια δική σας εφαρμογή;"
Εκατοντάδες Tekkie Uni της Tekkie Uni , παιδιά και έφηβοι ηλικίας, οδήγησαν σε σύνθετα τεχνολογικά έργα βασισμένα στις δικές τους ιδέες. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ιδέας, την επεξεργασία του κώδικα, του σχεδιασμού και του προγραμματισμού. Η εργασία γίνεται σε μικρές ομάδες, σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Μοναδική μέθοδος της Tekkie Uni

"Οι δεξιότητες μάθησης από τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας, απαιτούν ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας." Οι μαθησιακές μας συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ένα μοναδικό περιβάλλον. online, δυναμική και διασκέδαση. Τα παιδιά εισέρχονται στην τάξη με το πάτημα ενός κουμπιού στον οικιακό τους υπολογιστή. Θα δουν τον καθηγητή τους στο διαδίκτυο (μέσω του live video) μαζί με τους συμμαθητές.
Μας αρέσει να κρατάμε τα μαθήματά μας μικρά ώστε να εξασφαλίζουμε προσωπική προσοχή από τον καθηγητή για κάθε μαθητή. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν τρόπο να κάνετε την ώρα της οθόνης σε ποιοτικό χρόνο, αφήστε τα στοιχεία σας μαζί μας και θα σας απαντήσουμε σύντομα.


  • Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για παιδιά από την 5η τάξη και πάνω. Γρήγορα τώρα να εγγραφείτε για το επόμενο πρόγραμμα, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

    Πως δουλεύει

    Χρησιμοποιούμε ένα πολύ απλό λογισμικό τηλεδιάσκεψης που ονομάζεται ζουμ. Είναι πολύ παρόμοιο με το Skype, ωστόσο, δεν ενεργοποιούμε την κάμερα web στα μαθήματα. Ο λόγος γι 'αυτό είναι ότι η εμπειρία μας στην εκπαίδευση των παιδιών μας οδήγησε στη δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος που ενισχύει την εμπιστοσύνη στους νέους ενήλικες και κατευθύνει την προσοχή στον δάσκαλο και το υλικό. Οι μαθητές θα μπορούν να μιλούν στο μικρόφωνο και να χρησιμοποιούν τη συνομιλία όπως τα περισσότερα παιδιά προτιμούν σήμερα και Όλα τα μαθήματα τους θα μεταδοθούν ζωντανά, αυτόματα καταγραμμένα και τα δικά τους να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ενθαρρύνουμε όλους τους γονείς να βλέπουν τις ηχογραφήσεις και να μοιράζονται τα σχόλιά τους.

    Γιατί Tekkie Uni

    Tekkie Uni είναι ένα online διεθνές σχολείο για παιδιά. Πιστεύουμε ότι η κωδικοποίηση της μάθησης είναι σημαντική, όπως η εκμάθηση της ανάγνωσης και της γραφής, αλλά δεν διδάσκουμε μόνο πώς να κωδικοποιούμε, χρησιμοποιούμε την κωδικοποίηση ως εργαλείο δημιουργικής σκέψης, επίλυσης προβλημάτων και ομαδικής εργασίας. Τόσο πώς το κάνουμε αυτό; Επενδύουμε στους καθηγητές. Όλοι οι δάσκαλοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στην εργασία με παιδιά και περνούν εντατική εκπαίδευση. Μιλούν στα παιδιά στη γλώσσα τους, αναζητούν νέους τρόπους για να τους παρακινήσουν με το να παίζουν και να εργάζονται σε έργα. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δημιουργούν ένα διασκεδαστικό μαθησιακό περιβάλλον που δημιουργεί εμπιστοσύνη στους νέους ενήλικες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά
γαλλική γλώσσα
αραβικός
Εβραϊκά
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Tekkie Uni

Αυτό το εισαγωγικό μάθημα προσκαλεί τα παιδιά να δημιουργούν παιχνίδια, βίντεο και ιστορίες, μαθαίνοντας τα θεμέλια της κωδικοποίησης έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για προηγούμ ... [+]

Η κωδικοποίηση, όπως κάθε άλλη γλώσσα, μαθαίνεται καλύτερα σε νεαρή ηλικία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διδάξετε προγραμματισμό, ωστόσο, η κύρια πρόκληση είναι πώς να εξηγήσουμε τα αφηρημένα μαθηματικά σχήματα όπως ο άξονας, οι παράμετροι και οι μεταβλητές σε μικρά παιδιά. Το Scratch, μια γλώσσα προγραμματισμού που αναπτύχθηκε από το MIT, ανέρχεται στην πρόκληση. Χρησιμοποιεί πολύχρωμο κινούμενο γραφικό για να σας βοηθήσει να απεικονίσετε δύσκολες έννοιες και ανοίγει μια πόρτα στον υπέροχο κόσμο του κώδικα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Thousand Oaks
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Tekkie Uni

Η κωδικοποίηση είναι θέμα σκέψης. Η μάθηση στον κώδικα συνδυάζει την επιστημονική γνώση με τη δημιουργικότητα και την εκμάθηση μιας εντελώς νέας γλώσσας. Απαιτεί υψηλή δρ ... [+]

Η κωδικοποίηση είναι θέμα σκέψης. Η μάθηση στον κώδικα συνδυάζει την επιστημονική γνώση με τη δημιουργικότητα και την εκμάθηση μιας εντελώς νέας γλώσσας. Απαιτεί υψηλή δραστηριότητα πολλαπλών περιοχών στον εγκέφαλο και ενδυναμώνει εντελώς τα παιδιά. όταν τα παιδιά κωδικοποιούν να μαθαίνουν πώς να εκφράζονται, να αναπτύσσουν διαδικαστική σκέψη και να ενισχύουν την εμπιστοσύνη τους, αποκτούν μια νέα σειρά δεξιοτήτων που τους βοηθούν να αλλάξουν από την κατανάλωση πληροφοριών σε ψηφιακούς δημιουργούς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Thousand Oaks
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

App Developement for Kids - Online Coding Course from Tekkie Uni

Interview with Scratch developer Dr Oren Zuckerman

Student reviews

Q&A with Dr Oren Zuckerman

Location address
Thousand Oaks, California, US