Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

60963_commencement.jpg

Ιδρύθηκε το 1835, το Κολέγιο στο Brockport είναι ένα αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο τετραετές πλήρες δημόσιο κολέγιο επικεντρωμένο στην επιτυχία των φοιτητών. Είμαστε υπερήφανοι για την ακαδημαϊκή μας ποιότητα και εξαιρετική αξία.

Το Brockport είναι επιλεκτικό, αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο και διαπιστευμένο δημόσιο ίδρυμα. Είμαστε η κατειλημμένη SUNY πανεπιστημιούπολη και μία από τις πιο πολυσύχναστες πανεπιστημιακές σχολές στη χώρα.

Θεσμική λογοδοσία

Πιστοποιημένος από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση, το Κολλέγιο στο Brockport διασφαλίζει τη θεσμική αποτελεσματικότητα και λογοδοσία μέσω μιας ποικιλίας γραφείων, συστημάτων και σχέσεων.

Διαφορετικότητα και Ένταξη

Το Γραφείο Διαφορετικότητας, μαζί με την Επιτροπή Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, καθοδηγεί τις προσπάθειες για να επικοινωνήσει με την κοινότητα του College College Brockport για τη διαφορετικότητα και την ισότητα. να αναπτύξει και να παρακολουθήσει το Σχέδιο Διαφορετικότητας της Ακαδημίας. την προετοιμασία και την ανάλυση εκθέσεων για την παρακολούθηση της επιτυχίας μας, και να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν την ποικιλομορφία ως θεσμική και εκπαιδευτική προτεραιότητα.

Αποφοίτων & Φίλων

Το δίκτυο Brockport περιλαμβάνει περισσότερους από 90.000 αποφοίτους που ζουν σε όλη την υδρόγειο. Έχουμε καλύτερους από 8.000 μαθητές. εκατοντάδες τωρινών και πρώην διδακτικού προσωπικού, προσωπικού, emeriti και συνταξιούχων. και αμέτρητους άλλους φίλους, όπως οικογένειες, εταιρείες και ιδρύματα. Η διατήρηση όλων αυτών των βασικών συνεργατών σε επαφή με το σημερινό Brockport είναι μια συνεχής εστίαση του Κολλεγίου.

Υποστήριξε μας

Οι προσπάθειες του Brockport να κερδίσουν οικονομική, ακαδημαϊκή, πρακτική και βιωματική υποστήριξη για τους μαθητές μας από τους αποφοίτους και το οικογενειακό του δίκτυο θα κρατήσουν το κολλέγιο ευημερούσα για τις επόμενες δεκαετίες. Μπορείτε πάντα να βοηθήσετε!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

The College At Brockport State University Of New York

Το Delta College παίρνει το όνομά του από το αρχαίο ελληνικό σύμβολο αλλαγής γιατί παρέχει μια μη συμβατική εκπαίδευση που εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δ ... [+]

Το Delta College παίρνει το όνομά του από το αρχαίο ελληνικό σύμβολο αλλαγής γιατί παρέχει μια μη συμβατική εκπαίδευση που εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να είναι παράγοντες της αλλαγής σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

Ενδιαφέρεστε για την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων ;! Ποιος δεν θα ήταν; Η συμμετοχή στο Delta College θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει όσο $ 20.000! Το Delta College ξεκίνησε στη δεκαετία του '70 ως επιλογή μείωσης του χρόνου και συνεχίζει να διατηρεί αυτή την ταυτότητα για μια ποικιλία μεγάλων εταιρειών. Ένας φοιτητής με μία από τις παρακάτω μεγαλύτερες εταιρείες μπορεί να αποφοιτήσει σε τρία χρόνια (ή 99 μονάδες αντί των 120 παραδοσιακών πιστώσεων) εφόσον έχουν ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του Δέλτα και τις βασικές απαιτήσεις τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rochester
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά