The Film Connection

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΦΙΛΜ ΣΥΝΔΕΣΗ

Με θέσεις σε σχεδόν κάθε πόλη στην Αμερική, η σύνδεση Κινηματογράφου Σχολή Κινηματογράφου είναι σε μοναδική θέση για να σας εκπαιδεύσουν ως επαγγελματίας σκηνοθέτης κοντά όπου ζείτε. Σας τοποθετήσετε ως μαθητευόμενος (extern) σε μια πραγματική εταιρεία παραγωγής ταινιών να εκπαιδευτούν one-on-one από έναν επαγγελματία κινηματογραφιστή που γίνεται τοπικό σύμβουλο σας. Όχι μόνο θα μάθετε τις τεχνικές πτυχές της σκηνοθεσία, φωτογραφία, μοντάζ και περισσότερο, αλλά θα είναι επίσης να αποκτήσουν πολύτιμες on-the-job εμπειρία, καθώς και την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρόσβαση εμπιστευτικές πληροφορίες και να κάνουν τις συνδέσεις που είναι τόσο απαραίτητα για να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο.

Στο Connection Κινηματογράφου, έχουμε ένα κύριο σκοπό: να βοηθήσει τους νέους, επίδοξους αισιόδοξους κινηματογραφική βιομηχανία να αποκτήσει την εκπαίδευση, την εμπειρία και τις συνδέσεις που χρειάζονται για να σπάσει στην επιχείρηση. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να σας διδάξει τις δεξιότητες: είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσει την καριέρα σας. Είμαστε δεσμευμένοι για την επιτυχία σας.

Μήπως χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία να είναι ένας μαθητής σύνδεση Κινηματογράφου; Όχι, δεν το κάνουν. Μερικοί από τους μαθητές μας έχουν την εμπειρία προηγούμενη ταινία? πολλοί άλλοι δεν το κάνουν. πρόγραμμα σπουδών μας είναι αρκετά ευέλικτο για να φιλοξενήσει τις ανάγκες σας, είτε είστε αρχάριος ή ένας βετεράνος στο χώρο του κινηματογράφου. Έχουμε πάρει το πόδι σας στην πόρτα, ενώ σας βοηθά να πάρετε τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο.

Το μυστικό συστατικό: καθοδήγηση Τι είναι το μυστικό μας; Είναι πραγματικά δεν είναι μυστικό καθόλου, αν δεν είναι μίλησε για πολλά από άλλες σχολές κινηματογράφου. Το μυστικό είναι η καθοδήγηση.

Σχεδόν κάθε επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο του κινηματογράφου, ανεξάρτητα από την εκπαίδευση ή την εμπειρία τους, μπορεί να δείξει τουλάχιστον ένα μέντορα ο οποίος τους βοήθησε μαζί. Mentoring αποτέλεσε βασικό μέρος της κινηματογραφικής βιομηχανίας για όσο διάστημα η ίδια η βιομηχανία έχει εδώ και πριν υπήρχαν σχολές κινηματογράφου, ήταν ο μόνος τρόπος για να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ακόμα και σήμερα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθουν τα σχοινιά ή να ιδρύθηκε το φιλμ από το να εργαστούν one-on-one με μια επαγγελματική ταινία πραγματικό εργασιακό. διδασκαλίας στην τάξη μπορεί να σας διδάξει κάποιες δεξιότητες, αλλά δεν μπορεί πραγματικά να σας συνδεθεί με τη βιομηχανία. Ένας σύμβουλος, όμως, μπορεί. Αυτός είναι ο λόγος που κατά τη σύνδεση Κινηματογράφου, η μέθοδος μέντορα-μαθητευόμενου (extern) είναι το θεμέλιο ολόκληρου του προγράμματός μας. Πώς καθοδήγησης εργασία; Αν ψάχνετε για να είναι ένας παραγωγός, σας ζεύγος με έναν παραγωγό για να μάθουν one-on-one. Αν θέλετε να είστε ένας διευθυντής, σας ζευγάρι με ένα έμπειρο σκηνοθέτη. Αν θέλετε να είστε ένας σεναριογράφος, σας σύζευξη με μια επιτυχημένη σεναριογράφος. Μπορείτε να πάρετε την ιδέα: με το πρόγραμμά μας, είστε μέντορας και διδάσκονται από κάποιον που έχει με επιτυχία να κάνει τη δουλειά που θέλετε να κάνετε στην ταινία. Ο στόχος εδώ είναι απλή: με την τοποθέτηση σας ως μαθητευόμενος (extern) με έναν σύμβουλο σε μια πραγματική εταιρεία παραγωγής, θα σας επιτρέψει να πάρετε την εκπαίδευση, την επαγγελματική εμπειρία και τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να βρουν μια θέση εργασίας στη βιομηχανία, όταν θα αποφοιτήσουν.

Ένα δίχτυ ασφαλείας Τόσο αποτελεσματική όσο η προσέγγιση της κατάρτισης μας είναι, γνωρίζουμε ότι σε αυτήν την επιχείρηση, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ενώ πολλοί από τους μαθητές μας να προσληφθεί μόλις αποφοιτήσουν (και ακόμη και πριν), δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μια εργασία θα σας περιμένει όταν αποφοιτήσουν. Χρειάζεται ένα δίχτυ-ένα της ασφάλειας του δικτύου υποστήριξης ήδη σε ισχύ όταν τη χρειάζεστε. Γι 'αυτό η σύνδεση ταινία έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα εξεύρεσης εργασίας που δεν υστερεί σε κανέναν.

Με απλά λόγια, αν από τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν το πρόγραμμα, που δεν έχουν προσληφθεί από τον μέντορά σας ή μια σύνδεση που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε δουλειά. Εμείς σας εξοπλίσουν με τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βάλει το καλύτερο πόδι σας προς τα εμπρός, θα καθαρίζω το δίκτυο των συνδέσεων για κάθε ταινία άνοιγμα θέσεων εργασίας που μπορούμε να βρούμε, και εμείς θα σας βοηθήσουν να ισχύουν γι 'αυτούς. Αυτό το δίχτυ ασφαλείας είναι στη θέση του, αν το χρειάζεστε για μέχρι και ένα ολόκληρο χρόνο μετά την αποφοίτησή τους.

Γιατί το κάνουμε όλα αυτά; Απλό: στο Connection Κινηματογράφου, ο στόχος μας δεν είναι να πάρει τα χρήματά σας, να σας διδάξει κάποιες δεξιότητες και γυρίζετε χαλαρά. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσει να πάρετε τη σταδιοδρομία ταινιών σας από το έδαφος. Γι 'αυτό κάνουμε το παραπάνω βήμα για σας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Δεν είναι ασυνήθιστο για τα σχολεία ταινία να χρεώνουν πάνω από $ 50.000 ή περισσότερο σε δίδακτρα, και one-on-one μέντορα-μαθητευόμενου μας προσέγγιση (extern) είναι εύκολα αποτιμάται τουλάχιστον ότι ένα μεγάλο μέρος, αν όχι περισσότερο. Αλλά στο Connection Κινηματογράφου, έχουμε δεσμευτεί για τη διατήρηση του κόστους σας κάτω, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται με παράλυση ποσά του χρέους, όταν αποφοιτήσουν. Γι 'αυτό θα περιορίσει το κόστος των προγραμμάτων μας για $ 9800 (περιλαμβάνονται τα βιβλία, τα υλικά, και το λογισμικό). Κρατάμε τα δίδακτρα μας χαμηλές έτσι μπορείτε πραγματικά να αντέξουν οικονομικά να πάνε στο σχολείο και να προχωρήσουμε στην καριέρα σας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει τα δάνεια σπουδαστών σας για χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.

Επαγγελματίες του κλάδου που επικυρώνει το ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΙΛΜ

Τοποθεσίες

Μαρίνα ντελ Ρέι

Address
Μαρίνα ντελ Ρέι, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη