The Seattle Colleges

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε! Μην χαθείτε μέσα στις μάζες σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο. Πάρτε το καινούριο σας και μαθήματα δευτεροετής φοιτητής στο Σιάτλ Κεντρικής και απολαύστε μικρότερα μεγέθη τάξης με ειδικό εκπαιδευτές που θέλουν να πετύχουν. Είτε ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε μια συγγενή βαθμό και μεταφορά στο πρόγραμμα ενός αγάμου, να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό δεξιοτήτων που βασίζεται, ή απλά να πάρουν μερικά μαθήματα, το Σιάτλ Κεντρική έχει ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για εσάς. Σχεδόν οι μισοί από τους μαθητές μας μεταφέρει σε ένα σχολείο τεσσάρων ετών μετά τη λήψη συνεργάτης τους βαθμούς, και περισσότερο από το ένα τρίτο αναπτύξουν ή να ενισχύσουν τις δεξιότητές δουλειά. Σιάτλ Κεντρική College έχει μετατρέψει τη ζωή για σχεδόν 50 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το πρώτο κολέγιο κοινότητα του Σιάτλ, που εξυπηρετούν περισσότερους από 500.000 φοιτητές από το 1966. κύρια πανεπιστημιούπολη μας στο Καπιτώλιο είναι το μόνο κολέγιο κοινότητα στον πυρήνα της πόλης. Μας είναι εύκολα προσβάσιμα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και ένα νέο ελαφρύ τρένο σταθμός θα συνδεθεί σύντομα την πανεπιστημιούπολη και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. αστική περιοχή μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση. Προσφέρουμε επίσης μαθήματα σε δύο κοντινές τοποθεσίες. Το Κέντρο Τεχνολογίας Ξύλου, στην κεντρική περιοχή, έχει εκπαιδεύσει Ξυλουργών από το 1936. Το Σιάτλ Ναυτικής Ακαδημίας στην προκυμαία που εργάζονται σε Ballard εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον κλάδο της ναυτιλίας. Σιάτλ Κεντρική έχει αναγνωριστεί από τους New York Times ως μια κοινότητα κολέγιο της επιλογής για φιλόδοξες, υψηλής επίτευξη μαθητές. Το κολέγιο προσφέρει πτυχία αρκετές πανεπιστημίου, 31 συνδέουν βαθμούς και 45 πιστοποιητικά σε 28 προγράμματα σπουδών, που εξυπηρετούν τους στόχους σταδιοδρομίας των φοιτητών και τις απαιτήσεις των εργοδοτών στην μαγειρική τέχνη, το σχεδιασμό ενδυμάτων, της τεχνολογίας των πληροφοριών, της ναυτιλίας, της υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών και ανθρώπινων υπηρεσιών. Όλα τα προγράμματα παρέχουν στον πραγματικό κόσμο, τα χέρια-για την εκπαίδευση από εκπαιδευτές οι οποίοι μείνετε ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας. Φοιτητές στο Σιάτλ Κεντρική εύρος ηλικίας 16-80 και να κάνει μια δυναμική και ποικιλόμορφη κοινότητα. Περισσότερες από 50 χώρες που εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη. Όποια και αν είναι τα εκπαιδευτικά σας στόχους, το Σιάτλ Κεντρική μπορεί να βοηθήσει. Σε αντίθεση με πολλά κολλέγια, έχουμε μια ανοικτή πολιτική εισδοχής. Αν θέλετε να πετύχετε στο κολέγιο, έχουμε μια θέση για σας. Επισκεφθείτε www.seattlecentral.edu/tour ή καλέστε 206.934.3898.

Το Σιάτλ Κολέγια θα εκπαιδεύσει τους μαθητές μας να γίνουν καλά προετοιμασμένη μέλη μιας παγκόσμιας κοινωνίας.

Διαπίστευση: Το Σιάτλ Κολέγια είναι διετής δημόσια ιδρύματα ιδρύθηκε το 1967 και διαπιστευμένη από την Επιτροπή Northwest σε Κολέγια και Πανεπιστήμια *, ένα θεσμικό οργανισμό διαπίστευσης που αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διαπίστευσης και το Υπουργείο Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάθε κολέγιο είναι διαπιστευμένο ξεχωριστά? Σιάτλ Επαγγελματικής Ινστιτούτο είναι διαπιστευμένο από κοινού με το Σιάτλ Κεντρική. (NWCCU, 8060 165η Avenue NE, Suite 100, Redmond, WA 98052)

Τοποθεσίες: Περισσότεροι από 51.000 φοιτητές ανά έτος παρακολουθήσουν ένα από τα τρία κολέγια μας, τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων της πόλης του Σιάτλ. Σιάτλ Κεντρική College βρίσκεται στο Λόφο του Καπιτωλίου, ένα αστικό περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Σιάτλ? Βόρεια του Σιάτλ College είναι πέντε μίλια βόρεια του κέντρου της πόλης σε μια κατοικημένη περιοχή? και τη Νότια Σιάτλ College είναι οκτώ μίλια νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης σε 87 στρέμματα με θέα στην πόλη από τη γειτονιά West Seattle.

Κοντά σε 3.000 διεθνείς φοιτητές παρακολουθούν τα κολέγια μας κάθε χρόνο. Κάθε κολέγιο προσφέρει εντατικά αγγλικά προγράμματα, καθώς και πτυχία μεταφορά κολέγιο για να προετοιμαστούν για πολλές ακαδημαϊκές μεγάλες εταιρείες. Κάθε κολέγιο προσφέρει επίσης μια μοναδική ομάδα Επαγγελματικής-Τεχνικής προγράμματα που κυμαίνονται 1-7 τρίμηνα και προσφέρουν πιστοποιητικά ή πτυχία. Τρεις Bachelor of Applied Science βαθμούς προσφέρονται σε Κεντρική και Νότια.

Οι αλλοδαποί φοιτητές που επιλέγουν να αρχίσουν βαθμούς απολυτηρίου τους στο Σιάτλ Κολέγια θα βρείτε εξαιρετικές συμφωνίες μεταφοράς σε έγκριτα πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, το Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, το Arizona State University, Texas A & M, αρκετά Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ιδρυμάτων και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες Φοιτητική προσφέρουν πολλές υπηρεσίες υποστήριξης για τους φοιτητές, που κυμαίνονται από την παροχή συμβουλών και την ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών για την διδασκαλία, την υποστήριξη της στέγασης, των δραστηριοτήτων και των ευκαιριών ηγεσίας των σπουδαστών.

επιλογές του προγράμματος Τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών είναι διαθέσιμα για τους ξένους φοιτητές:

Εντατικά Αγγλικά

Οι μαθητές εγγράφονται σε γενικά μαθήματα αγγλικών στην αρχή, τους ενδιάμεσους ή προχωρημένο επίπεδο.

Γέφυρα College

Οι μαθητές να αναπτύξουν ακαδημαϊκές δεξιότητες για να προετοιμαστούν για σπουδές επιπέδου κολλέγιο / πανεπιστήμιο, και μπορούν να εγγραφούν σε ένα ή περισσότερα μαθήματα κολεγιακού επιπέδου.

Μεταφορά College

Οι φοιτητές εγγραφούν στο διετές Associate of Arts (ΑΑ) ή Associate of Science (AS) πτυχίο στο Σιάτλ Κολέγια. Αυτός ο βαθμός είναι ισοδύναμο με τα δύο πρώτα χρόνια σε ένα πανεπιστήμιο. μεταβιβάσεις πτυχίο της συγγενούς επιχείρησης σε εκατοντάδες κολέγια τετραετούς και τα πανεπιστήμια γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μαθητές απολαμβάνουν χαμηλότερα δίδακτρα και τα μικρότερα μεγέθη κατηγορίας από ό, τι στα περισσότερα κολέγια τετραετούς.

Επαγγελματική-Τεχνική Προγράμματα

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 135 προγράμματα σπουδών και το πιστοποιητικό στον επαγγελματικό και τεχνικό τομέα. Προγράμματα ποικίλουν σε μήκος από ένα έως επτά τρίμηνα.

Γυμνάσιο Ολοκλήρωση

Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν απολυτήριο λυκείου τους και να κερδίσουν πτυχίο συνεργάτης τους την ίδια στιγμή.

Καλοκαίρι συνεδρίας

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά των κολλεγίων και των προγραμμάτων αγγλικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όρο.

Κόστος / Εφαρμογή / Στέγαση Τέλη Εφαρμογή: USD $ 50

Οι αλλοδαποί φοιτητές που θεωρούνται μη κάτοικοι για σκοπούς δίδακτρα όσο διάστημα βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια μη-μεταναστευτικής βίζας (F, M, J, L, A, κλπ). Τα παρακάτω είναι εκτιμώμενα έξοδα για έναν φοιτητή σε προγράμματα κολεγιακού επιπέδου ή εντατική μελέτη ESL για το ένα τέταρτο (περίπου 3 μήνες). Οι δαπάνες μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

- Εντατικά Αγγλικά επίπεδο κολλεγίων

Full-Time Δίδακτρα $ 2,700.00 ΗΠΑ $ 3,079.00 ΗΠΑ

Τέλη College (Μέση) - μεταβλητή $ 100.00 ΗΠΑ $ 100.00 ΗΠΑ

Ιατρική Ασφάλιση (απαιτείται) $ 398.37 ΗΠΑ $ 398.37 ΗΠΑ

Βιβλία $ 300.00 ΗΠΑ $ 300.00 ΗΠΑ.

Έξοδα διαβίωσης $ 2,550.00 ΗΠΑ $ 2,550.00 ΗΠΑ

Πάσο λεωφορείου $ 150.00 ΗΠΑ $ 150.00 ΗΠΑ

Συνολικές εκτιμώμενες δαπάνες: $ 6,198.37 ΗΠΑ ανά τρίμηνο $ 6,577.37 ΗΠΑ ανά τρίμηνο

  • Καλοκαίρι 2015 Ιατρική Fee Ασφάλειες: $ 242.10 ΗΠΑ. τα έξοδα διαβίωσης θα ποικίλλει, ανάλογα με το πώς οι μαθητές διαχειρίζονται τα χρήματά τους.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Κάθε ένα από τα κολέγια μας παραθέτει τα βήματα για την εφαρμογή στην δική του ιστοσελίδα. Αφού οι μαθητές να αποφασίσουν ποια κολέγιο για να παρακολουθήσουν, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται από το σώμα. Τα κριτήρια για την αποδοχή είναι η ίδια σε όλες τις σχολές μας.

Στέγαση

Κάθε κολέγιο προσφέρει βοήθεια στους ξένους φοιτητές στην εύρεση κατάλληλης στέγης. Επισκεφθείτε κάθε ιστοσελίδα κολέγιο για λεπτομέρειες σχετικά με τη βοήθεια αυτή.

International Student Services

Κάθε σχολή έχει ένα γραφείο International Student Services για να βοηθήσει τους μαθητές με την άφιξή τους, να γνωριστείτε, πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα προσανατολισμό, τη στέγαση, τις κοινωνικές δραστηριότητες και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Τρίμηνο / εξάμηνο

Ορισμένα ιδρύματα στις ΗΠΑ λειτουργούν σε εξαμηνιαία βάση (2 εξάμηνα σε ένα χρόνο, συνήθως 4-5 μήνες ανά εξάμηνο) ή σε τριμηνιαία βάση. Πολλά ιδρύματα στη δυτική ακτή των ΗΠΑ είναι σε ένα σύστημα τρίμηνο, το οποίο είναι συνήθως 11-12 εβδομάδες. Για τα ιδρύματα σχετικά με το σύστημα τρίμηνο, υπάρχουν τρία τέταρτα του κανονικού έτους (Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη) και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν, επίσης, το καλοκαίρι τρίμηνο. Σιάτλ Κολλέγια χρησιμοποιούν το σύστημα τρίμηνο

Επιλογές μεταφοράς έως 4 ετών Κολέγια και πανεπιστήμια Οι αλλοδαποί φοιτητές από τη μεταφορά Σιάτλ Κολέγια σε πολλά διαφορετικά κολέγια και τα πανεπιστήμια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. κολέγια μας έχουν δημιουργήσει δύο ειδών γραπτές συμφωνίες με μια σειρά από τετραετή κολέγια και πανεπιστήμια:

Διεθνή Μεταφορά Εγγύηση Εισαγωγής Άμεση Συμφωνίες Μεταφοράς

Επιπλέον, οι διεθνείς φοιτητές μας έγιναν δεκτές σε εκατοντάδες άλλα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκπρόσωποι 70-80 κολέγια και τα πανεπιστήμια να παρακολουθήσουν International Student Εκθέσεων Μεταφοράς οι οποίες πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο στις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Διεθνή Εγγύηση Εισαγωγής Μεταφορά και Συνεργασίες Pathway

Το Σιάτλ Κολέγια έχουν Μεταφορά Εγγυήσεις είσοδος και Συνεργασίες Pathway με διάφορα ιδρύματα-εταίρους, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο γνωστά κολέγια και πανεπιστήμια της χώρας.

Διεθνής αιτούντων φοιτητή που ισχύουν για το πρόγραμμα μεταφοράς κολλεγίων μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ιδρύματα εταίρους μας να μεταφέρει για την τελική δύο τους χρόνια του πτυχίου Bachelor. Οι υποψήφιοι που γίνονται δεκτοί σε ένα από τα Σιάτλ κοινοτικά κολλέγια θα λάβετε και ένα e-mail αποδοχής από τα κολέγια μας και μια είσοδος Μεταφορά Εγγύηση † από το πανεπιστήμιο που έχετε επιλέξει. Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει το πτυχίο της συγγενούς στο Σιάτλ Κολέγια με την απαιτούμενη ΣΔΣ, προκειμένου να εκπληρώσει την υπό όρους προσφορά. Οι απαιτήσεις GPA μπορούν να ληφθούν από τους περισσότερους ξένους φοιτητές ως ο μέσος όρος ΣΔΣ για τους ξένους φοιτητές στο Σιάτλ Κολέγια είναι 3.4. Οι μαθητές μπορούν να δείξουν αυτές τις επιστολές εισαγωγή στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών ή το Προξενείο για να εξηγήσει την ακαδημαϊκή τους στόχους τους και τα μονοπάτια σταδιοδρομίας και να αποκτήσουν φοιτητικές βίζες. Κάθε ένα από τα κολέγια μας μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές με τη διαδικασία του να πάρει αυτά τα γράμματα.

- Τύπος της συμφωνίας Απαιτείται ΣΔΣ για τη μεταφορά

Arizona State University, Tempe, AZ - (480) 965-7788

Εγγύηση 2,50

California State University, Northridge, CA - (818) 677-3760

Εγγύηση 2,40

Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, San Marcos, Καλιφόρνια 92078 - (760) 750 - 4000

Εγγύηση 2,00

Ανατολική Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, Cheney, WA 99004 - (509) 359-2331

Εγγύηση 2,00

Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα - Purdue University Indianapolis, Indianapolis, IN 46202 - (317) 274-7.000

Εγγύηση 2,00

Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, Bozeman, MT 59717 - (406) 994-72252

Εγγύηση 2,00

Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια - (415) 338-1293

Εγγύηση 2,00

Pacific University Σιάτλ, Seattle, WA - (206) 281-2000

Εγγύηση 2,50

Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, Seattle, WA - (206) 296-6000

Εγγύηση 3,00

Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Oneonta, NY 13820 - (607) 436-3363

Εγγύηση 2,50

Πανεπιστήμιο της Αλάσκας, Fairbanks, AK - (907) 474-7211

Εγγύηση 3,00

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine, CA 92697 - (949) 824-6703

Μονοπάτι 3,50

University of California, Santa Barbara, CA 93106 - (805) 893-2881

Μονοπάτι 3,50

Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Λας Βέγκας, NV - (702) 895-3011

Εγγύηση 2,50

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, Bothell, WA - (425) 352-5200

Εγγύηση 3,00

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, Tacoma, WA - (253) 692-4788

Εγγύηση 2,75

Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, Pullman, WA 99164 - (888) 468 - 6978

Εγγύηση 2,50

Πανεπιστήμιο Western Washington, Bellingham, WA 98225 - (360) 650-3000

Εγγύηση 3,00

Τοποθεσίες

Σιάτλ

Address
1500 Harvard Avenue
98122 Σιάτλ, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη