Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προγράμματα

Εντατικά Αγγλικά:

Μονοετές πρόγραμμα με 6 επίπεδα. Μαθήματα ανταποκρίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ - 14:50 μ.μ. (με μία ώρα και 10 λεπτά για το μεσημεριανό γεύμα) Πέντε μαθήματα ανά ημέρα (γραμματική, ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση και άλλα). Κάθε επίπεδο είναι 7 εβδομάδες. Homestays με αμερικανικές οικογένειες είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη βάση. Φοιτητής παροχή συμβουλών διαθέσιμη θεώρησης.

TOEFL Παρασκευή Κατηγορία:

TOEFL γραμματική, ανάγνωση, ακρόαση και δοκιμή-λήψη ικανότητες. Εξωσχολικό μάθημα διαθέσιμη αν 4+ μαθητές να εγγραφείτε για την κατηγορία.

Το σχολείο μας

Όμορφη Παροχές: ULI βρίσκεται στην Cityplex Πύργοι (μέση πύργος, 14ος όροφος). Φιλικό και έμπειρους καθηγητές: καθηγητές πλήρους απασχόλησης έχουν μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Δεύτερης Γλώσσας (TESL). Οι τακτικές διασκέψεις προγραμματιστεί με τους καθηγητές homeroom κάθε συνεδρία. Όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν εβδομαδιαίων ωρών γραφείου διατίθεται για διαβούλευση των σπουδαστών. Extra Αγγλικά Πρακτική: Παιδαγωγοί, εκδρομές, συζητήσεις με Αμερικανούς φοιτητές κατά τη διάρκεια του γεύματος ορισμένες περιόδους (άνοιξη και φθινόπωρο μόνο). Christian School: Η εντατική αγγλική πρόγραμμα έχει παρεκκλήσι μία φορά την εβδομάδα (που βοηθά με τις ακουστικές ικανότητες). Βρίσκεται στην Tulsa, Οκλαχόμα στις ΗΠΑ: Tulsa είναι μια ασφαλής, όμορφη, ειρηνική και μικρή πόλη στην καρδιά της πράσινης χώρας. Χαμηλές τιμές: Υψηλής ποιότητας πρόγραμμα με χαμηλότερο κόστος από ό, τι πιο εντατικά προγράμματα αγγλικά. Μικρές Μαθήματα: Εντατικά μαθήματα έχουν 15 ή λιγότερους φοιτητές.

Δήλωση ULI Αποστολής

Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Γλώσσας είναι ένα εντατικό αγγλικό σχολείο χρησιμοποιώντας επικοινωνιακή και ολιστική προσέγγιση με βύθιση στον πολιτισμό, τα έθιμα και τη γλώσσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία στα αγγλικά για να προετοιμάσει τους μαθητές για να είναι επιτυχής στην επιδίωξη της ακαδημαϊκής τους, τις επιχειρήσεις και τους προσωπικούς στόχους. Αναπόσπαστο μέρος του προγράμματός μας είναι να παρέχει ένα ασφαλές, αγάπης περιβάλλον ευνοϊκό για τη μάθηση για τους μαθητές μας. Πιστεύουμε ότι, ως μια χριστιανική ίδρυμα, έχουμε την ευκαιρία να έχει έναν αντίκτυπο στις διεθνείς σχέσεις και να προωθηθεί η υπόθεση της ειρήνης και της κατανόησης. Παρέχουμε επαγγελματική, την ποιότητα διδασκαλίας με έμφαση καθηγητής / φοιτητής και η αλληλεπίδραση των φοιτητών / σπουδαστών με την άποψη ότι οι μαθητές έχουν διαφορετικές στόχους και τον τρόπο μάθησης.

Γκολ

Για να παράγει αποφοίτους με τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον. Για να μπορέσουν οι μαθητές να φτάσουν τα αποδεκτά πρότυπα για τις δοκιμές των πανεπιστημίων και κολλεγίων εισαγωγών. Για την παροχή ποιότητας διδασκαλία χρησιμοποιώντας μια εκλεκτική προσέγγιση που θα επιτρέπει στους μαθητές να επιτύχουν ένα επίπεδο ικανότητας επικοινωνίας που πληροί τις προσωπικές και επαγγελματικές τους επιδιώξεις. Για να οικοδομήσουμε ένα περιβάλλον κατανόησης και αποδοχής για όλους τους μαθητές, ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, φύλου, θρησκείας ή.

Διαπίστευση

Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Γλώσσας είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή στις Αγγλικής Γλώσσας Πρόγραμμα Πιστοποίησης για την περίοδο του Αυγούστου 2013 και μέχρι Αύγουστο του 2018 και συμφωνεί να διατηρήσει τα CEA Πρότυπα Αγγλικής Γλώσσας προγράμματα και θεσμούς. CEA αναγνωρίζεται από την Αμερικανίδα Υπουργό Παιδείας ως εθνικός οργανισμός διαπίστευσης για τα προγράμματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και ιδρύματα στις ΗΠΑ

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

University Language Institute

Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Γλώσσας είναι ένα αναγνωρισμένο εντατική αγγλική πρόγραμμα που βρίσκεται στην Tulsa, Οκλαχόμα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχουμε 6 επίπεδα ... [+]

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Γλώσσας είναι ένα αναγνωρισμένο εντατική αγγλική πρόγραμμα που βρίσκεται στην Tulsa, Οκλαχόμα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχουμε 6 επίπεδα της Αγγλικής γλώσσας, από την αρχή μέχρι προχωρημένους για να βοηθήσει τους μαθητές μας να επιτύχουν ακαδημαϊκή, προσωπική και επιχειρηματική αγγλικά στόχους τους. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν τη διάρκεια του έτους, και εισέρχονται οι μαθητές λαμβάνουν ένα τεστ για να προσδιοριστεί το επίπεδο τους. Οι μαθητές μελετούν τις 5 ώρες ημερησίως, 5 ημέρες την εβδομάδα, για ένα σύνολο 25 ώρες μαθήματα αγγλικών κάθε εβδομάδα. Μαθήματα περιλαμβάνουν γραμματική, γραφή, ανάγνωση, κατανόηση, και την ομιλία. Η διάρκεια του κάθε επιπέδου είναι 7 εβδομάδες με νέες συνεδρίες αρχίζουν κάθε 8 εβδομάδες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Tulsa
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά