Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Brilliance in Action

Το Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών του Μπέρκλεϊ (BISP) παρέχει την ευκαιρία για βραχυπρόθεσμη φοίτηση στο εξωτερικό στο University of California, Berkeley παγκοσμίου επιπέδου και πολιτιστικού πλούτου. Με αγάπη την ονομασία "Berkeley" ή "Cal," είναι διάσημο για τους κορυφαίους μελετητές, τον κοινωνικό ακτιβισμό, την καινοτομία και το διαφορετικό φοιτητικό σώμα. Με άλλα λόγια, "Brilliance in Action".

Οι καθηγητές του Berkeley είναι μερικοί από τους καλύτερους στους τομείς τους, ασχολούνται με πρωτοποριακές έρευνες, καινοτόμες σκέψεις, εμπνευσμένες διδασκαλίες και υπηρεσίες στην κοινωνία. Τουλάχιστον επτά από τις σημερινές σχολές του πανεπιστημίου κατέχουν το βραβείο Νόμπελ, επιδεικνύοντας το επίπεδο εμπειρίας που προσφέρεται σε αυτό το κορυφαίο πανεπιστήμιο. Στον παγκοσμιοποιημένο μας κόσμο, η UC Berkeley συνεχίζει να προωθεί την ελευθερία του λόγου και τη στοχαστική συζήτηση, καθώς ο κόσμος της εργασίας και της κοινωνικής δικτύωσης γίνεται όλο και πιο διαφοροποιημένος.

Η πανεπιστημιούπολη είναι ζωντανή και ζωντανή με μερικούς από τους καλύτερους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Καλιφόρνια και σε όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν ενεργά στη ζωή της πανεπιστημιούπολης και στην κοινότητα. Η πανεπιστημιούπολη και οι γύρω περιοχές είναι πλούσιες σε πολιτισμό, με απεριόριστες ευκαιρίες να ζήσουν την ζωή στην Καλιφόρνια και τις ΗΠΑ

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας του Πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής αριστείας, UC Berkeley βρίσκεται στην κορυφή των πολλαπλών παγκόσμιων κατάταξης. Κάθε χρόνο έχει ονομαστεί ένα από τα παγκοσμίων πανεπιστημιακών εμπορικών σημάτων "Elite Six" παγκοσμίως , σύμφωνα με την Times Higher Education. Επιπλέον, το UC Berkeley έχει ονομαστεί το δημόσιο πανεπιστήμιο υπ 'αριθμόν ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες στην κατάταξη των πανεπιστημίων στις ΗΠΑ και το Παγκόσμιο Συνέδριο του 2018 , όπως συνέβη σε πολλά τελευταία χρόνια.

Τόσο πολύ να δεις, τόσο πολύ να κάνεις!

Η πανεπιστημιούπολη Berkeley ζωντανεύει με τη ζωή, με περισσότερους από 41.000 φοιτητές από την Καλιφόρνια και από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν μια δυναμική και διασυνδεδεμένη κοινότητα. Οι καθημερινές δραστηριότητες, παραστάσεις και εκδηλώσεις είναι κοινές στην πανεπιστημιούπολη και τη γύρω περιοχή και είναι ανοικτές τόσο στον φοιτητικό πληθυσμό όσο και στο ευρύ κοινό.

Οι φοιτητές του BISP ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ομάδες φοιτητών , εκ των οποίων υπάρχουν πάνω από 1.000 διαθέσιμες για να επιλέξουν από όλη την πανεπιστημιούπολη.

Οι μαθητές συχνά ταξιδεύουν σε μέρη διασκέδασης και συναρπαστικά μέσα στην Καλιφόρνια. Τα κοινά ταξίδια περιλαμβάνουν το κοντινό Σαν Φρανσίσκο, την κοιλάδα Napa, τη λίμνη Tahoe, το Yosemite και τις παράκτιες παραλίες μέχρι το Λος Άντζελες, το Χόλιγουντ και το Σαν Ντιέγκο. Κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών μπορούν να πάνε έξω από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας, στο Grand Canyon, στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό μέχρι το Όρεγκον ή την Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, τη Φλόριντα, το Τέξας, ή ένα ιδιαίτερο αγαπημένο είναι η Χαβάη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

University of California, Berkeley

Το Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών Μπέρκλεϊ (BISP) παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθείτε διεθνείς φοιτητές για να παρακολουθήσετε μαθήματα υψηλής ποιότητας μαζί με ... [+]

Το Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών Μπέρκλεϊ (BISP) παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθείτε διεθνείς φοιτητές για να παρακολουθήσετε μαθήματα υψηλής ποιότητας μαζί με τους σπουδαστές UC Berkeley σε ένα πρόγραμμα βραχυπρόθεσμων σπουδών στο εξωτερικό για ένα ή δύο εξάμηνα. Το BISP παρέχει χορηγία και την απαραίτητη επιστολή πρόσκλησης για να αποκτήσει φοιτητική βίζα για ειδικευμένους φοιτητές, οι οποίοι εγγράφονται σε μαθήματα με αμοιβή. Προσφέρουμε επίσης ένα ισχυρό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και υποστήριξης σε φοιτητές που αποκτούν την πολύ περιζήτητη "Berkeley Experience".... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Berkeley
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to Berkeley