University of California, San Diego - Extension International Programs

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Διεθνές Πρόγραμμα Επέκτασης του Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας του Σαν Ντιέγκο

Τα διεθνή προγράμματα UC San Diego Extension παρέχουν εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για το πλήρες δυναμικό τους. Οι ακαδημαϊκοί της ποιότητας, σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης, τις υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών και το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, εγγυώνται τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για την επιτυχία και την ικανοποίησή σας.

Τα Διεθνή Προγράμματα Επέκτασης του Σαν Ντιέγκο είναι η τέλεια επιλογή για πτυχία πανεπιστημίου, προγράμματα επαγγελματικών πιστοποιητικών και μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Τα οφέλη μιας διεθνούς εμπειρίας παρακινούν χιλιάδες ανθρώπους να σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο. Καθώς αναζητάτε ακαδημαϊκή πρόοδο και ανάπτυξη δεξιοτήτων για να ενισχύσετε την καριέρα σας, θα βελτιώσετε τη διαπολιτισμική κατανόηση και θα αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Μετά από 9 μήνες διαδοχικών σπουδών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για Προαιρετική Πρακτική Εκπαίδευση (OPT) και να λάβετε άδεια εργασίας για να υποβάλετε αίτηση για εργασία στις ΗΠΑ για 12 μήνες. Η δέσμευση του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Σαν Ντιέγκο (UC San Diego) στην ακαδημαϊκή αριστεία αντικατοπτρίζεται στην υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και πρόγραμμα σπουδών στα προγράμματα που περιγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Σας καλωσορίζουμε στο UC San Diego και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την εμπειρία μιας ζωής!

Σας καλωσορίζουμε στο UC San Diego και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την εμπειρία μιας ζωής!

Διαπίστευση

Το UC San Diego είναι διαπιστευμένο από τη Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC). UC San Diego Επέκταση-όπως όλα τα άλλα σχολεία UC Σαν Ντιέγκο, κολέγια και τμήματα-είναι διαπιστευμένο από το WASC μέσω του Πανεπιστημίου. Όλα τα προγράμματα σπουδών και πιστοποιητικών που προσφέρονται από την UC San Diego Extension έχουν αναπτυχθεί και διαχειριστεί σύμφωνα με την πολιτική επέκτασης και τους κανονισμούς της Ακαδημαϊκής Γερουσίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Φοιτητές

Τα Διεθνή Προγράμματα Επέκτασης του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο σας παρέχουν τις δεξιότητες και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σπουδών ή σταδιοδρομίας. Πολλοί από τους μαθητές μας συνεχίζουν να βρίσκουν επιτυχία στις ΗΠΑ ή στην πατρίδα τους μετά τις σπουδές τους στο UC San Diego Extension.

«Μετά την ολοκλήρωση ενός ποσοτικού Master Master σε άλλο πανεπιστήμιο, στόχος μου ήταν να επιτύχω ένα στρογγυλό, πιο ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ που θα ενίσχυε το ιστορικό Kuantitative Finance επεκτείνοντας το φάσμα λειτουργίας μου σε πραγματικές επιχειρηματικές εφαρμογές. Το UC San Diego με βοήθησε να επιτύχω αυτούς τους στόχους τόσο μέσω των πιστοποιητικών Project Management όσο και Business Management. Τώρα αισθάνομαι ενδυνάμωση με ένα διαφορετικό σύνολο εργαλείων σε διάφορους κλάδους. Είτε πρόκειται για χρηματοδότηση, επιχείρηση, λογιστική ή διαχείριση έργων, τα πιστοποιητικά που έχω λάβει στο UC San Diego έχουν αυξήσει πραγματικά την αξία που μπορώ να προσφέρω σε μια εταιρεία καθώς και σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην οποία επιλέγω να εμπλακώ.

Θα πρότεινα σίγουρα τα προγράμματα στο UC San Diego σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συνδέσει το όνομά του με ένα διάσημο εκπαιδευτικό σύστημα που κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. "

Felipe Correa Maal (Κολομβία)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

Σαν Ντιέγκο

Το San Diego, που είναι γνωστό ως "η πιο όμορφη πόλη της Αμερικής", μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 100 χιλιόμετρα υπέροχες παραλίες, βουνά έως 2.000 μέτρα και το καλύτερο στρογγυλό κλίμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μέση θερμοκρασία του San Diego είναι 21 ° Κελσίου, με ήπιους χειμώνες και τέλεια καλοκαίρια. Ως δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνιας και η όγδοη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σαν Ντιέγκο είναι γεμάτο ζωή και πολιτισμό. Οι San Diegans είναι χαλαροί, φιλικοί και δραστήριοι άνθρωποι με πολύ διαφορετικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα.

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το San Diego, βρίσκεται πάνω σε 5 τετραγωνικά χιλιόμετρα δασικής έκτασης με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, έχει μια πραγματικά εκπληκτική τοποθεσία και το πλούσιο πνευματικό περιβάλλον ενός από τα 15 κορυφαία πανεπιστήμια έρευνας στον κόσμο. Το UC San Diego ιδρύθηκε από εξαιρετικούς μελετητές που δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους για τον επαναπροσδιορισμό της συμβατικής σοφίας. Σήμερα το πανεπιστήμιο συνεχίζει να προωθεί την καινοτομία για να προωθήσει την κοινωνία, να προωθήσει την οικονομική ανάπτυξη και να βελτιώσει τον κόσμο μας. Για πολλά χρόνια, το UC San Diego έχει κατατάξει το # 1 δημόσιο πανεπιστήμιο στο έθνος από την Washington Monthly, με βάση τις θετικές επιπτώσεις που έχει το πανεπιστήμιο στη χώρα.

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, επέκταση του Σαν Ντιέγκο

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Σαν Ντιέγκο Επέκταση είναι το τμήμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και δημόσιας διοίκησης του UC San Diego. Διδασμένοι από εκπαιδευτές που είναι ειδικοί στους τομείς τους, τα μαθήματα UC San Diego Extension προσφέρουν τις πιο προηγμένες γνώσεις και πρωτοποριακές γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Οι σπουδαστές επεκτάσεων επωφελούνται από τις άμεσα εφαρμοστέες πληροφορίες, ένα επαγγελματικό και ακαδημαϊκό δίκτυο συνομηλίκων και την καλύτερη κατανόηση του αμερικανικού πολιτισμού.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego Διεθνή προγράμματα επέκτασης

UC San Diego Διεθνή προγράμματα επέκτασης βρίσκεται στην όμορφη και διάσημη UC Σαν Ντιέγκο πανεπιστημιούπολη. Τα Διεθνή Προγράμματα είναι το τμήμα της επέκτασης UC του Σαν Ντιέγκο, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες σε ξένους φοιτητές και επαγγελματίες να σπουδάσουν στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Σαν Ντιέγκο. Τα διεθνή προγράμματα UC San Diego Extension περιλαμβάνουν: μαθήματα αγγλικής γλώσσας και διδασκαλία αγγλικών ως πιστοποιητικών ξένων γλωσσών (TEFL) που προσφέρονται από το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας του UC San Diego. Πιστοποιητικά στη διαχείριση επιχειρήσεων και έργων. και προγράμματα πανεπιστημιακών πιστώσεων που επιτρέπουν στους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλα σχεδόν τα ακαδημαϊκά τμήματα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο

Εκτός από τα μαθήματά μας, τα Διεθνή Προγράμματα έχουν πολύ έμπειρο διεθνές προσωπικό φοιτητικών υπηρεσιών για να βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της μελέτης στο εξωτερικό.

Εκπαιδευτές

Το UC San Diego Extension έχει μοναδικά καταρτισμένους εκπαιδευτές που παρέχουν την καλύτερη εκπαίδευση και κατάρτιση στην τάξη. Στο UC San Diego Extension, είμαστε υπερήφανοι για τους εκπαιδευτές μας και πιστεύουμε ότι είναι η καρδιά της εμπειρίας Extension. Επειδή οι εκπαιδευτές επέκτασης επιλέγονται προσεκτικά και είναι ειδικοί στον τομέα τους, φέρνουν τόσο ενημερωμένη εξειδίκευση σε θέματα όσο και πάθος για κοινή χρήση των γνώσεών τους στο πλαίσιο της τάξης.

Τοποθεσίες

Σαν Ντιέγκο

Address
University of California, San Diego
Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη