Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1889, η Πανεπιστήμιο του Idaho υπήρξε ένας τόπος που περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του πάνω από τους φοιτητές του, περισσότερο από τη γνώση και περισσότερο από τη ζωή. Ο Πανεπιστήμιο του Idaho είναι όπου οι μαθητές έρχονται για να πετύχει και να μάθουν να οδηγούν. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη μας στο Moscow, Αϊντάχο - Και τα κέντρα μας σε όλη την κρατική μαθητές να βρουν πολλές ευκαιρίες να μοιραστούν κοινότητα και τον πολιτισμό μας.

Προσφέρουμε ένα διακριτικό συνδυασμό των εκκρεμών μεγάλες εταιρείες και μεταπτυχιακά προγράμματα, ολοκληρωμένος σχολή, παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις, παγκοσμίου φήμης ερευνητικό και μια κατοικημένη πανεπιστημιούπολη σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθουν, να σκεφτεί και να ζήσουν από ό, τι κατά τη Πανεπιστήμιο του Idaho. Να περιμένετε περισσότερα από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο. Θα παραδώσει.

Το γνωρίζατε;

Idaho είναι σταθερά αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια στην Αμερική από το The Princeton Review. Kiplinger είναι εισηγμένες στο Idaho "Best 100 τιμές στη Δημόσια Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών" του για την ακαδημαϊκή αντοχή και την προσιτή τιμή μας. Το Princeton Review αναγνωρίζεται Idaho ως "Top 286 Πράσινο Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών" στον κατάλογο των πιο φιλική προς το περιβάλλον. Είμαστε ανάμεσα σε μόνο 15% των κολλεγίων του έθνους εισηγμένες στο The Princeton Review του "Best 368 κολλέγια». Το 2012 Έξω από το περιοδικό σε απευθείας σύνδεση συνιστάται U-Idaho ως ένα από τα 25 Πανεπιστήμια αναγνώστες του θα πρέπει να εξετάσει. Washington Monthly περιοδικού College Προμηθευτείτε φέτος κατατάσσεται το Πανεπιστήμιο του Idaho μεταξύ των κορυφαίων 100 εθνικά πανεπιστήμια για την κοινωνική κινητικότητα, την έρευνα και την εξυπηρέτηση. Περιοδικό Newsweek κατετάγη Idaho ως η τρίτη πιο προσιτή πανεπιστήμιο στο έθνος του "Best Κολέγια For You 2012." Αϊντάχο έχει περισσότερες από 200 οργανώσεις σπουδαστών, πάνω από 20 ομάδες μειονοτικών μαθητών, και είναι το σπίτι στη διάσημη Lionel Hampton Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ. Vandal αθλητικές ομάδες ανταγωνίζονται σε 16 ανδρικά, αθλητικά γυναικών NCAA Division I. Προσφέρουμε επίσης μια μυριάδα των αθλητικό σωματείο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

University of Idaho

Η αποστολή της Αμερικανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Προγράμματος (ALCP) είναι η παροχή μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας με τις γλωσσικές, ακαδημαϊκά, κοινωνικ ... [+]

Το Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο αμερικανικής γλώσσας και του Προγράμματος Πολιτισμός (ALCP) είναι ένα εντατικό πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν σε ακαδημαϊκά προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή για την περαιτέρω επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Από την ίδρυσή του το 1992, η ALCP έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές να βελτιώσουν την αγγλική γλωσσικές ικανότητες τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Moscow
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά