Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1951, το Πανεπιστήμιο του Mount Olive είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα ριζωμένη στις ελεύθερες τέχνες με τον ορισμό χριστιανικές αξίες. Το Πανεπιστήμιο είναι διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο από τη Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια (SACSCOC).

Ως περιφερειακό διαπιστευμένο, την πίστη που βασίζεται, ιδιωτικό ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο του Mount Olive δημιουργεί ένα περιβάλλον για τα άτομα να επιτευχθεί η μέγιστη επιτυχία, τοποθετώντας τις προτεραιότητες των μαθητών πάνω απ 'όλα. Δεσμευτεί καθηγητές, που ασχολούνται με μαθητές και μικρά μεγέθη τάξη είναι συστατικά της ολιστικής προσέγγισης της μάθησης τους να προωθήσουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Διαπίστευση

Το Πανεπιστήμιο του Mount Olive είναι διαπιστευμένο από το Νοτίου Συνδέσμου κολέγια και τα σχολεία της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια για την ανάθεση της συγγενούς, απολυτηρίου, και μεταπτυχιακά. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή σχετικά με κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033 έως 4097 ή καλέστε 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Πανεπιστημίου Mount Olive.

Μη Διακρίσεων Πολιτική: Το Πανεπιστήμιο του Mount Olive δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, την ηλικία, ή μειονέκτημα στη διοίκηση του προσωπικού της και εκπαιδευτικές πολιτικές. Δέχεται όλα τα προσόντα τους μαθητές της κάθε φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής σε όλα τα δικαιώματα, τα προνόμια, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες κατά γενικό κανόνα ή διατίθενται στους φοιτητές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

University of Mount Olive Online

Ο Αναπληρωτής of Science στο πρόγραμμα Γενικών Σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ενήλικους σπουδαστές που έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία κολλεγίων. Γνωρίζουμε ότι η ... [+]

Ο Αναπληρωτής of Science στο πρόγραμμα Γενικών Σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ενήλικους σπουδαστές που έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία κολλεγίων. Γνωρίζουμε ότι η μεταβολή πρόγραμμά σας και τις μετακινήσεις στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να είναι δύσκολη. Ευτυχώς, μπορείτε να κερδίσετε τα βασικά μαθήματα γενικής παιδείας θα πρέπει να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση πτυχίο από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Olive
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά