Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η USC Gould είναι μια ελίτ σχολή δικαίου που δεσμεύεται στην ακαδημαϊκή αριστεία. Η επιτυχία μας αποτελείται από μια σχολή παγκόσμιας κλάσης, ένα στενό και ποικίλο φοιτητικό σώμα, μια καλά τοποθετημένη πανεπιστημιούπολη, ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών και ένα υποστηρικτικό δίκτυο αποφοίτων.

Η σχολή αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την υποτροφία της σε πολλούς τομείς, τη διεπιστημονική της εστίαση, τη δημόσια υπηρεσία και την ηγεσία στο επάγγελμα. Το μικρό μέγεθος της τάξης μας και ο χαμηλός δείκτης καθηγητή / φοιτητή δημιουργούν ένα οικείο και συλλογικό περιβάλλον μάθησης.

Ιδρύθηκε το 1900, USC Gould ήταν το πρώτο νομικό σχολείο της Νότιας Καλιφόρνιας. Από τις πρώτες μέρες του σχολείου, καταχωρήσαμε γυναίκες και μαθητές του χρώματος. Σήμερα διατηρούμε έναν από τους πιο ποικίλους πληθυσμούς φοιτητών του νόμου και εγγράφουμε τους περισσότερους διεθνείς φοιτητές. Αυτό δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει ένα ευρύ φάσμα προοπτικών και εμπειριών.

Η θέση μας στο Λος Άντζελες παρέχει στους φοιτητές τεράστιες ευκαιρίες σε μία από τις κορυφαίες νομικές αγορές και τα πιο πολυσύχναστα δικαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

University of Southern California USC Gould School of Law

Το τετραήμερο πρόγραμμα του καλοκαιρινού νόμου και του αγγλικού (SLE) του USC Gould βασίζεται στη νομική γνώση και ενισχύει τις δεξιότητες αγγλόφωνου και γραπτού λόγου. Τ ... [+]

Θερινό Δίκαιο και Αγγλικά (SLE)

Ο καλοκαιρινός νόμος και το αγγλικό (SLE) του USC Gould είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων που ενισχύει την αγγλόφωνη και γραπτή επάρκεια σας, βοηθώντας παράλληλα να δημιουργήσετε ένα θεμέλιο για μελλοντικές νομικές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα αυτού του καλοκαιριού θα διαρκέσει από τις 15 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου 2019.

... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες South Los Angeles
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

University of Southern California - Campus Tour

Is the U.S. bar exam right for you?

LLM Degree Career Opportunities

Admit Day at USC Gould School of Law