Valencia College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα κολέγιο που φροντίζει

Valencia College κέρδισε το βραβείο Aspen 2012 για την Κοινοτική Ακαδημία Κολεγίων, αναγνωρίζοντας το ως το καλύτερο κολέγιο διετούς διάρκειας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ονομάσαμε το καλύτερο, διότι παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και βοηθούμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Έχουμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αποφοίτησης στη χώρα και παρέχουμε εγγυημένη μεταφορά σε κρατικό πανεπιστήμιο.

Valencia College είναι ένα πιο προσιτό μέρος για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση των ΗΠΑ. Παρέχουμε τα δύο πρώτα χρόνια ενός πτυχίου, αλλά τα δίδακτρά μας κοστίζουν 40 τοις εκατό λιγότερο από τα κρατικά πανεπιστήμια. Έχουμε επίσης σπουδαίους καθηγητές και συμβούλους, μικρά μεγέθη τάξεων και πολλούς πόρους υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Με περισσότερες από 175 χώρες που εκπροσωπούνται στις πανεπιστημιουπόλεις μας, το Valencia College καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο Και, από όπου και αν έρχεστε, θα σας βοηθήσουμε να έχετε μια επιτυχημένη εμπειρία στο κολέγιο των ΗΠΑ.

Valencia College είναι διαπιστευμένο από τη Νότια Ένωση Σχολείων και Σχολείων.

International Education Week 2018 - "We Are One"Στίβεν Σόμπελ, Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης 2018 - "Είμαστε Ένα"

Η ζωή στο Ορλάντο

Η ηλιόλουστη εποχή, τα τοπικά θεματικά πάρκα και οι κοντινές παραλίες καθιστούν το Orlando κύριο προορισμό διακοπών. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν. Εδώ γιατί:

 • Ο Ορλάντο είναι πολιτιστικά διαφορετικός, με υψηλό πληθυσμό μεταναστών. Το 2008, το περιοδικό Forbes ονομάζεται Orlando # 5 σε μια λίστα με τις "νεότερες μεταναστευτικές πρωτεύουσες της Αμερικής".
 • Η Ορλάντο αναδεικνύεται ως εθνικός ηγέτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και της βιοτεχνολογίας με την ταχέως αναπτυσσόμενη Ιατρική Πόλη, η οποία περιλαμβάνει το Κολέγιο Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα, το Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου MD Anderson Orlando, το Nemours Children's Hospital και το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου της Φλώριδας.
 • Το κέντρο του Ορλάντο διαθέτει μοναδικούς χώρους τέχνης και μια ακμάζουσα μουσική σκηνή. Επίσης, το Orlando είναι ένας διεθνώς διάσημος προορισμός για ψώνια και φαγητό, με περισσότερα από 5.000 εστιατόρια.
 • Για τους λάτρεις των σπορ, το Ορλάντο είναι η ομάδα ποδοσφαίρου κολλεγίων UCF Knights, η ομάδα μπάσκετ Orlando Magic, η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης του Ορλάντο και η κατάρτιση για την άνοιξη του μπέιζμπολ για το Atlanta Braves και το Houston Astros.
 • Ο καιρός στην Κεντρική Φλόριντα είναι ήπιος, με μέση ετήσια θερμοκρασία 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Το Metro Orlando είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές υψηλής τεχνολογίας του κόσμου και εδώ και πολύ καιρό αναγνωρίζεται ως ηγετικό κέντρο μοντελοποίησης, προσομοίωσης και εκπαίδευσης, με περισσότερες από 100 εταιρείες σε αυτόν τον τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Northrop Grumman και Lockheed Martin.
 • Γνωστό ως "Όμορφη πόλη", το Ορλάντο φιλοξενεί πλούσια εξωραϊσμού και παρθένες φυσικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 300 λίμνες και ποτάμια.


Υποστηρίζουμε Διεθνείς Φοιτητές

Στο Valencia College , εκτιμούμε τους διεθνείς σπουδαστές μας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα προάγει τη διαπολιτισμική κατανόηση και εκτίμηση. Εκτός από την ανάθεση σε έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του τρόπου με την καριέρα του κολλεγίου σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις άλλες υπηρεσίες μας.


Υπηρεσίες υποστήριξης

 • Διεθνείς σύμβουλοι για να βοηθήσουν στη διαδικασία εισδοχής, τη μετανάστευση, την ακαδημαϊκή και προσωπική συμβουλευτική για τους μαθητές F-1 και J-1.
 • Προσανατολισμός αποκλειστικά για διεθνείς φοιτητές.
 • Ακαδημαϊκή υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, εργαστηρίων, γραφειακού κέντρου και διδασκαλίας.
 • Δωρεάν Wi-Fi, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστήριξη IT.
 • DirectConnect to UCF - ένα πρόγραμμα που παρέχει εγγυημένη είσοδο και ομαλή μετάβαση στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα.


Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία της Ακαδημίας σας

Από ακαδημαϊκούς να συμμετέχουν στην πανεπιστημιούπολη, το Valencia College προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης - Φεστιβάλ Τροφίμων και Χορού 2017

Προγράμματα κορυφαίου πτυχίου

Valencia College προσφέρει περισσότερα από 60 προγράμματα σπουδών. Τα πιο δημοφιλή προγράμματα μεταξύ των διεθνών φοιτητών μας είναι εκείνα στον τομέα των επιχειρήσεων, της μηχανικής, των τεχνών και της ψυχαγωγίας. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν πρακτική εμπειρία και διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου.


Honors College

Το κολλέγιο James M. και Dayle L. Seneff Honors College προσφέρει μια προκλητική και εμπεριστατωμένη πορεία μελέτης, καθώς και έμφαση στη μάθηση έξω από την τάξη. Επιλέξτε από τρία διαφορετικά κομμάτια: Διεπιστημονικές μελέτες, ηγεσία ή προπτυχιακές έρευνες.


Εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο

Από φεστιβάλ κινηματογράφου μέχρι συναυλίες μουσικής και χορού, θεατρικές παραστάσεις, προσκεκλημένους ομιλητές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως το Βραζιλιάνικο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και η Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης, πάντα συμβαίνει κάτι στις πανεπιστημιουπόλεις της Valencia College . Η μεγαλύτερη εκδήλωση σπουδαστών είναι η Spirit Day, ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο. Μια μακρόχρονη παράδοση, αυτή η γεμάτη διασκέδαση εκδήλωση περιλαμβάνει μουσική, φαγητό, παιχνίδια και διαγωνισμούς.

International Education Week - "We Are One"Στίβεν Σόμπελ, Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης 2018 - "Είμαστε Ένα"

Φοιτητικές ομάδες και οργανώσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συμμετάσχετε στην πανεπιστημιούπολη και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στο Valencia College . Υπάρχουν περισσότερες από 60 ομάδες σπουδαστών, συλλόγων και οργανισμών, όπως λέσχες ταινιών, βιβλίων, εραστές τέχνης και ζώων, ομάδες ενδιαφερομένων σταδιοδρομίας, κυβέρνηση φοιτητών, εθελοντές της Βαλένθια και αθλητισμός στο εσωτερικό.


Φοιτητικά σωματεία και οργανισμούς με μια σφαιρική προοπτική

 • Διεθνής Αμνηστία
 • Φοιτητική ένωση Καραϊβικής
 • Μουσουλμανική φοιτητική ένωση
 • Διεθνές Club της Βαλένθια
 • Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών
 • Αμερικανικό Αραβικό Πολιτιστικό Σύλλογο
 • Φοιτητική ένωση της Αϊτής
 • Διαπολιτισμική φοιτητική ένωση της Βαλένθια
 • Οργανισμός φοιτητών της Λατινικής Αμερικής
 • Κοινωνία της ειρήνης και της δικαιοσύνης

Τοποθεσίες

Ορλάντο

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Ορλάντο, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη