Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα κολέγιο που φροντίζει

Valencia College κέρδισε το βραβείο Aspen 2012 για την Κοινοτική Ακαδημία Κολεγίων, αναγνωρίζοντας το ως το καλύτερο κολέγιο διετούς διάρκειας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ονομάσαμε το καλύτερο, διότι παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και βοηθούμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Έχουμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αποφοίτησης στη χώρα και παρέχουμε εγγυημένη μεταφορά σε κρατικό πανεπιστήμιο.

Valencia College είναι ένα πιο προσιτό μέρος για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση των ΗΠΑ. Παρέχουμε τα δύο πρώτα χρόνια ενός πτυχίου, αλλά τα δίδακτρά μας κοστίζουν 40 τοις εκατό λιγότερο από τα κρατικά πανεπιστήμια. Έχουμε επίσης σπουδαίους καθηγητές και συμβούλους, μικρά μεγέθη τάξεων και πολλούς πόρους υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Με περισσότερες από 175 χώρες που εκπροσωπούνται στις πανεπιστημιουπόλεις μας, το Valencia College καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο Και, από όπου και αν έρχεστε, θα σας βοηθήσουμε να έχετε μια επιτυχημένη εμπειρία στο κολέγιο των ΗΠΑ.

Valencia College είναι διαπιστευμένο από τη Νότια Ένωση Σχολείων και Σχολείων.

International Education Week 2018 - "We Are One"Στίβεν Σόμπελ, Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης 2018 - "Είμαστε Ένα"

Η ζωή στο Ορλάντο

Η ηλιόλουστη εποχή, τα τοπικά θεματικά πάρκα και οι κοντινές παραλίες καθιστούν το Orlando κύριο προορισμό διακοπών. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν. Εδώ γιατί:

 • Ο Ορλάντο είναι πολιτιστικά διαφορετικός, με υψηλό πληθυσμό μεταναστών. Το 2008, το περιοδικό Forbes ονομάζεται Orlando # 5 σε μια λίστα με τις "νεότερες μεταναστευτικές πρωτεύουσες της Αμερικής".
 • Η Ορλάντο αναδεικνύεται ως εθνικός ηγέτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και της βιοτεχνολογίας με την ταχέως αναπτυσσόμενη Ιατρική Πόλη, η οποία περιλαμβάνει το Κολέγιο Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα, το Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου MD Anderson Orlando, το Nemours Children's Hospital και το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου της Φλώριδας.
 • Το κέντρο του Ορλάντο διαθέτει μοναδικούς χώρους τέχνης και μια ακμάζουσα μουσική σκηνή. Επίσης, το Orlando είναι ένας διεθνώς διάσημος προορισμός για ψώνια και φαγητό, με περισσότερα από 5.000 εστιατόρια.
 • Για τους λάτρεις των σπορ, το Ορλάντο είναι η ομάδα ποδοσφαίρου κολλεγίων UCF Knights, η ομάδα μπάσκετ Orlando Magic, η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης του Ορλάντο και η κατάρτιση για την άνοιξη του μπέιζμπολ για το Atlanta Braves και το Houston Astros.
 • Ο καιρός στην Κεντρική Φλόριντα είναι ήπιος, με μέση ετήσια θερμοκρασία 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Το Metro Orlando είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές υψηλής τεχνολογίας του κόσμου και εδώ και πολύ καιρό αναγνωρίζεται ως ηγετικό κέντρο μοντελοποίησης, προσομοίωσης και εκπαίδευσης, με περισσότερες από 100 εταιρείες σε αυτόν τον τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Northrop Grumman και Lockheed Martin.
 • Γνωστό ως "Όμορφη πόλη", το Ορλάντο φιλοξενεί πλούσια εξωραϊσμού και παρθένες φυσικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 300 λίμνες και ποτάμια.


Υποστηρίζουμε Διεθνείς Φοιτητές

Στο Valencia College , εκτιμούμε τους διεθνείς σπουδαστές μας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα προάγει τη διαπολιτισμική κατανόηση και εκτίμηση. Εκτός από την ανάθεση σε έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του τρόπου με την καριέρα του κολλεγίου σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις άλλες υπηρεσίες μας.


Υπηρεσίες υποστήριξης

 • Διεθνείς σύμβουλοι για να βοηθήσουν στη διαδικασία εισδοχής, τη μετανάστευση, την ακαδημαϊκή και προσωπική συμβουλευτική για τους μαθητές F-1 και J-1.
 • Προσανατολισμός αποκλειστικά για διεθνείς φοιτητές.
 • Ακαδημαϊκή υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, εργαστηρίων, γραφειακού κέντρου και διδασκαλίας.
 • Δωρεάν Wi-Fi, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστήριξη IT.
 • DirectConnect to UCF - ένα πρόγραμμα που παρέχει εγγυημένη είσοδο και ομαλή μετάβαση στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα.


Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία της Ακαδημίας σας

Από ακαδημαϊκούς να συμμετέχουν στην πανεπιστημιούπολη, το Valencia College προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης - Φεστιβάλ Τροφίμων και Χορού 2017

Προγράμματα κορυφαίου πτυχίου

Valencia College προσφέρει περισσότερα από 60 προγράμματα σπουδών. Τα πιο δημοφιλή προγράμματα μεταξύ των διεθνών φοιτητών μας είναι εκείνα στον τομέα των επιχειρήσεων, της μηχανικής, των τεχνών και της ψυχαγωγίας. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν πρακτική εμπειρία και διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου.


Honors College

Το κολλέγιο James M. και Dayle L. Seneff Honors College προσφέρει μια προκλητική και εμπεριστατωμένη πορεία μελέτης, καθώς και έμφαση στη μάθηση έξω από την τάξη. Επιλέξτε από τρία διαφορετικά κομμάτια: Διεπιστημονικές μελέτες, ηγεσία ή προπτυχιακές έρευνες.


Εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο

Από φεστιβάλ κινηματογράφου μέχρι συναυλίες μουσικής και χορού, θεατρικές παραστάσεις, προσκεκλημένους ομιλητές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως το Βραζιλιάνικο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και η Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης, πάντα συμβαίνει κάτι στις πανεπιστημιουπόλεις της Valencia College . Η μεγαλύτερη εκδήλωση σπουδαστών είναι η Spirit Day, ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο. Μια μακρόχρονη παράδοση, αυτή η γεμάτη διασκέδαση εκδήλωση περιλαμβάνει μουσική, φαγητό, παιχνίδια και διαγωνισμούς.

International Education Week - "We Are One"Στίβεν Σόμπελ, Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης 2018 - "Είμαστε Ένα"

Φοιτητικές ομάδες και οργανώσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συμμετάσχετε στην πανεπιστημιούπολη και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στο Valencia College . Υπάρχουν περισσότερες από 60 ομάδες σπουδαστών, συλλόγων και οργανισμών, όπως λέσχες ταινιών, βιβλίων, εραστές τέχνης και ζώων, ομάδες ενδιαφερομένων σταδιοδρομίας, κυβέρνηση φοιτητών, εθελοντές της Βαλένθια και αθλητισμός στο εσωτερικό.


Φοιτητικά σωματεία και οργανισμούς με μια σφαιρική προοπτική

 • Διεθνής Αμνηστία
 • Φοιτητική ένωση Καραϊβικής
 • Μουσουλμανική φοιτητική ένωση
 • Διεθνές Club της Βαλένθια
 • Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών
 • Αμερικανικό Αραβικό Πολιτιστικό Σύλλογο
 • Φοιτητική ένωση της Αϊτής
 • Διαπολιτισμική φοιτητική ένωση της Βαλένθια
 • Οργανισμός φοιτητών της Λατινικής Αμερικής
 • Κοινωνία της ειρήνης και της δικαιοσύνης
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Valencia College

Ο πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα της Επιστήμης (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να πηγαίνετε κατευθείαν σε μια εξει ... [+]

Ο πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα της Επιστήμης (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να πηγαίνετε κατευθείαν σε μια εξειδικευμένη σταδιοδρομία στην επιχείρηση.

Είναι μια έκρηξη ή προτομή; Γιατί επιτυγχάνουν ορισμένες επιχειρήσεις ενώ άλλες αποτυγχάνουν; Ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει μια επιχείρηση κερδοφόρα στη σημερινή παγκόσμια οικονομία; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ο στόχος οποιασδήποτε ευημερούσας εταιρείας - και των φοιτητών της Διοίκησης Επιχειρήσεων της Βαλένθια. Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε την ψυχολογία πίσω από την καθιστώντας τις εταιρείες κερδοφόρες και αποτελεσματικές και αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένα πολύτιμο πλεονέκτημα σε κάθε εταιρεία. Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από εκατοντάδες καλύτερους εργοδότες της χώρας σχετικά με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες εργασίας τους, η Βαλένθια ενημερώνει συνεχώς αυτό το πρόγραμμα για να συμπεριλάβει τις τελευταίες επιχειρηματικές δεξιότητες και οι σπουδαίοι σπουδαστές πρέπει να πετύχουν στον επιχειρηματικό κόσμο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Orlando
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Valencia College

Ο Δίπλωμα Ειδίκευσης Τεχνολογίας του Δικτύου στο Πρόγραμμα Επιστήμης (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να προχωρήσετε άμεσα σε μια ... [+]

Ο Δίπλωμα Ειδίκευσης Τεχνολογίας του Δικτύου στο Πρόγραμμα Επιστήμης (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να προχωρήσετε άμεσα σε μια εξειδικευμένη σταδιοδρομία στη δικτύωση υπολογιστών.

Με τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και την αύξηση της ευπάθειας των εμπιστευτικών πληροφοριών, η ανάγκη ειδικών δικτύωσης και αναλυτών ασφάλειας πληροφοριών συνεχίζει να αυξάνεται. Το πρόγραμμα δικτύωσης της Βαλένθια έχει οριστεί ως Εθνικό Κέντρο Ακαδημαϊκής Αριστείας στη Διασφάλιση Πληροφοριών από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ - ένα από τα μόλις 30 κέντρα του έθνους - για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης ανάγκης. Με το πρόγραμμα της Βαλένθια, θα εκπαιδευθείτε για το σχεδιασμό, τη διαχείριση, τη συντήρηση και την υποστήριξη τοπικών και ευρείας περιοχής δικτυακών συστημάτων. Οι απόφοιτοι θα είναι κατάλληλοι για συναρπαστικούς τεχνολογικούς ρόλους στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του δικτύου, στην υποδομή, στην ασφάλεια και στη συντήρηση, στην απόκριση περιστατικών, στις επικοινωνίες μεταξύ δικτύων, στην παρακολούθηση και διαχείριση του δικτύου και στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Orlando
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Valencia College

Ο Σύμβουλος Διοίκησης Φιλοξενίας και Τουρισμού στην Επιστήμη (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να μεταβείτε απευθείας σε μια εξειδ ... [+]

Ο Σύμβουλος Διοίκησης Φιλοξενίας και Τουρισμού στην Επιστήμη (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να μεταβείτε απευθείας σε μια εξειδικευμένη καριέρα στο χώρο της φιλοξενίας.

Όχι μόνο το πρόγραμμα μας βρίσκεται στο Ορλάντο, μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της χώρας, διαθέτει επίσης ένα state-of-the-art εγκατάσταση-το Walt Disney World Centre για Φιλοξενία και Μαγειρική Τέχνες, πλήρης με ένα εξελιγμένο εργαστήριο υπολογιστών εξοπλισμένο με ένα δυναμικό σύστημα σημείων πώλησης και μια περιοχή προσομοίωσης μπροστά από το ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα της Βαλένθια συνδυάζει τις διδασκαλίες στην τάξη με την επιμόρφωση στο χώρο εργασίας, για να σας βοηθήσουν να μεταβείτε σε εποπτικές και μεσαίες θέσεις στον τομέα της στέγασης, των υπηρεσιών εστίασης, του τουρισμού και της φιλοξενίας. Μία από τις πιο πολύτιμες πτυχές του προγράμματος είναι η πρακτική άσκηση διάρκειας 240 ωρών, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη σε υπηρεσίες φιλοξενίας και διαχείρισης, καθώς και τεχνικούς τομείς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Orlando
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Valencia College

Ο βοηθός τεχνολογίας παραγωγής ταινιών στην επιστήμη (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να πάτε κατευθείαν σε μια εξειδικευμένη στα ... [+]

Ο βοηθός τεχνολογίας παραγωγής ταινιών στην επιστήμη (AS) στο Valencia College είναι ένα διετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει να πάτε κατευθείαν σε μια εξειδικευμένη σταδιοδρομία στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την προσέλκυση των σπουδαστών, το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση για θέσεις εισόδου σε έξι μεγάλες περιοχές παραγωγής ταινιών: λαβή, ηλεκτρικός φωτισμός, μοντάζ, ήχος, κάμερα και κατασκευή. Όλες οι τάξεις είναι πρακτικές και διδάσκονται από επαγγελματίες κινηματογραφιστές που χρησιμοποιούν τις συνδέσεις τους για να βοηθήσουν τους μαθητές να βρουν δουλειά στα πληρώματα κινηματογράφου, μαθαίνοντας παράλληλα με τους επαγγελματίες σε πραγματικά κινηματογραφικά σύνολα. Οι σπουδαστές κινηματογράφου της Βαλένθια είχαν το χέρι σε 47 ταινίες μεγάλου μήκους τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Κάθε χρόνο, η ετήσια εορτή των ταινιών της Βαλένθια παρουσιάζει τις ταινίες μεγάλου μήκους που ασχολήθηκαν με τους φοιτητές της κινηματογραφικής παραγωγής της Βαλένθια, καθώς και τις μικρού μήκους φοιτητές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Orlando
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Valencia College

Αυτό το σχέδιο μεταφοράς έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να μεταβείτε σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο της Φλόριντα ως Junior για να ολοκληρώσετε έν ... [+]

Αυτό το σχέδιο μεταφοράς έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να μεταβείτε σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο της Φλόριντα ως Junior για να ολοκληρώσετε ένα τετραετές πτυχίο Bachelor in Mechanical, Industrial

Τα μαθήματα στο πλαίσιο του σχεδίου μεταφοράς τοποθετούνται στις απαιτήσεις της Γενικής Εκπαίδευσης ή / και στις υποχρεωτικές πιστωτικές απαιτήσεις για να κερδίσετε τον βαθμό Associate in Arts. οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μόνο έναν βαθμό Associate in Arts. Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο που έχει επιλεγεί για μεταφορά ενδέχεται να έχει πρόσθετες απαιτήσεις από αυτές που αναφέρονται εδώ. Για συγκεκριμένες πληροφορίες μεταφοράς, συναντήστε με έναν σύμβουλο της Βαλένθια για να ελέγξετε τα σχέδια μεταφοράς και ελέγξτε τον κατάλογο των φορέων μεταφοράς για συγκεκριμένες απαιτήσεις βαθμού. Οι μαθητές ενθαρρύνονται έντονα να λαμβάνουν μαθήματα που σχετίζονται με το προβλεπόμενο πρόγραμμα σπουδών τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Orlando
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Pedro, Venezuela - Student Testimonial

Oluwatobi, Nigeria - Student Testimonial

Uyen, Vietnam - Student Testimonial

Stephanie, Brazil - Student Testimonial