Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1935, η VFMC έχει κερδίσει τη φήμη της ως διάσημου ομο-εκπαιδευτικού, διαπιστευμένου διετούς ιδιωτικού κολλεγίου. Καθορισμένο ως το Στρατιωτικό Κολλέγιο της Πενσυλβάνια ™, το VFMC παρέχει μια εκπαιδευτική εμπειρία σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη στην Κοινοπολιτεία της Πενσυλβανίας. Το ποιοτικό ακαδημαϊκό ίδρυμα, υποστηριζόμενο από το στρατιωτικό περιβάλλον, δημιουργεί μια ολιστική εκπαιδευτική προσέγγιση για την οικοδόμηση των ηγετών του χαρακτήρα για σήμερα και στο μέλλον. Οι δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσονται μέσω των Five Cornerstones μας: Ακαδημαϊκή Αριστεία, Ανάπτυξη Χαρακτήρων, Προσωπικό Κίνημα, Φυσική Ανάπτυξη και Ηγεσία αποτελούν το θεμέλιο για τους αποφοίτους μας να επιτύχουν ακαδημαϊκή και προσωπική επιτυχία.

Συνολικά, η αποστολή του Valley Forge Military College είναι να εκπαιδεύσει τους καδτέτες μέσα σε ένα ακαδημαϊκό και στρατιωτικό περιβάλλον ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τις ευθύνες τους ως ηγέτες των πολιτών οι οποίοι είναι διανοητικά επιφυλακτικοί, υγιείς στο σώμα, προσεκτικοί από τους άλλους και με την υψηλότερη αίσθηση του καθήκοντος, , την πίστη και το θάρρος. Να προωθήσει τα υψηλά ηθικά πρότυπα και τα ισχυρά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα κάνουν όλους τους κατώτερους να πιστέψουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους, στην οικογένεια τους και στη χώρα τους.

Το όραμα της VFMC είναι να είναι ένας λαμπερός φάρος, που καλεί τους νέους από όλο τον κόσμο να συναντηθούν για να αναπτύξουν το πνευματικό, φυσικό, ηθικό και ηγετικό τους δυναμικό μέσω της δομής και της έμπνευσης που προσφέρει η παράδοση αριστείας της Forge Forge.

Η φιλοσοφία του VFMAC είναι να βελτιώσει το συνολικό άτομο σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα βελτίωσης του εαυτού και του ομίλου. Το ίδρυμα επιδιώκει να εκπαιδεύσει κάθε καδέντα με τρόπο που συμβάλλει και ενισχύει τις ικανότητες του δοκίτη να επιδιώκει με βεβαιότητα και να επιδιώκει τις προκλήσεις της ζωής. Το Valley Forge επιδιώκει αυτόν τον στόχο χρησιμοποιώντας το ολιστικό ακαδημαϊκό και στρατιωτικό περιβάλλον ως ενοποιητικό μηχανισμό για να προετοιμάσει τους αποφοίτους του για να γίνει εκπαιδευμένοι ηγέτες του πολίτη του χαρακτήρα. Η δυναμική της στενά διαρθρωμένης και εποπτευόμενης κοινότητας υπό την ηγεσία του καδέντρου ενσαρκώνει τη δέσμευση για υπεύθυνη και ενημερωμένη υπηκοότητα σε μια δημοκρατική κοινωνία. Η στρατιωτική σχολική εκπαίδευση Valley Forge βοηθά τους αποφοίτους μας να αποκτήσουν τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και να επιλύσουν τα προβλήματα της ζωής, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού.

Οι ηγέτες των κτιρίων με την ανάπτυξη ολόκληρου του ατόμου

Τόσο ένα ακαδημαϊκό όσο και ένα στρατιωτικό περιβάλλον, η VFMAC χτίζει ηγέτες αναπτύσσοντας ολόκληρο το άτομο. Η διεθνής μας φήμη βασίζεται σε ένα ίδρυμα που συνοψίζεται από το Five Cornerstones: Ακαδημαϊκή Αριστεία, Προσωπικό Κίνητρο, Ανάπτυξη Χαρακτήρων, Φυσική Ανάπτυξη και Ηγεσία . Ο στόχος των πέντε ακρογωνιαίων λίθων είναι να βοηθήσουν τους μαθητές να φτάσουν στο ακαδημαϊκό τους δυναμικό και να επιτύχουν επιτυχία όχι μόνο στην τάξη αλλά και πέρα ​​από την τάξη. Από την ηγετική θέση του cadet στην λέσχη όπλων με το βραβευμένο ιππικό πρόγραμμα, το VFMAC διδάσκει την ηγεσία και την ευθύνη των μαθητών με πρακτικούς τρόπους.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

 • Η εξειδικευμένη σχολή μας αναπτύσσει μαθητές με τη γνώση να ευδοκιμούν σε ένα τετραετές κολέγιο, στην καριέρα τους και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Προσωπικό κίνητρο

 • Μέσω της ομαδικής εργασίας, της οργανωτικής υπερηφάνειας και της καθιέρωσης και επίτευξης προσωπικών στόχων, κάθε κατώτερος μαθαίνει να αγωνίζεται για την αριστεία.

Ανάπτυξη χαρακτήρων

 • Οι καπελάδες μαθαίνουν να συμβάλλουν στην κοινωνία διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά πρότυπα του χαρακτήρα και την αγάπη της χώρας.

Φυσική ανάπτυξη

 • Μέσω της φυσικής αγωγής και του αθλητικού ανταγωνισμού, κάθε κατώτερος μαθαίνει τις συνήθειες και τις στάσεις που απαιτούνται για τη δια βίου σωματική ευεξία.

Ηγεσία

 • Μέσα από ένα δομημένο περιβάλλον, οι μαθητές μαθαίνουν ατομική ευθύνη και αποκτούν την ικανότητα να γίνουν ηγέτες των πολιτών.

ΔΙΕΘΝΕΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, Ένα από τα σπουδαία πλεονεκτήματα της στρατιωτικής ακαδημίας Valley Forge

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 • Συμπληρώστε μια αίτηση στο διαδίκτυο ή υποβάλετε ένα έντυπο με $ 25 μη επιστρέψιμο τέλος αίτησης
 • Υποβολή μεταγραφών γυμνασίου (World Education Services ή Υπηρεσίες Αξιολόγησης, Inc)
 • Υποβάλετε το σκορ TOEFL 75 (με βάση το διαδίκτυο), 213 (με βάση τον υπολογιστή) ή 550 (με βάση το χαρτί) ή
 • IELTS βαθμολογίες με ελάχιστο αριθμό 6
 • Αποτελέσματα SAT / ACT

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 • Βραβείο ηγεσίας της Διεθνούς Γυναίκας: Απονεμήθηκε για να βοηθήσει τους διεθνείς γυναικείους κατώτριες που έχουν επιδείξει ηγετική θέση, ακαδημαϊκή αριστεία και δέσμευση για τη βελτίωση της κοινότητάς τους. Οι σπουδαστές πρέπει να έχουν αθροιστική GPA ύψους 2.5, SAT 1000 (Math and Verbal) ή ACT 17. Θα χρειαστούν δύο συστατικές επιστολές. Απαιτείται βαθμολογία TOEFL 75 ή βαθμολογία IELTS 6. Εάν είναι εξειδικευμένο, οι φοιτητές θα είναι επιλέξιμοι για επιχορήγηση Valley Forge μέχρι $ 5.000. Ανανεώσιμες σε κάθε ακαδημαϊκό έτος με 2.5 GPA.
 • ΔΙΕΘΝΗ Βραβεία Αξίας: $ 2.000- $ 8.000 ανά έτος χορηγούνται επιχορηγήσεις σε πιστοποιημένους ΔΙΕΘΝΕΙΣ φοιτητές με εξαιρετικά ακαδημαϊκά ή αθλητικά αρχεία. Απαιτείται βαθμολογία TOEFL 75 ή βαθμολογία IELTS 6. Ανανεώσιμες σε κάθε ακαδημαϊκό έτος με 2.5 GPA.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 • Συμπληρώστε μια αίτηση στο διαδίκτυο ή υποβάλετε ένα έντυπο με $ 100 μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης
 • Βαθμοί για τα τελευταία τρία (3) χρόνια (στα αγγλικά)
 • Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν βαθμολογία από το TOEFL Junior Test
 • Αξιολογήσεις που ολοκληρώθηκαν από τους καθηγητές (Μαθηματικά, Αγγλικά και Σύμβουλοι / Σύμβουλοι Προσανατολισμού)
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα (Associate Degree)

Valley Forge Military College

Ο Συνεργάτης στο πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρει ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών με στόχο να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις του Associate of Arts πτυχί ... [+]

Συνεργάτης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ο Συνεργάτης στο πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρει ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών με στόχο να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις του Associate of Arts πτυχίο, ενώ την τοποθέτηση του μαθητή για μια μεγάλη Επιχειρήσεων στο VFMC και η μετέπειτα μεταφορά σε ένα τετραετές όργανο, κατά την άσκηση του πτυχίο . Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκθέτουν το μαθητή να τις θεωρίες και τις αρχές που διέπουν τις διάφορες επιχειρηματικές τους κλάδους, έτσι ώστε ο μαθητής μπορεί να αξιολογήσει καλύτερα τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους για τη συγκεκριμένη περιοχή μελέτης. Η θεωρία αυτή ενισχύεται περαιτέρω με τη χρήση εφαρμογών για την πραγματική ζωή και επιχειρηματική εμπειρία στον επιχειρηματικό στίβο και τα τρέχοντα γεγονότα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wayne
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Valley Forge Military College

Το πρόγραμμα Συνεργάτης Επιστήμης στα Φυσικά και Προ-Μηχανικά παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση στην επιστημονική μέθοδο και τη γνώση των αρχών που διέπουν τη λειτο ... [+]

Ο Συνεργάτης του προγράμματος Science in Physical Sciences and Pre-Engineering παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση στην επιστημονική μέθοδο και τη γνώση των αρχών που διέπουν τη λειτουργία του φυσικού κόσμου. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο κομμάτια με βάση το ενδιαφέρον τους: έρευνα στη Φυσική, Βιο-Φυσική, Γεωφυσική, Industrial Tech, ή προ-Μηχανικών.

Η πίστα προ-μηχανικής είναι δομημένο για τους φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε ένα πρόγραμμα μηχανικής και απαιτεί από τους μαθητές να λάβουν συγκεκριμένα μαθήματα στο λογισμό και τη μηχανική στατικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wayne
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Valley Forge Military College

Η Associate of Arts στο πρόγραμμα Liberal Arts προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια σειρά από επιστημονικά πεδία που παρέχουν μια σταθερή βάση σε Ελε ... [+]

Η Associate of Arts στο πρόγραμμα Liberal Arts προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια σειρά από επιστημονικά πεδία που παρέχουν μια σταθερή βάση σε Ελευθέρων Σπουδών.

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα που καλύπτουν τους κλάδους των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών, την προετοιμασία των μαθητών για να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους συμφέροντα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που περιλαμβάνουν νομοθεσία, την ιατρική, την εκπαίδευση, τις διεθνείς σχέσεις, ανθρώπινες υπηρεσίες, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό, διπλωματία και τη διοίκηση. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wayne
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Valley Forge Military College

Ο Συνεργάτης των Τεχνών προγράμματος Δικαιοσύνης και Ασφάλειας Σπουδών παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη φόντο σε τοπικό, εθνικό και διεθνές λόγους ασφαλείας. ... [+]

Ο Συνεργάτης των Τεχνών προγράμματος Δικαιοσύνης και Ασφάλειας Σπουδών παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη φόντο σε τοπικό, εθνικό και διεθνές λόγους ασφαλείας.

Με έμφαση στις δύο θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικές ανησυχίες, το πρόγραμμα VFMC Δικαιοσύνη και την Ασφάλεια Σπουδών αναπτύσσει μια διεπιστημονική κατανόηση των θεμελιωδών αρχών της ασφάλειας είτε στην επιβολή του νόμου, την ασφάλεια των πληροφοριών, ή την εθνική και την παγκόσμια ασφάλεια. Οι συγκεντρώσεις επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσει πορεία των σπουδών τους σε επιμέρους συμφερόντων, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα μεταφοράς σε τετραετή ιδρύματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wayne
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
1001 Eagle Road
Wayne, Pennsylvania, PA 19087 US
Social Media